ben 1 seferde 50- 60 cc arası verıyorum. daha fazlasını verınce kusuyor.
Bizimkinde kusma yok cok sukur, ama gene de fazla vermemeye calisiyorum sonra karni tas gibi oluyor yavrumun karin agrisi cekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 seferde 50- 60 cc arası verıyorum. daha fazlasını verınce kusuyor.
bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.
bize doktorumuz gunde 4 damla bebeğin ağzına damlatmamızı söyledi.
mrb kızlar nasılsınız?? biz bugün çok güzel uyuduk oğlumla ne güzel dinlenmişim oohhhcvplarınız için tşkrler.. benim bi sorum daha olacak ama :26: :26: :26: oğlunu sünnet ettiren var mı aranızda?? biz sünnet düşünüyoruz ama nasıl olur kararsızım ben.. çok çabuk iyileşirmiş, sağlıklıymış diye çocuk dru tavsiye etti yaptıran varsa ne kadar zamanda iyileşiyor acaba?? bi de çok huysuzlaşıyor mu çocuk? sıkıntılı bi süreçmi merak ediyorum..
kızım bu 3oldu bezi acikken cirtlatiyor![]()
merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))
öncelikle allah şifalar versin gerçekten çook zor benimde çook kötü yarılmıştıbanada kremler hiç fayda etmedi kendi kendine iyileşti gibi şuan tam iyileşmedi aslında verirken hala hopluyorum yerimde ama ilk baştaki gibide degil bende bepanthene ve lansinoh kullandım kızıma emzirmedim sagıp verdim şuan daha iyi gibi
kızlar pişik için neler yapıyorsunuz....
merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))
Canım benim de meme ucum çok kötü yara olmuştu.Hastanedeki süt sağma makinasını en şiddetli ayarında kullanmışım bilmeden.Sağarken meme ucumdan kan akmaya başlamıştı düşün artık yarayı.Mustela kullandım ben iki gün sonra geçti.Şimdi de devam ediyorum,maşallah oğlum şapır şupur emiyor uzun süre ama hiç yakınmam kalmadı.
kızlar pişik için neler yapıyorsunuz....