• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

mrb kızlar nasılsınız?? biz bugün çok güzel uyuduk oğlumla ne güzel dinlenmişim oohhh :32: cvplarınız için tşkrler.. benim bi sorum daha olacak ama :26: :26: :26: oğlunu sünnet ettiren var mı aranızda?? biz sünnet düşünüyoruz ama nasıl olur kararsızım ben.. çok çabuk iyileşirmiş, sağlıklıymış diye çocuk dru tavsiye etti yaptıran varsa ne kadar zamanda iyileşiyor acaba?? bi de çok huysuzlaşıyor mu çocuk? sıkıntılı bi süreçmi merak ediyorum..

Canım ben sünnet ettirdim 3 günde iyileşti çişini yaparken biraz mızıldandı ama fitil kullandım geçti ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))

Canım benimde bugun 13. gün. Lansinoh, madecassol, garmastan kullandım ama hala çatlaklar. Derin derin yarıklar oldu mememde. Bir yandan sağıyorumda çünkü mememde süt kalırsa beze yapıyor. Sağarken acımıyordu şimdi sağarkende acımaya başladı. bugun emzirmeye ara verdim sadece sağıp biberon ile veriyorum. Göğüslerimide kremledim madecassol ile açıkta bıraktım. Umarım işe yarar. Herkes geçecek diyor ama hiç gelişme görmeyince insan geçeceğine inanmıyor. Kızımla en yakın olduğumuz emzirme zamanları kabusa döndü. Rabbim tez zamanda iyileştirir inşallah.

Benimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.

Ben madela nın hastane tipi olanından kiraladım . Ama kanallarımda tıkanma olmuştu. 1 ay bunu kullan demişlerdi. Evde Almeda nın elektriklisi var. 1 ay sonra ona geçeceğim inşallah.

kolay gelsin bende nisan 2012 annesiyim aynı sorunları bende yaşadım ama lanoline isimli bitkisel bir meme çatlağı kremi var eczanelerde. ben bunu sürüp üzerine de streç film kapatıyordum hemn iyileşti çok rahatlatıyor
ayrıca emzirirken yıkamanıza gerek te yok bitkisel kaynaklı bi krem .

kızım kendi saçını çekiyor hemde ağlıyor öldüm gülmekten :1::9:
benim kız da yapıyor.
emerken sadece. elinde eldiven olduğu halde eli hep başında.
nasıl yapıyorsa yakalıyor sacını.. çekiyor. elinden kayınca tekrar.. :1:

oy yavrum benim kıyamam naptın annesi bu bebiş 20 gündür yıkanmadımı mahvolmuştur sıcakta :50:biz eve çıktığımızdan beri hergün yıkıyoruz bir defasında bir gün yıkayamadık hemen kendini bıraktı oğlum banyo ii geliyo çocuklara kendilerini daha çabuk topluyolar..
annem yıkanan çocuk daha çabuk büyür der.
ben de hergün yıkıyorum, genel olarak daha huzurlu ve keyifli oluyor.
daha uzun uyuyor..

Benim bebeğim 33 günlük ve kakasını 4 gündür yapamıyor doktor normal dedi ama sizin bir öneriniz var mı

4 gün müüü :53:
biz dayanamayız dört gün..
doktor da nasıl normal diyo anlamadım..
kendi çıkmasın bakalım tuvalete dört gün, noluyo?
ya da kendi bebeği yapamasın.. eminim hemen bi çare bulur bi ilaç kullanır..
olur mu öyle şey ya..:20:

elinle ya da kulak çubuğu kullanarak makatına zeytinyağıyla etki yap. belki iyi gelir.
bana bi reçete vermişlerdi hastaneden çıkarken,
bebek için, ateş olursa şu ilaç, gaz olursa bu ilaç diye..
şimdi baktım, kabızlık durumunda KONSUK GLİSERİN SUPP yazıyor.
bence hemen eczaneye git, sor. eczacı artık fitil mi verir ilaç mı kullan derim..
yazık çekmesin yavrucak daha fazlaa:50:

slmlar herkese, bilmiyorum hatırlayan var mı beni?? hamileliğimin son günlerini görümcem kabusa çevirmişti, şimdi de anneliği tattığım şu ilk günlerimi kaynanam rezil ediyor.. deli olacam allahım yaa, ne kadar seviyorlar bi yere yatılı gidince yerleşip kalmayı.. geldin torunu gördün tamam artık git evine kadın yaaaa.. 10 gündür canıma yetti walla, çocuğumu bi dk bile yalnız bırakamıyorum. bi ayrılsam yanından hemen uyuyan çocuğu mıncıklıyo, uyanıksa kucaklamaya kalkıyo.. kaç kere dedim alma kucağına anne alışmasın diye ama hiiç kime diyorum.. sırtı ağrımıştır sırtı dinlensin çocuğun diyo.. deli mi ne?? kaç kere emmeye kalkıyo kaç kere yönünü değiştiriyorum oğlumun ne sırt ağrıması??? :47: :47: :47: :47: :47:

Benim bebeğim 33 günlük ve kakasını 4 gündür yapamıyor doktor normal dedi ama sizin bir öneriniz var mı

canım kabızlık 1 haftaya kadar normal.mama veriyorsan bir kaç damla zeytinyağı damlat mamasına ikinci biberondan sonra küp gibi doldurur bezini.ben de yaşadım aynısını korkacak bir şey değil

selam kızlar bız dün 1 aylık olduk bugun de sarılık aşımızı olduk sağlık ocağında.hemsıre bacaklarını tutturdu bana yavrum nasıl bagırdı yureğim parçalandı resmen.
benım kızım sabahları benı ıyı emıyor ama akşam 5 ten sonra bısey oluyor mememı zor bela aglaya aglaya alıyor.2 dakıka emıp aglaya aglaya bırakıyor.neden oldugunu anlayamadım bı turlu.
Benimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.
çok gecmıs olsun canım,meme ucu olarak aventı kullandım tavsıye ederım.sağma makınası olarak medelanınkını kullanıyorum elektrıklı pompasını yanı.ama benım gogus uclarımda cok sukur o kadar yara yok.yarası olan arkadasların tavsıye ettıklerınjı alırsan daha ıyı olur dıye dusunuyorum
bende anlamyorum acaba indirimde olduğundan mı öyle ben prima en iyi bez zannederdim :44:

ben de prıma kullanıyorum bı problem yasamıyorum,nıye bu kadar sıkayet var
yine 6 ve biz emis tik yapıyoruz kızımla :9:
bana doktor 2saatle bir mutlaka emzir dedi benim bi 4saati buluyor siz ne yapiyorsunuz ???

benim kızımda uyudumu 4-5 saat uyanmıyor.uykusunda da almıyor mememı.ben de sağıp bıberonla verıyorum canım

kızım kendi saçını çekiyor hemde ağlıyor öldüm gülmekten :1::9:
benım kızım da oyle aynen:)) saçını çekıyor sonra ağlıyor:))çok tatlı

canım 4 gundur yapmaması bana normal gelmedı.acaba sutun falan mı yetmıyor karnı tam doymuyor mu da kaka yapmıyor.

yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce

yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce

götürmelisin benim komşumun oğlunda uzun süreli çapak olmuştu aylarca geçmiyordu doktora götürdüler göz pınarında tıkanıklık varmış damla ve masajla açtılar iyileşti. tabi gözleri hassas olduğu için enfeksiyon da kapmış olabilir.çok ciddi bişey değil her türlü,ama yine de ihmal etmeye gerek yok çocuk rahat etsin

slmlar herkese, bilmiyorum hatırlayan var mı beni?? hamileliğimin son günlerini görümcem kabusa çevirmişti, şimdi de anneliği tattığım şu ilk günlerimi kaynanam rezil ediyor.. deli olacam allahım yaa, ne kadar seviyorlar bi yere yatılı gidince yerleşip kalmayı.. geldin torunu gördün tamam artık git evine kadın yaaaa.. 10 gündür canıma yetti walla, çocuğumu bi dk bile yalnız bırakamıyorum. bi ayrılsam yanından hemen uyuyan çocuğu mıncıklıyo, uyanıksa kucaklamaya kalkıyo.. kaç kere dedim alma kucağına anne alışmasın diye ama hiiç kime diyorum.. sırtı ağrımıştır sırtı dinlensin çocuğun diyo.. deli mi ne?? kaç kere emmeye kalkıyo kaç kere yönünü değiştiriyorum oğlumun ne sırt ağrıması??? :47: :47: :47: :47: :47:

biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icin:43: bizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege:53:

biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icin:43: bizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege:53:

canım bu kadar üzülmeyin.benım annem var yanımda.aynı seylerı o da yapıyor o da soyluyor.hıc bı sey farketmıyor.sadece kaynana oldugu ıcın batıyodur.dert etmeyın.

valla kızlar anlamadım gitti...:(totosunu hijyenik bezle nemlendirip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum sık sık değiştiriyorum bir tüp hametan 4 gündür dr travazol kullanıyoruz yavrumun pişiği geçmedi içim acıyo yaa resmen kanıyo gazını çıkartıeken bile yavrum kıvranıyo canımdan can gidiyo ama iyileşmiyo daha etkili ne var acaba...haaa birde dr bugün stilex jel vermiş bakalım dua edin :14::43::43::43::43::43:

bizimki sürekli diibimizde seninkilerin yine gitme ihtimali var şimdi sürekli herşeye karışacagını düşündükçe afakanlar basıyor beni.

valla kızlar anlamadım gitti...:(totosunu hijyenik bezle nemlendirip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum sık sık değiştiriyorum bir tüp hametan 4 gündür dr travazol kullanıyoruz yavrumun pişiği geçmedi içim acıyo yaa resmen kanıyo gazını çıkartıeken bile yavrum kıvranıyo canımdan can gidiyo ama iyileşmiyo daha etkili ne var acaba...haaa birde dr bugün stilex jel vermiş bakalım dua edin :14::43::43::43::43::43:

canım geçmiş olsun.sen kendı yedıklerıne de dıkkat et.cok baharatlı acılı şeyler yıyosan o da pişik yapar.her seyı denedın gecmıyosa bı doktora gotur derım

Sudocrem diye bi pişik kremi var. İyi geldiğini okumuştum. Hatta sebamedleri alırken onuda almıştım ne olur ne olmaz diye. ama bizde daha şiddetli bir pişik olmadı bu yüzden kesin işe yarıyor diyemiyorum. Ama bir dene istersen. Umarım en kısa zamanda geçer.

kızlar bebekleriniz uyanıkken onlarla neler yapıyor nasıl vakit geçiriyorsunuz siz bizimki hepmızırdanma modunda oluyo uyanıkken

selam kızlar herkese iiii akşamlar benim bebiş te yeni uyudu zaten ya uyuyacak yada mızmızlanacak .... benim de kafama takılan şu 4 aylık daha oğlum ve sağlık ocağındaki ebe başındaki bıngıldak erken kapanmaya başlamış D vit az verin diyo böyle sorun yaşayan varmı

Back
X