ölmek istiyorum

Sefalet içinde bir gelecek vaad eden falcıya kim niye gitsin ki zaten? Varlık içinde yaşamanın yolu zengin koca mıdır? Benim gözümde çok ayıp bir şey bu.

Oyle, artik is bulmak cok zor. Bulanlar da 3 kurusa calisiyor zaten. Zengin kocasiz zengin olmak zor mirim bu zamanda :KK47:

Ben isteğinizi çok haklı buldum
Bu yüzden bence de ölebilirsiniz
Fazla dozda antidepresan mesela. Siz ölmezseniz bebek ölür sonra da boşanırsınız.

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
yaw kardeşim falcının lafıyla mı ben daha iyisini hakkediyorum, benim kaderim bu değildi diyorsun.

İkiniz de memurmuşsunuz, boşanmak için bir sebep yok, eşim iyi biri aslında, fizikinde yeterli diyorsun.

Sorun ne? Sana yatlar katlar mı alamadı adam. Evin yokmuş, çalışıp alın ya..

Ama sen zengin kocayı, lüks hayatı, çalışmadan bişeyleri hakkediyordun di mi? Pek de eminsin kocan olmasa böyle biri seni alacaktı. Kaderin oydu senin. Falcılar bildi..Aferin

Kusura bakma ama o kadar zayıfsan öl yani. Insanlar yaptıkları hataların bedelini ödemeli daha güçlü ayağa kalkmalı.

yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim
Senin mantığınla düşünelim bakalım çünkü benim mantığım birkaç sayfa önce stop etti.

Gençken gittiğin hocalar geleceği görmekte bu kadar başarılıysa sen o gördükleri geleceği hatalarınla değiştiremezsin zaten. Demek ki bir şekilde çok zengin olacaksın. Bekle. Etrafındaki zenginlerin de ne dertleri vardır kimbilir. Ölmeyi istemek yerine hayatında hoşlanmadığın şeyleri ufak ufak değiştirmeye çalış.

sorun varsa evlilikte mutsuzsan bu kadar ölme derecesine geldiysen çare boşanmaktadır bir insan değişmez çünkü suçlama kendini olmuş artık bundan sonra hayatına dikkatli yön verirsin olur biter ölümü geçirme aklından daha görecek güzel günlerin var inşallah...

Geleceği kim soyler arkadasim? Hoca olunca gelecekle ilgili dedigi dogru mu oluyor? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez.
Madrm cok biliyorlar ne zaman öleceğini de soylesinler de ona gore önlem alirsin!!

Bence bu evlilik icin degil boyle seylere inandigin icin ahlan vahlan...

Dalga geçiyor konu fake

Senin ruhun mutsuzlukla besleniyo kızım. Bosan su adamdan da kurtar onu kendinden. Karnindakini de kendin gibi yapican zavalli yavrucuk. Eski konularin da hep bi simarik bi huysuz bi mutsuz. Nefret ederim senin gibilerden. Cevrendekiler de hep gonlun olsun diye bi yuzun gulsun diye cabalarlar ama sen inatla mutsuzum da mutsuzum. Bi gun cevrende insan kalmadiginda mutsuzluk neymis gorursun o zaman

Bütün hepsini okudum, sorunun ne olduğunu anlayamadım yahuuu:KK69:sorun ne niye ölmek istiyorsun? Seni başka biri zengin biri seviyorduda sen onu değil kocanı seçdiğin için mi pişmansın? Etrafda çevrede zenginleri görüp bende neden yok diğerekmi soğudun eşinden. Sorun ne bir yazsan ona göre yorum yapılsa. Dalga geçicekseniz yazmayın diyorsun ama asıl dalgayı sen geçiyorsun sanki. Şakamısın falcı öyle dedi böyle oldu nedir yaa:KK4:git yol saçını başını falcının o zaman rahat edersin

O zaman verdiğiniz karar doğruymuş ama zamanla bazı duygular veya düşünceler değişebiliyor lnsanoğluda değişken zaten o anki aklını şu an beğenmiyorsun , bunu hemen hemen herkes yaşar , ama sen artık bunun en iyisin yapmaya çabala bozmaya değil tamir etmeye çalış zaten hiç bir mutluluk bizim önümüze servis edilmiyor çabayla o noktaya varıyoruz , sende çabalaman gerekecek mükemmellide aram bulamazsın
İŞTE OZAMN GÖREMEYEN GÖZÜM İÇİN KIZIYORUM KENDİME BU BASİRETSİZLİK NEYDİ YA BIKTIM ÖLMEK İSTİYIRUM

Anlamadım ben zengin bir hayat istiyorsun eşinle evlendiğinde istediğini yasayamiyorsun öyle mi?Pardon ama memurken nasıl zengin olacaktin?Zengin es bularak mi?
farkında değilsin ama değin olan biriyle evlendiğin için mutlu olmalısın. Sorun para ise eşinle beraber bi iş kurun araştır

Senin ruhun mutsuzlukla besleniyo kızım. Bosan su adamdan da kurtar onu kendinden. Karnindakini de kendin gibi yapican zavalli yavrucuk. Eski konularin da hep bi simarik bi huysuz bi mutsuz. Nefret ederim senin gibilerden. Cevrendekiler de hep gonlun olsun diye bi yuzun gulsun diye cabalarlar ama sen inatla mutsuzum da mutsuzum. Bi gun cevrende insan kalmadiginda mutsuzluk neymis gorursun o zaman
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu

Bu işler hacıya hocaya kalsaydı oooo..geleceği Allahtan başkası bilemez siz bilmiyormusunuz bunu da hala falcının lüx hayat vaadinde kalmış aklınız. Hayatta herşey maddiyat değildir canım. Belki zengin biriyle evlenecektin ama kötü bir hastalığa yakalanıp paranlada iyiyleşemeyecektin. Şükretmek için illaki başımıza kötü bişeymi gelmesi gerek. Valla ölüm en son çare bile değil çünkü hükmü veren belli. Siz o zaman karnınızda ki ile boşanacaksınız bu düşünceleriniz yüzünden bir adamıda mutsuz etmeyeceksiniz. Allah yardımcınız olsun ne diyelim.

Ben korkarım böyle memnuniyetsiz mutsuz mıymıy kişilerden.. Gün gelir elindekinden de olurlar da akılları başına gelir..
Amaaaan evlerden ırak yarebbiiiiim..

X