Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım benimkide 13,6 çıktı şekerli su ver cuma kontrolümüz vardı gitmedim pazartresi gitcem gözlerindeki sarılar geçtii çok şükürr

ben,im bebeğim kusmaya başladı yaaa

canım benimkide 13,6 çıktı şekerli su ver cuma kontrolümüz vardı gitmedim pazartresi gitcem gözlerindeki sarılar geçtii çok şükürr

nasıl veriyorsunuz sekerli suyu:?
benimkide kusuyodu ama dr yeşil ve kokulu olmadıktan sonra endişelenmenize gerek yok dedi

tatlım emzirdikten sonra ağzından gazını mutlaka çıkar o zaman kusmaz süt hazmedilemediği zaman kusma oluyo benim oğlanda da oluyo hemen gazını çıkarıyorum duruyo

canım benım kızımda da aynı problem var.biberon da kullandıgım ıcın benım mememı almak ıstemıyor.memenın ucuna pekmez suruyorum kısmen fayda adıyor.sen de bı dene ıstersen

Deniyim cnm hastanede de sekerli su damlatip tutturmaya calismisti hemsireler. Mememi hiiiic begenmiyor beyefendi tutmaya bile tenezzul etmiyor, ama allahtan sutum var en azindan sagip veriyorum mamaya gerek kalmiyor. Anne sutu icsinde artik nasil olursa

benımkı de fazla emmıyor... bende dğduğundan berı sağarak verıyorum. acaba bır sefrede kaç cc verıyorsun?

Valla ben baya bi baktim sinif ogretmenleri icin 4-5. Sinif okutanlar derslerine brans ogr girince, 123 okutanlar egitim ogretim saatleri disinda sut izni kullanacak diyor. Bu da zaten okuldan sonra demek. Arastirirsan gorursun. Cok fena yaaa! Ssimdi sut izni olmadan ne yaparim hic bilmiyorum(

benden de 20-30 cc ancak çıkıyor, aldırma canım ya bizim suçumuz değil süt olmaması ne yapalım
sık sık sağmaya çalış, süt bittikçe yenisi geliyor çünkü.

Canım benim kizimin göbeği9.gün düştü.SAna tavsiyem gazlı bezi sarma ve bezi göbeğine degdirmeden dışa katlayarak bağla hava alsın.kurur hemen düşer.

benımkı de fazla emmıyor... bende dğduğundan berı sağarak verıyorum. acaba bır sefrede kaç cc verıyorsun?

Hastanedeki hemsire soyle bisey soledi; mesela oglum 3600 gr buna gore gunde 360 ml almasi gerekirmis. Tabi benim tosun pasa asiyor bu siniri, her seferinde ortalama 50-75 arasi veriyorum 75e de fazla cikmiyorum cnku sonra gazi cok oluyor, emzirme aralarinida en az 2 saat tutmaya calisiyorum. Cok sk emerse gene ayni sekilde onceki ictiinin gaziyla karisip huzursuz yapiyor oglumu. Sen nasil veriyorsun acaba??

arkadaşlar devit3 nasıl kullanıyorsunuz kaç ölçek sağlık ocağından bana 15. günden itibaren günde 3 kez dokuzar damla kendime bebeğimede günde üç kez üçer damla demişler eşime ama emin olamıyorum acaba kocam yanlışmı anladı diye bugün başlıcam ama pzr oluduğu içinde arayıp soramıyorum..siz nasıl kullandınız.

Son düzenleme:

ben gunde 3 damla kullanıyorum. hemsremız oyle demıstı.

ben 1 seferde 50- 60 cc arası verıyorum. daha fazlasını verınce kusuyor.

merhaba canım bizimde doğduktan 1 ğün sonra 16 çıktı.sonra 20 çıktı 2 gece 3 ğündüz bizde fototerabi aldık.19 15 13 en son 10 düştü.hastaneden çıktık.tekrar yükselişe ğeçti 16 ya kadar tekrar çıktı.bizimde artık damar bulamadıkları için 20 ğünde kan almayı bıraktılar.bu ğün 34 ğünlüğüz.hiç kalmadı sarılığımız.bol bol emzişr.başka çaresi yok bunun canım.

ben de sınıf öğretmenıyım. bu sene 1. sınıfları okutacağım. ve ozelde calısıyorum. mdr. yrd. bana sut ıznımın olacagını soyledı. bı de ılk 6 ay 3 saatmış, sonrakı 6 ay 1.5 saatmış.
ben hep 1.5 saat sanıyordum.

Günde bı defa sabahları 3 damla verdi doktorumuz aile hekimimde aynı şeyi söylemişti zaten

Ay hadi bakalim insallah oyledir ya. Ama internetten arastirisaniz yok diyorlar senin belki ozel oldugu icin mi acaba? Umarim dedigin dogrudur suan ufakta olsa umutlandim biraz.

bebeğinizin ağız bezlerini nasıl yikiyorsunuz, normal camasirlariyla birlikte mi yoksa ayriyetten kaynatiyor musunuz?

bebeğinizin ağız bezlerini nasıl yikiyorsunuz, normal camasirlariyla birlikte mi yoksa ayriyetten kaynatiyor musunuz?
bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.

bize doktorumuz gunde 4 damla bebeğin ağzına damlatmamızı söyledi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…