Ben yatağımda oturmuş oğlumu emzirmeye çalışırken kv min yatağımın bi ucuna oturup izlemesinden NEFRET EDIYORUUUUUUUM
gece aglamasina kalkiyo geliyo ben emzirirken izliyo, sonra yetmeyince mama yapmaya gittiğimde bebeği salliyo, sonra mamayı yedirirkende izliyo. ne meme meraklısıymış, ilk günden belliydi, ben süt sağmaya çalışıyorum o gelip gelip bakiyo alış alış daha çok gorcez diyordu.
mama veren arkadaslar, siz mama hazirlarken bebek aglamiyomu, ben hazirlarken napcami şaşırıyorum, kv olmayınca nasıl oyaliycam bebeği emzikde ağzında durmuyo oğlumun, bazen aliyo bazen hiç almiyo emzigi:44:
Ben yatağımda oturmuş oğlumu emzirmeye çalışırken kv min yatağımın bi ucuna oturup izlemesinden NEFRET EDIYORUUUUUUUM
gece aglamasina kalkiyo geliyo ben emzirirken izliyo, sonra yetmeyince mama yapmaya gittiğimde bebeği salliyo, sonra mamayı yedirirkende izliyo. ne meme meraklısıymış, ilk günden belliydi, ben süt sağmaya çalışıyorum o gelip gelip bakiyo alış alış daha çok gorcez diyordu.
mama veren arkadaslar, siz mama hazirlarken bebek aglamiyomu, ben hazirlarken napcami şaşırıyorum, kv olmayınca nasıl oyaliycam bebeği emzikde ağzında durmuyo oğlumun, bazen aliyo bazen hiç almiyo emzigi:44:
Ben kucağıma alıp öyle hazırlıyorum canım aglioyorlar sol omzuma yatiriom sag elimle mama hazırlıyorum alıştım kayınvaliden gidince sende alisirsin tek elle mama yapmaya daha nelere aliscaz bende bilmiom
ben kucağıma alıp hazırlıyorum. bırakırsam acıktığı zaman acayip bağırıyor, kucağımdaken en azından sesi o kadar çıkmıyor, tüm dünya aç kalsın benim kızım aç kalmasın memeyi ağzına götürene kadar susmuyor. emziğe alışırmaya çalışıyorum ama pek alışacak gibi değil, alışsa rahat ederdim çünkü uyanık olduğu zamanlar sürekli emmek istiyor,3-4 saat uyanık kalıyor o süre boyunca yapışığız. bakkal emziğini daha kolay emerler dediler, onu aldırdım şimdi ona alıştırmaya çalışıyorum.
mrb anneler biz de cuma günü oğlumuza kavuştuk.. göğüs uçlarım çok dışarda olmadığı için emzirmekte çok zorlanıyorum
benimki de 2 gün önce bitti gibi oldu, hah kesiliyor yıkanırım dedim..Benimde 25. gün ve kanamam yok artık. Bu durum normal mi?
slm taze anneler. ya benim sütüm yetiomu yetmiomu bilmiorumki siz nasıl anlıyosuz?ses çıkara çıkara uzun uzun emmio ama bazen bi saat yapışıp kalıo.zaten memeyi aldığında çok az uyanık sonra hemen gözleri kapatıo..bazen ağzından burnundan çıkarıo sütü..yetmese yapmaz diorum.uyuyuncada 3 saat uyuyor en az aç olsa uyumaz diorum.ama öyle göğsümdende emzirmediğim zaman süt akmıo göğüs pedim ıslanmıo yani..bide gaz sancısı için düzenli olarak zinco kullanın kızlar doğal ilaç eczanelerde
çocuk doktoru doyan bebek altı da temizse 2 saat kesintisiz uyur dedi.
hoşaf iç hoşaffffffff...acayip süt yapar canım....bu arada sutu az olan olan annelere bi öneride benden, ben 4 gündür iliksuda 1 tatli kaşığı maya içiyorum, ondan midir bilmem ama az da olsa biraz artış var sutumde, önceden bebegimden 2 dk yutkunma sesi gelirken şimdi 5 dkyi buluyo bazen.
Yanlız ben anlamıyorum bebek 25 günlük oldu, 16 gundurde evde, sutu olmayanların bu zamana aciliyo sutleride benim niye bu kadar yavaş, sanki hiç artmayacak gibi geliyo bazensizce artmaz mı?
ama bizimki de maşallah. günde 7-8 kez altını kirletiyor. o yüzden içim rahat..
Hobaaa bu gecede uykusuz kaldık, oğlum yarim saatte bir kalktı, kabız değil krem gibi kakası ama yinede yapana kadar epey zorlandi. Kısa kısa uyuyo ve sürekli homurdaniyosürekli kucak istiyo zaten, ben mama hazirlarken kv onu kucakta oyaladigi için kv gidince isim is, hep kucak ister artık, yaaaa ben nasıl yanlız bakcam bu oğlana, bir an önce kv ye bel baglamadan kendi işlerimi ve oğlanı oyalamayi becermem lazım
allahım inanamıyorum bu bu topikte olduğumageçen hafta bugün oğlum karnımdaydı gecesi kucağımda 1 hafta oluyo şükürler olsun bu arada bebeğim sıcaktan yüzü vücudu isilik mi pişikmi bilmiyorum kıpkırmızı çok üzülüyorum buna bir çare varmı acaba arkadaşlar
kımyonlu karısım ne bebek mı ıcıyor anne mı bılen varsa yazsın lutfennnnnnnnnnnn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?