mrb kızlar nasılsınız?? biz bugün çok güzel uyuduk oğlumla ne güzel dinlenmişim oohhhcvplarınız için tşkrler.. benim bi sorum daha olacak ama :26: :26: :26: oğlunu sünnet ettiren var mı aranızda?? biz sünnet düşünüyoruz ama nasıl olur kararsızım ben.. çok çabuk iyileşirmiş, sağlıklıymış diye çocuk dru tavsiye etti yaptıran varsa ne kadar zamanda iyileşiyor acaba?? bi de çok huysuzlaşıyor mu çocuk? sıkıntılı bi süreçmi merak ediyorum..
merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))
Benimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.
benim kız da yapıyor.kızım kendi saçını çekiyor hemde ağlıyor öldüm gülmekten
annem yıkanan çocuk daha çabuk büyür der.oy yavrum benim kıyamam naptın annesi bu bebiş 20 gündür yıkanmadımı mahvolmuştur sıcaktabiz eve çıktığımızdan beri hergün yıkıyoruz bir defasında bir gün yıkayamadık hemen kendini bıraktı oğlum banyo ii geliyo çocuklara kendilerini daha çabuk topluyolar..
Benim bebeğim 33 günlük ve kakasını 4 gündür yapamıyor doktor normal dedi ama sizin bir öneriniz var mı
yeni konu hayırlı olsun.
şu an benim tek sıkıntım kv. artık evine gitmesini istiyorum.
Benim bebeğim 33 günlük ve kakasını 4 gündür yapamıyor doktor normal dedi ama sizin bir öneriniz var mı
çok gecmıs olsun canım,meme ucu olarak aventı kullandım tavsıye ederım.sağma makınası olarak medelanınkını kullanıyorum elektrıklı pompasını yanı.ama benım gogus uclarımda cok sukur o kadar yara yok.yarası olan arkadasların tavsıye ettıklerınjı alırsan daha ıyı olur dıye dusunuyorumBenimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.
bende anlamyorum acaba indirimde olduğundan mı öyle ben prima en iyi bez zannederdim :44:
yine 6 ve biz emis tik yapıyoruz kızımla
bana doktor 2saatle bir mutlaka emzir dedi benim bi 4saati buluyor siz ne yapiyorsunuz ???
benım kızım da oyle aynen:)) saçını çekıyor sonra ağlıyor:))çok tatlıkızım kendi saçını çekiyor hemde ağlıyor öldüm gülmekten
yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce
slmlar herkese, bilmiyorum hatırlayan var mı beni?? hamileliğimin son günlerini görümcem kabusa çevirmişti, şimdi de anneliği tattığım şu ilk günlerimi kaynanam rezil ediyor.. deli olacam allahım yaa, ne kadar seviyorlar bi yere yatılı gidince yerleşip kalmayı.. geldin torunu gördün tamam artık git evine kadın yaaaa.. 10 gündür canıma yetti walla, çocuğumu bi dk bile yalnız bırakamıyorum. bi ayrılsam yanından hemen uyuyan çocuğu mıncıklıyo, uyanıksa kucaklamaya kalkıyo.. kaç kere dedim alma kucağına anne alışmasın diye ama hiiç kime diyorum.. sırtı ağrımıştır sırtı dinlensin çocuğun diyo.. deli mi ne?? kaç kere emmeye kalkıyo kaç kere yönünü değiştiriyorum oğlumun ne sırt ağrıması???
biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icinbizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege
biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icinbizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege
valla kızlar anlamadım gitti...totosunu hijyenik bezle nemlendirip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum sık sık değiştiriyorum bir tüp hametan 4 gündür dr travazol kullanıyoruz yavrumun pişiği geçmedi içim acıyo yaa resmen kanıyo gazını çıkartıeken bile yavrum kıvranıyo canımdan can gidiyo ama iyileşmiyo daha etkili ne var acaba...haaa birde dr bugün stilex jel vermiş bakalım dua edin
valla kızlar anlamadım gitti...totosunu hijyenik bezle nemlendirip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum sık sık değiştiriyorum bir tüp hametan 4 gündür dr travazol kullanıyoruz yavrumun pişiği geçmedi içim acıyo yaa resmen kanıyo gazını çıkartıeken bile yavrum kıvranıyo canımdan can gidiyo ama iyileşmiyo daha etkili ne var acaba...haaa birde dr bugün stilex jel vermiş bakalım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?