ölmek istiyorum

"Şükür" et, bir ekmek bile alamayacak durumda olanları düşün, genç yaşta hayatının baharında hayatını kaybeden güzel yüzlü gençleri düşün o zaman geçer. Bir daha da falcıya bel bağlama.

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
şimdi anlaşıldı. Sorun sizde eşinizde değil.

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu

Falcılar size milyarder olacağınızı söylediler ama olmadınız öyle mi..! Kaderim bu değildi diyişinizin sebebi bu mu??? Allah size akıl fikir versin gerçekten..

hoca da demişti iyi bir hocaydı

Demek ki çok da iyi bi hoca değilmiş. Çok iyi hoca olsaydı "karşına memur bi adam çıkacak onunla sakın evlenme, hadi evlendin bari çocuk yapma" diye uyarırdı. Bu az iyi hocaymış :KK53::KK53:

kendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim
bende kadere inanmam..
insan ne yaparsa kendi kendine yapar..öyle kötü günler aslında günler değil yıllar yaşadımki..eşim ve kaynanadan yana..
bende senin durumundayım..bende çok ölmeyi düşündüğüm zamanlar oldu..
böyle böyle 23 yıl geçti..
kaynanadan kurtuldum..biraz biraz rahatım..ama eşimin pis huyları hala devam ediyor..
sık dişini sende rahata erersin..
ben boşanmayı çok düşünmüştüm çok istemiştim o yıllarda ama işim yok sığınacak ne anne var ne baba ne kardeş..aslında varlardı ama el onlardan daha iyiydi..

kendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim
hayat hatasıyla sevabıyla bizim hayatımız herkezin hayatında keşkeleri var keşke olmasaydı ama var... her sorun yaşayan intiharı düşünse piyasada insan kalmazdı nedir bu isyan bence tevekkül et ve allah a sığın inançlı bir insan isen aklından o tür şeyleri çıkar ve silkelen hayata sıkı sıkı sarıl ve hatalarında ders çıkar .
hayatındaki eksileri parazitleri at def et gitsin önüne bak ve hayata tutun dimdik zor mu geliyor bu yazdıklarım bir düşün istersen ölsen ne değişecek bide allah a vereceğin hesabı düşün hangisi daha kolay hayat bu canım savaşmak gerek hiçbirşey kolay değil hayatın kendisi problem çözmek biz insanların işi tabi inanmak ta....

İnan bana herşey gelip geçici, hayat güzel be.. Bırak, herşey olacağına varsın.

karnımda bu kadar stres yazık
bebekler herşeyi hisseder bende anneyim seni ve endişeni çok iyi anlıyorum sen daha hassassın şimdi senin iyi olmak gerek ki o yavrunda orada mutlu olsun sağlıklı gelişsin allah ım yar ve yardımcın olsun ve küçük meleğini korusun...

bebekler herşeyi hisseder bende anneyim seni ve endişeni çok iyi anlıyorum sen daha hassassın şimdi senin iyi olmak gerek ki o yavrunda orada mutlu olsun sağlıklı gelişsin allah ım yar ve yardımcın olsun ve küçük meleğini korusun...
eşim çok mutluydu neoldu şimdide böyle yapıyor bilemiyorum

X