bende 12 temmuzda bebeğimi kucağıma aldım.çok iyiydi ama sarılık oldu...1 haftalık kontrolünde kandaki biluribin seviyesi 16 cıktı 2 gündüz 1 gece fototerapi gördü çıkarken seviye 9,5 a düştü...3 gün sonra 10 oldu...geçen gün yine götürdük ama yavrumun ellerinden kan alamadılar sonucta ölçtüremedik...bugün 24 günlük ama bana sanki sarı gibi geliyo endişeleniyorum ne yapacagımı bilmiyorum aile hekimi bence yok dedi çocuğu yıpratmayın dedi emin olamıyorum ne yapmalıyım...varmı basına böle bişey gelen .insallah gelmemiştir
canım benimkide 13,6 çıktı şekerli su ver cuma kontrolümüz vardı gitmedim pazartresi gitcem gözlerindeki sarılar geçtii çok şükürr
ben,im bebeğim kusmaya başladı yaaa
canım benimkide 13,6 çıktı şekerli su ver cuma kontrolümüz vardı gitmedim pazartresi gitcem gözlerindeki sarılar geçtii çok şükürr
ben,im bebeğim kusmaya başladı yaaa
canım benım kızımda da aynı problem var.biberon da kullandıgım ıcın benım mememı almak ıstemıyor.memenın ucuna pekmez suruyorum kısmen fayda adıyor.sen de bı dene ıstersen
Deniyim cnm hastanede de sekerli su damlatip tutturmaya calismisti hemsireler. Mememi hiiiic begenmiyor beyefendi tutmaya bile tenezzul etmiyor, ama allahtan sutum var en azindan sagip veriyorum mamaya gerek kalmiyor. Anne sutu icsinde artik nasil olursa
nası yaa??ben de sınıf öğretmeniyim ve aynen o süt izinlerinin hayaliyle yaşıyorum.. zaten oğlum daha çok küçücükken başlayaağım çalışmaya, bi de o izinler olmazsa ne yaparım yaa?? inşallah yoktur öyle bişey..
bi de sizlere sorum olacak göbekleriniz ne zaman düştü?? bizim bugün 11. gün daha hiç düşesi yok gibi yaa, bi de hafiften kanamış gibi sanki.. kolay düşmesi için var mı bi bildiğiniz bi formül???
Of yaaaa, ben mememi sikinca süt geliyo görünce sürüm arttiyo sanmıştım, sagdim 20cc anca çıktı ikisinden, kaygana duymuştur yine makinenin sesini bakar şimdi meraklı meraklıkalabalık evde çok zor bu işler, kv bi yandan kpeder görümce bi yandan, kp bide kendine bakmiyon kahvaltiyi geç yaptın ver bebeği annene baksın diyo,sanki vermiyom, tam kahvaltimi hazırladım bebek çırak ciyak ağlıyor, altını açmış bizimki, oglanda durmamış ağlamış, bide sulamis altı açıkken üstünü, kv gel sen geç önüne dedi, hem altı değişti hem kıyafeti, nasıl yapayım ben kahvaltı o kadar çocuk baktım diyo, her alt değişmeden yataklara üstü başına işettiriyo!
nası yaa??ben de sınıf öğretmeniyim ve aynen o süt izinlerinin hayaliyle yaşıyorum.. zaten oğlum daha çok küçücükken başlayaağım çalışmaya, bi de o izinler olmazsa ne yaparım yaa?? inşallah yoktur öyle bişey..
bi de sizlere sorum olacak göbekleriniz ne zaman düştü?? bizim bugün 11. gün daha hiç düşesi yok gibi yaa, bi de hafiften kanamış gibi sanki.. kolay düşmesi için var mı bi bildiğiniz bi formül???
benımkı de fazla emmıyor... bende dğduğundan berı sağarak verıyorum. acaba bır sefrede kaç cc verıyorsun?
nasıl veriyorsunuz sekerli suyu:?
benimkide kusuyodu ama dr yeşil ve kokulu olmadıktan sonra endişelenmenize gerek yok dedi
arkadaşlar devit3 nasıl kullanıyorsunuz kaç ölçek sağlık ocağından bana 15. günden itibaren günde 3 kez dokuzar damla kendime bebeğimede günde üç kez üçer damla demişler eşime ama emin olamıyorum acaba kocam yanlışmı anladı diye bugün başlıcam ama cumartesi oluduğu içinde arayıp soramıyorum..siz nasıl kullandınız.
Hastanedeki hemsire soyle bisey soledi; mesela oglum 3600 gr buna gore gunde 360 ml almasi gerekirmis. Tabi benim tosun pasa asiyor bu siniri, her seferinde ortalama 50-75 arasi veriyorum 75e de fazla cikmiyorum cnku sonra gazi cok oluyor, emzirme aralarinida en az 2 saat tutmaya calisiyorum. Cok sk emerse gene ayni sekilde onceki ictiinin gaziyla karisip huzursuz yapiyor oglumu. Sen nasil veriyorsun acaba??
bende 12 temmuzda bebeğimi kucağıma aldım.çok iyiydi ama sarılık oldu...1 haftalık kontrolünde kandaki biluribin seviyesi 16 cıktı 2 gündüz 1 gece fototerapi gördü çıkarken seviye 9,5 a düştü...3 gün sonra 10 oldu...geçen gün yine götürdük ama yavrumun ellerinden kan alamadılar sonucta ölçtüremedik...bugün 24 günlük ama bana sanki sarı gibi geliyo endişeleniyorum ne yapacagımı bilmiyorum aile hekimi bence yok dedi çocuğu yıpratmayın dedi emin olamıyorum ne yapmalıyım...varmı basına böle bişey gelen .insallah gelmemiştir
Valla ben baya bi baktim sinif ogretmenleri icin 4-5. Sinif okutanlar derslerine brans ogr girince, 123 okutanlar egitim ogretim saatleri disinda sut izni kullanacak diyor. Bu da zaten okuldan sonra demek. Arastirirsan gorursun. Cok fena yaaa! Ssimdi sut izni olmadan ne yaparim hic bilmiyorum(
arkadaşlar devit3 nasıl kullanıyorsunuz kaç ölçek sağlık ocağından bana 15. günden itibaren günde 3 kez dokuzar damla kendime bebeğimede günde üç kez üçer damla demişler eşime ama emin olamıyorum acaba kocam yanlışmı anladı diye bugün başlıcam ama pzr oluduğu içinde arayıp soramıyorum..siz nasıl kullandınız.
ben de sınıf öğretmenıyım. bu sene 1. sınıfları okutacağım. ve ozelde calısıyorum. mdr. yrd. bana sut ıznımın olacagını soyledı. bı de ılk 6 ay 3 saatmış, sonrakı 6 ay 1.5 saatmış.
ben hep 1.5 saat sanıyordum.
bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.bebeğinizin ağız bezlerini nasıl yikiyorsunuz, normal camasirlariyla birlikte mi yoksa ayriyetten kaynatiyor musunuz?
arkadaşlar devit3 nasıl kullanıyorsunuz kaç ölçek sağlık ocağından bana 15. günden itibaren günde 3 kez dokuzar damla kendime bebeğimede günde üç kez üçer damla demişler eşime ama emin olamıyorum acaba kocam yanlışmı anladı diye bugün başlıcam ama pzr oluduğu içinde arayıp soramıyorum..siz nasıl kullandınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?