- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEVMİYORUM ANNEM HASTAYKEN ÇOK YIPRATTI BENİ ŞİMDİ NELER YAPSA FAYDA VERMİYOR BANA TAM KAFAMDA AYRILMAYA KARAR VERDİM Kİ BEBEK HABERİYLE YIKILDIM .BENDE ANLAMDIM Bİ AN SIRF HEP REDDİYORUM GÜNAH DİYE OLMUŞTU O ZAMAN KALMIŞIMeşini sevmiyor musunuz? sevmiyorsanız bebek kazayla mı oldu?
çalışıyorum zaten ikimzde memuruz ama ben hiç mutlu değilim borcumuz yok kredi kartı harcamaları dışında evimiz yokMaddi güçlükler sıkıntı yaratıyor evet. Eşin ne iş yapıyor, çok mu borcunuz var? Bebeğin doğumundan bir süre sonra sen de çalışmaya başlarsın belki.
Kendınızı suçllayarak içinde oldgnzdurumu değstremzsnız.Neticede hatalar bizim için var..Zararın neresnden dönersen kardr ama esnz artık ıyyse düzeldıyse eskıyı düşünmemeye gayret edın..İŞTE OZAMN GÖREMEYEN GÖZÜM İÇİN KIZIYORUM KENDİME BU BASİRETSİZLİK NEYDİ YA BIKTIM ÖLMEK İSTİYIRUM
Pardon fızıksel olarak yeterlı bulmuyorm demıssnz yanlış anlamşm.Bu durumda dıyecegm şey yanı fiziksel begenıler sonradan kazanıln bısey degılkı..Tercıh etmssnz bı kereKendınızı suçllayarak içinde oldgnzdurumu değstremzsnız.Neticede hatalar bizim için var..Zararın neresnden dönersen kardr ama esnz artık ıyyse düzeldıyse eskıyı düşünmemeye gayret edın..
cuk oturmuşkarnınızdakiyle boşanmayı düşünemezken, ölmeyi nasıl düşünüyorsunuz..
beni yargılamyın o kadar zor süreçlerden geçtimki eşim ilgili herkesin isteyebileceği bir eş belkide ben fizksel değil maddi yetersiz bulduğum ve bu evliliği seçtiğim için mutsuzum kendimi suçlut-yorum aslında kaderim çok daha
Maddi durumlar her an değişebilir bence böyle düşünmeyin.beni yargılamyın o kadar zor süreçlerden geçtimki eşim ilgili herkesin isteyebileceği bir eş belkide ben fizksel değil maddi yetersiz bulduğum ve bu evliliği seçtiğim için mutsuzum kendimi suçlut-yorum aslında kaderim çok daha farklı bir hayttı bence