Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Çok sevindim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın canim ; bu yalan dünyada en azından bir meşgalen olur acını bir damla da olsa unutturur inşallah .
İnşâllah rabbim cennette 2 cennet kusum var rabbim bu dünyada da mahrum etmesin inşallah

Alper tuğra ma
Canım yavrum ne çok istedim abinin bi kardeşinin olmasını abinde çookk istedi 13 yıl aradan sonra sürpriz yaptın dünyalar benim oldu abine hemen söylemedim olurya bi aksilik olurdur ama abin ilk kan tahlilinde anladı annem hamileymişim diye sorduğunda içine doğmuştu sanki bir telle bende allahım dedim çok şükür kalp atışlarını aninle dinledik kaydettik atlı süvariler koşuyordu sanki benimse içimde kelebekler kuşlar.öyle bi zamanda geldinki başka bi acım vardı o sırada onu dindirmek için gelmiştin sanki abime yapmadığım kadar alışveriş yaptım abin odamda kalsın diyordu ben olmaz yanımda yatacak diyordum didişip duruyorduk hep bu yüzden .her kontrolü iple çektim her seferinde doktor 20 Mart doğum dedikçe daha erken olsun hocam durmaz diyordum ama çok sakindin ben dokunmasam kımıldamıyordun bile .son kontrolde yüne uyuyordun uykucu oğlum nst de hareket etmedin ama kalbin atıyordu 34. Haftadaydık yatışı konuştuk doktorla gelmene 25 gün kalmıştı .dört gözle bekliyorduk baban abin deden ismini değiştirmek istedi ben olmaz dedim adı dilime çok yakıştı Tuğrammm .sonra bi sabah kuş misali kalktım biraz temizlik yaptık birlikte yemek yaptık çok yordum yavrum kımıldamadı bugün dedim dinlendim son hazırlıkları yapıyorum ama bi korku var içimde yumrul düğümlendi.sabah kadar bekledim banyo yaptım dua ettim uyumadım ama hareket etmedin ertesi gün akşama kadar yine bekledim lanet coronadan korkuma gidemedim hastaneye en son artık dayanamadım sesini duyacaktım ama yok .doktor ultrasona bakar bakmaz gitmiş kan akımı yok …oyuncak almıştım sana gelecekler sen olmayacaksın vermem oğlumu dedim yırttım ortalığı ama alacaz dedilerse başka bişey demediler elim boş karnım boş yüreğim boş eve geldim ev insan dolu .canımın canı gözümün yaşı yavrum hayatımın her anında sen varsın var olacaksın benimsesin hep 20 Şubat 2021değim gibi marta kalmadın meleğimmm

39 haftalik bebeğimi kaybettim,sancım tuttu gttim kalbi durmuş dediler he dünya başıma yıkıldı tam 50 gün oldu yaşamıyorum sadece nefes alıyorum nasıl geçecek bu acı nasıl hafifleyecek nolur söyleyin

39 haftalik bebeğimi kaybettim pembe gülümü kaybettim ..sancım tuttu gttm kalbi durmu dediler dünya başıma yıkıldı hastaneden bomboş çıktım ..her şeyi normaldi yavrumun ..50 gün oldu bugün nolur söyleyin nasıl hafifleyecek bu acı.

Ah canımmm içim yandı yine çok zor tam 5 ay oldu hala zevk alamıyorum desem yeri ama rabbim veriyor sabrını sana iyi gelen insanların yanında ol sürekli anlatmak istiyorsan seni dinleyecek insanlara anlat istemiyorsan anlatma kafanı dağıtacak sana iyi geldiğini düşündüğün ne varsa onu yap dinmiyo evet hafifliyor seni senden başka birde yaşayandan başka kimse anlamıyor inşirah süresi bol bol oku bana dualar iyi gelmişti rabbim sabır versin konuşmak istersen her daim burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…