Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sefalet içinde bir gelecek vaad eden falcıya kim niye gitsin ki zaten? Varlık içinde yaşamanın yolu zengin koca mıdır? Benim gözümde çok ayıp bir şey bu.
yaw kardeşim falcının lafıyla mı ben daha iyisini hakkediyorum, benim kaderim bu değildi diyorsun.zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
Falcılar hocalar kolpa çıkmış
Senin mantığınla düşünelim bakalım çünkü benim mantığım birkaç sayfa önce stop etti.yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim
Geleceği kim soyler arkadasim? Hoca olunca gelecekle ilgili dedigi dogru mu oluyor? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez.
Madrm cok biliyorlar ne zaman öleceğini de soylesinler de ona gore önlem alirsin!!
Bence bu evlilik icin degil boyle seylere inandigin icin ahlan vahlan...
Nerden anladin ki fake oldugunu? Oyle bir aciklama gelmemis yonetimden?Dalga geçiyor konu fake
İŞTE OZAMN GÖREMEYEN GÖZÜM İÇİN KIZIYORUM KENDİME BU BASİRETSİZLİK NEYDİ YA BIKTIM ÖLMEK İSTİYIRUM
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz...Oyle, artik is bulmak cok zor. Bulanlar da 3 kurusa calisiyor zaten. Zengin kocasiz zengin olmak zor mirim bu zamanda
Senin ruhun mutsuzlukla besleniyo kızım. Bosan su adamdan da kurtar onu kendinden. Karnindakini de kendin gibi yapican zavalli yavrucuk. Eski konularin da hep bi simarik bi huysuz bi mutsuz. Nefret ederim senin gibilerden. Cevrendekiler de hep gonlun olsun diye bi yuzun gulsun diye cabalarlar ama sen inatla mutsuzum da mutsuzum. Bi gun cevrende insan kalmadiginda mutsuzluk neymis gorursun o zaman
zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu