Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım o kendiliginden gecio zaten ellemeyin krem sürmeyin banyodan sonra ıslak kalmasın kuru olsun cildi diyorlar 2 3 haftada geciyormuş benim oglumdada var şimdi kurudu ama hala duruo gecer heralde yakında vücuduna banyodan sonra losyonunu sür yuzunu elleme tatlim bide çok sıcakta yatirma terlemesin

mrb canım nasılsınız demir beyle? ya tatlım sizin gaz uyku vs. durumlar biraz yoluna girdimi biz yrı kırkımızı çıkardık am pek bi gelişme yokhala herşeyimiz düzensiz

mrb canım nasılsınız demir beyle? ya tatlım sizin gaz uyku vs. durumlar biraz yoluna girdimi biz yrı kırkımızı çıkardık am pek bi gelişme yokhala herşeyimiz düzensiz

Biz iyiyiz canım siz nasılsiniz oglusla bizimde 28 gün oldu gaz sorunumuz var ama arada tutuo gaz sancılarımız çok deil uykumuzda düzenli deil o yüzden gece mama veriyorum uyusun die bende rahat uyuyorum

Hmm kimsecikler yok bu gece, oğlum uyku arasında biraz emdi uyudu, e bende uyuyayım bari

aaa bu arada hamilelik takvimim bitmiiiis

Son düzenleme:
Gunaydin cicis annisler ve minik kuzularii Bizim bugun 20. Gunumuz. Kanamam acik turuncu bi renk aldi, dikisler baya rrahatladi tabi ama yinede hala aciyo ne zaman tam anlamiyla duzelecek sabirla bekliyorum. Bu arada ben ogretmenim topikte de baya ogretmen arkadaslar vardi kizlar dun gece gezinirken birde ne goreyim sinif ogretmenlerine sut izni yokmus!! Ben butun planlarimi sut iznine gore yapmistim! Tam net birsey yok Ama egitim ogretim saatleri disinda dedigine gore. Yok demeklki diye yorumladim. Bununla ilgili bilgisi i olan varmi ki??​

Hoşgeldin aramıza canım Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlı olsun
eee anlat bakalım nasıl geçiyo annelik
çok saol canım amin hepimizin bebeğini bağışlasın inş..annelik dünyanınn en harika şeyi bebeğimden başka hiç bişey umrumda değil sinirlerimi bile aldırmış gibiyim oğlum benim canım herşeyim ne kadar zor olursa olsun doğurmak iyiki anne olmuşum iyiki oğlum beni annesi olarak seçmiş onu çok çok seviyorum..rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş..

inş canım yaa bi geçse öyle kırmızı kırmızı içim gidiyo elimden bişeyde gelmiyo ben pişik kremi sürmüştüm bide arada bir sulu pamukla ıslatıyodum doktor öyle demişti ama inş geçer

sahurdan sonra uyumadı beyfendi
kaç saattir uyusun diye ugrasıyorum

şimdi de tam emzircektm, 5 dk emdi uyudu, uyandıramıyorum ac kaldı

benim kızımda da var o kırmızılıklardan. ilk başta sinek ısırdı sanmıştım.. sonra farkettim ki sıcaktan.
iki haftayı devirdik, şimdi daha az oluyor. özellikle katlanan bölgelerde, dirsek iç kısımları ve boyun gibi yerlerde hala oluyor..
iki günde bir yıkıyorum. harici bi şey sürmüyorum..

bizimki de kusuyo emmeyi bıraktktan 1 dk içinde, acaba doyuyo fazlasnı mı çıkaryo yoksa cereyanda kalıyo da üşüttü mü bilemedm

merhaba tesadüfen gördüm topiği allah herkesin yavrusunu bağışlasın

benim kızım bir yaşında kusması attırarak değilse yani ağzından burnundan gelmiyosa yada şöyle deyim lark die uzak masafe kusmuyosa sorun yok canım benim kızımda bebekken çok emerdi ve fazlasını ağızdan gaz çıkarırken kusardı drumuz söylemişti hastalıktan olan kusma attırarak olurmuş sadece ona dikkat et

hm genelde agzından sızarak akıyo ama 2 sefer de attırarak kustu, sağolasn teşkürler

benim oğlumun yüzünde de minik minik sivilce gibi şeyler çıktı ya. Doktora götüreceğim. Bu arada gaz sorunumuz da devam ediyor. Benim dikiş ağrılarım da geçmedi. Akşama doğru özellikle dikiş bölgemde bir ağrı oluyor. Üstüne gece oğlanda uyumayınca benim için zor oluyor haliyle.

Slm anneler nasilsiniz bebisler napiyo biz asi olduk bugun bizimde yuzumuz kirmizi ve isilik oldu dr gunde 2 kere yikayin bisey surmeyin kendi terinden oluyor yapacan bisey yok gececek diyor ve ben bebegimi emzirmek icin uyandirmiyorum artik acikinca kendi uyansin diye yoksa ilerde yemek yeme sorunu yasiyorlarmis

doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımmçok uzgunum

doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımmçok uzgunum

canım çok geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlık o ya hiç duymamıştım benim kızımda durmadan kendi tükürüyle boguluyor korkuyorum bişey çıkarsa diye allah şifa versin yavruna

sıkma canını lütfen bebeğin hisseder, allah çaresiz dert vermesin, bak geçer demişler, rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Peki cnm belirtisi var mi, siz ne üzerine dr a sordunuz?

canım çok geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlık o ya hiç duymamıştım benim kızımda durmadan kendi tükürüyle boguluyor korkuyorum bişey çıkarsa diye allah şifa versin yavruna
dogustan işte .. gecermiş ama cok uzuluyorummmmcocuklar ihmale gelmıyo hıc hemde .. dun farkettımmmm
bebeklerde olur o tukruk ama genzıne kacıos goster canımmm

sıkma canını lütfen bebeğin hisseder, allah çaresiz dert vermesin, bak geçer demişler, rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Peki cnm belirtisi var mi, siz ne üzerine dr a sordunuz?
boguluyo gıbı ses cıkarıyordu .. sut sureklı genzıne kacıyordu ondan gıttım dra

dogustan işte .. gecermiş ama cok uzuluyorummmmcocuklar ihmale gelmıyo hıc hemde .. dun farkettımmmm
bebeklerde olur o tukruk ama genzıne kacıos goster canımmm

evet genzine kaçıyor boğuluyor öksürüp atmaya çalışıyor annemlerde kalıyorum ben annem modern bi insandır aslında ama doktora götürmeye ne eşimi nede annemi ikna edebiliyorum sen çok hassassın geçer okadar üstüne düşme diyorlar ama korkuyorum çünkü doğduğu ğünden beri var ve biz buğün 25 günlük olduk en iyisi kimseyi dinlememek kendim randavu alıp götüreyim

benımkıler ıyıkı bır cocuk dogurdun 17 gunluk 4 defa dr a getırdın dedıler agız burun egdıler hıcde umrumda degıl.. o benım evladım o benım canımm
kımsenın dedıgı umrumda olmazzz.. ıyıkı de getırmısım .. yedırırken emzırırken cok dıkkatlı olmam lazımmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…