yan çiziyor tırstı demekki. demekki yapacam edicem dediklerinede inanmamalı ev vericem dedi vermeyebilir araba dedi vermeyebilir kağıt üstünde resmi olarak hepsini üstüne yapmadıkça inanma seni saf sanmış demekki. senin arkandan nasıl konuşur birde elaleme hayret birşey bidaha iş kur bana gibi tekliflerini konuşurken yanınınzda bir yakınınız olsun bari şahit olur.
başkasının yanında konuşmuyor,ailemin bile karşısına çıkıpta açıklama yapamadı yapıcam dedi yapamadı ama ben onun annesinin babasının karşısına çıkıp sordum neden sizinle benim aramda kalıyor,yardım edin bize diye...neden davayı benim açmamı istiyoki şimdi..yorumarınıza ihtiyacım var aklım karıştı malum evede gelmiyo
acik ve net sen acacksin davayi sonra soranlara ben acmadim o acti diye yine sana yuklenecek.ailenin haberi varmi canim
evt var enbaşından. tüm ailem benden yana ama bekle diyolar babamla annem geçici bişeydir aklını toplar gelir,zıtlşama malum bir çocuk var ortada,diğerleride kzıım önüne bak verdiklerini al hayatını kur diyolar ama ben kararlı olunca yemedi onlarıda veremiyecek
demekki dedikleri yalan onu veririm bunu verirm ne kadar güzel ya hem veririm de hem verme ailesininde etksivar tabi canim cocugun varmiş birde onun için hersey olmali pes etme güclü ol inşalh gun gelir ayaklarina kapanir affet beni diye ya anlmiyorum ben senden ayrilinca birini bulunca o senden iiimi olcak gelen gideni aratir derler. ole bişey olmaz inşalh ayaklrina kapanir
demekki dedikleri yalan onu veririm bunu verirm ne kadar güzel ya hem veririm de hem verme ailesininde etksivar tabi canim cocugun varmiş birde onun için hersey olmali pes etme güclü ol inşalh gun gelir ayaklarina kapanir affet beni diye ya anlmiyorum ben senden ayrilinca birini bulunca o senden iiimi olcak gelen gideni aratir derler. ole bişey olmaz inşalh ayaklrina kapanir
Senin yaşadıklarını daha ağırını ben yaşadım hep bana derdi boşanalım vs beni korkutmak için ben pusar kalırdım ama bi gün canıma tak etti aldım karşıma konuşmak için konuştuk ertesi gün sır oldu gelmedi eve yanıma annesinde kaldı.Ses etmedim bir gün geçti avukatın kapısındayım gel konuşalım bitsin bu iş dedim şehir dışından annem geldi ne onla konuşmaya geldi ne avulata ben açacakmışıım davayı bulursun dedim.TEK SEBEBİ BIRAKMAK İSTEMEMESİ. sabrettim ailesiylede kendi ailemlede konştum kararlıydım herşeyide planladım yaşamımı yani onun kontrolü dışında ..Tutuştu sonra tıpış tıpış geldi ve çalkantılı da olsa o dönemi sabrederek geçirdim ..Kısasa kısas evim yuvam diyosan herkez ne olduğunu nasıl davranması gerektiği bilecek bu şekilde oturucak taşlar yerine dedim bende ailende dedim ve maşşalllahı var bi sorun yok şimdi..sen aç davayı dediyse o yüzdendir açma dava falan kendinide yiyip bitirme ..Bir şeyler yoluna girmeye yüz tutarsada tek ve en büyük kardeş tavsiyesi sana ibreti alem için aşk yaşa kocanla onların önünde çatlat ortalarından..Namussuzluk yaparsın yüz kızartıcı bir şey yaparsın ki öleler bile görmüyo bu muameleyi .Takma arkadaşım su akar yolunu bulur sen bilirsin ne zman geri adım atacağını o zmana kadar dik dur..Allah kolaylık versin çok zor..
tatlım bir avukatla görüş mutlaka bir protokolle ne verekse yazılı anlaşarak boşanma sürecini başlat, kimin davayı açtığı kimin evden gittiği falan mahkeme önünde önemli şeyler, bu süreçte bizim bilmediğimiz bir sürü detay sonrasında sorun çıkarabiliyor. git bi avukatla konuş kocana duyurmadan sonra al son kez karşına konuş kocanla ok madem istiyorsun boşanalım de şunu bunu veriyorum mu diyor ok de avukatla görüşücem vericem vekalatı sonrasını onla halledin de yolla avukatı anlaşmayı kocanın önüne koyup imzala desin. ya imzalar anlaşmalı boşanır ya ciddiyeti görünce çark eder, sana döner ozamanda kendi şartlarını koyarsın ortaya ama her iki durumda da senin ve çocuğun için maksimum fayda söz konusu olur..
bu kadar israr etmissin gururunu hice saymissin yok yok bence kararli gibi gorunuyor
s'zce baska biri olma ihtimali var mi
bence sizde yolununuza bakin donermi diye beklemeyin istirap cektrmeyin kendinize donerse degerlendirirsiniz
ama ben ortada anlattiginiz kadariyla bir sorun goremedim ailesini one surmus ama sonucta sizde bir ailesiniz ne yapmis olabilirsinizki bukadar ben bayanlarin kotuluk gormedikce kotuluk yapacagina inanmiyorum
Allah sabir wersin
cnm öncelikle içinde olduğun durum beni .cok üzdü ben de kızımın doğmasını bekliyorum su anda ve annem babam ayrıydı bnmde o yüzden hem anne olarak caresizligini hem de ayrı anne babanın üzüntüsünü içimde hissetti rabbim sana ve melegine tardım etsn. Bnm cevremde cok gözlemledigi0m birsey war o da önce boşanıcam diye horozlaban kocaların ki onlar bunu yaparken lkarsılarında caresiz ve cocugu için yalvaran ve her sartını kabul eden kadın gö1meye bayılıyorlar birden cark ettigi. O yüzden sana tavsiyem bu likinci takındıgın tavırdan sakın sakın sakın vazgeçme. Eşine su havayı tattırmalısın laflaronla hallerinle' ben, de tercihim bu ewliliği sürdürmek olurdu ama olmaaycaksa sensiz ölmem daha iyi bile yasarım genc kızı ile yasayan özgür bakımlı neseli kadınlar öyle coook kiii!' bu duygu onları mahvediyor. İkinci tavsiyem davayı acan taraf asla olma amma cok arastırmış ve buna hazır oldugun görüntüsünü ver. Örneğin' biliysun değil ml evlendiktn sonra edindigimiz malların hepsi ortak o yüzden senden tapularını isteyecekler, kızımın yası itibarıyla velayetini bana verecekler, bu sehi1den ayrılmzmız durumunda hangi aralıklarla ve günlerde onu görmeye gelmeyi planlıyorsun, nafakada ilk söylediğin rakam olacak değil mi gibi... İşin bu noktaya gelmesi cok adamı geri adım noktasına getiriyoer eminnn olll ve göreceksin ama getirmezse de tüm bunlar gerçek güçlü olmak zorundasın. Lütfen uygulamaya calıs ve gelişmeleri yaz bana...rabbime emanet...
Mrb arkadaşlar,daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim ve eşim boşanmak istediğini söyledi 1 ay önce.Sorunlarımızdan dolayı eşim birkaçgün arkadaşında kaldı benim haberim yok tabi eve gelmemişti sonradan öğrendim bekar arkadaşında kalmış..
Benimle konuşmak istedi eve geldi bitirmek istediğini söyledi bende bu böyle olmaz sende bende değişelim,hatalarımız düzeltelim yoksa tabii böyle gitmez dedim.Oda hayır sende bende düzelmeyiz bitsin dedi şok oldum,çok kararlıydı..artık seninle ailem arasında kalmak istemiyorum ailemi silemem dedi..bende aileni tabiki silme ama araya bir çizgi koy dedim oda yok dedi kararlıyım ..sen bana kahvaltı hazırlamadın,çok dizi izliyosun vs.vs böyle saçma sebepler sıraladı..bende ona hatalarını söyledim kabul etmedi sen beni sevmedin benimle mutlu olmadın dedi bende seni çok seviyorum dedim ama çok netti ve karralıdı..bende elini tutup bak dedim gurur yapmayalım ben senide çocuğumuda çok seviyorum herkesin hassas dönemleri olur bunlar yüzünden hayatımızı mahvetmeyelim deedim ağlamay başladı ben günlerdir düşünüyorum senin için ölürüm ölürüm ama arada kalmaktan bıktım artık dedi ve bana süre ver dedi gitti..3 gün sonra aradım açmadı ertesi gün msj attı ben düşündüm bu evliliği yürütemiyeceğime karar verdim,bitsin dedi..ben çıldırdım yapma nolur nevar aramızda bunlar halledilir dedim oda bana atık seni istemiyorum sevmiyorum dedi,yeter artık hayatımı yaşayacağım avukata da verdim bitsin artık dedi yani msjlaştık tel.açmadı il dışındaydı sadece msjlara cvp yazıyordu..bende ona neden yapıyorsun bunları beni öldürüyorsun çocuğumuz ben mahvolduk ailem duydu ölüyorum ben nerdeysen gel konuşalım dedim kendimi toparlayınca geleceğim,ben seni çok sevdim kızımın senin fotoğrafına bakarak çok öldüm çok ağladım,günlerce kendime kahrettim ama bu evlilik olmaz eğer devam ederse ailem ve çevrem beni silecek,dönersem seni kazanacağım belki ama ailemi kaybedeceğim,ne istersen veririm ev,araba benim hiç birşeyde gözüm yok sen hep mutlu ol senin kötü olmana dayanamam diye mail atmış..
1 hafta sonra geldi ama eve değil annesinin evine konuştuk ikimizde ağladık yapamam dönemem artık huzur istiyorum arada kalmak değil,babamıda sildim kendime yani bir hayat kuracağım dedi,buarada babasıyla birlikte ticaret yapıyorlar ortak yani ve babası çok baskıcı,bencil,hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir insan.Ben ve ailem eşimi tanıyamıyorduk aileminde baskısıyla psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüp ona yardım etmek bu buhrandan kurtulmasını sağlamak amacıyla ona hergün çok sevdiğimi anlatmaya çalıştım ve ailesiylede konuştum ailesi gayet rahttı babası ben karışmam istesem yaparım aranızı ama istemiyorum dedi,annesinede yardım edin bize aramızda sadece iletişi kopukluğu var düzeltilir çocuğumuz var dedim oda çocuk önemli değil bak benim kızımda ,kardeşimde boşandı ne var yani alışır dedi yani onlardanda tek adım gelmedi..eşim çok kararlı ve benim neyapacağıma karar vermemi istedi bunun için bekliyormuş,bende ildışına taşınacağımı(küçük bir ilde yaşıyoruz)burda insanların dul kadın baskısını kaldıramayacağımı söyledim oda kabul etmedi burda ev veriyim,arabanıda veriyim,hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi..bende asla dedim ildışına gideceğimi bana ufak bir iş kurmamda yardımcı olmasını,kzımla yeni bir hayat kuracağımı aileminde düzenini bozup arkamdan sürüklemeyeceğimi söyledim,çıldırdı kabul etmedi..bende bu konuda kararlıyım en başta çok üstüne gittim,şimdi birden elini bırakınca tökezledi..ve son olarakta bana çaresizce neolurdu ailemle iyi geçinseydin dedi..böyle işte ailesi için beni sildi,yuvasını yıktı okadar çabama rağmen ..ben neyapayım şimdi sabırlı olup döner diye bekleyimmi,gerçekten önüme bakıp hayatımımı kurayım