kırk binkere maaşallah kizimin ne süt ne uyku ne gaz sorunu var
meme ucunu elinizle inecektip verin
Off kizlar allah yardimcimiz olsun benim kizda ayni bi basliyor 3-4 saat durmadan biogaia veriyoruz ona ragmen boyle icim gidiyor aglarken yuzume bi bakisi var yardim et der gibi resmen sut sorunu bizdede var 2 gundur emmek istemiyor biberon bile istemiyor gazdan hepsi
ya kızlar benim kızım gündüzleri 3 veya 4 saatte bir uyanıyor altını alıyorum karnını doyuruyorum uyuyor gayet güzel ama tam yemek vakti yani kaşık sesini duyar duymaz gözler fal taşı bakanıyor etrafa sonra yemek faslı geçince yine uyuyor geçe 12 kadar süper ama 12 sonra çok sık uyanıyor durmadan sallanmak istiyor 2 saat bazen 1 saatte bir uyanıyor her seferinde altını alıyorum çünkü rahatsız oluyor emziriyorum daha kucagımdan bırakırken kımıldanmaya başlıyor geceyle gündüzü ayıramıyor herhelde diyorum benim ikinci bebeğim birde 4 yaşında bir kızım var gündüz ev sesden geçilmiyor ama banamısın demiyor gündüz uyandırmayı denedin baktım daha huysuz oluyor nasıl düzene sokabilirim acaba benim ilk kızım gece gündüz 10 dk uyur uyanırdı kolik vardı 9 ay çektim özel bi dr gidiyordum 15 günde bir dr giderfdik çok ağlıyor diye bitkisek kullanmadığım ilaç kalmadı en son sap simplex kullandık o yaradı ozaman yurt dışından şipariş ediliyordu çok pahalıydı 100 liraya alıyorduk şimdi ucuzlamış 29 tl gaz prablemi olana tavsiye ederim bu arada 29 günlük olduk bide şu tırnak kesme meselesi çok zorlanıyorum eldiven giydirmiyorum ebem tavsiye etmedi parmak kasları daha iyi gelişir giydirme dedi e tırnaklarda 1 haftada uzuyor buğün tırnağını keserken kaptırdım biraz kanadı inanım dünyam yıkıldı sizler ne aralıkla kesiyorsunuz kimi kırıyormuş ben denedim kırılmıyor:18:
chicconun bebek tırnak makasını aldım, sık sık kesiyorum. kesinlikle ete geçmiyor, tavsiye ederim.ya kızlar benim kızım gündüzleri 3 veya 4 saatte bir uyanıyor altını alıyorum karnını doyuruyorum uyuyor gayet güzel ama tam yemek vakti yani kaşık sesini duyar duymaz gözler fal taşı bakanıyor etrafa sonra yemek faslı geçince yine uyuyor geçe 12 kadar süper ama 12 sonra çok sık uyanıyor durmadan sallanmak istiyor 2 saat bazen 1 saatte bir uyanıyor her seferinde altını alıyorum çünkü rahatsız oluyor emziriyorum daha kucagımdan bırakırken kımıldanmaya başlıyor geceyle gündüzü ayıramıyor herhelde diyorum benim ikinci bebeğim birde 4 yaşında bir kızım var gündüz ev sesden geçilmiyor ama banamısın demiyor gündüz uyandırmayı denedin baktım daha huysuz oluyor nasıl düzene sokabilirim acaba benim ilk kızım gece gündüz 10 dk uyur uyanırdı kolik vardı 9 ay çektim özel bi dr gidiyordum 15 günde bir dr giderfdik çok ağlıyor diye bitkisek kullanmadığım ilaç kalmadı en son sap simplex kullandık o yaradı ozaman yurt dışından şipariş ediliyordu çok pahalıydı 100 liraya alıyorduk şimdi ucuzlamış 29 tl gaz prablemi olana tavsiye ederim bu arada 29 günlük olduk bide şu tırnak kesme meselesi çok zorlanıyorum eldiven giydirmiyorum ebem tavsiye etmedi parmak kasları daha iyi gelişir giydirme dedi e tırnaklarda 1 haftada uzuyor buğün tırnağını keserken kaptırdım biraz kanadı inanım dünyam yıkıldı sizler ne aralıkla kesiyorsunuz kimi kırıyormuş ben denedim kırılmıyor:18:
entegre süt tesisi gibiyim bekim kız yaka iğnesi gibi sürekli yakamda uyurken bile emmek istiyor.bir yandanda emdiklerini kusuyor yada yutmuyor geri çıkarıyor.süt üreteceğim diye canım çıktı
Iki gündür 2bucuk saatlik uykuylayim, sinirlerim çok fena boşalıyor bazen, rabbimin gücüne gitmesin, çok güzel anne olmak, beterinden saklasin ama çok yorgun ve uykusuzum. kendine bak ii ye sütun olsun diyorlar ama sabahın korunden beri ya mememde, ya mama hazırlıyorum, ya alt degisiyoruz ya gaz çıkarıyoruz, yada kv sağolsun sallamaya alistirdi bebeği tepesinde deliler gibi beşik salliyorum. Sonra ne yemek yiyebiliyorun, nede uyuyabiliyorum. En fazla 40dk uyuyo onda da ara ara homurdaniyo, bende uykuya giremiyorum, hemen tepesinde bitiyorum kustumu ne oldu diye.
napcami bilemiyorum bazen öyle agliyorki sürekli memede durası var ve sirtim ölesiye ağrıyor
Ayyy kizlar bizim basimiz bezlemeyle ilgili belada. Her cis yaptigi sirtina cikiyor bizim oglanin, ananesi denedi babanesi denedi yengesi denedi yook kim yaparsa yapsin sonuc ayni. Nerde hata yapiyoruz cozemedik valla, ayy bu kadar kiyafeti giyermi acaba cok oldu diyordum ama gunde 5 posta kirleniyor nerdeyse ustu. Prima premium care bez kullaniyorum bezdemi problem bendemi anlayamadim. Onerisi olan varmiiiiiii???
evet,yetememek ne kadar sınır bozucu.sinirlerim harapdestinycim bende de aynı sorunlar var bende kendimi çok kötü hissediyorum dün sürekli ağlayıp durdum uykusuzluk bi yandan sürekli psikolojim bozuldu artık(
ben de bir numara bi paket prima aldım. en iyisi prima diyorlar evet.
benim söylediğim numune olarak verilen bir tane bebek bezinin kokması..
kaynımın arkadaşı canbebede çalışıyormuş, doğum yaptığımı duyunca koca bi koli yenidoğan bez göndermiş hediye diye..
ilk başta kullanmam diye düşündüm. sonra doğum yaptığım hastanede de canbebe kullanıldğını gördüm. şimdi kullanıyorum memnunum..
doğru söylüyorsun, herkes rezene iyi gelir diyor. ben de sütü artırır diye ısırgan aldırmıştım.
gaza iyi gelir diye rezene ve anasonla birlikte aktardan, annemde unuttum poşeti.. yarın gidicem alayım annemden..
sıkma canını.. olacağı varmış. aslında hepimiz doğuştan anneyiz ama tecrübemiz yok..
o da zamanla olacak. benim de ilk üç gün sütüm gelmedi, o kadar istemediğim halde mama aldırdım verdim.
ama çay kaşığıyla.. inan 3/4 gün öyle takviye yaptık. baktım memeyi almaya üşeniyor.. fena akıllı bu bücürler..
hemen kolaya alıştı.. ben de sütüm geldiğine emin olunca, az da olsa, yetmese de bıraktım mamayı sadece meme verdim..
etraftakilerin hepsi konuşuyor. kimisi bana da dedi, aman sakın verme, bi daha emmez diye.. kimisi bırak uğraşma biberon mama daha kolay dedi..
ama karar bizim..
sıcaktan bunalıyordur belki. ben yıkıyorum çok huysuzlanınca, sonra bakıyorum rahatlıyor,,
emmeden uykuya dalıyor.. belki de bi yeri ağırıyordur, kulağı falan.. yalnız mısın sen? mama veriyor musun? tam karnı doymuyorsa ondan da ağlar..
benim kızım ilk günlerde öyle saatlerce ağlıyordu, doymadığı için, sonra yorulup uyuyordu yavrum..
canım, tam gününü bilmiyorum ama sen doğum yapalı birkaç gün oldu yanlış hatırlamıyorsam..
benim kız da iki hafta boyunca emdi uydu, emdi uyudu, bi uyuyordu 3-4 saat. bazen daha bile fazla.. gaz falan yoktu..
annem nazar olacak dedi..
ama bildiğmiz bi şey var ki, hemşireler de aynısını söylüyor, gaz sancıları on günden sonra başlıyor, benimki 15. gün başladı.
kesinlikle aynı durumdayım dün gece ağladım uykusuzluktan
Biri diyo 40i çıksın düzelir, biri diyo 3ay bitsin düzelir, bakalım allah sabrını.versin bekleyip gorcez, sağlıklı sıhhatli.olsunlarda bende bazen wc ye kapanıp ağlıyorum, yoksa kızıyorlar niye agliyon diye, napayim elimde değil
canım yalnız değilim annem var yanımda.karnı doymuyor mu doyuyor mu anlayamıyorum.saat 5 ten sonra mememı almıyor,alsada bırakıyor aglayarak.o zaman mama verıyorum ama o mamayı verırken nasıl uzuluyorum kendıme anlatamam.ne yapsam sutum artmadı.delırcem
bende de aynı bez ve aynı dert var pipisini aşağı doğru indir bezlerken
Ayyy kizlar bizim basimiz bezlemeyle ilgili belada. Her cis yaptigi sirtina cikiyor bizim oglanin, ananesi denedi babanesi denedi yengesi denedi yook kim yaparsa yapsin sonuc ayni. Nerde hata yapiyoruz cozemedik valla, ayy bu kadar kiyafeti giyermi acaba cok oldu diyordum ama gunde 5 posta kirleniyor nerdeyse ustu. Prima premium care bez kullaniyorum bezdemi problem bendemi anlayamadim. Onerisi olan varmiiiiiii???
Bende hatayı kendimde arıyordum ne beceriksiz hatunum diye nefer sizde de varmış aynı sorun vallahi ne yapacağımı bilemiyorum her zaman cikmiyo cisi ama ustune kustuydu yok altini degistirirken isediydi derken iki güne bir makina çamaşır yıkıyorum offf
Bende prima pampersin Yeni doganini kullaniyorum
bende de aynı bez ve aynı dert var pipisini aşağı doğru indir bezlerken
Bende hatayı kendimde arıyordum ne beceriksiz hatunum diye nefer sizde de varmış aynı sorun vallahi ne yapacağımı bilemiyorum her zaman cikmiyo cisi ama ustune kustuydu yok altini degistirirken isediydi derken iki güne bir makina çamaşır yıkıyorum offf
Bende prima pampersin Yeni doganini kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?