• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bez dayanmıyo vallahi bebelere, çişiydi kakasıydı derken :9:
bi de tam çişli diye değiştirdiğim beze 5 dk içinde kakasını yapmıyo mu, yazık oluyo beze diye üzülüyorm, sonra da diyorm yeter ki yavrum yapsın da bezler kurban olsun ona..
ilk günlerde doymuyodu cunki, gunlerce kaka yapsın diye bekledk, kaka yapmaya baslayınca o ilk kakayı gördüğümde nası sevndim nası :emir_bebek:

gideym de uyandırayım 3 saate yaklaştı emzireli.
benim gittiğim doktorlar 3 saati geçirme emzirmek için dedi, kimisi 2 saat diyo ama bu doktor 3 saat dedi.
benim doktorum da 7 saate kadar uyandırma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama hastane doktorumd a 3 saat demişti. bu konu kafa karıştırıcı. uyanmyınca ne yapsanız uyanmıyor gerçketen. bir de göğsünüzün ucuna süt getirip bebeğin ağzına evrirseniz uykuda bile emiyor canı isterse. bunu da doktorum söylemişti.

doktordan geliyoruz ömürde laringomalazı denılen bı hastalık var . nefes borusunda çökme yani.. dogustan bır rahatsızlık canım cok sıkkın .18. aya kadar gecermıs ama ne bıleyımm:43::43::43::43::43::43:çok uzgunum

Ah canım benim minik ömürüm hasta mı olmuş yavrum benim Kıyamam ona sende üzülme annesi senin gibi hassas onu koruyacak bı annesi olduğu için ömür çok şanslı Allah en kısa zamanda şifasını versin insallah:16:

benim doktorum da 7 saate kadar uyandırma dedi. büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş. ama hastane doktorumd a 3 saat demişti. bu konu kafa karıştırıcı. uyanmyınca ne yapsanız uyanmıyor gerçketen. bir de göğsünüzün ucuna süt getirip bebeğin ağzına evrirseniz uykuda bile emiyor canı isterse. bunu da doktorum söylemişti.

Himmm enteresan :44: su doktorlar iyi hoş da birde ağız birliği yapıp aynı şeyi söyleseler ya insanın kafası karışıyor walla :35:

Bu 3-5-7 saat muhabbetı 2-3 aydan buyuk bebekler ıcın bence ılk uc ayda maksımum 2 saatte emmelı hem kendısı ıcın hemde sızın sutunuzun artması ıcın. Ayrıca nacızane tavsıyelerım olucak benım bebıs 6 ayı bıtırdı
1. Suan yaz oldugu ıcın en az 4 lt su
2.dere otu,semızotu
3. Nette arastırırsanız ıncır uyutması dıye bulabılecegınız bı tatlı bende sut arttırmada cok ıse yaradı hatta goguslerımden fıskırıyodu desem yerı var.
4.humana ve rezene tohumu cayları
en onemlısıde stressız huzurlu bı ev ortamı. Gaz ıcınde ben bebegıme bı kahve fıncanı suya 1 cay kasıgı kımyonu atıp demlıyordum ve ustte kalan suyundan emzırmeden 5 dk once verıyodum bızde cok ıse yaradı umarım sızde bu 3 ayı kolayca gecırırsınız bıcak gıbı kesılıyo sonra gaz olayı allah hepımıze kolaylık versın.

pazartesi sağlık ocağına gitmiştim. ebe emzirmemi görmek istedi.. doğum yapalı 10 gün olmuştu.
krem kullanmama rağmen, hala göğüs uclarım yara, acıyor dedim.. bana uygulamalı çocuğu nasıl tutacağımı.. göğüs ucunu nasıl ağzına vereceğimi gösterdi..
ben nefes alsın diye hemen burnunun altına parmağımı koyuyordum. orada farketmeden o bi parmağımla
fazlaca göğsüme bastırıp yukarı doğru çekiyormuşum.. o yüzden de göğsüm sızlıyormuş.. ebe bir parmak kadar boşluk olsun,
nefes almasına yeter dedi, iki gündür buna dikkat ediyorum ve göğsüm daha az acıyor..

]
ben göğüs ucu aldım canım avent'in artık rahat emzirebiliyorum
bir de doğru dürüst sütüm gelse:43: 1 hafta oldu acaba artar mı

Hayırlı günler hanımlar.. nasılsınız? :3:epeydir uğrayamadım..bu topiğimiz çok iyi olmuş bende doğumdan sonra nasıl bir arada oluruz diye düşünüyordum.. bizde 1 hafta 1 günlük olduk.. daha fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım.. en kısa zaman da yazacağım İnşaallah.. sizin bebişler nasıl bakalım? :emir_bebek:

Arkadaşlar bebeklerinizin altını ne ile siliyorsunuz, ben yenidigan ıslak mendilleri aldım ama emin değilim, iliksu pamuk falan diyo kimi siteler, siz ne yapıyorsunuz

Arkadaşlar bebeklerinizin altını ne ile siliyorsunuz, ben yenidigan ıslak mendilleri aldım ama emin değilim, iliksu pamuk falan diyo kimi siteler, siz ne yapıyorsunuz

ben doğduğu ilk gunden berı kızıma uni baby nın yenıdoğn ıslak mendıllerını kullanıyorum. o da sadece su ve pamuktan yapılmış. şu an kızım 18 gunluk. çok sukur bı sorun olmadı.

slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti :16:

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll :16:

kızım 3,450 49 santim doğdu :16:

süt problemimm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben doğduğu ilk gunden berı kızıma uni baby nın yenıdoğn ıslak mendıllerını kullanıyorum. o da sadece su ve pamuktan yapılmış. şu an kızım 18 gunluk. çok sukur bı sorun olmadı.

bizde ilk günler pamuk ve ılık su kullandık sonra unibaby kullandık o yaramadı şimdi hugguıs yeni doğan kullanıyoruz

slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti :16:

çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll :16:

Çok şükür karakız sende bebişini kucağına alıp temmuz anneleri kervanına katıldın :) :) az daha ağustos annesi olacaktın..
:1: suni sancıylamı doğum yaptın canım? Maşaallah kızın çok tombik doğmuş.. İnşaallah hayırlı evlat olur..:16:

Hayırlı günler hanımlar.. nasılsınız? :3:epeydir uğrayamadım..bu topiğimiz çok iyi olmuş bende doğumdan sonra nasıl bir arada oluruz diye düşünüyordum.. bizde 1 hafta 1 günlük olduk.. daha fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım.. en kısa zaman da yazacağım İnşaallah.. sizin bebişler nasıl bakalım? :emir_bebek:

Hoşgeldin canim bizler iyiyiz her yeni gün ayrı bir şikayet var ama olsun yavrularımız sağlıklı yanimizdalar ya çok şükür bekliyoruz dogum hikayeni tatlım

bizde ilk günler pamuk ve ılık su kullandık sonra unibaby kullandık o yaramadı şimdi hugguıs yeni doğan kullanıyoruz

Kızlar ben ilk günden bu yana ılık su pamuk ile temizliyorum ben yurtdışındayim burda ki hastanelerde bile aynı sekilde temizleniyor dogum yaptıgım hastanede kontrole gelen cocuk doktoru dahi bu sekilde temizlemeliyiz demişti eeee vardır bı bildikleri :34: sadece dışarı çıktığımda ıslak mendil kullanıyorum

:nazar::nazar::nazar: canım benim ya gozun Aydın Sonunda sende kucağına aldın ya yavrunu ne mutlu sana Allah amalı babali büyütmek nasip etsin sut için kesinlikle humana cayı tavsiye ediyorum canim:31:

:nazar::nazar::nazar: canım benim ya gozun Aydın Sonunda sende kucağına aldın ya yavrunu ne mutlu sana Allah amalı babali büyütmek nasip etsin sut için kesinlikle humana cayı tavsiye ediyorum canim:31:

canım ben önce prima yeni doğan kullandım ama beğenmedim şu an uni baby yeni doğan kullanıyorum memnunum

canımm ya sonundaaa doğurdun çok şükür :emir_bebek:hayırlı olsun teberik ederim :nazar:

ben unibaby yeni doğan ıslak mendili, bazen de pamuğu gül suyu ile ıslatıp siliyorum, sebamedin bebek kremini ve pişik kremni kullanıyorum bişey olmadı çok şükür

selam guzel anneler.bugun 24 gunluk olmamıza ragmen hıc oyle foşur foşur bir sütüm gelmedi.mecburen mama takviyesi yapıyorum.sütüm yetmiyor,doymuyor kızım.canım cok sıkılıyor bu duruma.bir de hala agrılarım devam edıyor.dün gece ölüyorum sandım.ıyıkı annem var bebegımle hıc ılgılenemedım

Bide artik bu topukteniz oglum Selimimle:16::16:Dun sabah genel anestezi sezeryanla ogulcuguma kavustum. 3650 kg ve 53 cm boyunda. Bende bebişte cok iyiyiz cok sukur.

ben unibaby yeni doğan ıslak mendili, bazen de pamuğu gül suyu ile ıslatıp siliyorum, sebamedin bebek kremini ve pişik kremni kullanıyorum bişey olmadı çok şükür

ben de unibaby yenıdogan ıslak mendılını kullanıyorum cok memnun kaldım hıc problem yasamadım

bende unibaby kullanıyorum hoşuma gitti içersinde akol olmadığı için kızarıklık yapmıyo teninde..bugun bizde gaz problemi başladı 9.günü bebeğimin bas bas bağırdı yavrum sizde oluyormu ne kullanıyosunuz gaz için?

Back
X