ölmek istiyorum

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu

Valla senin yerinde olmak isteyen o kadar ınsan var ki isim olsun bebeğim olsun diyen heeeeey yavrum hey

İkinizde memurmuşsunuz..
ne güzel geliriniz var ..
maddi sıkıntı nasıl oluyor?
Asgari Ücretle geçinenleri düşünün.
ne kadar az beklenti O kadar çok mutluluk. .
rabbim evlatta vermiş ..
abartıyorsunuz gibi geldi. .
elinizdekilerin kıymetini bilin. .
Yaşlarınız kaç?
zorla evlendirilmiş gibisin..
Hamilelik psikolojiniz mi bilmem ama ilginç. .

zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
Yok daha neler!!
Sorun sizde.

Bence acil olarak psikolojik destek almalisiniz! Borc yok bisey yok ikinizde calisiyorusunuz ne guzel iste. Bebeginizde oluyormus dert yok yani. Bu sukursuzlukle dertsiz basiniza cok dertler gelir haberiniz olsun. Ayrica falcinin merhemi olsa once kendine surer diye dusunuyorum inanmaniz cok sacma.

Konu sahibi imzayı attığı gün pişmanlık yaşamış.
Keşke o zaman boşansaydın. Belki pişmanlığım geçer diye mi düşündün. Şimdi de bebek var nasıl boşanayım diyorsun. Sen boşanmak istemiyorsun. Kocan memnun mı hayatından. Bebeğe sevindiğine göre senin hislerini bilmiyor.
Benim anlamadığım şey eşleriyle bu kadar sıkıntı yaşayan insanlar nasıl hamile kalıyor. Bir konu vardı kadın hamile kalmış bebek daha 2 aylık olmadan boşanmışlar, adamın haberi yoktu bebekten. Yani seks yapmak için insanın keyfinin olması gerekmiyor mu. Kavga gürültü yaparken mola mı veriyorsunuz.
ay öldüm gülmekten,çok tatlısın,sen bılmıyorsun tatlım,böle dengesiz ilişkilerde,her kavgadan sonra,yada dayakdan sonra son yatakda olur,sonra ama benı sveıyor,yattık derler,birde evli adamlar varya,bız hiç birlikte olmuyoruz deyıp eşleri hamıle çıkar,birde çok arkadaş tanıdıktan duydum,bu admaı nasıl çektin,neden boşanmadın dıye sorarsın,ayyy tam boşayacaktım,karar veridm hamıle olduğumu öğrendım :)) savaşın ardından sevişiriz biz:)töbe cıdden ya,kavga gürültü ,Allah bunlara yuvaları dağılmasın dıye ilahi güç çocuk yolluyor,aman bazende kızıyorum kendıme,millet uçmuş,girip yorum yapıyorum

Ben anlamadım kimse başına silah dayanamamış, evlenmişsin. Bir de çocuk olacak demektir yatakta da sıkıntı yok. Tek sorun falcıların bahsettiği lüks hayatın olmaması mı?

Ben anlamadım kimse başına silah dayanamamış, evlenmişsin. Bir de çocuk olacak demektir yatakta da sıkıntı yok. Tek sorun falcıların bahsettiği lüks hayatın olmaması mı?
yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim

Kıyamammm :KK53:

kaderinizi değiştirmek kendi elinizde. evlenmeden once kurulan tüm hayaller suya duşer çünkü gerçekler hayallerden çok farklıdır. eşinizi sevmediğinize katılmıyorum. çünkü o kadar üstüne düşüp ısrar ettiyseniz seviyorsunuzdur. sizing evliliğiniz tıkanmış. bu da size base etme gücü vermiyor, sabrınızın tükendiğini düşünüyorsunuz, kurtulmak istiyorsunuz.... evliliğinizdeki artıları hç yazdınız mı? mutlu geçirdiğiniz dakikalar, iyi hissettiğiniz anlar hiç olmadı mı? bence çuvaldızı biraz kendinize batırın. ha, aldatma, şiddet gibi ağır vakalar varsa evlilik çekilmez bir haldeyse yapacağınız belli. eşinizden ilgi bekliyorsunuz o size beklediğiniz ilgiyi göstermiyor bence tek sorun bu. eğer saydığım nedenler yoksa.

sakın kınamayın sakın benim burda anlattığım çaresizliğim gerçekten kötüyüm

Olmek care degil ki bayan her seyin caresi var. Adamdan bezdiyseniz kurtaj yaptirin, sonra da bosanin, bu bir care mesela sizin icin. Memursunuz, tek basima buyuturum derseniz karninizda cocukla da pekala bosanabilirsiniz. Bosanir kurtulursunuz, ucunda olum yok ya.

Ama seviyorum adami derseniz o zaman aile terapistine giidn. Ya da adamla konusun, bu bu bu sebepler yuzunden senden sogudum, iliskimize daha cok ozen goster yoksa bitirmeyi dusunuyorum diyin.

Beyniniz var, diliniz var, anlasma yeteneginiz, dusunme yeteneginiz var, mutlaka oyle ya da boyle probemlerinize bir sekilde cozum bulabilirsiniz. Kimin hayati puruzsuz ki hepimizin problemleri oluyor, cozmek icin cabaliyoruz, pes etmelik bir durumunuz yok kaldi ki.

yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim
paranın mutluluk getirdiğini mi düşünüyorsunuz? evim olsun, arabam olsun, lüks restoranlarda yiyip içeyim, çılgınlar gibi alışveriş yapayım... eğer böyle istiyorsanız bu şimarıklıktır. eğer çalışıyorsan, maaşın varsa ve borcun yoksa yine iyi bir hayat yaşayabilirsin. ama fazlasını istiyorsan gözün fazla aç demektir.

arkadaşım o ne demek öyle,herkes bir yol seçip kendine gidiyor..ben çok lüx zengin hayat yaşayacaktım,kendi elimle kaderimi değiştirdim ne demek???
hayat seçimlerimizden ibarettir ve her zaman başka bir yol bulunur..
siz depresyondasınız ve bence bunu eşnizle falan ilgisi yok..sadece kendinizle ilgili..uzmandan yardım almalısınız hem de hemen..

İkinizde çalışıyormuşsunuz, memurmuşsunuz, kredi kartı ödemeniz varmış, ev kiraymış tüm bunlar kötü maddiyat olduğunu düşündürmedi bana. Ne isterdin mesela, havuzlu villalarda yaşamak, hususi porschenin olması? Hizmetçilerin olsun?
Yoksa evim olsun, arama, borcum olmasın, tatilimi yapabileyim, istediğimi abartmadan alabileyim mi? Bu maddi tatminsizliğin sınırı ne sende merak ettim.

X