- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
küçük bi zaman lazım. beni tanıttığı arkadaşları beni biliyor. geçmişten tanıyor vs. çevresinde tanınan biriyim. kız üç gün ilişki yaşadı dedirtmek istemiyorum. ayrılırsam da çünkü muhabbet dönecektir sebebiyle vs.Alinti : @ benneyangimlargordum diger yazdiklarini okudunuz mu? uzun iliskisi varmis adamin kizin evine tanismaya gitmisler, yegeni koltugu serbet yapmis.
kiz da yegenin koltugu sekerlemis zor temizlendi demis.
iliskiyi bitirmis adam
kalk kullugu bosalt. boyle giyinme. yegenime laf etme. annemin gozune gir. nedense benim hic icime sinmedi. bunlar kucuk gibi gozuken, evlenince hayati zehir eden seyler. Tamam mı Devam mı? Cevap: tamam
iste buna gerek var mi? neden zamaninizi harcayacaksiniz bu kisiye.işte annesi çok önemli. ailesi. benim anladığım şey beni de onlara çevirip kendine bakacak kadın haline getirmesi. ya o gece onun evinde olduğumda cidden öyle hissettim her şeyi. hani bak evi gezdireyim dedi, gezdirirken anlattığı şeyler gezdirme değildi. bak mesela arkadaşlarımız bu odada yatarlar. şunu çamaşırlığı çıkarırız odadan. öğren sen de her şeyi bana sorma falan dedi.
yakın bir arkadaşımın -ilişki- olmayan bir ilişkisi var. adam bazen arar binde bir buluşurlar. şimdi 25 gündür aramamış. bak dedim 25 gün daha çalındı hayatındann.. aynen senin gibi düşünüyorum özünde. ama abi 8 yıldır çalışıyorum, iş ortamımdan insanlara duyurdu. rezil olmaktan korkuyorum. kıza bak üç gün takıldı demesinler diye biraz da. bir de hızlı mı karar veriyorum dedim... hani bana mı batıyor dedim işte.iste buna gerek var mi? neden zamaninizi harcayacaksiniz bu kisiye.
ne gerek var?
ayrilin diyemem asla haddim degil, ama zaman en degerli hazinemiz degil mi?
Ya o evin kirk yillik hanimi gibi evi toplamissiniz adamin corabini alip cekmeceye bile koymussunuz ama sonra da adamin size küllügu bosalt demesine bozulmussunuz.bence sizin kafaniz karisik.davranislariniz cok celiskilisiz benden de agresif çıktınız ya. şöyle diyeyim ben bazen evde alkol alırsam mesela, geceden toparlarım içkileri falan. sabah o halde görmek istemem. o da rahatsız olur diye düşündüm. toplamaya bi başladım gerisi geldi.
anne konusunda da saçımı istersen siyaha boyatayım dedim tersleyerek, sarışınım platinim yani. saçmalama o kadar da değil. annem anadolu kadınıdır biraz dedi. zaten böyle giyinmem kotum yok, dizaltı etek giyerim dedim. bozmak istemedim doğum günüydü.
küllük mevzusu da doğum günü gecesi oldu, arkadaşları vardı. orada utandırmak istemedim. aksine çok doğal bişi söylemiş gibi davrandım kalktım.
sanırım bu adamın ilişki konusundaki hızı, beni düşündüren şey oldu. en ufak şeyler de batmaya başladı. sana anahtar yaptırayım dediğinde mesela, bozuldum. normalde bozulmamam lazım. evimiz çok yakın bişiye ihtiyaç olur, şehir dışına gidiyor geliyor vs. böyle düşünebilirim. ama o denli hızlı kendimi ilişkide bulmak zorladı.
ya bilmiyorum ki. eve alkollü gittik. evde de devam ettik. küllüğü boşalt dediği bu sahneydi. uyandığımda da herkes gitmiş, bizimki uyuyor. kalktım toparladım ortalığı. beni içki şişeleri falan rahatsız ediyor sabah uyandığımda görmek istemem ondan toparladım. ben de saçmalamış olabilirim. böyle savruldum saçma sapan.Ya hem o evin kirk yillik hanimi gibi evi toplamissiniz adamin corabini alip cekmeceye bile koymussunuz hem de adamin size küllügu bosalt demesine bozulmussunuz.bence sizin kafaniz karisik.davranislariniz cok celiskili
Bence biraz daha bekle bakalim.baktin icine sinmiyor bitir iliskiyi.sen simdi hemen ayrilirsam cevremdekiler arkamdan konusacak diye cekiniyon ama sen simdi de ayrilsan yarin da ayrilsan yine konusacaklar.o yuzden su an cevreyi bi kenara birak mantigini kullanarak hareket etya bilmiyorum ki. eve alkollü gittik. evde de devam ettik. küllüğü boşalt dediği bu sahneydi. uyandığımda da herkes gitmiş, bizimki uyuyor. kalktım toparladım ortalığı. beni içki şişeleri falan rahatsız ediyor sabah uyandığımda görmek istemem ondan toparladım. ben de saçmalamış olabilirim. böyle savruldum saçma sapan.
çok ince yazmışsınız. o gece çok emir verir halde söyledi. ama kaldırılabilir mi evet. acaba ben ilişkimi mi sorguluyorum bu detaylar içinde diye düşündüm.yarın buluşacağız, ertesi gün şehir dışına çıkacak. mecbur buluşacağız. biraz konuşacağım. bu ilişkiyi istediğimden emin olmaya çalışacağım. inşallah eşinizle çok mutlu olursunuz cok tesekkür ederim:)Yaşınız benden büyük bu yüzden yazdıklarımı dikkate alır mısınız bilmiyorum. Şöyle düşünüyorum bazı insanların öyle iyi tarafları vardır ki kötü yanları görmezden gelinebilir. Ya da aslında o hareketi bambaşka amaçla yapmıştır ama tamamen yanlış anlaşılmıştır. Mesela eşim neredeyse 5 yıldır hayatımda ama bugüne kadar bir kere bile bana kendi düşünüp hediye almamıştır sürpriz yapmamıştır. Ne kadar kötü değil mi? Ama ben ne istesem alır almaya çalışır (maddi durumu aşırı iyi bir adam değil hatta zor zamanlarımız da oldu.) Ben de illa sürpriz diye tutturmam orta yolu bulduk. Yani demem o ki güzel ve iyi tarafları size kötü ve olumsuz yanlarını görmezden gelmeye yetecekse şans vermeye devam etmenizi öneririm. Çünkü kimse kusursuz değil başka biriyle tanışırsınız başka bir olumsuzluk çıkar. Bir de şu var o an size ne hissettirdi bu çok önemli. Mesela küllük olayında baskı kurmak maçoluk yapmak ister gibi miydi samimiyetten söylenmiş öylesine bir söz müydü. Ne hissettiğinizi sadece siz biliriniz. Çok klişe ama kalbinizin sesini dinleyin o size en doğru yolu gösterir.
kızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
veya artık yoğurdu da fazla üflüyorum.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında düşünmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay önce dışarı çıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs güzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti açıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gün beraber fotoğraf çektik. mekanda otururken ben arkasına geçtim öyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle görüyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk günden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye çalıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkaç arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
geçtiğimiz günlerde doğum günüydü. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkaç kişi olduğumuz için bana batmadı. ondan önce uyandım. arkadaşlarımız çalıştığı için erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan çıktım. önceki gün çok yoruldu diye.
adam temizlik görevimmiş gibi davrandı kızlar.
yani "ilaçlarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkür eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkaç erkek çocuklar. abileri var. anne daha çekip çeviren bir kadın. ben hiç öyle değilimdir. ama ona kadının görevi gibi geliyor. "şu kül tablasını döksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gününde şık giyinmiştim. tüllü kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama böyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
bana mı batıyor? yol yakınken kaçılması gereken adamlardan mı?
iyi özellikleri de çok. verdiği sözü tutar,. arkasından kötü konuşulduğuna şahit lmadım. insanların içinde aslında el üstünde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. çevreye anlatması bir açıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sözlenmek üzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye çalışırım.
hani ama bu anlattıklarım da battı bana.
şimdi ne yapayım?
Bu sebepten vazgeçmemiş de sebep artırmak için eklemiş bunu. Asıl sebep küçümsendiğini “hissetmesi”Bu kadar basit bir mevzudan hayatini birleştirmek istediği kadindanmi vaz geçmiş? Ki kizda hakliydi bide.
Ben yerinde olsam uzaklaşirdim hemen bu adamdan. Ve ne zaman sözlenmişti? Kizi kiskandirmak/yara bandi olayo olabilirmi?
Bu sebepten vazgeçmemiş de sebep artırmak için eklemiş bunu. Asıl sebep küçümsendiğini “hissetmesi”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?