Ah aslinda hislerimi aciga cikarmissiniz. Ben dediginiz gibi oyle vitrinden secildim. Ben zaten bir senedir senden hoslaniyorum nesi hizli vs diyor. E ama ben bir senedir sana o gozle bakmadim ki. Su an kiz arkadasiyim resmiyette, ama beni mutlu etmek icin cok hamlesi oldugunu ya da heyecanli oldugunu hissetmiyorum. İliskimiz ‘yarin napsak? İs icin antalyaya gidiyorum izin al sen de gel’ seklinde hala hizli gidiyor ama duygusal anlamda ne kadar tatmin oldugumdan emin degilim. Yaninda olmamdan mutlu oluyor, ben yanindayken arkadaslarina foto atiyor (sirf ilk bulusmada yapmadi, sonrasinda da birkac kez yapti) ailesine bahsediyor resim gosteriyor vs ama sadece yanindayim ozunde. Yani bana ‘sana asigim’ demedi mesela hic. Sanki yaninda durmam yetecek ya da kiz arkadasi olarak var olmam yetiyor. Henuz tam bir doyuma ulasmadan iliskimde, bu denli iliski denmesi de beni huzursuz ediyor. Yarin bulusacagiz buradaki tavsiyeleri hep kullanacagim. Olmuyorsa da kisa keserim ona ayip olacak ama boyle de bana ayip.