bende unibaby kullanıyorum hoşuma gitti içersinde akol olmadığı için kızarıklık yapmıyo teninde..bugun bizde gaz problemi başladı 9.günü bebeğimin bas bas bağırdı yavrum sizde oluyormu ne kullanıyosunuz gaz için?
selam guzel anneler.bugun 24 gunluk olmamıza ragmen hıc oyle foşur foşur bir sütüm gelmedi.mecburen mama takviyesi yapıyorum.sütüm yetmiyor,doymuyor kızım.canım cok sıkılıyor bu duruma.bir de hala agrılarım devam edıyor.dün gece ölüyorum sandım.ıyıkı annem var bebegımle hıc ılgılenemedım
Bizde 28 olduk bende de daha yok öyle fosur fosur, ilk iki dk yutkunuyo geliyo o sırada süt , sonra kesiliyo
aynen yanapıcaz boyle
barı hıc olmazsa 6 ay emseydıler
kuvez, yoğun bakım, evdeki kalabalık, ailevi bi kaç şey derken ben biraz psikolojik olduğunu da düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki ay kalabalıktan sıyrılarak belki bi düzene gireriz.
kesinlikle evdeki kalabalıkla çok etkisi var, benm kv ler gittiler sütüm arttı resmen, basımda birileri dikilip emzirmemi izleynce olan sütüm de kaçıyodu demek..
şimdi sakin sakin, rahata emziriyorum, çok şükür arttı sütüm hissediyorum.
bebeğim 5dk uyuyor uyanıyor
sürekli emmek istiyor şütüm yetmiyor
mama vermiyorum çay içiyorum pilav yiyorum of
bana yardım edin
(null)
(null)
Cok sukur bizde evimizdeyiZ. İnanamiyorum iki gun once karnimda olan simdi yanimda misil misil uyuyor
Bendede goguslerimde problem tam tutamiyor bebis sinirleniyor,bende pompayla sagip veriyorum cuk cuk iki dakikada emiyor:) bol bol su komposto ve still tea iciyorum,insallah daha da artar sutler. Arada yalanci memeyle kandirmaya calisiyoruz biraz emip sinirleniyor bisey gelmeyince:) nyse artik ufak ufak halletcez bu problenleri, bende bir tam olarak iyilesirsem simdi dikislerden cok rahat hareket edemiyorum.
Karakiz gozunaydin, en sona biz kalmistik galiba bekleyen cok sukur kavustuk bebislere:)
Bu arada primanin premirum care ve normali ikiside pisik yapti kizima. Poposunu mahvetti ki ben cok sik degistiriyorum ona ragmen. Birde premirum care bez kullananlar bezler cok fena kokuyor petrolumsu bir kokusu var plastik plastik kokuyor sizde de ayni sekilde mi? Sanirim benim kizimda alerji yapti.
canım sıkma canını.. olabildiğince emzirmeye çalış.ben göğüs ucu aldım canım avent'in artık rahat emzirebiliyorum
bir de doğru dürüst sütüm gelse1 hafta oldu acaba artar mı
ben de uni baby yenidoğan kullanıyorum, memnunum.ben doğduğu ilk gunden berı kızıma uni baby nın yenıdoğn ıslak mendıllerını kullanıyorum. o da sadece su ve pamuktan yapılmış. şu an kızım 18 gunluk. çok sukur bı sorun olmadı.
ooh, hamdolsun.. gözün aydın.. çok sevindim, imrendim..slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
kızım 3,450 49 santim doğdu
süt problemimm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam guzel anneler.bugun 24 gunluk olmamıza ragmen hıc oyle foşur foşur bir sütüm gelmedi.mecburen mama takviyesi yapıyorum.sütüm yetmiyor,doymuyor kızım.canım cok sıkılıyor bu duruma.bir de hala agrılarım devam edıyor.dün gece ölüyorum sandım.ıyıkı annem var bebegımle hıc ılgılenemedım
bugun bizde gaz problemi başladı 9.günü bebeğimin bas bas bağırdı yavrum sizde oluyormu ne kullanıyosunuz gaz için?
doktor agulıne dıye bır surup yazmıştı.15 lıra emeklı sandıgı karsılamıyor.gunde 3 çay kasıgı ondan verıyorum canım.
Bu arada primanin premirum care ve normali ikiside pisik yapti kizima. Poposunu mahvetti ki ben cok sik degistiriyorum ona ragmen. Birde premirum care bez kullananlar bezler cok fena kokuyor petrolumsu bir kokusu var plastik plastik kokuyor sizde de ayni sekilde mi? Sanirim benim kizimda alerji yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?