- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Öyle oldu canım belki dememisimdir sana bilmiyorum sağol kuzum inşallah isteyen herkesin olsun yanlız benim değilAaaa, ben bilmiyordum bebeğini kaybettiğini (belki söyledin de unuttum)..Allah sabırlar versin sana da sibelcim. .sağlıklı bebislerin olur inşallah ..
Amin inşallah ..hayırlı ve sağlıklı çocukları olsun bütün olmayanların ..başta seninÖyle oldu canım belki dememisimdir sana bilmiyorum sağol kuzum inşallah isteyen herkesin olsun yanlız benim değil
Ağzın bal yesin duan kabul olsun aminnnnnnAmin inşallah ..hayırlı ve sağlıklı çocukları olsun bütün olmayanların ..başta senin
Amin inşallahAğzın bal yesin duan kabul olsun aminnnnnn
Bu arada sanada 4 nomero gelsinAmin inşallah
Bu arada sanada 4 nomero gelsin
Yaaaaa deme öleeee çok çocuk iyidir 4 numarada ısrar ediyorumTövbe estağfurullah
SibelYaaaaa deme öleeee çok çocuk iyidir 4 numarada ısrar ediyorum
Ahahahaha yaaa ne kiziyon beee ben demesem bile senin koca istiyo yapcen bigun
Sende seviyorsun çocukları hadi itiraf et olsa hayır demezsin ohhh süt kokulu kokulu
Sabote etmeyelim istersen konuyu :)Sende seviyorsun çocukları hadi itiraf et olsa hayır demezsin ohhh süt kokulu kokulu
Siz nasıl insanlarsınız, nasıl anne nasıl kadınsınız. ? İkinizden bahsediyorum! Vicdansızlar!! Bu konu altında bu muhabbet döner mi? Merhametsizler!!Sende seviyorsun çocukları hadi itiraf et olsa hayır demezsin ohhh süt kokulu kokulu
Sorun degil onlar da anne ve evlatlarini kaybetmisler anlayabiliyorumSiz nasıl insanlarsınız, nasıl anne nasıl kadınsınız. ? İkinizden bahsediyorum! Vicdansızlar!! Bu konu altında bu muhabbet döner mi? Merhametsizler!!
Hepinizin başı sağolsun. Ama o halde daha duyarlı olmaları gerekmez mi?Sorun degil onlar da anne ve evlatlarini kaybetmisler anlayabiliyorum
Sorun degil
Bende yaşadım ve hala çocuğum yok !Hepinizin başı sağolsun. Ama o halde daha duyarlı olmaları gerekmez mi?
Siz nasılsınız??? Oğlunuz eşiniz biraz daha iyiler mi ozamanlara göre
Sabote etmiyorum bir evladı var Allah bagislasin biri melek olmuş başı sağolsun seninde öyle sadece okuyup bir parça tebessüm etsin istiyorumSabote etmeyelim istersen konuyu :)
Anlıyorum seni ama konu sahibinin acısı taze ..hemen ,yaşamamış da olsa duyar kasanlar saldırıya geçeceği için uyarmak istedim .biliyorum ben senin kalbini ..bak hemen vicdansız, merhametsiz oluvermişiz. .Sabote etmiyorum bir evladı var Allah bagislasin biri melek olmuş başı sağolsun seninde öyle sadece okuyup bir parça tebessüm etsin istiyorum
Ben insan değilim !Siz nasıl insanlarsınız, nasıl anne nasıl kadınsınız. ? İkinizden bahsediyorum! Vicdansızlar!! Bu konu altında bu muhabbet döner mi? Merhametsizler!!
Onlar beni tanımıyor benim evine gelmedi bir kahvemi çayımı içmedi benle bir sohbet etmedi ben bir annenin yüreğini acıtacak biri değilim kaldiki benim yüreğimin yarısıda orada kaldı kaç sefer okudum kaç sefer ağladım bilmiyorum konusunu sadece dua edebiliyorum onun için sabrını versin Allah'ım hafifletsin yüreğini geri kalan herşey bir kulağımdan girip oburunden çıkıyor canım ben kendimi biliyorum onlar bilmesede olur yüreğimi biliyorum benim boğazımda bir düğüm var dedim ya sana o düğümü anca yaşayan bilir ışte abartmıyorum ben 26 haziran günü ayrıldım bebeğimden o düğüm o gun bugün benle var o yüzden duymuyorum sende duyma bosverAnlıyorum seni ama konu sahibinin acısı taze ..hemen ,yaşamamış da olsa duyar kasanlar saldırıya geçeceği için uyarmak istedim .biliyorum ben senin kalbini ..bak hemen vicdansız, merhametsiz oluvermişiz. .
Doğru söylüyorsun ama cellat sebep sormaz ,sadece baş keser ...Onlar beni tanımıyor benim evine gelmedi bir kahvemi çayımı içmedi benle bir sohbet etmedi ben bir annenin yüreğini acıtacak biri değilim kaldiki benim yüreğimin yarısıda orada kaldı kaç sefer okudum kaç sefer ağladım bilmiyorum konusunu sadece dua edebiliyorum onun için sabrını versin Allah'ım hafifletsin yüreğini geri kalan herşey bir kulağımdan girip oburunden çıkıyor canım ben kendimi biliyorum onlar bilmesede olur yüreğimi biliyorum benim boğazımda bir düğüm var dedim ya sana o düğümü anca yaşayan bilir ışte abartmıyorum ben 26 haziran günü ayrıldım bebeğimden o düğüm o gun bugün benle var o yüzden duymuyorum sende duyma bosver