Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Aaaa, ben bilmiyordum bebeğini kaybettiğini (belki söyledin de unuttum)..Allah sabırlar versin sana da sibelcim. .sağlıklı bebislerin olur inşallah ..
Öyle oldu canım belki dememisimdir sana bilmiyorum sağol kuzum inşallah isteyen herkesin olsun yanlız benim değil

Sende seviyorsun çocukları hadi itiraf et olsa hayır demezsin ohhh süt kokulu kokulu
Siz nasıl insanlarsınız, nasıl anne nasıl kadınsınız. ? İkinizden bahsediyorum! Vicdansızlar!! Bu konu altında bu muhabbet döner mi? Merhametsizler!!

Sabote etmiyorum bir evladı var Allah bagislasin biri melek olmuş başı sağolsun seninde öyle sadece okuyup bir parça tebessüm etsin istiyorum
Anlıyorum seni ama konu sahibinin acısı taze ..hemen ,yaşamamış da olsa duyar kasanlar saldırıya geçeceği için uyarmak istedim .biliyorum ben senin kalbini ..bak hemen vicdansız, merhametsiz oluvermişiz. .

Anlıyorum seni ama konu sahibinin acısı taze ..hemen ,yaşamamış da olsa duyar kasanlar saldırıya geçeceği için uyarmak istedim .biliyorum ben senin kalbini ..bak hemen vicdansız, merhametsiz oluvermişiz. .
Onlar beni tanımıyor benim evine gelmedi bir kahvemi çayımı içmedi benle bir sohbet etmedi ben bir annenin yüreğini acıtacak biri değilim kaldiki benim yüreğimin yarısıda orada kaldı kaç sefer okudum kaç sefer ağladım bilmiyorum konusunu sadece dua edebiliyorum onun için sabrını versin Allah'ım hafifletsin yüreğini geri kalan herşey bir kulağımdan girip oburunden çıkıyor canım ben kendimi biliyorum onlar bilmesede olur yüreğimi biliyorum benim boğazımda bir düğüm var dedim ya sana o düğümü anca yaşayan bilir ışte abartmıyorum ben 26 haziran günü ayrıldım bebeğimden o düğüm o gun bugün benle var o yüzden duymuyorum sende duyma bosver

Onlar beni tanımıyor benim evine gelmedi bir kahvemi çayımı içmedi benle bir sohbet etmedi ben bir annenin yüreğini acıtacak biri değilim kaldiki benim yüreğimin yarısıda orada kaldı kaç sefer okudum kaç sefer ağladım bilmiyorum konusunu sadece dua edebiliyorum onun için sabrını versin Allah'ım hafifletsin yüreğini geri kalan herşey bir kulağımdan girip oburunden çıkıyor canım ben kendimi biliyorum onlar bilmesede olur yüreğimi biliyorum benim boğazımda bir düğüm var dedim ya sana o düğümü anca yaşayan bilir ışte abartmıyorum ben 26 haziran günü ayrıldım bebeğimden o düğüm o gun bugün benle var o yüzden duymuyorum sende duyma bosver
Doğru söylüyorsun ama cellat sebep sormaz ,sadece baş keser ...

Allah yüreğine ,yüreğimize ferahlık versin ..Seni bilen bilir ..bilmeyen kendi bilir ..

X