benim doktorum da 7 saate kadar uyandırma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama hastane doktorumd a 3 saat demişti. bu konu kafa karıştırıcı. uyanmyınca ne yapsanız uyanmıyor gerçketen. bir de göğsünüzün ucuna süt getirip bebeğin ağzına evrirseniz uykuda bile emiyor canı isterse. bunu da doktorum söylemişti.bez dayanmıyo vallahi bebelere, çişiydi kakasıydı derken
bi de tam çişli diye değiştirdiğim beze 5 dk içinde kakasını yapmıyo mu, yazık oluyo beze diye üzülüyorm, sonra da diyorm yeter ki yavrum yapsın da bezler kurban olsun ona..
ilk günlerde doymuyodu cunki, gunlerce kaka yapsın diye bekledk, kaka yapmaya baslayınca o ilk kakayı gördüğümde nası sevndim nası
gideym de uyandırayım 3 saate yaklaştı emzireli.
benim gittiğim doktorlar 3 saati geçirme emzirmek için dedi, kimisi 2 saat diyo ama bu doktor 3 saat dedi.
doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımmçok uzgunum
benim doktorum da 7 saate kadar uyandırma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama hastane doktorumd a 3 saat demişti. bu konu kafa karıştırıcı. uyanmyınca ne yapsanız uyanmıyor gerçketen. bir de göğsünüzün ucuna süt getirip bebeğin ağzına evrirseniz uykuda bile emiyor canı isterse. bunu da doktorum söylemişti.
ben göğüs ucu aldım canım avent'in artık rahat emzirebiliyorumpazartesi sağlık ocağına gitmiştim. ebe emzirmemi görmek istedi.. doğum yapalı 10 gün olmuştu.
krem kullanmama rağmen, hala göğüs uclarım yara, acıyor dedim.. bana uygulamalı çocuğu nasıl tutacağımı.. göğüs ucunu nasıl ağzına vereceğimi gösterdi..
ben nefes alsın diye hemen burnunun altına parmağımı koyuyordum. orada farketmeden o bi parmağımla
fazlaca göğsüme bastırıp yukarı doğru çekiyormuşum.. o yüzden de göğsüm sızlıyormuş.. ebe bir parmak kadar boşluk olsun,
nefes almasına yeter dedi, iki gündür buna dikkat ediyorum ve göğsüm daha az acıyor..
]
Arkadaşlar bebeklerinizin altını ne ile siliyorsunuz, ben yenidigan ıslak mendilleri aldım ama emin değilim, iliksu pamuk falan diyo kimi siteler, siz ne yapıyorsunuz
Arkadaşlar bebeklerinizin altını ne ile siliyorsunuz, ben yenidigan ıslak mendilleri aldım ama emin değilim, iliksu pamuk falan diyo kimi siteler, siz ne yapıyorsunuz
ben doğduğu ilk gunden berı kızıma uni baby nın yenıdoğn ıslak mendıllerını kullanıyorum. o da sadece su ve pamuktan yapılmış. şu an kızım 18 gunluk. çok sukur bı sorun olmadı.
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
kızım 3,450 49 santim doğdu
süt problemimm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı günler hanımlar.. nasılsınız?epeydir uğrayamadım..bu topiğimiz çok iyi olmuş bende doğumdan sonra nasıl bir arada oluruz diye düşünüyordum.. bizde 1 hafta 1 günlük olduk.. daha fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım.. en kısa zaman da yazacağım İnşaallah.. sizin bebişler nasıl bakalım?
ben doğduğu ilk gunden berı kızıma uni baby nın yenıdoğn ıslak mendıllerını kullanıyorum. o da sadece su ve pamuktan yapılmış. şu an kızım 18 gunluk. çok sukur bı sorun olmadı.
bizde ilk günler pamuk ve ılık su kullandık sonra unibaby kullandık o yaramadı şimdi hugguıs yeni doğan kullanıyoruz
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
canım ben önce prima yeni doğan kullandım ama beğenmedim şu an uni baby yeni doğan kullanıyorum memnunumArkadaşlar bebeklerinizin altını ne ile siliyorsunuz, ben yenidigan ıslak mendilleri aldım ama emin değilim, iliksu pamuk falan diyo kimi siteler, siz ne yapıyorsunuz
ben unibaby yeni doğan ıslak mendili, bazen de pamuğu gül suyu ile ıslatıp siliyorum, sebamedin bebek kremini ve pişik kremni kullanıyorum bişey olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?