Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.

bize doktorumuz gunde 4 damla bebeğin ağzına damlatmamızı söyledi.

ii yaa bende oyle yapıyorum,ama emin olamamistim, biberon kaynatmak yeteri kadar sıkıntı bide bezlerle bogusmayayim :44:

bugun 26. günümüz, ilk banyomuzu yaptık.
göbeğmiz yeni düştüğü için ancak yapabildik banyo, cok huysuzdu geceden beri, banyodan sonra uyudu çok şükür..

Bizim gobegimiz 3 gun dustu kuzenim cocuk dr u alkol spreyini ne kadar cok sikarsan okadar cabuk kurur demisti bende her alt acmada siktim yikayinca siktim sonuc 3 gun dustu

mrb kızlar nasılsınız?? biz bugün çok güzel uyuduk oğlumla ne güzel dinlenmişim oohhh cvplarınız için tşkrler.. benim bi sorum daha olacak ama :26: :26: :26: oğlunu sünnet ettiren var mı aranızda?? biz sünnet düşünüyoruz ama nasıl olur kararsızım ben.. çok çabuk iyileşirmiş, sağlıklıymış diye çocuk dru tavsiye etti yaptıran varsa ne kadar zamanda iyileşiyor acaba?? bi de çok huysuzlaşıyor mu çocuk? sıkıntılı bi süreçmi merak ediyorum..

Ben yatirdim oglumu cnm dogdugunun ertesi gunu oldu hemde, su an 8 gunluk iyilesti bile pipisi. Hicbir zorluguda olmadi sadece bir kremi vardi, gunde 3-4 kez onu surduk sadece. Ben yaptirmani tavsiye ederim hc skinti cekmedik.

kızlar bejım oğlum sadece anne sütü ile beslenıyor bazen sutum azalıyor mama vermek ıstıyorum bıraz dolsun goguslerım dıye kattıyen mama yemıyor bıberon almıyor kasıkla verıyorum tükürüyorrya sütüm azalırda bebıs doymassa o zaman ne yapacagımm ben . mama da almıyorrr gogsume oyle bır dalıyor kı gorsenız gülmekten koparsınız

merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))

öncelikle allah şifalar versin gerçekten çook zor benimde çook kötü yarılmıştıbanada kremler hiç fayda etmedi kendi kendine iyileşti gibi şuan tam iyileşmedi aslında verirken hala hopluyorum yerimde ama ilk baştaki gibide degil bende bepanthene ve lansinoh kullandım kızıma emzirmedim sagıp verdim şuan daha iyi gibi

amin sana da Allah şifalar versin inşallah. bende bu akşam bi emzirme denemesi yapıcam bebeğim uyansın diye bekliyorum umarım daha iyi olmuştur.

Canım benim de meme ucum çok kötü yara olmuştu.Hastanedeki süt sağma makinasını en şiddetli ayarında kullanmışım bilmeden.Sağarken meme ucumdan kan akmaya başlamıştı düşün artık yarayı.Mustela kullandım ben iki gün sonra geçti.Şimdi de devam ediyorum,maşallah oğlum şapır şupur emiyor uzun süre ama hiç yakınmam kalmadı.

mustelaya baktım şimdi çok çeşidi var hangisini kullandın sen . ben de bi denerim olmazsa artık ne yapacağımı şaşırdım. denemediğim şey de kalmadı nerdeyse cildimde bir problem oldğunu düşünmeye başladım 1 aydır geçmez mi yara. sanki hiç normal emziremiycekmişim gibi geliyor artık

yine 6 ve biz emis tik yapıyoruz kızımla
bana doktor 2saatle bir mutlaka emzir dedi benim bi 4saati buluyor siz ne yapiyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…