Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Doğru söylüyorsun ama cellat sebep sormaz ,sadece baş keser ...

Allah yüreğine ,yüreğimize ferahlık versin ..Seni bilen bilir ..bilmeyen kendi bilir ..
Aynen öyle canım ben kendimden eminim o yüzden konu sahibinin de beni anladığını düşünüyorum gerisi benim için boş aminn inşallah cennette kavuşalım

Hepinizin başı sağolsun. Ama o halde daha duyarlı olmaları gerekmez mi?

Siz nasılsınız??? Oğlunuz eşiniz biraz daha iyiler mi ozamanlara göre
Hassasiyetiniz icin cok ama cok tesekkur ederim
iyi olmak iyiyim diyebilmek cok zor cunku hep kalbinizde bir yas var gecmeyen dinmeywn hani derler ya evladini kaybeden annenin yureginde kirk mum yanarmis her gun biri sonermis sadece bir mum haric o mum hep yanarmis ;( hakikaten de oyle bir mum var yuregimde hep yaniyor mum isigi deyip hafife alinmasin surekli yandigi icin isisi her seyi yakabilecek kadar kuvvetli ;(
Her gun gidiyorum oglumun mezarina biraz once geldim oradan ;(
Esim ve oglum daha iclerinde yasiyorlar bu aciyi erkekler ya salya sumuk aglayamiyorlar bizim gibi
ama bu demek degil ki aci duymuyorlar ben bari bu ortam var buraya dokuyorum yuregimi onlar nasil dayaniyorlar sasiyorum insallah patlamazlar tuta tuta ;(

Allah yardimciniz olsun
arkadasimiz da boyle bir konu oldugu icin o sekilde konustu o da cok iyi niyetinden
hepimiz sonucta bir bebegin annesiyiz yavrularimizi kaybetsek bile
hepinize tesekkur ederim anlayisiniz hassasiyetiniz ve cabalariniz icin en cok da yalniz birakmadiginiz derdime ortak oldugunuz icin...

Doğru söylüyorsun ama cellat sebep sormaz ,sadece baş keser ...

Allah yüreğine ,yüreğimize ferahlık versin ..Seni bilen bilir ..bilmeyen kendi bilir ..
Allah hepinizden razi olsun guzel anneler
her anne vicdanlidir merhametlidir iyidir
burada yazilanlar da bunun kanitidir
Bir guzel anneler kafam dagilsin diye yaziyor
diger bir anne ya da adayi beni acimi dusunup buraya oyle seyler yazmayin diyor
allah hepinizden razi olsun guzel anneler
iyi ki varsiniz ...

Allah yar ve yardimciniz olsun insallah evladinizin kardesini kucaginiza alip buyutmek nasip olur .
Siz benden bir tık daha iyi durumdasınız benim ilk bebegimdi birdaha henüz olmadi sizlerin evlatlarıniz var ama benim aynı şeyi yaşama olasılığım daha fazla şuan yinede sagolun evet çok üzgünüm sizin için çok.haklisiniz yüreğiniz ciğeriniz yanıyor ama hayatta kalmak için bir evlat sebebiniz daha var sımsıkı tutunun birbirinize Allah yardımcınız olsun

Inanirmisin bilmem ama üç aylardayız su konunu okuduğumdan beri telefondan geçip gelsem vallahi bir gulumsemen için kırk takla atarım kardeşim o kadar etkilendim o kadar iyi olmanı istiyorum ve bunu gerçekten.yazmis olmak için değil asla gerçekten kalbimden soyluyorum

Allah senden de razı olsun. .

Yalnız üslubu çok yanlıştı üyenin. Konunda polemik oluşmasın diye uzatmadım. Kimse benim değerlerimi sorgulayamaz. .hele birde tanımıyorsa hiç ...

Umarım bütün güzellikler seni bulsun. .

Cok tesekkur ederim
allahima binlerce sukur olsun bir evladim var ve hep baktigimda kaybettigim evladimi gorup huzunleniyorum keske o evladimi da abisi gibi buyumus gorebilseydim ;(
Rabbim kucaginizi doldursun insallah en uzun omurlu ve hayirli evlatlar nasip etsin

Allah razi olsun guzel kardesim
farkindayim insallah bu dunyada gulmelerimiz yarim kaldi sevemediklerimiz melek olsu uctu ama suna inaniyorum ki gercek dunyada herkes bize ve yavrularimiza inrenecek insallah

Cok tesekkurler
kimse kotu niyetli degil arkadaslar
Allah hepinizden razi olsun beni dusundugunuz icin boyle oldu
hepiniz iyi ki varsiniz iyi ki paylasabiliyoruz

Allah razi olsun guzel kardesim
farkindayim insallah bu dunyada gulmelerimiz yarim kaldi sevemediklerimiz melek olsu uctu ama suna inaniyorum ki gercek dunyada herkes bize ve yavrularimiza inrenecek insallah
Inşallah kuzum inşallah

Hepimize inşallah isteyen arzulayan yanan tutuşan göz yaşı döken cefa çeken bütün kadınlara bir evlat versin Allah en hayırlı en sagliklisindan

Ben insan değilim !

Vicdanım da yok !

Hele merhamet , hiç memleketime uğramamış !!!

................ anladın sen ..
Oturup daha önceki 20 sayfada ne yazmışlar diye okumaya malesef vaktim yok. Başınız sağolsun eleştirimin yaşadıklarınızla da alakası yok. Esasında yaşayan biri olarak öyle süt kokulu falan sizin yazmamanız gerekirdi.

Umarım en kısa sürede tüm isteyenlerin bebeği olur. Sizin de.

Noktalı yeri de anlamadım, ne olduğunu siz bildiğinize göre buyrun alın kendiniz kullanın.

Sizin toparlandığınızı görduklerinde onlar daha iyi hissedecek. Oğlunuz için toparlanmalısınız

Sizin toparlandığınızı görduklerinde onlar daha iyi hissedecek. Oğlunuz için toparlanmalısınız
Cok tesekkur ederim
Allah kimsenin basina boyle bir yazi yazmasin cok zor
Toparlanmak cok zor cok umutsuz zamanlarimda yavrumun abisine sarilip opuyorum sanki kaybettigim yavrumu oper gibi abisine dokunmak iyi geliyor bana ;(
Kalbimin her zerresinde kaybettigim evladimin acisi var boyle yasamak cok zor ama isyan etmemeye calisiyorum veren de rab alan da rab...
iyi dusunceniz hassasiyetiniz ve desteginiz icin tesekkur ederim
varolun sagolun...

Siz de sağolun... ramazan size ferahlık getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…