ölmek istiyorum

kaderinizi değiştirmek kendi elinizde. evlenmeden once kurulan tüm hayaller suya duşer çünkü gerçekler hayallerden çok farklıdır. eşinizi sevmediğinize katılmıyorum. çünkü o kadar üstüne düşüp ısrar ettiyseniz seviyorsunuzdur. sizing evliliğiniz tıkanmış. bu da size bas etme gücü vermiyor, sabrınızın tükendiğini düşünüyorsunuz, kurtulmak istiyorsunuz.... evliliğinizdeki artıları hç yazdınız mı? mutlu geçirdiğiniz dakikalar, iyi hissettiğiniz anlar hiç olmadı mı? bence iğneyi biraz kendinize batırın. ha, aldatma, şiddet gibi ağır vakalar varsa evlilik çekilmez bir haldeyse yapacağınız belli. eşinizden ilgi bekliyorsunuz o size beklediğiniz ilgiyi göstermiyor bence tek sorun bu. eğer saydığım nedenler yoksa.

Olmek care degil ki bayan her seyin caresi var. Adamdan bezdiyseniz kurtaj yaptirin, sonra da bosanin, bu bir care mesela sizin icin. Memursunuz, tek basima buyuturum derseniz karninizda cocukla da pekala bosanabilirsiniz. Bosanir kurtulursunuz, ucunda olum yok ya.

Ama seviyorum adami derseniz o zaman aile terapistine giidn. Ya da adamla konusun, bu bu bu sebepler yuzunden senden sogudum, iliskimize daha cok ozen goster yoksa bitirmeyi dusunuyorum diyin.

Beyniniz var, diliniz var, anlasma yeteneginiz, dusunme yeteneginiz var, mutlaka oyle ya da boyle probemlerinize bir sekilde cozum bulabilirsiniz. Kimin hayati puruzsuz ki
yok cheery sorun o değil ki..
diyor ki,falcılar bile söylemişti bana,kendim de hep biliyordum bekarken; ben evlenince şaaşalı çok lüx bir hayatım oalcaktı,çok mutlu olacaktım..
bu adamı seçip yanlış yaptım,olması gereken hayatımı kaybettim diyor..

yok cheery sorun o değil ki..
diyor ki,falcılar bile söylemişti bana,kendim de hep biliyordum bekarken; ben evlenince şaaşalı çok lüx bir hayatım oalcaktı,çok mutlu olacaktım..
bu adamı seçip yanlış yaptım,olması gereken hayatımı kaybettim diyor..

Ne?!?? Ben oralari kacirmisim :KK16:

Eeee bana da falcilar 2 yil icinde evleniceksin demislerdi , 3 yil once nerde benim hayatim o zaman :KK12::KK12::KK12:ben oynamiyorum:KK12:

Kardeşim de böyle. Daha doğrusu böyle oldu. Daha fazlasında gözü olmaya başladı, 3 senem dolunca istifa edeceğim senle beraber çalışacağım diye söylüyor. Halbuki ne ideallerle girmişti mesleğine, hayatın amacıydı, çalıştı, kazandı.. Şimdi vazgeçme derdinde. Pişman sanırım. Neden peki? Çünkü ben daha iyi kazanıyorum ve planlarım çok büyük adım adım ilerliyorum. Para insanın tüm isteklerini değiştirebiliyor ne yazık ki. Lüksü istiyorduysan keşke çok zengin biriyle evlenseydin. Gerçekten ölmeyi düşünecek kadar eşini sevmiyor ve evliliğinden nefret ediyorsan boşanabilirsin. Çalışırsın, ne bileyim bol bol sayısal felan oynarsın belki tutar. En son da zengin birini ararsın. Yargılamak için yazmıyorum yani bundan başka bir şeyle mutlu olmayacaksan çözüm bu.
Tabi hepsinden önce bir psikologa gitmelisin, gebelikten dolayı olabilir ya da ciddi anlamda depresyonda olabilirsin.

benim kaderim bu değildi aslında kendim yaptım biliyorum çok güzel bir hayatım evliliğim olacaktı ama ben eşimi seçerekten o hayatımı mahvettim kaderimi değiştirdim

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
cherry bak yazmış işte,o kısma takılmış..kendi kaderimi değiştirdim diye..

Heee butun zengin kocalarda konu sahibini bekliyordu zaten. Baba evinde cok luks icinde miydiniz? Bir oneri her zaman kendinizden asagidakilere bakarsaniz inanin cok mutlu olursunuz. Gozunuz yukseklerdekilerse psikolog harici cozemez bu durumu diye dusunuyorum.

İkinizde çalışıyormuşsunuz, memurmuşsunuz, kredi kartı ödemeniz varmış, ev kiraymış tüm bunlar kötü maddiyat olduğunu düşündürmedi bana. Ne isterdin mesela, havuzlu villalarda yaşamak, hususi porschenin olması? Hizmetçilerin olsun?
Yoksa evim olsun, arama, borcum olmasın, tatilimi yapabileyim, istediğimi abartmadan alabileyim mi? Bu maddi tatminsizliğin sınırı ne sende merak ettim.
havuzlu villa ve Porsche bende isterim ayol.

kızlar hepiniz çok güzel yazmışşsınız tşk ederim yardımlarınız için aldıramam çünkü üç ayı geçti biraz..

Falci sana cok lüks bir hayatin olacak dedi, sen de inandin oyle mi? :KK57:
Benim bir yegenim var boyle durumlarda "git kendini Nil'e at" der... :KK14:

sen kocana ne gibi zenginlikler veriyosun da kocan seni paralar içinde yüzdürsün. boşan ayol, çocuğuna zengin bi baba bulmaya başla; falcının dedikleri çıkmalı!

dalga gececekseniz yazmayın
ben açıkçası senin bizimle dalga geçmeye çalıştığını düşünüyorum. bak arkadaşım Allah ın gücüne gider. ortada bi sorun yoksa böyle düşüncelere kapılman çok komik. sen de memursun o da. sen zengin olsaymışsın madem kocan zengin olamamışsa. madem ömrün boyunca lüks içinde yaşamak istedin niçin para sahibi olmaya çalışmadın da suçu eşinde arıyosun.

hoca da demişti iyi bir hocaydı

Geleceği kim soyler arkadasim? Hoca olunca gelecekle ilgili dedigi dogru mu oluyor? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez.
Madrm cok biliyorlar ne zaman öleceğini de soylesinler de ona gore önlem alirsin!!

Bence bu evlilik icin degil boyle seylere inandigin icin ahlan vahlan...

ben memur olmak olmak icin gece gündüz didindim olmadı rabbim nasip etmedi özel sektörde sürünüyorum sense durumunu begenmiyosun eyyyy gözünü sevdigimin dünyasııı

Ya gercekten anlamiyorum kendin evlenmissin durumunu bile bile o da memur sende memur ne bekliyordun ki? Normal bir hayat yasadiginiz. Borcunuz bile yok ona ragmen lüks bir hayatim yok diye kendinede karnindaki bebegede kiymak istiyorsun.

Her genc kiz hayallerle evlenir ama ne yazik ki butun hayalleri gerceklesmez..
Kimisinin kocasi aldatir, kimisinin cocugu olmaz, kimisi eve ekmek getirmez kimiside senin gibi lüks hayat istiyordum olmadi diye ölmeyi düsünür! Esiniz yinede sabretmis bu kadar gonulsuz bir kadina. Agir konusmak istemiyorum ama kendinize gelin bir an önce. Hamileyken hormonlar yuzunden falan depresyon olabiliyor oyle bisey varsa tedavi olun.

X