ölüyorum 1 aydır ölüyorum

söznün bittiği yer gerçekten çok üzüldüm ve kendimin ne kadar şanslı olduğunu hissettim benim 3 yıllık bi ilişkim vardı herşey süper gidiyodu ciddiydik aileler biliyodu .. bi anda o ex insan ailem istemiyo diye msj atıp bitirdi ailesini 10 aydır ikna edememiş ve artık ben ve ailesi arasında kalmaktan yorulmuş beni anla bende yıprandım dedi bende çok yalvardım 3 yılı bi anda nası silersin beni nası bırakırsın diye çok ağladım çok yalvardım ama bi anda bambaşka bi insan oldu sanki ve çekti gitti... inanılmaz kötü günler geçirdim yeni yeni toplanıyorum ve kendimi hep benden daha kötü şeyler yaşayanlar var üzülme sabret dedim dua ettim ve allah yanımda oldu şükür... evlenseydim de senin yaşadıkalrını yaşıycaktım belkide allahın sevdiği kulmuşum belkide ondan kurtardı beni aklımdan hala silemiyorum ama hayırlısı neyse onu ver rabbim diyorum.. sanada tek tavsiyem bunu yaşayan tek insan değilsin çok üzücü şeyler yaşıyosun tamam ama daha kötü şeyler yaşayanları düşün kendi kendine moral ver :)) allah yardımcın olsun hep yanında olsun inşallah..

can yakanın canı yanar bunu bilir bunu söylerim allahın terazisi şaşmaz herkes bi gün mutlaka hak ettiğini yaşar..

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...sabret..

geleceğimi gördüm bir an..ve şükrettim kendimce halime...benim ki 3 aylık evliyken gitti..ailesi için..ve şükürler olsun ki tüm karaktersizliğini kısa zamanda göstermiş oldu...başlarda şoklardaydım silkelendim ve kendime geldim..şuan iyiyim...ve savaşa hazır bir savaşçı gibiyim..hukuki anlamda ne yapabiliyorsam da yapacağım..

sende silkelen ve kendine gel..nacizane fikirlerim;kızını düşün ve kendine gel...eşinin verdiklerini az bulduğunu söyle nakit olarakta para iste..ve bu parayla bir iş açacagını söyleme kendimi garantiye almam gerek de ..parayıda ailenin üzerine yatır..ve bir protokol hazırlat kesinlikle dilde kalmasın..1 ev 1 araba şu kadar nakit para ve şu kadar nafaka şeklinde boşanmayı kabul ediyorum..karşılıklı imzalanır ve tek celsede biter...bu prokotol imzalana kadar da başka şehre gidecegim..iş açacagım deme...boşandıktan sonrada kendine yeni bir hayat kur..çok katımı yazdım bilmiyorum ama...bu adam gitmiş...gerçekleri gör...gelse de bir kaç yıl sonra aynısı olacaktır..

daha önceki sayfalarda yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettiğim bişey var nası bi ilişkiydi yani nasıl başladınız ne kadar flört ettiniz ailesi baştan berimi istemiyodu.. daha önce eşinizin ailesine bu kadar bağlı olmasını biliyomuydunuz????

Abeta özelden mesaj attım sana canım.Uzun zamandır görüşemiyoruz.Nasılsın? Varmı bir gelişme?

daha önceki sayfalarda yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettiğim bişey var nası bi ilişkiydi yani nasıl başladınız ne kadar flört ettiniz ailesi baştan berimi istemiyodu.. daha önce eşinizin ailesine bu kadar bağlı olmasını biliyomuydunuz????

eşimle 3 yıl flört ettik. benim peşimden çok koştu çok,ben ünvteyi kazandım gitmek istedim göndermedi,sen gidersen gelmezsin dedi ve evlenme teklif etti.ben kabul etmedim ama çok direndi ısrar etti ve ikna etti:KK43:((( maalesef
ailesi ozamanda istemedi babası özellikle ama o babasına karşı çıktı ve evlendik ama evliliğimiz boyunca babası,annesi,kardeşleri eşimin bana olan aşırı ilgi ve sevgisini kıskandılar,kavga etsek iyileştirmek yerine dahada kızıştırdılar..böyle işte
eşim beni çok sevdi biliyorum bana hep ölürüm senin için derdi ve bir dediğimi ikiletmezdi,kızımdan bile çok seviyorum seni benim için hep sen olmalısın yanımda derdi ve en son konuşmamızdada söyledi bunu..
nzmn babasıyla tartışsa ki adam her tartışmayı bana bağlıyordu,her yaptığım ona batıyor kavga çıkıyordu..gerçekten arada kalıyordu ama bu ben ailesine birşey yaptığım için değil ailesi beni çekemediği için..ve onu sevmediğime inanamış ama sadece benim yaptığım olumsuz şeyleri sıralıyor kendine ve ailesine asla toz kondurmuyor zaten..

arkadaşlar aklım hala çok karışık birde siz dışarıdan tekrar değerlendirin bu olayı acaba ben içinde olduğum içinmi bazı şeyleri idrak edemiyorum???
eşimin babası demişki o kadını boşa sana herşeyimi vereyim..bişekilde duydum bundan 2 ay önce söylemiş..anneside ben olayların en başında evine gittiğimde gayet iyi davrandı,çok üzgün görünüyordu oğlum mutsuz çocuk önemli değil nasılsa alışır şeklinde laflar söyledi sonradan duydumki bir arkadaşı var eşimin o yardımcı olmaya çalışıyor bize eşimde annesine demişki x beni aradı düzeltelim aranzı dedi demiş anneside x e 10 yıldır neler çektiğini anlat anında boşa o kadını der demiş..o arkadaşı söyledi bana.. bak bak nasılda 2li oynuyor kadın bide ben gidince üzgüniağlamalı triplere girmişti..üzüle insan gelmezmi ya haftalardır,aramazmı,nasılsın der enazından..kardeşi aradı 2 hafta önce bana dediki abim bitirdim diyo sen ne düşünüyosun bende ben bitirmedim sonna kadar gidicem boşanmayacağım dedim.kız çıldırdı ama karşı taraf istemiyor,zaman zehirdir biran önce bitirin sende yoluna bak,tektaraflı olmazki abim kesinlikle bitirmiş neyi bekliyosun hala dah neler neler..
eşimde buarada herşeyimi vericem artık arada kalmak istemiyorum benim parada pulda gözüm yok artık mutluolmak istiyorum diyordu enbaşta, şimdi bende istemiyorum evimi arabamı ver işimi kur tek celsede bitiricem dedim çark etti..işi yokuşa sürüyor il dışına gitme, okadar şeyi veremem ,ben bunları vericm yarın elin adamı oturacak,evlenirsen hepsini alırım senden filan...şimdide 1 haftadır hiç aramadı çocuğunu bende ararmadım..tavrımı koydum,dik durmam lazım..sizce ?????

Konu sahibi arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun. Hepimizin. Benim eşimde ailesine çok düşkündür. Saolsunlar bende açtığım konuda burdaki arkadaşlardan tavsiyeler alıyorum.

Naçizane fikrim o ki; Başka bir kadın olabilir hatta ben öyle insanlar duydum ki kayınvalidesi tanıştırmış oğlunu sevmediği gelini bıraktırıp onu aldıran var. Umarım öyle bişey yoktur. Ancak burda önemli olan bu değil bence yani başka bir kadın olsun olmasın eşin seni ihmal ediyor. Bir evlilikte olmazsa olmazdır gece eve gelmek, gelemesende haber vermek. yani senin yanında olmadıktan sonra kimin yanında olduğu önemsiz bence. Kaldı ki ailem diye bahaneler boş bahaneler bence. 11 senedir ailesimi yoktu şimdi mi oldu. Bence sen eşinin söylediğini yap tmm de kabul evi arabayı üzerime geçir, nafakayıda davaya işlet. Boşan. Sonra evi sat, şehir dışına git ve kendine bir yer aç. Giderkende seni sildim hayatımdan artık yeni denizlere açılacağım de. Biraz amiyane olucak ama emin ol o senin gittiğin şehre gelecek bak görürsün. yalvaracakta. o zaman yeni şehirde yeni bir hayatta isteyebilirsin öyle olmasa bile sen kendi ayaklarının üzerinde sağlamca durursun. Bunu maalesef acı tecrübemden biliyorum. Benim eşimde eski eşinin (kızının annesi) evleneceğini duyunca benimle evli olduğu halde ona evlenme teklif etti. Kaybetme korkusu maalesef herkesi rayından çıkartır bazende rayına oturtur. Hakkında hayırlısını diliyorum..

Konu sahibi arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun. Hepimizin. Benim eşimde ailesine çok düşkündür. Saolsunlar bende açtığım konuda burdaki arkadaşlardan tavsiyeler alıyorum.

Naçizane fikrim o ki; Başka bir kadın olabilir hatta ben öyle insanlar duydum ki kayınvalidesi tanıştırmış oğlunu sevmediği gelini bıraktırıp onu aldıran var. Umarım öyle bişey yoktur. Ancak burda önemli olan bu değil bence yani başka bir kadın olsun olmasın eşin seni ihmal ediyor. Bir evlilikte olmazsa olmazdır gece eve gelmek, gelemesende haber vermek. yani senin yanında olmadıktan sonra kimin yanında olduğu önemsiz bence. Kaldı ki ailem diye bahaneler boş bahaneler bence. 11 senedir ailesimi yoktu şimdi mi oldu. Bence sen eşinin söylediğini yap tmm de kabul evi arabayı üzerime geçir, nafakayıda davaya işlet. Boşan. Sonra evi sat, şehir dışına git ve kendine bir yer aç. Giderkende seni sildim hayatımdan artık yeni denizlere açılacağım de. Biraz amiyane olucak ama emin ol o senin gittiğin şehre gelecek bak görürsün. yalvaracakta. o zaman yeni şehirde yeni bir hayatta isteyebilirsin öyle olmasa bile sen kendi ayaklarının üzerinde sağlamca durursun. Bunu maalesef acı tecrübemden biliyorum. Benim eşimde eski eşinin (kızının annesi) evleneceğini duyunca benimle evli olduğu halde ona evlenme teklif etti. Kaybetme korkusu maalesef herkesi rayından çıkartır bazende rayına oturtur. Hakkında hayırlısını diliyorum..

çok doğru şeyler yazmışsın,11 senedir ailesi vardı ve hep aynıydı..bilmiyorum belki gerçekten sıkıldı,arada kalmaktan bıktı ama bunu en basit yöntemle sonuçlandırdı kaçmak belkide yapısı böyle..başka kadın hep bir ihtimal aklımda,düşünüyorum ama başka kadın olsa nasıl davanırdı acaba hemen bırakıp boşanma davası açıp gitmezmiydi???ben gittikten sonra gelsede hoş gelmesede ki oda hemen evlenir belkide çünkü gününü gün eden kadın kız işleri olan birisi değil düzenli hayatı sever..bilmiyorumki yaa..arkadaşlar aranızda bunları yaşayanlar varsa biraz yardım edin akıl verin lütfeeeennnn

eşimle 3 yıl flört ettik. benim peşimden çok koştu çok,ben ünvteyi kazandım gitmek istedim göndermedi,sen gidersen gelmezsin dedi ve evlenme teklif etti.ben kabul etmedim ama çok direndi ısrar etti ve ikna etti:KK43:((( maalesef
ailesi ozamanda istemedi babası özellikle ama o babasına karşı çıktı ve evlendik ama evliliğimiz boyunca babası,annesi,kardeşleri eşimin bana olan aşırı ilgi ve sevgisini kıskandılar,kavga etsek iyileştirmek yerine dahada kızıştırdılar..böyle işte
eşim beni çok sevdi biliyorum bana hep ölürüm senin için derdi ve bir dediğimi ikiletmezdi,kızımdan bile çok seviyorum seni benim için hep sen olmalısın yanımda derdi ve en son konuşmamızdada söyledi bunu..
nzmn babasıyla tartışsa ki adam her tartışmayı bana bağlıyordu,her yaptığım ona batıyor kavga çıkıyordu..gerçekten arada kalıyordu ama bu ben ailesine birşey yaptığım için değil ailesi beni çekemediği için..ve onu sevmediğime inanamış ama sadece benim yaptığım olumsuz şeyleri sıralıyor kendine ve ailesine asla toz kondurmuyor zaten..

birgün aşklar biter hatıralar kalır diye boşa dememişler seni nası teselli edeyim bilmiyorum çünkü evlilik nası bişey onu bilmiyorum bekar olduğmdan ama bende 3 yıllık ilişkimden sırf ailesi istemiyo diye ayrıldık düşün benim için hiç çaba göstermedi bile en azından senden hemen vazgeçmemiş direnmiş ama belki oda kendine göre haklı çünkü yıpranmıştır anladığım kadaıyla ailesi inanılmaz kötü insanlar sen nasıl mutluysan bizim için kabul dememişler torunlarına rağmen yuva yıkmayı göze almışlar.. bu zaman zarfında eşin teselli için bi başka kadınla beraber olmuşta olabilir.. ibretlik kısa filmler olarak çıkar ya televizyonda senin sonunda öyle bence eşin ve onun ailesi gün gelecek mutlaka pişman olacak merak etme canımm sen bekle sadece allah kimsenin yaptığını yanına komaz...

yok arkadaşlar ben bunu anlayamıyorum cekirdek aile kavramını türkiyede erkekler anlayamıyor hehralde kardeşim senin baban senin ailende karın ne dış kapının dıs mandalımı cekirdek ailen o senin ay bunu anlamıyorlar ya:KK47::KK47::KK47::KK47:

arkadaşlar aklım hala çok karışık birde siz dışarıdan tekrar değerlendirin bu olayı acaba ben içinde olduğum içinmi bazı şeyleri idrak edemiyorum???
eşimin babası demişki o kadını boşa sana herşeyimi vereyim..bişekilde duydum bundan 2 ay önce söylemiş..anneside ben olayların en başında evine gittiğimde gayet iyi davrandı,çok üzgün görünüyordu oğlum mutsuz çocuk önemli değil nasılsa alışır şeklinde laflar söyledi sonradan duydumki bir arkadaşı var eşimin o yardımcı olmaya çalışıyor bize eşimde annesine demişki x beni aradı düzeltelim aranzı dedi demiş anneside x e 10 yıldır neler çektiğini anlat anında boşa o kadını der demiş..o arkadaşı söyledi bana.. bak bak nasılda 2li oynuyor kadın bide ben gidince üzgüniağlamalı triplere girmişti..üzüle insan gelmezmi ya haftalardır,aramazmı,nasılsın der enazından..kardeşi aradı 2 hafta önce bana dediki abim bitirdim diyo sen ne düşünüyosun bende ben bitirmedim sonna kadar gidicem boşanmayacağım dedim.kız çıldırdı ama karşı taraf istemiyor,zaman zehirdir biran önce bitirin sende yoluna bak,tektaraflı olmazki abim kesinlikle bitirmiş neyi bekliyosun hala dah neler neler..
eşimde buarada herşeyimi vericem artık arada kalmak istemiyorum benim parada pulda gözüm yok artık mutluolmak istiyorum diyordu enbaşta, şimdi bende istemiyorum evimi arabamı ver işimi kur tek celsede bitiricem dedim çark etti..işi yokuşa sürüyor il dışına gitme, okadar şeyi veremem ,ben bunları vericm yarın elin adamı oturacak,evlenirsen hepsini alırım senden filan...şimdide 1 haftadır hiç aramadı çocuğunu bende ararmadım..tavrımı koydum,dik durmam lazım..sizce ?????

eşinizin asıl ailesi sizsiniz bunu bilmesi lazım. çok iyi yapmışsın tavrını koy dik dur. paşa paşa peşinden gelir gelmezse bile sen yeni güzel bir hayat kurmuş olacaksın. hiç fire verme evmiş arabaymış hepsini al dediğin gibi git başka şehre yerleş. kendi kaybeder. sen onların oyuncağı değilsin. senin bir hayatn var mutlu olmayı hakediyorsun

bence artik bosanmicam birakmicam sözleri birak,evinide aldir isyerinide actir al kizini mutlu bi sekilde yasa,esinde gitsin anaciyla babaciyla yasasin ltfff bu adama daha fazla yalvarip kendini kücük düsürme

Bence bu korkunc aılenın ogluyla wakıt kaybetme..Boşanma davanı aç,son kurusuna kadar da nafakasıyla ewıyle arabasıyla al ve onun werdıgı ewı kıraya wer baska sehıre yerles dedıgın gibi hayatına bak ..Cok zor bu iş ve dedıgın gıbı dik durman şart..Etrafındakıler çook kötü..

Mrb arkadaşlar,daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim ve eşim boşanmak istediğini söyledi 1 ay önce.Sorunlarımızdan dolayı eşim birkaçgün arkadaşında kaldı benim haberim yok tabi eve gelmemişti sonradan öğrendim bekar arkadaşında kalmış..

Benimle konuşmak istedi eve geldi bitirmek istediğini söyledi bende bu böyle olmaz sende bende değişelim,hatalarımız düzeltelim yoksa tabii böyle gitmez dedim.Oda hayır sende bende düzelmeyiz bitsin dedi şok oldum,çok kararlıydı..artık seninle ailem arasında kalmak istemiyorum ailemi silemem dedi..bende aileni tabiki silme ama araya bir çizgi koy dedim oda yok dedi kararlıyım ..sen bana kahvaltı hazırlamadın,çok dizi izliyosun vs.vs böyle saçma sebepler sıraladı..bende ona hatalarını söyledim kabul etmedi sen beni sevmedin benimle mutlu olmadın dedi bende seni çok seviyorum dedim ama çok netti ve karralıdı..bende elini tutup bak dedim gurur yapmayalım ben senide çocuğumuda çok seviyorum herkesin hassas dönemleri olur bunlar yüzünden hayatımızı mahvetmeyelim deedim ağlamay başladı ben günlerdir düşünüyorum senin için ölürüm ölürüm ama arada kalmaktan bıktım artık dedi ve bana süre ver dedi gitti..3 gün sonra aradım açmadı ertesi gün msj attı ben düşündüm bu evliliği yürütemiyeceğime karar verdim,bitsin dedi..ben çıldırdım yapma nolur nevar aramızda bunlar halledilir dedim oda bana atık seni istemiyorum sevmiyorum dedi,yeter artık hayatımı yaşayacağım avukata da verdim bitsin artık dedi yani msjlaştık tel.açmadı il dışındaydı sadece msjlara cvp yazıyordu..bende ona neden yapıyorsun bunları beni öldürüyorsun çocuğumuz ben mahvolduk ailem duydu ölüyorum ben nerdeysen gel konuşalım dedim kendimi toparlayınca geleceğim,ben seni çok sevdim kızımın senin fotoğrafına bakarak çok öldüm çok ağladım,günlerce kendime kahrettim ama bu evlilik olmaz eğer devam ederse ailem ve çevrem beni silecek,dönersem seni kazanacağım belki ama ailemi kaybedeceğim,ne istersen veririm ev,araba benim hiç birşeyde gözüm yok sen hep mutlu ol senin kötü olmana dayanamam diye mail atmış..
1 hafta sonra geldi ama eve değil annesinin evine konuştuk ikimizde ağladık yapamam dönemem artık huzur istiyorum arada kalmak değil,babamıda sildim kendime yani bir hayat kuracağım dedi,buarada babasıyla birlikte ticaret yapıyorlar ortak yani ve babası çok baskıcı,bencil,hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir insan.Ben ve ailem eşimi tanıyamıyorduk aileminde baskısıyla psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüp ona yardım etmek bu buhrandan kurtulmasını sağlamak amacıyla ona hergün çok sevdiğimi anlatmaya çalıştım ve ailesiylede konuştum ailesi gayet rahttı babası ben karışmam istesem yaparım aranızı ama istemiyorum dedi,annesinede yardım edin bize aramızda sadece iletişi kopukluğu var düzeltilir çocuğumuz var dedim oda çocuk önemli değil bak benim kızımda ,kardeşimde boşandı ne var yani alışır dedi yani onlardanda tek adım gelmedi..eşim çok kararlı ve benim neyapacağıma karar vermemi istedi bunun için bekliyormuş,bende ildışına taşınacağımı(küçük bir ilde yaşıyoruz)burda insanların dul kadın baskısını kaldıramayacağımı söyledim oda kabul etmedi burda ev veriyim,arabanıda veriyim,hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi..bende asla dedim ildışına gideceğimi bana ufak bir iş kurmamda yardımcı olmasını,kzımla yeni bir hayat kuracağımı aileminde düzenini bozup arkamdan sürüklemeyeceğimi söyledim,çıldırdı kabul etmedi..bende bu konuda kararlıyım en başta çok üstüne gittim,şimdi birden elini bırakınca tökezledi..ve son olarakta bana çaresizce neolurdu ailemle iyi geçinseydin dedi..böyle işte ailesi için beni sildi,yuvasını yıktı okadar çabama rağmen ..ben neyapayım şimdi sabırlı olup döner diye bekleyimmi,gerçekten önüme bakıp hayatımımı kurayım

bence arada kalmış oda ne yaptığını bilmiyor bunun cezasınıda size ve babasına kesiyor üzerine gitmeyin bir süre ayrı yaşayın ve eşinizde sizde uzman bir kişiden yardım alın biraz uzak kalın birbirinizden eminim sağlıklı düşündüğünüzde problemleriniz hallolur ve eğer tekrar bir araya gelirseniz eminimki kopmanıza sebep olan hataları tekrarlamazsınız eğer ayrılırsanızda üzmeyin kendinizi her sıkıntı zamanla geçer siz ayakta olunki evladınız var size muhtaç onunda psikolojisi bozulmasın yazık

ya arkadaşlar yeni konuyu nereden açıyoruz ben yeni sayılırım bilmiyorum yardımcı olan varmı?

kızlar yeni bir haber aldım..eşim bir arkadaşıyla konuşmuş ve demişki ben kadına(okadın benim:KK43:()ev araba verdim beğenmedi aklı gözü hep yükseklerde demiş,oysaki ben ona araba filan önmeli değil benim için iş önemli dedim,iş kurmamada yardımcı ol dedim oda sen tek başına nasıl çalışacaksın,çocuğa kim bakacak dedi ama arkadaşına böyle söylemiş halbıki kendisi bana yalvardı gel çalışma evin araban olur bende sana aylık para yatırrm burda oturrsn rahat edersin diye..neyse sonrada demişki davayı ben açmıcam onun açmasını beklicem..ne bu şimdii???

kızlar yeni bir haber aldım..eşim bir arkadaşıyla konuşmuş ve demişki ben kadına(okadın benim:KK43:()ev araba verdim beğenmedi aklı gözü hep yükseklerde demiş,oysaki ben ona araba filan önmeli değil benim için iş önemli dedim,iş kurmamada yardımcı ol dedim oda sen tek başına nasıl çalışacaksın,çocuğa kim bakacak dedi ama arkadaşına böyle söylemiş halbıki kendisi bana yalvardı gel çalışma evin araban olur bende sana aylık para yatırrm burda oturrsn rahat edersin diye..neyse sonrada demişki davayı ben açmıcam onun açmasını beklicem..ne bu şimdii???

canim ya moralini bozma eşin cok ayip ediyo farkinda değil san burda arkadaslrda dedi ne istersen al diye al elinde bişey koyma yapsin uzulme senin hakkindaa nasl bole bişey der ya

yan çiziyor tırstı demekki. demekki yapacam edicem dediklerinede inanmamalı ev vericem dedi vermeyebilir araba dedi vermeyebilir kağıt üstünde resmi olarak hepsini üstüne yapmadıkça inanma seni saf sanmış demekki. senin arkandan nasıl konuşur birde elaleme hayret birşey bidaha iş kur bana gibi tekliflerini konuşurken yanınınzda bir yakınınız olsun bari şahit olur.

X