kımyonlu su ıctım gece bende oğlumda ishal olduu karnımız cok agrıyorrrr
allahım inanamıyorum bu bu topikte olduğumageçen hafta bugün oğlum karnımdaydı gecesi kucağımda 1 hafta oluyo şükürler olsun bu arada bebeğim sıcaktan yüzü vücudu isilik mi pişikmi bilmiyorum kıpkırmızı çok üzülüyorum buna bir çare varmı acaba arkadaşlar
Canım o kendiliginden gecio zaten ellemeyin krem sürmeyin banyodan sonra ıslak kalmasın kuru olsun cildi diyorlar 2 3 haftada geciyormuş benim oglumdada var şimdi kurudu ama hala duruo gecer heralde yakında vücuduna banyodan sonra losyonunu sür yuzunu elleme tatlim bide çok sıcakta yatirma terlemesin
mrb canım nasılsınız demir beyle? ya tatlım sizin gaz uyku vs. durumlar biraz yoluna girdimi biz yrı kırkımızı çıkardık am pek bi gelişme yokhala herşeyimiz düzensiz
çok saol canım aminHoşgeldin aramıza canımAllah bebeğini sana bağışlasın hayırlı olsun
eee anlat bakalım nasıl geçiyo annelik
Canım o kendiliginden gecio zaten ellemeyin krem sürmeyin banyodan sonra ıslak kalmasın kuru olsun cildi diyorlar 2 3 haftada geciyormuş benim oglumdada var şimdi kurudu ama hala duruo gecer heralde yakında vücuduna banyodan sonra losyonunu sür yuzunu elleme tatlim bide çok sıcakta yatirma terlemesin
allahım inanamıyorum bu bu topikte olduğumageçen hafta bugün oğlum karnımdaydı gecesi kucağımda 1 hafta oluyo şükürler olsun bu arada bebeğim sıcaktan yüzü vücudu isilik mi pişikmi bilmiyorum kıpkırmızı çok üzülüyorum buna bir çare varmı acaba arkadaşlar
bizimki de kusuyo emmeyi bıraktktan 1 dk içinde, acaba doyuyo fazlasnı mı çıkaryo yoksa cereyanda kalıyo da üşüttü mü bilemedm
merhaba tesadüfen gördüm topiği allah herkesin yavrusunu bağışlasın
benim kızım bir yaşında kusması attırarak değilse yani ağzından burnundan gelmiyosa yada şöyle deyim lark die uzak masafe kusmuyosa sorun yok canım benim kızımda bebekken çok emerdi ve fazlasını ağızdan gaz çıkarırken kusardı drumuz söylemişti hastalıktan olan kusma attırarak olurmuş sadece ona dikkat et
benim kızımda da var o kırmızılıklardan. ilk başta sinek ısırdı sanmıştım.. sonra farkettim ki sıcaktan.
iki haftayı devirdik, şimdi daha az oluyor. özellikle katlanan bölgelerde, dirsek iç kısımları ve boyun gibi yerlerde hala oluyor..
iki günde bir yıkıyorum. harici bi şey sürmüyorum..
doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımmçok uzgunum
doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımmçok uzgunum
dogustan işte .. gecermiş ama cok uzuluyorummmmcanım çok geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlık o ya hiç duymamıştım benim kızımda durmadan kendi tükürüyle boguluyor korkuyorum bişey çıkarsa diye allah şifa versin yavruna
boguluyo gıbı ses cıkarıyordu .. sut sureklı genzıne kacıyordu ondan gıttım drasıkma canını lütfen bebeğin hisseder, allah çaresiz dert vermesin, bak geçer demişler, rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Peki cnm belirtisi var mi, siz ne üzerine dr a sordunuz?
dogustan işte .. gecermiş ama cok uzuluyorummmmcocuklar ihmale gelmıyo hıc hemde .. dun farkettımmmm
bebeklerde olur o tukruk ama genzıne kacıos goster canımmm
benımkıler ıyıkı bır cocuk dogurdun 17 gunluk 4 defa dr a getırdın dedıler agız burun egdıler hıcde umrumda degıl.. o benım evladım o benım canımmevet genzine kaçıyor boğuluyor öksürüp atmaya çalışıyor annemlerde kalıyorum ben annem modern bi insandır aslında ama doktora götürmeye ne eşimi nede annemi ikna edebiliyorum sen çok hassassın geçer okadar üstüne düşme diyorlar ama korkuyorum çünkü doğduğu ğünden beri var ve biz buğün 25 günlük olduk en iyisi kimseyi dinlememek kendim randavu alıp götüreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?