• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön yargılı mıyım? tamam mı devam mı?

Duygularıma tercüman oldunuz resmen🤗ben de kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi asla hiç birşey için geç kalmış gibi hissetmeyeceğim. Yalnızken de huzurluyum çok şükür. Mutluluğuma mutluluk katacak biri olursa isterim tabi ama asla birilerine şirin görünmek için kendimden taviz vermeyeceğim. Biz kendimize değer verirsek karşımızdaki kişiler de bize değer verir zaten.
ya ben de yalnızken çok mutluyum. çok düşünüyorum bunu. ama o kadar kötü deneyim yaşamışken ve çevremdekiler de yaşarken, düzgün bir adam bulduysam devam etmek istedim :S

ben hic agresif degilim sadece haddini bilmeyen insanlari sevmiyorum.
iliskiye baslar baslamaz kendisini sahibim sanan adama dur demezsem, evlenince basima gelecekleri biliyorum. birkere evlendim cunku.

ne adam sahibim, ne de giyimimi begenmeyecek olan annesi kocam.

bende platinim, kendi caplarinda bana boya onermislerdi bigun yengeleri.
sizin renginiz oluyor o di mi demistim. evet yaniti aldigimda, gordugum en vasat renk yalniz, benim tarzim degil diyip suratinin renk degisimini izlemistim kadinin hicte pisman degilim.
kafa derim yaniyor platin yaptirirken,ben sormadan kimsenin haddi degil bana renk onermek.
siz yine de yuz vermeyin cok, asik oldugunuzu dusunmuyorum asik olmadiginiz adam icin ufacik fedakarlik yapmamanizi oneririm.
ani baslayan iliskiler aniden uzucu bi sekilde bitebiliyor cogu zaman. aci cekmek icin fazla buyuguz biz artik.
oyuzden pisman olmanizi istemem. kendinize kizmanizi da istemem.
umarim dogrusu neyse halledersiniz.
teşekkür ederim cidden faydalı yazıyorsunuz.
benim de kafam yanıyor bu arada:PPP

aşık değilim bence de. yanındayken mutluyum ama çoğu zaman temposu bana fazla geliyor. her gün buluşmak istemesi falan. dolayısıyla aşık olmadığımı düşünüyorum.
sadece hatalı bir şeyi uzatmak da istemedim. biraz daha bekleyeceğiz bakalım.

Cok hizli degil mi? 7. bulusmada hem de arkadaslarinin yaninda kultaplasini dokmen icin emir vermesi... arkadaslarina neyi ispatlamaya ya da gostermeye calisiyor acaba?
Ilk bulusmada arkadaslarina foto gondermesi de tuhaf. Sanirim onlardan onay bekliyor.
Bu arada ortaligi toplamaniz tamam da siz biraz abartmissiniz. Annesi olmayin, herkes etrafi batirdi sonucta ama kimse toplamamis. Ustelik arkadaslari onun yasaminda sizden daha eski. Siz ortaligi siseleri toplayip gidebilirdiniz. Coraplari, ilaclari... bunlar annelik rolu gibi. Oysa o anne degil sevgili ariyor.
Bu arada cok hizli giden bir iliski sanki.

iyi de yeri zamanında neden konuşmuyorsunuz?
her iki meselede de tepki göstermemişsiniz..
mesela ilaçları gördüm dediğinde..
tşk ederim zahmet oldu demek istedin sanırım deseydiniz keşke..
inanın hiç düşünmedim. "neden gittin kahvaltı ederdik" yazmış. ben de "yok canım evimde uyuyyayım, bu arada ilaçların kutuda" dedim. fark ettim dedi. bi de laf sokabilme yeteneğim sıfırdır. mal gibi kalırım öyle

benimle ilişkisi daha başlamadan tatile gitmişti, tatil dönüşü buluştuk. tatilde ne kızlar vardır falan gibi konu açtım, "sence ilişkime böyle bir leke sürer miyim vs" diye sert çıktı. benimle ilgili değildi aldatma konusu yani. kestiremiyorum.

bunlar tanışmaya giderken eve baklava götürmüşler. yeğeni de baklavaya elini sürüp koltuğa sürmüş. sözlüsü birkaç gün sonra "yeğenin her yeri şeker yaptı zor temizledik" gibi bir şey demiş. o yüzden ayrılmış.
Yaa eminim ayrılmasındaki tek sebep budur... iyi de bu çok saçma değil mi... sözlüsü doğru haklı bir şey söylemiş. Yanlışa yanlış diyemeyen adamları hiç sevmem. Çocuk işte canım deyip geçebilirdi.

Siz nezaketen evi toplayıp, bulaşıkları yıkadığınız için, o da sizin onu ve evini benimsediğinizi düşünmüş, kül tablasını boşaltmanızı rahat bir tavırla istemiş olabilir. Evin anahtarını bile vermeyi düşünmüş ve teklif etmiş baksanıza. Bence bu adam sizi benimsemiş, sizden emin, sizde karar kılmış. Herşeyin hızlı geliştiğini düşünüyorsunuz ama, bence sizde bu adamdan eminsiniz ve karar kılmışsınız. Yoksa, ne o nede siz bu kadar hızlı bir ilerleyişe göz yummazdınız.Elbise konusunda söyledikleriyse,tam olarak karışmak olarak değerlendirilemez. O zamanki üzerinizdeki elbise o an için o ortama uygun olup, annesiyle tanışmak için fazla süslü gelmiş olabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.
kül tablasını boşalttırdıktan sonra evi topladım ben :))) biraz denemek istiyorum onu gerçekten benden emin mi, yoksa oyununun içinde miyiz diye...

ya ben de yalnızken çok mutluyum. çok düşünüyorum bunu. ama o kadar kötü deneyim yaşamışken ve çevremdekiler de yaşarken, düzgün bir adam bulduysam devam etmek istedim :S
Günümüz koşullarında düşünürsek zaten çok iyi birine denk gelmişsiniz. Özü sağlamsa gerisi halledilir. Anladığım kadarıyla kolay yönetilebilecek birisi değilsiniz ama uyumsuz da değilsiniz. Dilerim orta yolu bulup ikiniz de mutlu olursunuz.

Cok hizli degil mi? 7. bulusmada hem de arkadaslarinin yaninda kultaplasini dokmen icin emir vermesi... arkadaslarina neyi ispatlamaya ya da gostermeye calisiyor acaba?
Ilk bulusmada arkadaslarina foto gondermesi de tuhaf. Sanirim onlardan onay bekliyor.
Bu arada ortaligi toplamaniz tamam da siz biraz abartmissiniz. Annesi olmayin, herkes etrafi batirdi sonucta ama kimse toplamamis. Ustelik arkadaslari onun yasaminda sizden daha eski. Siz ortaligi siseleri toplayip gidebilirdiniz. Coraplari, ilaclari... bunlar annelik rolu gibi. Oysa o anne degil sevgili ariyor.
Bu arada cok hizli giden bir iliski sanki.
ben hep hızlı ilişkilerin içine düşüyorum.
önceki ilişkim için konu açmıştım evleniyoruz diye. adam dolandırıcı çıkmıştı. aynı hızı görünce....
korktum. bu kez duygularımın zarar görmesinden ziyade, insanlara rezil olmaktan da korkuyorum

benimle ilişkisi daha başlamadan tatile gitmişti, tatil dönüşü buluştuk. tatilde ne kızlar vardır falan gibi konu açtım, "sence ilişkime böyle bir leke sürer miyim vs" diye sert çıktı. benimle ilgili değildi aldatma konusu yani. kestiremiyorum.

bunlar tanışmaya giderken eve baklava götürmüşler. yeğeni de baklavaya elini sürüp koltuğa sürmüş. sözlüsü birkaç gün sonra "yeğenin her yeri şeker yaptı zor temizledik" gibi bir şey demiş. o yüzden ayrılmış.

Bu kadar basit bir mevzudan hayatini birleştirmek istediği kadindanmi vaz geçmiş? Ki kizda hakliydi bide.

Ben yerinde olsam uzaklaşirdim hemen bu adamdan. Ve ne zaman sözlenmişti? Kizi kiskandirmak/yara bandi olayo olabilirmi?

Yaa eminim ayrılmasındaki tek sebep budur... iyi de bu çok saçma değil mi... sözlüsü doğru haklı bir şey söylemiş. Yanlışa yanlış diyemeyen adamları hiç sevmem. Çocuk işte canım deyip geçebilirdi.
o çok öfkeyle anlattı bunu. "3 yaşında çocuktan bahsediyor, bu şekilde bahsediyor. sürse ne olacak lan" falan dedi.
neden baklava getirdiniz, çikolata getirseydiniz de demiş kadın ama asıl konu çocuk.
hatta şey dedi, şu an yanımda biri bi çocuğa laf etse onu da silerim. çocuk bu ya çocuk falan dedi.

Bu kadar basit bir mevzudan hayatini birleştirmek istediği kadindanmi vaz geçmiş? Ki kizda hakliydi bide.

Ben yerinde olsam uzaklaşirdim hemen bu adamdan. Ve ne zaman sözlenmişti? Kizi kiskandirmak/yara bandi olayo olabilirmi?
1.5 seneye yakın diye biliyorum ayrılıkları. kız aileye hafiften küçümser bakmış. çocukla ilgili söyledikleri de bitirmiş. böyle söyledi yani. benim annem köylü kadındır, konu açamadı falan. kız da çok küçümsedi dedi. ama asıl olarak o çocukla ilgili işte koltukları şeker yapmış falan diye beni aradığında bitmesine karar verdim dedi.

tam söz değil özünde. aileler tanışmış o günden sonra bitmiş.

teşekkür ederim cidden faydalı yazıyorsunuz.
benim de kafam yanıyor bu arada:pPP

aşık değilim bence de. yanındayken mutluyum ama çoğu zaman temposu bana fazla geliyor. her gün buluşmak istemesi falan. dolayısıyla aşık olmadığımı düşünüyorum.
sadece hatalı bir şeyi uzatmak da istemedim. biraz daha bekleyeceğiz bakalım.
insallah hakkinizda hayirlisi olur 💕

en önemli konulardan biri çiftlerin başkalarının yanında birbirlerine nasıl davrandığı. kültablası meselesi es geçilecek bir konu değil. ben olsam soğurdum sanırım. eşi bile olsanız öyle davranmaması gerekirdi. başbaşa olsaydınız samimiyet denebilirdi ama başkaları varken hoş olmamış.

inanın hiç düşünmedim. "neden gittin kahvaltı ederdik" yazmış. ben de "yok canım evimde uyuyyayım, bu arada ilaçların kutuda" dedim. fark ettim dedi. bi de laf sokabilme yeteneğim sıfırdır. mal gibi kalırım öyle

adamın sizin beğeninizi sağlayan iyi özellikleri var bunlarda da evrilmesini sağlayın.
niyet okumak zor iş. öylemiydi böylemiydi diye kafa yorana kadar dan diye söyleyin vereceği cevap zaten kadının görevi diye mi düşünüyor kendini belli eder.
ben açıkçası söylediklerinizden sadece buna takıldım.

1.5 seneye yakın diye biliyorum ayrılıkları. kız aileye hafiften küçümser bakmış. çocukla ilgili söyledikleri de bitirmiş. böyle söyledi yani. benim annem köylü kadındır, konu açamadı falan. kız da çok küçümsedi dedi. ama asıl olarak o çocukla ilgili işte koltukları şeker yapmış falan diye beni aradığında bitmesine karar verdim dedi.

tam söz değil özünde. aileler tanışmış o günden sonra bitmiş.

Köylü kadin temizliği bilmiyormu da? Niye çocuk elini baklavaya batiripta koltuklara versin? Kiz bence küçümsemiyordu. Bey efendi en küçük lafi bile kabul edemiyor. Annesi köy kadini diye esasinda kendisinde aşağlik kompleksi var.

Burnuma cidden iyi kokular gelmiyor. Hemen kesip atmak istemiyorsan, derin konulara gir onun ile, özelikle kadinlar üzerine dünya görüşü neymiş ona bak.

en önemli konulardan biri çiftlerin başkalarının yanında birbirlerine nasıl davrandığı. kültablası meselesi es geçilecek bir konu değil. ben olsam soğurdum sanırım. eşi bile olsanız öyle davranmaması gerekirdi. başbaşa olsaydınız samimiyet denebilirdi ama başkaları varken hoş olmamış.
sanırım az bi tık daha izleyeceğim. en başta dedim ya. arkadaş gruplarına attı. ben bilinen bi tipim ismimi fotomu görünce tanır insanlar bizim sektörde. o yüzden ilk birkaç gün gitmek istedim gidemedim. kıza bak üç gün takıldı olur diye. süreci uzattım. o sırada da bunlar çıktı.

basbasayken bile o kendini yayarken kulluk dolu bosalt denen kisi neden biz olalim? kullugu zaten kadinlar genelde bosaltiyor kokusundan rahatsiz oldugumuz icin ayriyetten soylenince, yapacagim varsa da yapmam ben ☺

kül tablasını boşalttırdıktan sonra evi topladım ben :))) biraz denemek istiyorum onu gerçekten benden emin mi, yoksa oyununun içinde miyiz diye...
O kısmı yanlış algılamışım sanırım.Bu kadar hızlı ilerlemesi sizide şaşırtmış doğal olarak ama, adamın sizden emin olarak ilerlediğini net söyleyebilirim.Sizden emin olmasa asla bu kadar hızlı bir ilerleyişe o da izin vermezdi.Kafanıza takılan konular nelerse, açıkça sormalısınız.Kabullenemeyeceğiniz veya varsa size ters olan şeyleride net olarak söyleyin.

adamın sizin beğeninizi sağlayan iyi özellikleri var bunlarda da evrilmesini sağlayın.
niyet okumak zor iş. öylemiydi böylemiydi diye kafa yorana kadar dan diye söyleyin vereceği cevap zaten kadının görevi diye mi düşünüyor kendini belli eder.
ben açıkçası söylediklerinizden sadece buna takıldım.
öyle bişi ki nooptioncum herkes başka şeyi en önemli diye almış.. benim küçük küçük biriktirdiğim şeylerde.
adamın beğendiğim özellikleri, evet eğitimli; yanımda iken arkadaşlarımla çok dolu konuşuyor arkadaşlarım çok beğendi.
bana saygılı, şu an için güvenilir davranıyor. zengin ve mesleği yerinde*
bu son ikisi bir yerden sonra kriter halini alıyor sanırım.
hani ama dolu dolu anlatamıyorum sanırım. makale yazar gibi anlattım :)

Back