ölüyorum 1 aydır ölüyorum

kafam okadar karışıkki başka bir kadın olması ihtimali hep aklımda ama ispat edemiyorum,eşime sordum hayı yok öyle bişiy diyor ama tavırları sakin,ilerde görürsün olup olmadığını diyor..delireceğim ortada ne dönüyor,gerçekten benmi suçluyum,ailesi istemediği içinmi yoksa başka kadın olduğu içinmi yapıyor ama şu bir gerçekki eşimi tanıyamıyorum

adam evet başka birisi var demezki güzelim .. sen asla suclu değilsin eşine elinden geleni yapmışsın .. eşin bir hafta ortadan kaybolduğu zamanlarda biriyle tanışmış olabilir yoksa insan bir hafta ne yapar ne eder .. zor gecer gider unutursun demek lafta kalır ama sen miniğinle o adamın olmadığı bir hayata kendini alıştır baksana zaten seni itip kakan sadece kızı için o eve gelen biri ..

çok üzüldümm arkadaşımm Allah yardımcın olsun.. ama hemen ani kararlar verme. yavrunu al bi süre o ortamdan uzaklaş sakin sakin düşünmeye çalış..dengesiz, birbiriyle çelişen hareketler içerisinde eşin.. ama sakın hemen boşanalım bitsin durumlarına girme bence.Rabbim yavrunu ve seni korusun...

onceki konularinizi da okudum bence oyle bir adam icin hic kendinizi paralamayin. elmayra arkadasin yorumuna aynen katiliyorum.. maddi ne talebi varsa alin ve kendi hayatiniza bakin..
bu arada kac tane cocugunuz var.. bir onceki konunuzda oglum diyorsunuz , burdaysa kizim.. yanlislik oldu sanirim.

bence eşin dürüst ve düzgün davranmış çirkinleşmeden,helal olsun
kendi hayatına bakmalısın
çok doğru, dürüst davrandı ama bukadar olmasaydı keşke 1 ay içinde herşeyi bitirdi hemde bir anda,ne benim ailemle konuştu nede eve adım attı buarada ben hiç çirkinlemediğim için herşey bukadar sakin ilerliyor acaba diyorum bukadar sakin olmasammı içimde kalmasın sonra

çok doğru, dürüst davrandı ama bukadar olmasaydı keşke 1 ay içinde herşeyi bitirdi hemde bir anda,ne benim ailemle konuştu nede eve adım attı buarada ben hiç çirkinlemediğim için herşey bukadar sakin ilerliyor acaba diyorum bukadar sakin olmasammı içimde kalmasın sonra

bence bu dürüstlük değil altından bişeyler çıkacak güzelim

doldurulmuş erkek modeli.....
çok üzüldüm durumuna...
aynı şeyleri yaşadım bende ama eşim beni tercih etti ailesini sildi....
madem bu kadar kararlı bişey diyemiyo ki insan...
sana hertürlü imkanıda vermeye çalışıyo tamamen koymuş kafasına belli....
nasıl bu kadar dolduruşa gelir bi baba...
yada nasıl bi aileki evlatlarının yuvasının yıkılmasını izliyorlar...
ailesi isterse yapar....
aileden sözü geçen başka kimse yokmu yakın olduğun eşinin dinleyeceği onunla konuşsan.....
anne babası girmiyo tamam ama amcası dayısı fln vardır bi lafı geçen ailede

bu nasıl bir baba;?
nasıl bir eş?
koskoca adam yaa, baba olmuş ailesi içinde yıksa bile bu evliliği suçluu..
3. kişi olsa onu hiç saymıyorum..
bu erkekler bu kadar ailelerinden kopamıyorlar ne diye elin kızının başını yakıyorlar yaa??
şükür evladın var..benden sana tavsiye sakın o evden ayrılma sakın..
bırak kendi nereye gidiyorsa gitsin..kendine çok güzel bir hayat kur evladınla..evi verince satar başka yerden alır baskıdanda kurtulmuş olursun..
Allah yolunu açık etsinn arkadaşım

onceki konularinizi da okudum bence oyle bir adam icin hic kendinizi paralamayin. elmayra arkadasin yorumuna aynen katiliyorum.. maddi ne talebi varsa alin ve kendi hayatiniza bakin..
bu arada kac tane cocugunuz var.. bir onceki konunuzda oglum diyorsunuz , burdaysa kizim.. yanlislik oldu sanirim.

ailesi beni hiç kabullenemedi zaten,eşime akıl verdiğim onu yönlendirdiğim için çünkü eşimi kullanıyorlardı maddi olarak ailesinin işine gelmiyordu,bende şuan o yoldayım ama ne iş yapacağımı bilmiyorum lise mezunuyum garanti olması için bi işyeri açtırmak istiyorum ama onada yanşamadı hepsi çok olur dedi daha sonra detaylı tekrar konuşacağız sonrada hukuki işlemlere başlayalım dedi bende tmm bana süre ver kızımı alıştırayım düzenimi kurayım başlarız işlemlere dedim yanlışmı yapıyorum bilmiyorum çabukmu pes ettim yoksa beklesemmi ama karşıdan ek bir ışık yok adam gününü gün ediyor kendine yeni bir hayat kuruyor duyuyorum bunları...
buarada 1 tane kızım var yanlışlık olmuş diğer yazımda

ailesi beni hiç kabullenemedi zaten,eşime akıl verdiğim onu yönlendirdiğim için çünkü eşimi kullanıyorlardı maddi olarak ailesinin işine gelmiyordu,bende şuan o yoldayım ama ne iş yapacağımı bilmiyorum lise mezunuyum garanti olması için bi işyeri açtırmak istiyorum ama onada yanşamadı hepsi çok olur dedi daha sonra detaylı tekrar konuşacağız sonrada hukuki işlemlere başlayalım dedi bende tmm bana süre ver kızımı alıştırayım düzenimi kurayım başlarız işlemlere dedim yanlışmı yapıyorum bilmiyorum çabukmu pes ettim yoksa beklesemmi ama karşıdan ek bir ışık yok adam gününü gün ediyor kendine yeni bir hayat kuruyor duyuyorum bunları...
buarada 1 tane kızım var yanlışlık olmuş diğer yazımda

işlemler netleşmeden sen kendini garantiye al boşanma ilamını eline alır almaz sözlerini unutur o adam

önceki konuda oğlum kelimesini 5-6 mesajda da kullanmışsın...hepsini yanlış yazma ihtimalin neredeyse sıfır...insan çocuklarının ismini karıştırır ama cinsiyetini zor...buna niya takıldığımı söyliyeyim hemen ;bizim bir akraba vardı,olmayan şeylere inanıyordu ,herkese olmuş gibi anlatıyordu...2 oğlu vardı ama biri kız biri erkek falan diyordu...hastalığının farkında değildi...sonra taşındılar ne yaptı bilmiyorum :26:

doldurulmuş erkek modeli.....
çok üzüldüm durumuna...
aynı şeyleri yaşadım bende ama eşim beni tercih etti ailesini sildi....
madem bu kadar kararlı bişey diyemiyo ki insan...
sana hertürlü imkanıda vermeye çalışıyo tamamen koymuş kafasına belli....
nasıl bu kadar dolduruşa gelir bi baba...
yada nasıl bi aileki evlatlarının yuvasının yıkılmasını izliyorlar...
ailesi isterse yapar....
aileden sözü geçen başka kimse yokmu yakın olduğun eşinin dinleyeceği onunla konuşsan.....
anne babası girmiyo tamam ama amcası dayısı fln vardır bi lafı geçen ailede

ailesini tercih ettiyse beni gerçekten sevmiyor artık,ilkönce herşeyi vereceğim diyordu şimdi yan çiziyor bende net olunca yok okadar veremem diyor yarın elin adamı oturacak diyor kızıma herşeyi sağlarım diyor ama verdiği şeyler onun sahip olduğu maddiyatta 3 aylık kazancı

onun ailesi boşandırma rekortmeni onlar için çok normal onlarla zıtlaşan herkesin ailesini mahvediyorlar eşleri birbirine takıp boşandirıyorlar
ailesinde ananesi var ama onlarda haberleri olduğu halde birkere aramadılar birkaç kişi girdi araya babası ben oğlumun kararına saygı duyuyorum dedi eşimde siz karışmayın benim eile meselem diyip konuşturmuyor kimseyi

ölüyorum resmen bu nasıl bir işkencedir,11 yıllık eşimi tanıyamıyorum

önceki konuda oğlum kelimesini 5-6 mesajda da kullanmışsın...hepsini yanlış yazma ihtimalin neredeyse sıfır...insan çocuklarının ismini karıştırır ama cinsiyetini zor...buna niya takıldığımı söyliyeyim hemen ;bizim bir akraba vardı,olmayan şeylere inanıyordu ,herkese olmuş gibi anlatıyordu...2 oğlu vardı ama biri kız biri erkek falan diyordu...hastalığının farkında değildi...sonra taşındılar ne yaptı bilmiyorum :26:

buaraya ilk konumu yazdığımda çekindim burayı takip eden arkadaşlarım var ve yaşadığım yer çok küçük bir yer bir iki tüyoda tanırlardı beni bunun duyulmasıda hoş olmazdı bende o şekilde değişiklik yapmıştım tanınmamak için,sonraki açtığım konuda artık herşey dahada kötüye gidiyordu ve ilk açtığım konuyla rasında baya bir zaman vardı unutmuşum öyle yazdığımı içimden geldiği gibi yazdım,gerçekten bir tane kızım var artık tanısalarda sorun değil herşey bitti çünkü

evet bende garipsedim ve konu sahibinin aciklamasini inandirici bulmadim ama belki ne bileyim kimligini gizli tutmak icin o sekulde yazmayi tercih etmistir diye dusundum..:44:

X