- 16 Eylül 2023
- 657
- 1.681
- Konu Sahibi Bayansufle
Olsun siz evlisiniz, senin yanında olmalı. 3 gün az değil kiAnnesi babası da orda yaşıyor, buraya gelmediği zamanlarda orayada gidiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun siz evlisiniz, senin yanında olmalı. 3 gün az değil kiAnnesi babası da orda yaşıyor, buraya gelmediği zamanlarda orayada gidiyo
Şimdi anlaşıldı dertleri oğuşlarını dizlerinin dibinde istiyorlar.Annesi babası da orda yaşıyor, buraya gelmediği zamanlarda orayada gidiyo
Çok haklısınızŞimdi anlaşıldı dertleri oğuşlarını dizlerinin dibinde istiyorlar.
Kaza kader. Uykusuz, yorgun çıkmasın yola da karda kışta ayrı düşünürsünüz....
Aynen öyleGelmesin diyen kesin kayınvalidedir.
Allah esirgesin ama onlara giderkende olur olan.
Pamuk ipliğine bağlı hayatlarımız.
Bırakın gelsin boş zamanlarında eşiniz.
El değil ya eşiniz ailede alışsın artık
Ve ben dediğiniz saat diliminde hegün işe gidip geliyorum.
Ne demek benim yüzümden yagocann o senin gocannn, bırak gelsin işte ne güzel hasret giderin koklaşın, ben kocaya hasret, millete bak yaKızlar merhaba, ben yeni evliyim. Eşim de, ben de memurum. Fakat o farklı şehirde ben farklı şehirdeyim. O yeni atandı. Bende üniversitede sözleşmeli memurluk yaptığım için tayin işini henüz halledemedik. 1 yıla kadar hallederiz diye umut ediyoruz. Evimizi benim yaşadığım şehirde kurduk. Eşimde 3,5 saatlik uzaklıkta çalışıyor. O vardiya sistemli çalıştığı için haftanın 3 günü izinli oluyor. İzinli olduğu günler evimize geliyor. Her hafta 3 gün burda oluyor yani. Çalıştığı yerde de lojman var nöbetinin olduğu günler lojmanda kalıyor.Yeni evliyiz daha 2 ay oldu, birbirimizi tanımaya zaman geçirmeye ihtiyacımız var. Ama sürekli uzun yol yaparak buraya geldiği için aklım hep onda kalıyor. Etrafımdakiler de her hafta gelmesin kazası var belası var, diyerek iyice gözümü korkutuyolar. Bende eşimle konuştum en azından 2 haftada bi gel dedim ama o da her hafta gelmek istiyor. Artık kendimi kötü hissediyorum , benim yüzümden o kadar yol yapıyo, yoruluyo diye. vicdan yapıyorum üzülüyorum kendimi suçluyorum. Belkide çevre baskısı yüzünden bu haldeyim bilmiyorum. Sizce bu durumu nasıl yönetebilirim?
Bu tür örnekleri duymak rahatlatıyor beni ☺Benim bı tanıdığım her gün beş saatlik yol gidip geliyor.onun yaptığı mantıklı değil ama sizinki de değil üç saatlik yolun nesi uzun.
Hahaha güldürdünüzNe demek benim yüzümden yagocann o senin gocannn, bırak gelsin işte ne güzel hasret giderin koklaşın, ben kocaya hasret, millete bak ya
Evet ben zaten gidemem. o kadrolu olduğu ,onun buraya gelmesi için uğraşıyoruz.Sakin boyle seyler soylemeyin tabi ki gelecek
Peki plan nedir sozlesmeli personel tayin alamaz sifirdan is bulmak gerekiyor
Sanırsam biraz saçmaladımAy saçmalamayin ya çok güldüm adam evine geliyo biz eşimle bi sene falan farklı ülkelerde çalıştık, her hafta 5 6 saat yol gelir 2 gün kalır geri giderdi. Hiç de gelmesin demedim yani adamın evi ya hani. Adam özlüyor zaten koşa koşa geliyordu. Sizin de öyledir eminim. Bu şevkini kırmayın ve de o kadar rahata alıştırmayın erkek milletini
Helal olsun vallaSevgiliyken eşim 2 haftada bir 8 saatlik yoldan geliyor, 2 gece kalıp dönüyordu. Bırakın gelsin adam evine geliyor.
İnşallah teşekkür ederimUmarım halledersiniz en kısa sürede tayin olur