Cok tesekkur ederimAllah sabır versin. Inanın aglamaktan son cümlelerinizi okuyamadım. Benim de 16 haftalık bebegim alındı.suyu bitmişti. Ama onlar melek ve Allah ın izniyle bize sefaatci olacaklar inşallah. Ben kız mı erkek mi onu öğrenemedim. Dr söylemedi çünkü ayılırken narkozun etkisiyle ilk cinsiyetini sormusum. Psikolojim bozulmasın diye söylemedi herhalde. Allah kimseye evlat acısı vermesin karnımıza düştükten sonra
hepsi aynı. Allah yar ve yardımcınız olsun
Cok tesekkur ederim tekrar basiniz sagolsun melek annesi Rabbim sabrinizi daim etsin insallah . ..Aynen kaderimiz böyleymiş.Bana da rahimde perde var dediler bebek büyüdükçe baskı yapmış ve suyunu patlatmis. Ama bunu gittiğim 5.ya da 6. Doktor bildi. Allah verdi Allah aldı gerisi bahane. Yok kan pihtilasmasi yok perde... Ömürleri olsaydı ne olursa olsun yasarlardı. Bende istemedim otopsi. Allah sabır versin. Etraftaki cahilce konuşanları da takmayın kafanıza yaşamayan bilemez. Bizim insanımız böyle ne yazık ki ağzı olan konuşuyor. Sevgiyle ve sabırla kalın inşallah...
Basiniz sagolsun aynen beni anlatmissiniz neredeysegeçen bi personelim izin istemek için yanıma geldi zaten verirdim neden konuyu uzattı bilmiyorum her nekadar tamam desemde nedense ısrarla yaramı deşmek için yaşadıklarını anlatma ihtiyaç duydu gelini hamileymiş kalp atışlarını duymuşlar cok mutlularmış falan filan .finalide bu bebegin hatrına ver diyerek konuşmasını bitirdi sanki sormuşum gibi sanki merak etmişim gibi sanki ben ona yardımcı olmamışımda olayı anlatması zorunluymuş gibi...o an hem onu kovmak istedim yanımdan hem kalsın istedim boğazım düğümlendi gözlerim yandı ama sadece boş bi gülümsemeyle Allah sag salim kucagınıza almayı nasip etsin diyebildim kadının dediği gibi onların bebeginin hatrına iyilik yapmış oldum...ama kendi bebegimin hatrına bişey yapamadım...yolda yürürken avmde internette orda burda nerede olursa olsun cocuk görünce bakamıyorum başımı ceviriyorum mesela bi kaç gün sonra bi akrabam küçük bi cocukla bize gelecek 15 gün kalıcak aslında akrabam bile degil esimin akrabası .misafir ya şimdi kendi cocuguma veremediğim sevgiyi ilgiyi ona göstericem bu cocugun yüzüne baksam cigerim yanacak bakmasam soğuk gelin tü kaka olucam.hergün aynı hiç geçmiyo hiç azalmıyo hergün birini suçluyorum mesela bi gün bebegimi eşimin yüzünden kaybettim belkide ufak tefek atışmalarla beni strese soktu ondan oldu diyorum başka bi gün kendimi suçluyorum sahip çıkamadım diyorum bazen doktor oluyo suçlu bazen o bazen bu bazen sadece kader diyorum nasip diyorum susuyo içimdeki ses.ertesi gün yine en baştan başlıyorum hergün oğlumun suçlusu başkası oluyo bazen kendime acıyorum bazen kabulleniyorum bazen tüm dünyadan herkesten nefret ediyorum mevsim degişiyo tarih degişiyo günler değişiyo modum degişiyo ama göğsümdeki bu agırlık hiç degişmiyo hiç geçmiyo
Cok tesekkurlerBaşınız sağolsun.. Çok üzüldüm. Acinizi derinden hissettim. İmtihan..
Cok tesekkurlerValla mahvoldum okurken ben bu halde hıçlırıklardaysam sen ne haldesin kim bilir çok üzgünüm İnan rabbim sabır versin
Allah razI olsun yureginize saglik bu aciyi bile anne olupta anlamayanlar var ... Rabbim size de sabir versin bebwgin buyugu kucugu olmuyor ana rahmine dustugu anda o bebek bir insan siz se annesiniz o nedenle rabbim sabrinizi versin...Hickira hickira agladim okurken.rabbim sabrini versin... benim oglum 6 yasinda kardeş i olsun diye surekli dua ediyor.. benim iki hamileligim sonlandi iki aylikken ben o aciyi halen atlatamadim sizin allah yardimciniz olsun.. cok büyük aci..
Cok tesekkurler inanin cok zor bunu anlatmak icin hic bir kelime yetmez...Çok zor, çok çok zor boğazım düğüm düğüm oldu...
Yazmadan geçemedim...
Mart ayında hamile olduğumu öğrendiğimde öyle karmaşık duygular yaşadım ki sevinç şaşkınlık endişe herşey birbirine girdi...
Mayıs ayının ilk haftası da boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım, bu bile o kadar zor geldi ki anlatamam öğrendiğim ilk anda lanet olası hastane cehennem oldu bi anda...
Kalp atışını duymuş olsaydım varlığını hissetmiş olsaydım çok daha kötü olurdum eminim...
Senin durumun çok daha zor Rabbim yardımcın olsun, o melek zaten cennette...
Allah sana sabır versin canım...
Tesekkur ederim cok zor inanin ...Çok üzüldüm, okurken ağladım. Allah sabır versin,çok zor çok
Yaşadıklarını yaşayalım 1 ay oldu içim çok acıyor bununla nasıl başa çıkılır bilmiyorum allahım sabır versin kardeşim ikikizedeAllah razı olsun rabbim kimseye. böyle acılar vermesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?