- 23 Ağustos 2012
- 49.965
- 1
- 232.002
- 798
- Konu Sahibi lightblue87
-
Allahım inanmıyorum şu forumda yaşım geçiyor evlenemedim evlenemiyorum yalnız kalcam napcam demeyen birini gördüm çok şükürsaglikli miyiz? evet. kimseye muhtac miyiz? degiliz cok sukur..
ee neden gec kalalim. neden mutlulugumuz karsi cinsin varligina bagli olsun.
hayatimizda bize huzur veren biri olursa harika olur. ama olmazsa da, mutszluktan ölmeyiz yani.
biseylere gec kalirsak, rabbimin bi bildigi var der geceriz. gelecek olan diger seylere yogunlasiriz napalim yani.
en guzel zamanlarimiz ayrica, tadini cikarmak lazim ☺
İşte yeğen konusu paravan bence. Küçücük çocuk için insan ayrılmaz. Bence bizi beğenmediler basamağında aşağılık kompleksiAyni sekilde kötü, ortada somut birsey yok. Sadece his etme var. Ve adam acik acik "yegenime karsi geleni silerim" demis. "Daha 3 yasindaki cocuk" demis. Bu olay onu belli ki cok kizdirmis. Ki kiz hakliydi.
İşte yeğen konusu paravan bence. Küçücük çocuk için insan ayrılmaz. Bence bizi beğenmediler basamağında aşağılık kompleksi
Kimsenin arkasını, pisliğini toplamak zorunda değiliz.. Emin olun ağzımızla kuş tutsak bu erkek milleti tatmin olmaz..!! Ben olsam akşamdan kalan darmaduman eve elimi bile sürmezdim.. çağırsın bi tane temizlikçi, temizletsin evini! ... Hayatım sen bu şekilde davranırsan adamın da sana böyle muamele etmesi çok normal..!!kızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
veya artık yoğurdu da fazla üflüyorum.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında düşünmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay önce dışarı çıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs güzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti açıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gün beraber fotoğraf çektik. mekanda otururken ben arkasına geçtim öyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle görüyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk günden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye çalıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkaç arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
geçtiğimiz günlerde doğum günüydü. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkaç kişi olduğumuz için bana batmadı. ondan önce uyandım. arkadaşlarımız çalıştığı için erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan çıktım. önceki gün çok yoruldu diye.
adam temizlik görevimmiş gibi davrandı kızlar.
yani "ilaçlarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkür eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkaç erkek çocuklar. abileri var. anne daha çekip çeviren bir kadın. ben hiç öyle değilimdir. ama ona kadının görevi gibi geliyor. "şu kül tablasını döksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gününde şık giyinmiştim. tüllü kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama böyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
bana mı batıyor? yol yakınken kaçılması gereken adamlardan mı?
iyi özellikleri de çok. verdiği sözü tutar,. arkasından kötü konuşulduğuna şahit lmadım. insanların içinde aslında el üstünde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. çevreye anlatması bir açıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sözlenmek üzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye çalışırım.
hani ama bu anlattıklarım da battı bana.
şimdi ne yapayım?
Sigarasını alıp gitmek nedir yaaaben o doğum gunu gecesi aşırı şaşırdım. "hadi şu kül tablasını dök gel" dedi. tamam kalkarken giderim dökerim de, direkt hizmet beklentisi. benim maaşım, param var zaten. hani hiç tepesine binmeye çalışmadım. hatta aksine doğum gününde falan çaktırmadan hesabı ben ödedim vs. pahalı hediye aldım. ne bileyim o bana yaptığı için eksik kalmak istemiyorum para konusunda. atıyorum yanına giderken sigarasını da alıp gidiyorum vs. küçük şeyler ama ne yapayım.
Kahvaltıyı neden hazirlamadın gibi anladım ben bunu, direk söylememiş tabii ki ama ilginç yani Bence arkadas gereğinden hızlı gidiyor, ilk gunden foto paylasmalar,anneyle tanıstirmalar,anahtar vermeler....gizli narsist kokusu aliyorum ben burdan ama tabii olmayabilir de, gizli çünkü:) acele etmeyin,bi frenleyin,iyice araştırın derimduyduğuna emin değilim ama odasına gittim çıkmadan, öptüm yerde corabı falan vardı onları da çekmeceye attım. çok ses yapmadım ama...
hayır sonuçta bana sadece şey yazmış, "neden gittin ki kahvaltı ederdik" demiş. insan evi de toplamışsın sağol der. bildiğin temizlik yaptım ya. bi süpürge çalıştırmadım yani :)))
kızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında düşünmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay önce dışarı çıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs güzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti açıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gün beraber fotoğraf çektik. mekanda otururken ben arkasına geçtim öyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle görüyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk günden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye çalıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkaç arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
geçtiğimiz günlerde doğum günüydü. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkaç kişi olduğumuz için bana batmadı. ondan önce uyandım. arkadaşlarımız çalıştığı için erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan çıktım. önceki gün çok yoruldu diye.
yani "ilaçlarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkür eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkaç erkek çocuklar. abileri var. anne daha çekip çeviren bir kadın. ben hiç öyle değilimdir. ama ona kadının görevi gibi geliyor. "şu kül tablasını döksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gününde şık giyinmiştim. tüllü kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama böyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
iyi özellikleri de çok. verdiği sözü tutar,. arkasından kötü konuşulduğuna şahit lmadım. insanların içinde aslında el üstünde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. çevreye anlatması bir açıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sözlenmek üzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye çalışırım.
şimdi ne yapayım?
o çok öfkeyle anlattı bunu. "3 yaşında çocuktan bahsediyor, bu şekilde bahsediyor. sürse ne olacak lan" falan dedi.
neden baklava getirdiniz, çikolata getirseydiniz de demiş kadın ama asıl konu çocuk.
hatta şey dedi, şu an yanımda biri bi çocuğa laf etse onu da silerim. çocuk bu ya çocuk falan dedi.
giyimde yanındayken nispeten dekolte giydiğim oldu. bir lafını ya da uyarısını duymadım. bi tek annesi konusunda, anadolu kadını annem. kapalı giyersin dedi.
o kısımda bi tek "annem köylü kadını, konu açamadı alakasız şeyler sordu, ailesi küçümsedi. hissettim" biraz da o yüzden gibi cümleleri normal geldi. ki kız da anlattığına göre oldukça güzel, kariyerli bir kadınmış.
Seviyor musun?kızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
yaşlarımız ben 32, o 36.
şimdi ne yapayım?
Ne hissettigim uzerinde dusunemedim desem... bir bulustum, sevgili oldum. Ona da dedim bugun, hizli gitmiyor muyuz diye. Hic hizli degil ben seni bir senedir bekliyorum diyor. Hicbir seyi cozemiyorum isin garip tarafi uzerimde asiri bir mutsuzluk var. Oyle bos bos oturdum gunboyu. Hissizlestim.Emrivakiyle sevgili olmuşsunuz, sesiniz çıkmamış, sonra hizmetçisi olmuşsunuz, şimdi de kıyafetinize karışıyor 3 günlük adam. Basiretiniz bağlanmış bence, kendinize gelin. Siz bu adamı seviyor musunuz, seviyorsanız neden seviyorsunuz? Etraflıca düşünün bunları yoksa ne olduğunu anlayamadan kendinizi nikah masasında bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?