Mrb arkadaşlar,daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim ve eşim boşanmak istediğini söyledi 1 ay önce.Sorunlarımızdan dolayı eşim birkaçgün arkadaşında kaldı benim haberim yok tabi eve gelmemişti sonradan öğrendim bekar arkadaşında kalmış..
Benimle konuşmak istedi eve geldi bitirmek istediğini söyledi bende bu böyle olmaz sende bende değişelim,hatalarımız düzeltelim yoksa tabii böyle gitmez dedim.Oda hayır sende bende düzelmeyiz bitsin dedi şok oldum,çok kararlıydı..artık seninle ailem arasında kalmak istemiyorum ailemi silemem dedi..bende aileni tabiki silme ama araya bir çizgi koy dedim oda yok dedi kararlıyım ..sen bana kahvaltı hazırlamadın,çok dizi izliyosun vs.vs böyle saçma sebepler sıraladı..bende ona hatalarını söyledim kabul etmedi sen beni sevmedin benimle mutlu olmadın dedi bende seni çok seviyorum dedim ama çok netti ve karralıdı..bende elini tutup bak dedim gurur yapmayalım ben senide çocuğumuda çok seviyorum herkesin hassas dönemleri olur bunlar yüzünden hayatımızı mahvetmeyelim deedim ağlamay başladı ben günlerdir düşünüyorum senin için ölürüm ölürüm ama arada kalmaktan bıktım artık dedi ve bana süre ver dedi gitti..3 gün sonra aradım açmadı ertesi gün msj attı ben düşündüm bu evliliği yürütemiyeceğime karar verdim,bitsin dedi..ben çıldırdım yapma nolur nevar aramızda bunlar halledilir dedim oda bana atık seni istemiyorum sevmiyorum dedi,yeter artık hayatımı yaşayacağım avukata da verdim bitsin artık dedi yani msjlaştık tel.açmadı il dışındaydı sadece msjlara cvp yazıyordu..bende ona neden yapıyorsun bunları beni öldürüyorsun çocuğumuz ben mahvolduk ailem duydu ölüyorum ben nerdeysen gel konuşalım dedim kendimi toparlayınca geleceğim,ben seni çok sevdim kızımın senin fotoğrafına bakarak çok öldüm çok ağladım,günlerce kendime kahrettim ama bu evlilik olmaz eğer devam ederse ailem ve çevrem beni silecek,dönersem seni kazanacağım belki ama ailemi kaybedeceğim,ne istersen veririm ev,araba benim hiç birşeyde gözüm yok sen hep mutlu ol senin kötü olmana dayanamam diye mail atmış..
1 hafta sonra geldi ama eve değil annesinin evine konuştuk ikimizde ağladık yapamam dönemem artık huzur istiyorum arada kalmak değil,babamıda sildim kendime yani bir hayat kuracağım dedi,buarada babasıyla birlikte ticaret yapıyorlar ortak yani ve babası çok baskıcı,bencil,hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir insan.Ben ve ailem eşimi tanıyamıyorduk aileminde baskısıyla psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüp ona yardım etmek bu buhrandan kurtulmasını sağlamak amacıyla ona hergün çok sevdiğimi anlatmaya çalıştım ve ailesiylede konuştum ailesi gayet rahttı babası ben karışmam istesem yaparım aranızı ama istemiyorum dedi,annesinede yardım edin bize aramızda sadece iletişi kopukluğu var düzeltilir çocuğumuz var dedim oda çocuk önemli değil bak benim kızımda ,kardeşimde boşandı ne var yani alışır dedi yani onlardanda tek adım gelmedi..eşim çok kararlı ve benim neyapacağıma karar vermemi istedi bunun için bekliyormuş,bende ildışına taşınacağımı(küçük bir ilde yaşıyoruz)burda insanların dul kadın baskısını kaldıramayacağımı söyledim oda kabul etmedi burda ev veriyim,arabanıda veriyim,hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi..bende asla dedim ildışına gideceğimi bana ufak bir iş kurmamda yardımcı olmasını,kzımla yeni bir hayat kuracağımı aileminde düzenini bozup arkamdan sürüklemeyeceğimi söyledim,çıldırdı kabul etmedi..bende bu konuda kararlıyım en başta çok üstüne gittim,şimdi birden elini bırakınca tökezledi..ve son olarakta bana çaresizce neolurdu ailemle iyi geçinseydin dedi..böyle işte ailesi için beni sildi,yuvasını yıktı okadar çabama rağmen ..ben neyapayım şimdi sabırlı olup döner diye bekleyimmi,gerçekten önüme bakıp hayatımımı kurayım