- 18 Mayıs 2015
- 78
- 26
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi anlaşıldı. Sorun sizde eşinizde değil.zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
dalga gececekseniz yazmayın
hoca da demişti iyi bir hocaydı
bende kadere inanmam..kendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim
hayat hatasıyla sevabıyla bizim hayatımız herkezin hayatında keşkeleri var keşke olmasaydı ama var... her sorun yaşayan intiharı düşünse piyasada insan kalmazdı nedir bu isyan bence tevekkül et ve allah a sığın inançlı bir insan isen aklından o tür şeyleri çıkar ve silkelen hayata sıkı sıkı sarıl ve hatalarında ders çıkar .kendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim
sakın üzülme derdi veren allah dermanınıda veriyor biraz sabır kardeşim...kızlar değerli yorumlarınız için tşk ederim
çok tşk ederim sağolun bebeğime üzülüyorumsakın üzülme derdi veren allah dermanınıda veriyor biraz sabır kardeşim...
neyi var bebeğininçok tşk ederim sağolun bebeğime üzülüyorum
karnımda bu kadar stres yazıkneyi var bebeğinin
bebekler herşeyi hisseder bende anneyim seni ve endişeni çok iyi anlıyorum sen daha hassassın şimdi senin iyi olmak gerek ki o yavrunda orada mutlu olsun sağlıklı gelişsin allah ım yar ve yardımcın olsun ve küçük meleğini korusun...karnımda bu kadar stres yazık
eşim çok mutluydu neoldu şimdide böyle yapıyor bilemiyorumbebekler herşeyi hisseder bende anneyim seni ve endişeni çok iyi anlıyorum sen daha hassassın şimdi senin iyi olmak gerek ki o yavrunda orada mutlu olsun sağlıklı gelişsin allah ım yar ve yardımcın olsun ve küçük meleğini korusun...