• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön yargılı mıyım? tamam mı devam mı?

Bana tipik Türk erkeği gibi geldi hesabı kendi ödemesi ve herkes otururken kül tabağını size döktürmesi gibi şeyler bana batmazdı tabi nasıl söylediğide önemli emir verir gibiyse bozulurdum ama tatlı dille rica ederse sorun yok kıyafet konusunda size normalde karışıyor mu karışmıyorsa çok üstünde durmayın bir kayınvalideyle tanışmaya giderken kısa şort uygun bir seçim değil nerde ne giyiceğinizi siz zaten bilirsiniz.

ben o doğum gunu gecesi aşırı şaşırdım. "hadi şu kül tablasını dök gel" dedi. tamam kalkarken giderim dökerim de, direkt hizmet beklentisi. benim maaşım, param var zaten. hani hiç tepesine binmeye çalışmadım. hatta aksine doğum gününde falan çaktırmadan hesabı ben ödedim vs. pahalı hediye aldım. ne bileyim o bana yaptığı için eksik kalmak istemiyorum para konusunda. atıyorum yanına giderken sigarasını da alıp gidiyorum vs. küçük şeyler ama ne yapayım.

Bana hizmetten ziyade iki insan arasındaki rahatlık gibi geldi
Ama diğer zamanlarını siz biliyorsunuz tabi

Bana tipik Türk erkeği gibi geldi hesabı kendi ödemesi ve herkes otururken kül tabağını size döktürmesi gibi şeyler bana batmazdı tabi nasıl söylediğide önemli emir verir gibiyse bozulurdum ama tatlı dille rica ederse sorun yok kıyafet konusunda size normalde karışıyor mu karışmıyorsa çok üstünde durmayın bir kayınvalideyle tanışmaya giderken kısa şort uygun bir seçim değil nerde ne giyiceğinizi siz zaten bilirsiniz.
biraz emir gibiydi. hadi kalk şu küllüğü dök dedi herkes normal otururken. hani ortamda bi o ses net duyuldu öyle diyeyim. ben de gayet aldım şirin şirin yaptım. bozuk davranamazdım onun yakın arkadaşlarıydı.
işte onu diyorum kayınvalideye giderken zaten şort giyecek değildim beni boyle uyarınca "nooluyoruz" oldum. işe ceket gömlek falan gidiyorum çoğu zaman. beni öyle de defalarca gördü yani bu adam. az çok kıyafetimi ayarlayabileceğimi bilir.

adamin ilaclarini kutuya koymayin mesela?
ev savas alaniysa evdeki herkesin ayibi o, evi de toplamayin. anac anac evin sahibi gibi davranip gorevimmis gibi davrandi muhabbeti de yapmamis olursunuz.

35 yasindayim bende, kimse bana annemle tanistircam seni ama boyle giyinme diyemez. bu, su demek tamam ben boyle begendim seni ama, annem begenmez annemin tarzi degilsin ben kabul edip annemde etmedigine gore bu tarzi, yari yariya annemle evlenceksin, gonlunu hos tutsan iyi edersin.kimsenin annesiyle evlenmeye niyetim yok su saatten sonra.

kul tablasi dolmussa hortum gibi sigara icmemesini soylerim, yok tiryakiyim icerim diyosa da, al bosalt bosaltirkende bana bi nescafe getir icelim derim.

ya da asla yormam kendimi, acabam varsa tohumuna para vermedim ya der yol veririm
yasimin 35 olmasi muhim degil...muhim olan bu yastan sonra defolu biriyle omrumu zehir etmemek. 45te evleneyim ama, evlilik nedir dediklerinde HUZURUN DIGER adi diyebileyim.

Bence kendisine kiyafetinize karısilmasini hoş karşılamadığınızi, temizliğin sizin görevinizmis gibi davrandığını ve bunlardan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Kimseyle %100 uyumlu olamazsınız zaten önemli olan kişinin karşısındakinin önceliklerine saygılı ve değişime açık olması. "Yok bizde boyle ben Buyum" falan diyosa abartmiyosunuzdur.

Ama anneylede tanışmaya siyah kısa short ve sivri topuk ayakkabıyla da gidilmez sanki , bilemedim 🤷‍♀️

Peki bunu konu sahibi hesaplayamiyormu sence? Hangi ortamda ne giyeceğini konu sahibide bilir.

L lightblue87 Ben şahsen ilk görüşmede bile senin fotonu whatsapp gruba atmasinda kaldim. Cok kolay bir şekilde başka bir bahane bulabilirdi.

Bana kadinlari birey olarak görmeyen biri olarak geldi. Eğlenmeniz iyide, derin konulari hiç konuştunuzmu? Hayata bakiş açiniz? Kadin/erkekten beklentiler,..

ev savas alaniysa evdeki herkesin ayibi o, evi de toplamayin. anac anac evin sahibi gibi davranip gorevimmis gibi davrandi muhabbeti de yapmamis olursunuz.

35 yasindayim bende, kimse bana annemle tanistircam seni ama boyle giyinme diyemez. bu, su demek tamam ben boyle begendim seni ama, annem begenmez annemin tarzi degilsin ben kabul edip annemde etmedigine gore bu tarzi, yari yariya annemle evlenceksin, gonlunu hos tutsan iyi edersin.kimsenin annesiyle evlenmeye niyetim yok su saatten sonra.

kul tablasi dolmussa hortum gibi sigara icmemesini soylerim, yok tiryakiyim icerim diyosa da, al bosalt bosaltirkende bana bi nescafe getir icelim derim.

ya da asla yormam kendimi, acabam varsa tohumuna para vermedim ya der yol veririm
yasimin 35 olmasi muhim degil...muhim olan bu yastan sonra defolu biriyle omrumu zehir etmemek. 45te evleneyim ama, evlilik nedir dediklerinde HUZURUN DIGER adi diyebileyim.
siz benden de agresif çıktınız ya. şöyle diyeyim ben bazen evde alkol alırsam mesela, geceden toparlarım içkileri falan. sabah o halde görmek istemem. o da rahatsız olur diye düşündüm. toplamaya bi başladım gerisi geldi.

anne konusunda da saçımı istersen siyaha boyatayım dedim tersleyerek, sarışınım platinim yani. saçmalama o kadar da değil. annem anadolu kadınıdır biraz dedi. zaten böyle giyinmem kotum yok, dizaltı etek giyerim dedim. bozmak istemedim doğum günüydü.
küllük mevzusu da doğum günü gecesi oldu, arkadaşları vardı. orada utandırmak istemedim. aksine çok doğal bişi söylemiş gibi davrandım kalktım.

sanırım bu adamın ilişki konusundaki hızı, beni düşündüren şey oldu. en ufak şeyler de batmaya başladı. sana anahtar yaptırayım dediğinde mesela, bozuldum. normalde bozulmamam lazım. evimiz çok yakın bişiye ihtiyaç olur, şehir dışına gidiyor geliyor vs. böyle düşünebilirim. ama o denli hızlı kendimi ilişkide bulmak zorladı.

Bence kendisine kiyafetinize karısilmasini hoş karşılamadığınızi, temizliğin sizin görevinizmis gibi davrandığını ve bunlardan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Kimseyle %100 uyumlu olamazsınız zaten önemli olan kişinin karşısındakinin önceliklerine saygılı ve değişime açık olması. "Yok bizde boyle ben Buyum" falan diyosa abartmiyosunuzdur.
sanırım ilişkinin cicim ayında bu kadar derin konuşmak istemedim. rahatsız olduğum şeyleri de izleyip göreyim diye düşündüm. ama konuşsam iyi olacak.

biraz emir gibiydi. hadi kalk şu küllüğü dök dedi herkes normal otururken. hani ortamda bi o ses net duyuldu öyle diyeyim. ben de gayet aldım şirin şirin yaptım. bozuk davranamazdım onun yakın arkadaşlarıydı.
işte onu diyorum kayınvalideye giderken zaten şort giyecek değildim beni boyle uyarınca "nooluyoruz" oldum. işe ceket gömlek falan gidiyorum çoğu zaman. beni öyle de defalarca gördü yani bu adam. az çok kıyafetimi ayarlayabileceğimi bilir.
Hmm o zaman sizin oturup açıkca bir güzel konuşmanız lazım ona göre ne yapmanızı düşünürsünüz.

Peki bunu konu sahibi hesaplayamiyormu sence? Hangi ortamda ne giyeceğini konu sahibide bilir.

L lightblue87 Ben şahsen ilk görüşmede bile senin fotonu whatsapp gruba atmasinda kaldim. Cok kolay bir şekilde başka bir bahane bulabilirdi.

Bana kadinlari birey olarak görmeyen biri olarak geldi. Eğlenmeniz iyide, derin konulari hiç konuştunuzmu? Hayata bakiş açiniz? Kadin/erkekten beklentiler,..
tabiki kızlar. zaten işim gereği ceket etek falan giyinip akşam onla buluştuğum oldu. yani her an seksi seksi dolaşmıyorum. o gün doğum günü diye ve bluz baya kapalıydı. şortu özellikle patlatmak için giydim. bir tık hani seksi olsun dedim. anneye öyle gidilir mi...

derin konuları konuşmadık sanırım yani konuştuğumuz mevzular onun anlatımıyla, ailesi çok önemli. ailesine ters bir şey demiş eski sözlüsü, o yüzden ilişkiyi bitirmiş. aldatma vs çok karşı çıktığı mevzular. bu tarz konuştuk.

sanırım ilişkinin cicim ayında bu kadar derin konuşmak istemedim. rahatsız olduğum şeyleri de izleyip göreyim diye düşündüm. ama konuşsam iyi olacak.
bir iki basit şeyde yanıldığım oldu çünkü.

mesela bir gün seni çok özledim buluşalım falan diyor. ok dedim. o zaman 5'te buluşalım iş çıkışı gelirim. dur dedi o zaman 5.30'da buluşalım ben bir eve uğrayayım.
e madem özledin neden eve uğruyosun diye kafamdan geçirdim.
iş kıyafetime uymak için takım elbise giymeye gitmiş eve.

tabiki kızlar. zaten işim gereği ceket etek falan giyinip akşam onla buluştuğum oldu. yani her an seksi seksi dolaşmıyorum. o gün doğum günü diye ve bluz baya kapalıydı. şortu özellikle patlatmak için giydim. bir tık hani seksi olsun dedim. anneye öyle gidilir mi...

derin konuları konuşmadık sanırım yani konuştuğumuz mevzular onun anlatımıyla, ailesi çok önemli. ailesine ters bir şey demiş eski sözlüsü, o yüzden ilişkiyi bitirmiş. aldatma vs çok karşı çıktığı mevzular. bu tarz konuştuk.

Ufaktan bir ana kuzuluğu kendini gösteriyor. Sözlüsü ne demişte?

Ve elbette aldatmaya karşi da, hangi şekilde dedi? Asarim keserim şeklindemi?

Duygularıma tercüman oldunuz resmen🤗ben de kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi asla hiç birşey için geç kalmış gibi hissetmeyeceğim. Yalnızken de huzurluyum çok şükür. Mutluluğuma mutluluk katacak biri olursa isterim tabi ama asla birilerine şirin görünmek için kendimden taviz vermeyeceğim. Biz kendimize değer verirsek karşımızdaki kişiler de bize değer verir zaten.

siz benden de agresif çıktınız ya. şöyle diyeyim ben bazen evde alkol alırsam mesela, geceden toparlarım içkileri falan. sabah o halde görmek istemem. o da rahatsız olur diye düşündüm. toplamaya bi başladım gerisi geldi.

anne konusunda da saçımı istersen siyaha boyatayım dedim tersleyerek, sarışınım platinim yani. saçmalama o kadar da değil. annem anadolu kadınıdır biraz dedi. zaten böyle giyinmem kotum yok, dizaltı etek giyerim dedim. bozmak istemedim doğum günüydü.
küllük mevzusu da doğum günü gecesi oldu, arkadaşları vardı. orada utandırmak istemedim. aksine çok doğal bişi söylemiş gibi davrandım kalktım.

sanırım bu adamın ilişki konusundaki hızı, beni düşündüren şey oldu. en ufak şeyler de batmaya başladı. sana anahtar yaptırayım dediğinde mesela, bozuldum. normalde bozulmamam lazım. evimiz çok yakın bişiye ihtiyaç olur, şehir dışına gidiyor geliyor vs. böyle düşünebilirim. ama o denli hızlı kendimi ilişkide bulmak zorladı.
ben hic agresif degilim sadece haddini bilmeyen insanlari sevmiyorum.
iliskiye baslar baslamaz kendisini sahibim sanan adama dur demezsem, evlenince basima gelecekleri biliyorum. birkere evlendim cunku.

ne adam sahibim, ne de giyimimi begenmeyecek olan annesi kocam.

bende platinim, kendi caplarinda bana boya onermislerdi bigun yengeleri.
sizin renginiz oluyor o di mi demistim. evet yaniti aldigimda, gordugum en vasat renk yalniz, benim tarzim degil diyip suratinin renk degisimini izlemistim kadinin hicte pisman degilim.
kafa derim yaniyor platin yaptirirken,ben sormadan kimsenin haddi degil bana renk onermek.
siz yine de yuz vermeyin cok, asik oldugunuzu dusunmuyorum asik olmadiginiz adam icin ufacik fedakarlik yapmamanizi oneririm.
ani baslayan iliskiler aniden uzucu bi sekilde bitebiliyor cogu zaman. aci cekmek icin fazla buyuguz biz artik.
oyuzden pisman olmanizi istemem. kendinize kizmanizi da istemem.
umarim dogrusu neyse halledersiniz.

Beklentileri bana çok uç gelmedi.
Size uyar uymaz , isteklerine ne kadar uyum sağlayabilirsiniz o sizin tercihiniz olur.
Hem de bunları açık açık karşı tarafa sorabilirsiniz.

Ya bu biraz bıçaksırtı bir konu. Mesela benim eşimde rica etmez genelde direkt söyler. Seridina şunu yapsana gibi ama bu bana sevgiliyken de batmadı çünkü adamın konuşması o. Kendi babasıyla da öyle konuşuyor. Adam rahat 😂Kıyafet konusuna gelince biraz size akıl vermiş gibi olmuş fakat eğer annesi Anadolu kadınıysa biraz haklı gibi. Ben de normal de açık giyinirim. Askılı, şort, mini etek bazen dekolte ama şimdi bunu eşimin ailesinin yanında giysem olmaz. Siz yine de tanıyın tabii ki bir de bence direkt sorun. Kendi kendinize yorum yapmak pek doğru sonuçlara götürmüyor her zaman.

Ufaktan bir ana kuzuluğu kendini gösteriyor. Sözlüsü ne demişte?

Ve elbette aldatmaya karşi da, hangi şekilde dedi? Asarim keserim şeklindemi?
benimle ilişkisi daha başlamadan tatile gitmişti, tatil dönüşü buluştuk. tatilde ne kızlar vardır falan gibi konu açtım, "sence ilişkime böyle bir leke sürer miyim vs" diye sert çıktı. benimle ilgili değildi aldatma konusu yani. kestiremiyorum.

bunlar tanışmaya giderken eve baklava götürmüşler. yeğeni de baklavaya elini sürüp koltuğa sürmüş. sözlüsü birkaç gün sonra "yeğenin her yeri şeker yaptı zor temizledik" gibi bir şey demiş. o yüzden ayrılmış.

Siz nezaketen evi toplayıp, bulaşıkları yıkadığınız için, o da sizin onu ve evini benimsediğinizi düşünmüş, kül tablasını boşaltmanızı rahat bir tavırla istemiş olabilir. Evin anahtarını bile vermeyi düşünmüş ve teklif etmiş baksanıza. Bence bu adam sizi benimsemiş, sizden emin, sizde karar kılmış. Herşeyin hızlı geliştiğini düşünüyorsunuz ama, bence sizde bu adamdan eminsiniz ve karar kılmışsınız. Yoksa, ne o nede siz bu kadar hızlı bir ilerleyişe göz yummazdınız.Elbise konusunda söyledikleriyse,tam olarak karışmak olarak değerlendirilemez. O zamanki üzerinizdeki elbise o an için o ortama uygun olup, annesiyle tanışmak için fazla süslü gelmiş olabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back