ölüyorum 1 aydır ölüyorum

başkasının yanında konuşmuyor,ailemin bile karşısına çıkıpta açıklama yapamadı yapıcam dedi yapamadı ama ben onun annesinin babasının karşısına çıkıp sordum neden sizinle benim aramda kalıyor,yardım edin bize diye...neden davayı benim açmamı istiyoki şimdi..yorumarınıza ihtiyacım var aklım karıştı malum evede gelmiyo

acik ve net sen acacksin davayi sonra soranlara ben acmadim o acti diye yine sana yuklenecek.ailenin haberi varmi canim

acik ve net sen acacksin davayi sonra soranlara ben acmadim o acti diye yine sana yuklenecek.ailenin haberi varmi canim

evt var enbaşından. tüm ailem benden yana ama bekle diyolar babamla annem geçici bişeydir aklını toplar gelir,zıtlşama malum bir çocuk var ortada,diğerleride kzıım önüne bak verdiklerini al hayatını kur diyolar ama ben kararlı olunca yemedi onlarıda veremiyecek

demekki dedikleri yalan onu veririm bunu verirm ne kadar güzel ya hem veririm de hem verme ailesininde etksivar tabi canim cocugun varmiş birde onun için hersey olmali pes etme güclü ol inşalh gun gelir ayaklarina kapanir affet beni diye ya anlmiyorum ben senden ayrilinca birini bulunca o senden iiimi olcak gelen gideni aratir derler. ole bişey olmaz inşalh ayaklrina kapanir

inş..aynen herkesin bir kusuru olur herkes en başta iidir,sonradan ne huyları çıkar...işte insan kocasını bile tanıyamıyor..

BENCE

SABIR BÜYÜK MAARİFETTİR.
BÜYÜK İNSALAR BAŞARIR.

ACI ÇEKMEK YÜREK İSTER.
YÜREKLİ İNSANLAR ÇEKER.

GELECEĞİNİ YOK ETMEK İSE
AKILSIZ İNSANLARIN İŞİDİR... Sabret tatlım...

tatlım bir avukatla görüş mutlaka bir protokolle ne verekse yazılı anlaşarak boşanma sürecini başlat, kimin davayı açtığı kimin evden gittiği falan mahkeme önünde önemli şeyler, bu süreçte bizim bilmediğimiz bir sürü detay sonrasında sorun çıkarabiliyor. git bi avukatla konuş kocana duyurmadan sonra al son kez karşına konuş kocanla ok madem istiyorsun boşanalım de şunu bunu veriyorum mu diyor ok de avukatla görüşücem vericem vekalatı sonrasını onla halledin de yolla avukatı anlaşmayı kocanın önüne koyup imzala desin. ya imzalar anlaşmalı boşanır ya ciddiyeti görünce çark eder, sana döner ozamanda kendi şartlarını koyarsın ortaya ama her iki durumda da senin ve çocuğun için maksimum fayda söz konusu olur..

bu kadar israr etmissin gururunu hice saymissin yok yok bence kararli gibi gorunuyor
s'zce baska biri olma ihtimali var mi
bence sizde yolununuza bakin donermi diye beklemeyin istirap cektrmeyin kendinize donerse degerlendirirsiniz
ama ben ortada anlattiginiz kadariyla bir sorun goremedim ailesini one surmus ama sonucta sizde bir ailesiniz ne yapmis olabilirsinizki bukadar ben bayanlarin kotuluk gormedikce kotuluk yapacagina inanmiyorum
Allah sabir wersin

Senin yaşadıklarını daha ağırını ben yaşadım hep bana derdi boşanalım vs beni korkutmak için ben pusar kalırdım ama bi gün canıma tak etti aldım karşıma konuşmak için konuştuk ertesi gün sır oldu gelmedi eve yanıma annesinde kaldı.Ses etmedim bir gün geçti avukatın kapısındayım gel konuşalım bitsin bu iş dedim şehir dışından annem geldi ne onla konuşmaya geldi ne avulata ben açacakmışıım davayı bulursun dedim.TEK SEBEBİ BIRAKMAK İSTEMEMESİ. sabrettim ailesiylede kendi ailemlede konştum kararlıydım herşeyide planladım yaşamımı yani onun kontrolü dışında ..Tutuştu sonra tıpış tıpış geldi ve çalkantılı da olsa o dönemi sabrederek geçirdim ..Kısasa kısas evim yuvam diyosan herkez ne olduğunu nasıl davranması gerektiği bilecek bu şekilde oturucak taşlar yerine dedim bende ailende dedim ve maşşalllahı var bi sorun yok şimdi..sen aç davayı dediyse o yüzdendir açma dava falan kendinide yiyip bitirme ..Bir şeyler yoluna girmeye yüz tutarsada tek ve en büyük kardeş tavsiyesi sana ibreti alem için aşk yaşa kocanla onların önünde çatlat ortalarından..Namussuzluk yaparsın yüz kızartıcı bir şey yaparsın ki öleler bile görmüyo bu muameleyi .Takma arkadaşım su akar yolunu bulur sen bilirsin ne zman geri adım atacağını o zmana kadar dik dur..Allah kolaylık versin çok zor..

evet kesinlikle katılıyorum. Gelen (yani ben) gideni (eşimin eski eşini) arattım. Kayınvalidem allem edip kallem edip göndermiş ilk gelini bide çocuğuyla (sonradan fark ettim tabii başta bir sürü yalan vardı) neyse galiba hiç sır kapısı felan seyretmemiş garibim şimdi ilk gelinini mumla arıyor. :))))))))))))) o şöyle iyiydi böyle iyiydi diyor(kendisine hafta sonu erken kalkıp hazırlayıp davet ettiğim kahvaltı sofrasında) ve bence bunun gibi insanlar herşeyi hakediyorlar. Bence bu olayda kayınvalide etkisi çok büyük bak demişti dersiniz herşeyi o karıştırıyor. Konu sahibi arkadaşın dediği doğruysa yani eşi bekar gezmeyi sevmeyen biriyse muhtemelen öbür gelin hazırdır bile. Yalnız anladığım kadarıyla birazda vicdanı sızlıyor ben bıraktım olmasın yapıyor (ki benim eşimde anladığım kadarıyla aynısını yapmış, eza etmiş kendi gitsin diye, ee veladını kovamıyacağından tabii) maalesef erkekler bu kadar bencil olabiliyorlar. Ve şundanda şüphe etmeye başladım. Kocası mal mülkle vicdan rahatlatmaya çalışıyor ama kayınvalide zaman geçtikçe onu bu fikirdende vazgeçirecek. Arkadaş geç kaldıkça bişeyde alamıyacak.

evet kaçan kovalanır modeline ben de katılıyorum dik durmak lazım. Karşısında kararlı birini görünce erkek geri adım atıyor. Ve ne kadar kaçarsan o kadar peşinden koşuyorlar. Bu onların hoşunada gidiyor. Ama öte türlü zaten bana ait zaten gidemez diye en ufak bir zahmete bile girmiyorlar.

ailemde onun bunalımda olduğunu düşünüyor ve alttan al diyor ama bu işin altından başka kadın çıkarsa ve ben ona yalvarırsam dön diye,kendimi asla ve asla affetmem..ben en son konuşmamızda isteklerimi sıraladım ilk günlerde( 1ay önce)ne istersen veririm artık arada kalmak istemiyorum herşeyim senin olsun,senin kötü olmana dayanamam diyen adam, bende seni istemiyorum işimi evimi arabamı ver tek celsede boşanıcm ben çok çaba sarfettim vicdanım rahat deyince çark etti hı birde burdan taşınıcam diyince....şimdi o açsın diyomuş ama ben asla açmam burdada değil zaten il dışında işlerinden dolayı yani tekrr konuşamadık ama ailemimi dinlesem lafımın arkasındamı dursam bilemiyorum...eğer başlatırsam boşanma sürecini mutlaka protokol yaptrrm..eynen öyle yaptım avukatla grştüm sonkez konuşym dedim işte konuştum böyle çark etti hala ses yok kaçıyo gelmiyoda buralara..

gurur filan kalmadı zaten,öyle yaptıkça kabardıda kabardı..son sözümü söyledim ama okadar rahatki 1 haftadır çocuğunu bile aramadı ben aradım dayanamayıp kzım için...ya anlamıyorum başkasımı var,gerçekten çokmu sıkıldı herşeyden,ailesimi etkiliyor ama eşimi tanıyamıyorm ve işin içinden çıkamıyorum...ben ona hiçbir kötülük yapmadım üzüldüğüm noktada bu ailesiylede asla bir tartılma yaşanmadı eşim birden benden soğudu eve gelmedi herşey 2 hafta içinde oldu sonrada sen beni senmiyosun,değer vermiyosun hiç eyvallahın yok,ailemle ii geçinmiyosun vs vs böyle şeyleri öne sürdü ve bitirmek istedi çok kararlıydı hemde hemen dava açıcaktı ama sonuç şuan bu

cnm öncelikle içinde olduğun durum beni .cok üzdü ben de kızımın doğmasını bekliyorum su anda ve annem babam ayrıydı bnmde o yüzden hem anne olarak caresizligini hem de ayrı anne babanın üzüntüsünü içimde hissetti rabbim sana ve melegine tardım etsn. Bnm cevremde cok gözlemledigi0m birsey war o da önce boşanıcam diye horozlaban kocaların ki onlar bunu yaparken lkarsılarında caresiz ve cocugu için yalvaran ve her sartını kabul eden kadın gö1meye bayılıyorlar birden cark ettigi. O yüzden sana tavsiyem bu likinci takındıgın tavırdan sakın sakın sakın vazgeçme. Eşine su havayı tattırmalısın laflaronla hallerinle' ben, de tercihim bu ewliliği sürdürmek olurdu ama olmaaycaksa sensiz ölmem daha iyi bile yasarım genc kızı ile yasayan özgür bakımlı neseli kadınlar öyle coook kiii!' bu duygu onları mahvediyor. İkinci tavsiyem davayı acan taraf asla olma amma cok arastırmış ve buna hazır oldugun görüntüsünü ver. Örneğin' biliysun değil ml evlendiktn sonra edindigimiz malların hepsi ortak o yüzden senden tapularını isteyecekler, kızımın yası itibarıyla velayetini bana verecekler, bu sehi1den ayrılmzmız durumunda hangi aralıklarla ve günlerde onu görmeye gelmeyi planlıyorsun, nafakada ilk söylediğin rakam olacak değil mi gibi... İşin bu noktaya gelmesi cok adamı geri adım noktasına getiriyoer eminnn olll ve göreceksin ama getirmezse de tüm bunlar gerçek güçlü olmak zorundasın. Lütfen uygulamaya calıs ve gelişmeleri yaz bana...rabbime emanet...

cnm iyi dileklerin için tşkler..aklımdan geçenleri birebir bildin,isteklerimi..böyle davranıcam..artık ondan nefret etmek istiyorum,onu düşünmemek,aklımdan çıkartmak istiyorum bunları yapamamak canımı acıtıyor çünkü...kızım için çok güçlü olmalıyım o bir melek gerçekten ve herşeyin farkında çok üzülüyor ama asla göstermiyor..nediyim allah havale ettim hepsinide

kızlar ben artık pek fazla bişiy hissetmiyorum,onu özlemiyorum,ondan nefrette etmiyorum artık kendimi suçlamıyorumda ..gelişmede yok yani dava filan sadece çocuk için görüşüyoruz telefonla arkadaş gibi ama ben birşey hissetmiyorum , o insanla bende gerçektende mutlu olmadığımı anladım artık normalmi bu yaa bianda bunları hissetmem

arkadaşlar bana cvp yazsanız fikir verseniz çok sevinirim..eşim kzımıda alıp il dışına çıktı 2 gün gezdirmek için,sonra bana kzımın fotolarını yolladı cepten ve bana telefon edip istediğin parfüm varsa lıyım dedi..süreklide kızımın fotosunu yolluyo..niye böyle yapıyor olabilir pişmanmı oldu yoksa arkadaşcamı sordu acaba,içindeki sevgisi bitse bana niye parfüm almak istesin kafam karıştı

Allah merhmet vicdan versin başkabişey diyemiyorum....Hakkınızda hayırlısını versin..Kocanın ailesi gibi ai...leler çocuk olsada olmaada vicdansız işte..Allah ıslah etsin..

evet pişman olmuş, kapıları kapattı gitti şimdi anahtar deliğinden girmeye çalışıyor.

pardon dıger konularınızıda okudum orda oglunuz oldugunu yazmıssınız hatta gelıp oglunu sevdı onunla uyudu fln demıssınız.. bu konuda cocugunuzdan bahsederken kızım dıyorsunuz????????

Canim benim ya ALLAH kimsenin basina vermesin inan icim ciz etti

Bana sanki söyle bisey varmis gibi geldi: sanki bi hata yapmista ondan öle davraniyor

yada: ailesini senden daha cok önemsiyor..her iki taraftanda vazgecemiyor..

ben senin yerinde olsam ona iyi niyetle gelirdim..yani senin yaptigin gibi..ve onun sunu görmesini saglardim: seninle ve cocuguyla yasadigi mutluluk ve ailesiylede yasadigi baski ve mutsuzluk..

yani sanirim bazi seyleri gözüyle görmesi gerekiyor ama bilemiyorum ya off allah yardim etsin cok karisik insan nasil bi yorum yapacagini nasil bi fikir verecegini bile bilemiyor cok kritik bi durum canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…