- Konu Sahibi lightblue87
-
Ustelik arkadaslari ile yeni tanismiyorken yeni taniatigi kiz arkadasindan boyle birsey istiyor. Arkadasina sunu bir doker misin diye rica edebilirdi. Ben buna takildim. Arkadaslarina birseyi ispat etmek ister gibi sanki.basbasayken bile o kendini yayarken kulluk dolu bosalt denen kisi neden biz olalim? kullugu zaten kadinlar genelde bosaltiyor kokusundan rahatsiz oldugumuz icin ayriyetten soylenince, yapacagim varsa da yapmam ben ☺
hemen kesip atamıyorum. çok kişiye ilan etti bizi. bu arada ben arkadaşlarımla tanıştırdım diye söz ettim ya, o da hep kendisi geldiği içindi. yani ben özellikle davet edip tanıştırmadım. şurada oturuyoruz dediğimde baktım geldi. hızla bitiremiyorum. kavga da edemedim henüz hiç. yapım uymuyor kavgaya. anlamadım napabilirim.Köylü kadin temizliği bilmiyormu da? Niye çocuk elini baklavaya batiripta koltuklara versin? Kiz bence küçümsemiyordu. Bey efendi en küçük lafi bile kabul edemiyor. Annesi köy kadini diye esasinda kendisinde aşağlik kompleksi var.
Burnuma cidden iyi kokular gelmiyor. Hemen kesip atmak istemiyorsan, derin konulara gir onun ile, özelikle kadinlar üzerine dünya görüşü neymiş ona bak.
o çok öfkeyle anlattı bunu. "3 yaşında çocuktan bahsediyor, bu şekilde bahsediyor. sürse ne olacak lan" falan dedi.
neden baklava getirdiniz, çikolata getirseydiniz de demiş kadın ama asıl konu çocuk.
hatta şey dedi, şu an yanımda biri bi çocuğa laf etse onu da silerim. çocuk bu ya çocuk falan dedi.
asla kaybetme korkum yok. tek sıkıntı herkesin biliyor olması şu an benim için. belki ilk buluşmadan sonra aramazdık biterdi, ama herkes duyunca mecbur kaldım ilişkinin içinde.bence siz bu adama karşı rahat değilsiniz. o çok rahat ama siz belki onu kaybetme korkusundan bilemiyorum kendinizi rahat ifade edemiyorsunuz. kafanızdaki soru işaretlerini buraya yazdığınız gibi uygun bir dille söyleyin kaybetmek uğruna da olsa.
diger yazdiklarini okudunuz mu? uzun iliskisi varmis adamin kizin evine tanismaya gitmisler, yegeni koltugu serbet yapmis.Ustelik arkadaslari ile yeni tanismiyorken yeni taniatigi kiz arkadasindan boyle birsey istiyor. Arkadasina sunu bir doker misin diye rica edebilirdi. Ben buna takildim. Arkadaslarina birseyi ispat etmek ister gibi sanki.
biraz daha durmam gerekecek. kavga konusu vs bulmalıyım ne bileyim.Benim neredeyse 2 bucuk yaşinda kizima buna asla izin vermezdim. Cocuk diye elin malina zararmi vermeli yani? Cocuk ne zaman kural öğrenecikmiş? Ne demek cocuk için silerim kişiyi?
Cok kiro bir zihniyeti var. Baklava icin bir kizi silen, seni en kuçuk şeyde siler. Ailesine karşi gikin bile çikamaz. Adam resmen zaman kaybi bana sorarsan.
o kısımda bi tek "annem köylü kadını, konu açamadı alakasız şeyler sordu, ailesi küçümsedi. hissettim" biraz da o yüzden gibi cümleleri normal geldi. ki kız da anlattığına göre oldukça güzel, kariyerli bir kadınmış.diger yazdiklarini okudunuz mu? uzun iliskisi varmis adamin kizin evine tanismaya gitmisler, yegeni koltugu serbet yapmis.
kiz da yegenin koltugu sekerlemis zor temizlendi demis.
iliskiyi bitirmis adam
kalk kullugu bosalt. boyle giyinme. yegenime laf etme. annemin gozune gir. nedense benim hic icime sinmedi. bunlar kucuk gibi gozuken, evlenince hayati zehir eden seyler.
evet anlıyorum. aslında önce biraz daha iki kişi arasında yaşanıp ilişki oturduktan sonra çevrenizle paylaşsaymışsınız daha iyi olurmuş. herkesin bilmesi baskı yaratır. hele iş ortamından tanıdıklar falan gerilmeniz normal.asla kaybetme korkum yok. tek sıkıntı herkesin biliyor olması şu an benim için. belki ilk buluşmadan sonra aramazdık biterdi, ama herkes duyunca mecbur kaldım ilişkinin içinde.
sevmiyor değilim kesinlikle duygularım var. gururlanıyorum onunla çoğu zaman. ama yetersiz geliyor.
saglikli miyiz? evet. kimseye muhtac miyiz? degiliz cok sukur..Duygularıma tercüman oldunuz resmenben de kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi asla hiç birşey için geç kalmış gibi hissetmeyeceğim. Yalnızken de huzurluyum çok şükür. Mutluluğuma mutluluk katacak biri olursa isterim tabi ama asla birilerine şirin görünmek için kendimden taviz vermeyeceğim. Biz kendimize değer verirsek karşımızdaki kişiler de bize değer verir zaten.
Batan yerlere anında müdahale et usullüce. Ben şıklık olsun diye yaptım görevim olduğunu düşünme, ben böyle giyinmekten hoşlanıyorum değiştiremem kendimi, Henüz tanışma aşamasındayız etikete ihtiyacımız yok biraz oluruna bırakalım gibi bir şeyler işte.kızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
veya artık yoğurdu da fazla üflüyorum.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında düşünmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay önce dışarı çıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs güzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti açıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gün beraber fotoğraf çektik. mekanda otururken ben arkasına geçtim öyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle görüyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk günden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye çalıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkaç arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
geçtiğimiz günlerde doğum günüydü. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkaç kişi olduğumuz için bana batmadı. ondan önce uyandım. arkadaşlarımız çalıştığı için erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan çıktım. önceki gün çok yoruldu diye.
adam temizlik görevimmiş gibi davrandı kızlar.
yani "ilaçlarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkür eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkaç erkek çocuklar. abileri var. anne daha çekip çeviren bir kadın. ben hiç öyle değilimdir. ama ona kadının görevi gibi geliyor. "şu kül tablasını döksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gününde şık giyinmiştim. tüllü kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama böyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
bana mı batıyor? yol yakınken kaçılması gereken adamlardan mı?
iyi özellikleri de çok. verdiği sözü tutar,. arkasından kötü konuşulduğuna şahit lmadım. insanların içinde aslında el üstünde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. çevreye anlatması bir açıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sözlenmek üzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye çalışırım.
hani ama bu anlattıklarım da battı bana.
şimdi ne yapayım?
biraz daha durmam gerekecek. kavga konusu vs bulmalıyım ne bileyim.
çocuk konusunda ben de sizin gibi düşünürüm. herkes çocuğuna sahip çıksın modundayım. ona göre yetiştirsin. ama doğru buradan bir aile tapması çıkıyor.
lightblue hanimcim bakin, hissettim demis.o kısımda bi tek "annem köylü kadını, konu açamadı alakasız şeyler sordu, ailesi küçümsedi. hissettim" biraz da o yüzden gibi cümleleri normal geldi. ki kız da anlattığına göre oldukça güzel, kariyerli bir kadınmış.
saglikli miyiz? evet. kimseye muhtac miyiz? degiliz cok sukur..
ee neden gec kalalim. neden mutlulugumuz karsi cinsin varligina bagli olsun.
hayatimizda bize huzur veren biri olursa harika olur. ama olmazsa da, mutszluktan ölmeyiz yani.
biseylere gec kalirsak, rabbimin bi bildigi var der geceriz. gelecek olan diger seylere yogunlasiriz napalim yani.
en guzel zamanlarimiz ayrica, tadini cikarmak lazim ☺
Okudum. Bunlari ben de tuhaf buldum. Sevgilisinden cocuga soyledigi sey icin ayrilmis. Tuhaf. Baklavaya elini batiran cocuga islak mendil ya da bez istenip eli silinebilirdi. Yapilmasi gereken de budur. Cocuk diye koltuklara el surmesine musade etmisler ve bu dile getirilince de ayrilmis. Annesi ile ilgili soyledigi seylerde de sanki altta hafif bir asagilik kompleksi var ve bu koltuga baklava surulmesi olayi da elestiriye gelememesini gosteriyor. Zaten cok hizli gitmesi de tuhaf.diger yazdiklarini okudunuz mu? uzun iliskisi varmis adamin kizin evine tanismaya gitmisler, yegeni koltugu serbet yapmis.
kiz da yegenin koltugu sekerlemis zor temizlendi demis.
iliskiyi bitirmis adam
kalk kullugu bosalt. boyle giyinme. yegenime laf etme. annemin gozune gir. nedense benim hic icime sinmedi. bunlar kucuk gibi gozuken, evlenince hayati zehir eden seyler.
Bence agırdan almayı teklif et ha bide yaşım 25 evliyim ben inan kimse ve hiç bişley mükemmel değil çokda inceleme bunlar zor uzun meseleler değil ki seni el üstünde tutması bile yeterli baskalarının yanında sana değer verdiğini gösterir annesine giderken kot giy demesinde inan sakınca yok bu durumları bastan konus tavrını belli et nasıl başlarsa öyle gider yaşınız oturmus bi yuva kurmak için geç kalma derim bide etrafına bak emin ol kimse mükemmel değil onu ararsak hep boşa yorulan biz oluruz gönlüne göre versin Rabbimkızlar merhaba. birkaç ay önce saçma sapan bir ilişkiden çıktım; insanlara güvenimi sarsmış olabilir bu.
veya artık yoğurdu da fazla üflüyorum.
4-5 senedir tanıdığım biri, ilişki anlamında düşünmemiştim. son 1 senedir benden hoşlanıyormuş. bir ay önce dışarı çıkmayı teklif etti; uygundum, bulunduğum konum da yakındı, gittim. ilk heyecanlar vs güzel gitti buluşma. birikimli bir adam, sohbeti açıcı yani.
yaşlarımız ben 32, o 36.
bir iki problem dışında. ilk gün beraber fotoğraf çektik. mekanda otururken ben arkasına geçtim öyle samimi olmayan bir fotoğraf.
fakat bunu whatsapp'ta yakın arkadaşları olan iki grupta paylaştı. "kız arkadaşım" diyerek. gelen cevapları da okudum, hepsi mutlu oldular vs, işte "ilk kez biriyle görüyoruz seni" tadında yorumlar yaptılar. fakat sorun şu, ilk günden formalleşti ilişki ve bu bana fazla geldi.
neyse ağırdan alarak devam etmeye çalıştım. ara sıra buluşuyoruz vs. arkadaşlarıyla tanıştırdı, benim birkaç arkadaşımla tanıştı. kalabalık ortamlara girdik.
geçtiğimiz günlerde doğum günüydü. sabaha kadar eğlendik. sonrasında gidip onun evinde kaldık. birkaç kişi olduğumuz için bana batmadı. ondan önce uyandım. arkadaşlarımız çalıştığı için erkenden gitmişler. evi toparladım savaş alanı gibiydi, bulaşıkları vs yıkadım. adamı da uyandırmadan çıktım. önceki gün çok yoruldu diye.
adam temizlik görevimmiş gibi davrandı kızlar.
yani "ilaçlarını salondaki kutuya koydum hayatım" diyorum mesela, "tamam fark ettim" diyor. hani insan bir teşekkür eder. ben mi yanılıyorum anlamadım.
ataerkil bir aileden geliyor. birkaç erkek çocuklar. abileri var. anne daha çekip çeviren bir kadın. ben hiç öyle değilimdir. ama ona kadının görevi gibi geliyor. "şu kül tablasını döksene" falan diyor mesela herkes otururken.
bir de şu, doğum gününde şık giyinmiştim. tüllü kapalı bir bluz, siyah kısa şort, sivri topuk ayakkabı. "annemle tanıştırayım seni vs vs" bir şeyler anlattı. sonra da "ama böyle giyinme, kotun varsa kot giyin kapalı olsun" dedi.
bana mı batıyor? yol yakınken kaçılması gereken adamlardan mı?
iyi özellikleri de çok. verdiği sözü tutar,. arkasından kötü konuşulduğuna şahit lmadım. insanların içinde aslında el üstünde de tutar. "lightblue neyse o olur, bizim evin reisi odur" falan muhabbetleri yapar. çevreye anlatması bir açıdan artı, son ilişkisi bir sene evvel olmuş, sözlenmek üzereyken bitmiş. mesleği, maddi durumu iyi. elimi cebime attırmaz, zorla hediye vs yapar karşılığını vermeye çalışırım.
hani ama bu anlattıklarım da battı bana.
şimdi ne yapayım?
ahauhuahu yeğenin şerbet döküyomuş galiba yaramaz falan mı desem :))) ekşisözlükte ayrılma yolları okumuştum ilk zamanlar. evlilikten söz edin erkek kaçar diyor. vallaha söz ettim. biz evlensek falan diye. adam gayet tamam ne zaman modunda davrandı olmadı:)))Kavga çikarmaya gerek yok. "Biz farkli insanlariz, bu ilişki yürümüyor,.." tarzi şeyler söyleyip ilişkiyi bitirebilirsin.
Yada "duyduğuma göre yeğenin çok yaramazmiş" dersin ve o seni siler
çok teşekkür ederim. biraz yaş handikapı yaşıyorum zaten hayatımda. genel olarak yani. herkese artık koca olabilir mi gözüyle bakıyorum o yüzden soruşturmak istedim.Bence agırdan almayı teklif et ha bide yaşım 25 evliyim ben inan kimse ve hiç bişley mükemmel değil çokda inceleme bunlar zor uzun meseleler değil ki seni el üstünde tutması bile yeterli baskalarının yanında sana değer verdiğini gösterir annesine giderken kot giy demesinde inan sakınca yok bu durumları bastan konus tavrını belli et nasıl başlarsa öyle gider yaşınız oturmus bi yuva kurmak için geç kalma derim bide etrafına bak emin ol kimse mükemmel değil onu ararsak hep boşa yorulan biz oluruz gönlüne göre versin Rabbim✔
işte annesi çok önemli. ailesi. benim anladığım şey beni de onlara çevirip kendine bakacak kadın haline getirmesi. ya o gece onun evinde olduğumda cidden öyle hissettim her şeyi. hani bak evi gezdireyim dedi, gezdirirken anlattığı şeyler gezdirme değildi. bak mesela arkadaşlarımız bu odada yatarlar. şunu çamaşırlığı çıkarırız odadan. öğren sen de her şeyi bana sorma falan dedi.lightblue hanimcim bakin, hissettim demis.
net degil yani.orda bi konu yok..mevzu olsa cumlelerle size boyle boyle dediler derdi.
oturdugu yerden kendisi kurmus..belki de kendi kendine oyle hissetti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?