kızlar bebekleriniz uyanıkken onlarla neler yapıyor nasıl vakit geçiriyorsunuz siz bizimki hepmızırdanma modunda oluyo uyanıkken
yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce
valla kızlar anlamadım gitti...totosunu hijyenik bezle nemlendirip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum sık sık değiştiriyorum bir tüp hametan 4 gündür dr travazol kullanıyoruz yavrumun pişiği geçmedi içim acıyo yaa resmen kanıyo gazını çıkartıeken bile yavrum kıvranıyo canımdan can gidiyo ama iyileşmiyo daha etkili ne var acaba...haaa birde dr bugün stilex jel vermiş bakalım dua edin
kızlar bebekleriniz uyanıkken onlarla neler yapıyor nasıl vakit geçiriyorsunuz siz bizimki hepmızırdanma modunda oluyo uyanıkken
yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce
slmlar herkese, bilmiyorum hatırlayan var mı beni?? hamileliğimin son günlerini görümcem kabusa çevirmişti, şimdi de anneliği tattığım şu ilk günlerimi kaynanam rezil ediyor.. deli olacam allahım yaa, ne kadar seviyorlar bi yere yatılı gidince yerleşip kalmayı.. geldin torunu gördün tamam artık git evine kadın yaaaa.. 10 gündür canıma yetti walla, çocuğumu bi dk bile yalnız bırakamıyorum. bi ayrılsam yanından hemen uyuyan çocuğu mıncıklıyo, uyanıksa kucaklamaya kalkıyo.. kaç kere dedim alma kucağına anne alışmasın diye ama hiiç kime diyorum.. sırtı ağrımıştır sırtı dinlensin çocuğun diyo.. deli mi ne?? kaç kere emmeye kalkıyo kaç kere yönünü değiştiriyorum oğlumun ne sırt ağrıması???
yenidoğanlarda göz çapaklanması sık karşılaşılan bi durum.yaa teyzeleri biri bize yardım etsin oğluşum 18 günlük oldu gözleri çapaklanıyor sürekli bu normalmi bir haftadır geçmişti şimdi yine başladı doktora götürmelimiyim sizce
biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icinbizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege
selam kızlar herkese iiii akşamlar benim bebiş te yeni uyudu zaten ya uyuyacak yada mızmızlanacak .... benim de kafama takılan şu 4 aylık daha oğlum ve sağlık ocağındaki ebe başındaki bıngıldak erken kapanmaya başlamış D vit az verin diyo böyle sorun yaşayan varmı
annelik benı baya gergın ve sinir küpü bir kadın haline getırdı kocamı bogazlamak hatta onu evden atmak ıstıyorumm her lafı bana batıyor anlamıyorummmm ne oldu bana
hep işte olsa hıc eve gelmese ne guzel olur. memlekete gondermedi benı neymıs bırlıte gıdıp bırlıkte gosterecekmısşiz bebeği ben erken gıdersem anası babası beklermiş onlara gıtmemi ha oldu sehir merkezınden 1 bucuk saat uzaklıktakı bır dağa gıdecegım cocukla nefret edıyorum kocamdan nefret
tecrübeye edecek lafım yok ama çocuğun annesi istemediği halde nasıl ısrarla
o harekete devam ediyorlar anlamıyorum.. eve ilk geldiğimde ben de kv'ye bıraktım kızı.. karşılıklı oturuyoruz.
geldim soyundum dökündüm, duş aldım, bir saat, iki saat, üç saat, dört saat geçti.. çocuğu getirmedi..
nasıl bu kadar uyudu diyorum.. gönderdim eşimi, altını değiştircem diye istettim.
neyse akşam geldi, dedim ki nasıl o kadar uyudu, emme istemedi.
diyo ki uyandı. ben de battaniyeye koydum amcasıyla salladık uyuttuk
bir haftalık bebek..
sonra şekerli suya batırmış temiz tülbenti, ağzına vermiş ucunu.. çocuk emmiş emmiş sallana sallana uyumuş..
ne dersin şimdii
hemen dedimki, dr sakın sallamayın şuan çok küçük beynine zarar verebilir dedi.. şekerli su sakın ola vermeyin dedi,dedim
(yooo, hiç de öyle bişey demedi aslında :100:)
bi daha ne salladı, ne şekerli su verdi..
canım kabızlık 1 haftaya kadar normal.mama veriyorsan bir kaç damla zeytinyağı damlat mamasına ikinci biberondan sonra küp gibi doldurur bezini.ben de yaşadım aynısını korkacak bir şey değil
biz bi ayı devirdik, dahada bayram sonrasına kalacaklar, mevlite katılmak icinbizdede aynı sıkıntı var, bi aylık bebek öyle bi kucağa alıştı ki anlatamam, yanında bağıra bağıra konuşup zorla uyuttugum çocuğu uyandırıyor. Bizimki az önce beni emdikten sonra ağlaya halay kustu, neymiş gece üstün açık yatiyomusum sutumu usutmusum, şimdide şekerli şu vermeye calisiyo, bi iki damla diyo kaşık kaşık veriyo bebege
Canım hangi marka pompa kullanıyorsun memnunmusun ,ben emzirdikten sonra garmastan pomad sürüyorum bir nebzede olsa rahatlatıyor.bu arada bende kizimi 6 temmuzda normal doğumla kucağıma aldım.
Canım benimde bugun 13. gün. Lansinoh, madecassol, garmastan kullandım ama hala çatlaklar. Derin derin yarıklar oldu mememde. Bir yandan sağıyorumda çünkü mememde süt kalırsa beze yapıyor. Sağarken acımıyordu şimdi sağarkende acımaya başladı. bugun emzirmeye ara verdim sadece sağıp biberon ile veriyorum. Göğüslerimide kremledim madecassol ile açıkta bıraktım. Umarım işe yarar. Herkes geçecek diyor ama hiç gelişme görmeyince insan geçeceğine inanmıyor. Kızımla en yakın olduğumuz emzirme zamanları kabusa döndü. Rabbim tez zamanda iyileştirir inşallah.
Ben madela nın hastane tipi olanından kiraladım . Ama kanallarımda tıkanma olmuştu. 1 ay bunu kullan demişlerdi. Evde Almeda nın elektriklisi var. 1 ay sonra ona geçeceğim inşallah.
avent aldım ben memnunum hiç ağrıtmıyor ama ben kısa süreli sağacağımı düşünüp manuel aldım elektriklisi nasıl bilmiyorum Allah yardımcımız olsun .
bana da herkes geçer diyo ama 1 ay oldu ben çözemedim bu işiaçıkta bırakınca daha mı iyi oluyormuş ?
Valla iyi mi oluyor bilmiyorum ama okuduğum herşeyi deniyorumçünkü elimden başka bir şey gelmiyor. Bebeğimin emişleri kabusum oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?