ölmek istiyorum

eşini sevmiyor musunuz? sevmiyorsanız bebek kazayla mı oldu?
SEVMİYORUM ANNEM HASTAYKEN ÇOK YIPRATTI BENİ ŞİMDİ NELER YAPSA FAYDA VERMİYOR BANA TAM KAFAMDA AYRILMAYA KARAR VERDİM Kİ BEBEK HABERİYLE YIKILDIM .BENDE ANLAMDIM Bİ AN SIRF HEP REDDİYORUM GÜNAH DİYE OLMUŞTU O ZAMAN KALMIŞIM

Maddi güçlükler sıkıntı yaratıyor evet. Eşin ne iş yapıyor, çok mu borcunuz var? Bebeğin doğumundan bir süre sonra sen de çalışmaya başlarsın belki.

Maddi güçlükler sıkıntı yaratıyor evet. Eşin ne iş yapıyor, çok mu borcunuz var? Bebeğin doğumundan bir süre sonra sen de çalışmaya başlarsın belki.
çalışıyorum zaten ikimzde memuruz ama ben hiç mutlu değilim borcumuz yok kredi kartı harcamaları dışında evimiz yok

nekadar tuhafsiniz.

konunuz gercek ise, ozaman sizi daha tuhaf bulacagim. maddi acidan size yeterli gelmiyor esiniz? kendiniz secmissiniz, ozaman iyiydide simdimi kotu. annenizin acisini yasarken size yeterince destek olmamis, lakin sizin o zamanki durumunuz biktirici bezdiriciydi belkide asiri derecede?

iste, erken yasta evlenmenin (yada olgunlasmadan) evlenmenin verdigi sikintilar. gerci ben olgunlastiktan sonra evlendimde ne oldu hahah..

İŞTE OZAMN GÖREMEYEN GÖZÜM İÇİN KIZIYORUM KENDİME BU BASİRETSİZLİK NEYDİ YA BIKTIM ÖLMEK İSTİYIRUM

İŞTE OZAMN GÖREMEYEN GÖZÜM İÇİN KIZIYORUM KENDİME BU BASİRETSİZLİK NEYDİ YA BIKTIM ÖLMEK İSTİYIRUM
Kendınızı suçllayarak içinde oldgnzdurumu değstremzsnız.Neticede hatalar bizim için var..Zararın neresnden dönersen kardr ama esnz artık ıyyse düzeldıyse eskıyı düşünmemeye gayret edın..

benim kaderim bu değildi aslında kendim yaptım biliyorum çok güzel bir hayatım evliliğim olacaktı ama ben eşimi seçerekten o hayatımı mahvettim kaderimi değiştirdim

Kendınızı suçllayarak içinde oldgnzdurumu değstremzsnız.Neticede hatalar bizim için var..Zararın neresnden dönersen kardr ama esnz artık ıyyse düzeldıyse eskıyı düşünmemeye gayret edın..
Pardon fızıksel olarak yeterlı bulmuyorm demıssnz yanlış anlamşm.Bu durumda dıyecegm şey yanı fiziksel begenıler sonradan kazanıln bısey degılkı..Tercıh etmssnz bı kere

Konu sahibi imzayı attığı gün pişmanlık yaşamış.
Keşke o zaman boşansaydın. Belki pişmanlığım geçer diye mi düşündün. Şimdi de bebek var nasıl boşanayım diyorsun. Sen boşanmak istemiyorsun. Kocan memnun mı hayatından. Bebeğe sevindiğine göre senin hislerini bilmiyor.
Benim anlamadığım şey eşleriyle bu kadar sıkıntı yaşayan insanlar nasıl hamile kalıyor. Bir konu vardı kadın hamile kalmış bebek daha 2 aylık olmadan boşanmışlar, adamın haberi yoktu bebekten. Yani seks yapmak için insanın keyfinin olması gerekmiyor mu. Kavga gürültü yaparken mola mı veriyorsunuz.

beni yargılamyın o kadar zor süreçlerden geçtimki eşim ilgili herkesin isteyebileceği bir eş belkide ben fizksel değil maddi yetersiz bulduğum ve bu evliliği seçtiğim için mutsuzum kendimi suçlut-yorum aslında kaderim çok daha farklı bir hayttı bence

beni yargılamyın o kadar zor süreçlerden geçtimki eşim ilgili herkesin isteyebileceği bir eş belkide ben fizksel değil maddi yetersiz bulduğum ve bu evliliği seçtiğim için mutsuzum kendimi suçlut-yorum aslında kaderim çok daha

beni yargılamyın o kadar zor süreçlerden geçtimki eşim ilgili herkesin isteyebileceği bir eş belkide ben fizksel değil maddi yetersiz bulduğum ve bu evliliği seçtiğim için mutsuzum kendimi suçlut-yorum aslında kaderim çok daha farklı bir hayttı bence
Maddi durumlar her an değişebilir bence böyle düşünmeyin.
Hanlar Hamamlar fabrikalar bir kibrit çöpüyle yok oluyor.
Yokluk çok zor tabi.
Ama maddi konular için yipratmayin kendinizi.

X