ön yargılı mıyım? tamam mı devam mı?

Allahım inanmıyorum şu forumda yaşım geçiyor evlenemedim evlenemiyorum yalnız kalcam napcam demeyen birini gördüm çok şükür alkışlıyorum

Ayni sekilde kötü, ortada somut birsey yok. Sadece his etme var. Ve adam acik acik "yegenime karsi geleni silerim" demis. "Daha 3 yasindaki cocuk" demis. Bu olay onu belli ki cok kizdirmis. Ki kiz hakliydi.
İşte yeğen konusu paravan bence. Küçücük çocuk için insan ayrılmaz. Bence bizi beğenmediler basamağında aşağılık kompleksi

Bu yaştan sonra insanin cok daha keskin ve net kurallari olabiliyor. O yuzden benim onerim kestirip atmak yerine devam etmen. Gözlemek icin biraz daha vakit verin. Belki su an acaba dedigin seylerden cok daha onemli ve mutlu olacagin seyleri gozlemleyeceksin.

İşte yeğen konusu paravan bence. Küçücük çocuk için insan ayrılmaz. Bence bizi beğenmediler basamağında aşağılık kompleksi

Onuda yazmistim. Adamda asiri derece bir asaglik kompleksi var. Zaten ondan dolayi konu sahibine demist kültabagi bosalt diye. Herkesin önünde "i'm the maaaan" demek için.

Ayni sekilde evi göstermis konu sahibine "burda su var, surda bunlar temizleniyor" gibi sekilde. Yani konu sahibinden is bekliyor.

Dedim ya, ben olsam ayrilirdim fakat konu sahibi etraftan korkuyor ve ayrilmiyor. Umarim fazla üzülmez.

Kimsenin arkasını, pisliğini toplamak zorunda değiliz.. Emin olun ağzımızla kuş tutsak bu erkek milleti tatmin olmaz..!! Ben olsam akşamdan kalan darmaduman eve elimi bile sürmezdim.. çağırsın bi tane temizlikçi, temizletsin evini! ... Hayatım sen bu şekilde davranırsan adamın da sana böyle muamele etmesi çok normal..!!

Sigarasını alıp gitmek nedir yaaa allah aşkına sevgili hemcinslerim bu erkek milletini böyle alıştırmayın ..!! Sonra acısı yine bizden çıkıyor.. böyle böyle kadın parası yemeye alışıyorlar ..!! Sonra geçip burada konu açarsın bu adam niye bu kadar cimrilik ediyor diye sen alıştırıyorsun kardeş..

Kahvaltıyı neden hazirlamadın gibi anladım ben bunu, direk söylememiş tabii ki ama ilginç yani Bence arkadas gereğinden hızlı gidiyor, ilk gunden foto paylasmalar,anneyle tanıstirmalar,anahtar vermeler....gizli narsist kokusu aliyorum ben burdan ama tabii olmayabilir de, gizli çünkü:) acele etmeyin,bi frenleyin,iyice araştırın derim

Ne kadar eğitimli olsalar da erkekler şu geleneksellikten kurtulamıyor. Benim aile yapım da kadınların köle, erkeklerin paşa olduğu bir yapı. Sırf bu yüzden evlenmiyorum ya. Başkasının uşağı olacağıma kendi hayatımın efendisi olurum. Hizmet bekleyen erkek beni kusturur. Muhatabınız da dibine kadar ataerkil bir erkek gibi görünüyor. Hayat görüşünüzü anladım. Zor gibi...

Bulaşıkları yıkadınız diye teşekkür etmemesi çok kaba. Hatta “niye yaptın, ben yapardım” demesi lazımdı. Çünkü bu onun görevi. Orası onun evi, üstelik kirletenler onun arkadaşı, üstelik siz ilk kez gitmişsiniz. Karısı olunca ev işinden muaf olduğunu düşünenler var da, bunu kız arkadaşı olunca yapanı ilk kez duydum. Çok çok kaba bir davranış.

Şu kül tablasını döksene ne demek ya? Bunu nasıl bir ortamda söyledi? Siz zaten mutfağa doğru gidecektiniz de onun üzerine mi söyledi?

“Şu kül tablasını döksene” lafını siz otururken söylediyse, ben olsam ayrılırdım. O ortamda da ona cevaben “bana mı dedin” derdim, evet deyince de “aaa evet kül tablası dolmuş döksene canım” derdim.

Böyle bir şeyi nasıl söyler? Ne münasebet? Onun evi, hizmet edilenler onun arkadaşları, ilk kez gittiğiniz ev ve siz otururken kalkıp hizmet etmenizi istiyor. Siz de bunun üzerine hala evi temizlediğinize göre sizde de var bir ataerkillik.

Son düzenleme:

Bunun nesine öfkelenmiş beyefendi? Çocuğa hakim olmadılarsa kız haklı zaten.

Sevgilimin ablası ve yeğenleriyle buna çok benzer bir şey yaşadık.
Çocuklar hareketli, ofis ortamı, keşfedilecek şey dolu etraf.
Ablası sürekli çocuklara hakim olmaya çalıştı oraya buraya tatlı sürmesinler diye.
Küçük olan ayakkabıyla koltuklara çıktı, inatla tuttu indirdi annesi. Ama çok küçük, uyarıdan anlamıyor doğal olarak.
Ben de çok hassasım böyle konularda. Ama çocuk nihayetinde. "Çıksın sorun değil" dedim.
Onlar gittikten sonra sevgilim bana bırakmadan sildi temizledi.
Hatta "x sandalyede dönerken bütün gücünü duvardan almış" dedim gülerek. Elimdeki bezi alıp duvardaki ayakkabı izlerine kadar sildi.
O sırada sohbet edip gülüşüyorduk.
Hiç de "çocuk onlar daha, sürse ne olacak lan" demedi. Bana iş de yaptırmadı.
Ben olsam ben de aynısını yapardım.

Çocuğuna hakim olmaya çalışmayan insanları zaten sevmiyorum. Bir de böyle üste çıkmak normal mi yani?
Yarın bir gün o çocuk da ailesi de parmağında oynatır sizi.

Kimsenin annesini küçümsediğini de sanmıyorum ben. Kendisinin öyle hissetmesi öyle olduğu anlamına gelmez.
Aşağılık kompleksi var bence. Yaptığı, söylediği her şey bunu gösteriyor.

Siz neden evi topluyorsunuz?sizin göreviniz mı?
Bence bilinçaltında sizde de ataerkillik var yoksa o evi toplamazdınız:)
Ben buna takildim

giyimde yanındayken nispeten dekolte giydiğim oldu. bir lafını ya da uyarısını duymadım. bi tek annesi konusunda, anadolu kadını annem. kapalı giyersin dedi.

Bu gayet normal ama benim eşimde giyimime karışmaz, ilk evlendiğimizde kv memleketten gelmişti o geldiğinde biraz yakanı kapa demişti mesela sonra kv mi görünce anladım, bunu da sorun yapmadım
Ev toplama konusunda bana sizi benimsemiş gibi geldi, hani evin insanı gibi ben anlattıklarınızda anormal bir şey görmedim.

Baklava o işin bahanesi olmuş, çocukta öyle
Böyle hissetsem aynı şekilde davranırdım, ailemi hor görmüş biriyle evlilik olmaz
Ha keza burada çocuklu bir sürü kadın var, onlar daha iyi bilir, bazen istemeden böyle şeyler oluyor, kaldı ki baklava kutusuyla koltuğu bulamadı her halde ama şikayetin altında yatan mesaj çirkin adam davasında haklı

Seviyor musun?
Seviyorsan inan gözüne batmasın, sen de maşallah toplamışsın da normalde herkes yapmaz yani. Benim içime sindi herşey çok uygun. Ay bir de bişi dicem bak benim eşim alman bak ona rağmen benim eşim açık giyinmemi sever mesela ama annesiyle tanışırken o kadar öyle giyinmemi istememişti. Yaşlarınız da gayet uygun. Bir deneyin bakın derim

kıyafet mevzuna takılmadım. anladığım şey ''hadi kapan yiaaa '' dememiş, annemle tanıştırmak istiyorum seni daha kapalı ol, o gün demiş. bence de kural budur. açık da olsak kapalı da olsak bazı ortamlara biraz daha dikkatli gidiyoruzdur, normaldir:)

ama küllük olayı?! kimse kimsenin hizmetçisi değil.

anne ve arkadaşlarla tanıştırma faslı başladıysa adam belli ki ciddi. psikolojik anlamda rahatsız oldugunuz konular var ama fiziksel ve kariyer manasında beğendiğinizi anladım. hani birine güvenmek gerçekten zorken bence iş mevzundaki tutumunuz onu uzdüğünden , bazı şeyleri birlikte ve teşekkür ederek yaptığınızda daha çok sevineceğinizden aksi halde kırıldığınızdan söz edin derim, tutumu değişirse 4 4 lük. yok ben değişmem derse; ben çekemzdim ama seçim elbette sizin :)

Emrivakiyle sevgili olmuşsunuz, sesiniz çıkmamış, sonra hizmetçisi olmuşsunuz, şimdi de kıyafetinize karışıyor 3 günlük adam. Basiretiniz bağlanmış bence, kendinize gelin. Siz bu adamı seviyor musunuz, seviyorsanız neden seviyorsunuz? Etraflıca düşünün bunları yoksa ne olduğunu anlayamadan kendinizi nikah masasında bulursunuz.

Ne hissettigim uzerinde dusunemedim desem... bir bulustum, sevgili oldum. Ona da dedim bugun, hizli gitmiyor muyuz diye. Hic hizli degil ben seni bir senedir bekliyorum diyor. Hicbir seyi cozemiyorum isin garip tarafi uzerimde asiri bir mutsuzluk var. Oyle bos bos oturdum gunboyu. Hissizlestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…