ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

İlerde pisman olurum diye cok korkuyorum. Henuz 3 ay oldu bu kadar az zamanda o kadar cok sey cektimki. Millete sorsan 3 ayda bosanilirmiymis. Anneme sorsan sabret kizim. Kocam olcak insan dusuncesiz. Bu gece ayirdik odalari. Bana diyo ki yatak odasinin parasini ben verdim git kanepede yat diyo. Artik yeter dedim basim catliyo sikintidan

Aranızda ki yaş farkı çok fazla..
Pek çok nedeni olabilir eşinizin "kendince";
- Geçmiş bazı travmaları vardır.. Sevebileceği ve güvenebileceği insanlar tarafından bastırılmış olabilir. Bu his bazen farklı çalışır ve kendisinin ezebileceği birini bulduğu zaman, biriktirdiği her şeyi de kusar... İnşallah böyle değildir.. Sizi değersizleştirdikçe kendisini "güçlü" hissedeceği için, tedavi olmadan da düzelmez..
- Evlilik bazen erkeklere soğuk duş etkisi yapabiliyor. Evliliğin kendisinden soğumak, eşi zaman içerisinde değersiz görmek, kendisini üstün görmeye başlamak gibi (Hele ki kadın çalışmıyorsa) gittikçe sevgiyi de kaybettiği bazı duygu durumları içerisine düşebilir.. Bu da küçük tartışmalar çıkarıp büyük sonuçlar istemek için ikinci bir neden "Eşyalarını topla git" gibi..
- Sevgiden anladığı bu olabilir.. Aile karakteri nasıl eşinizin? Anne baba ilişkisinde hangisine yakın? Baba ne kadar otoriter? Anne ne kadar bastırılmış? Bunları da bilmek lazım..
Her halükarda eşiniz rahatsız.. üzgünüm ama böyle.. Her ne sebeple olursa olsun, yukarıdakilerden biri ya da hiçbiri, yaptığı hareketler sizi ona daha bağımlı hale getirip güçsüzleştirebilir.. üstelik kendisi de sevdiği için değil, alıştığı için bu evliliği devam ettirmek isteyebilir.. Yerinizde olsam çok fazla çözüm düşünmem.. Elde çok iyisi varsa zaten, bunu gerçekleştirmek için güç toplamaya başlarım..
Kesinlikle iş bulmalı ve çalışmalısınız.. Eğitim seviyeniz nedir?

Yarın aileni ara gelip senin halini görsünler onu da bir güzel rezil et kopacaksa kıyamet kopsun zaten ipler kopmuş bakalim ailenin yaninda ne diyecek sana gerçek yüzünü gösterir daynamaz merak etme çünkü ruh hastası kompleksi. .ve ailenle görür davranislari yapılan saygısızligi. .annen seni anlamış olsa bir çocuk dünyaya nasıl geliyor ne zor sartlarda buyuttum deyip çeker alırdı seni..ama bu buyuklerin gururu yok mu kahretsin 3 ayda evlilik biter diye takmislardir kafaya tabi..ama insanlar değişti eski evlilikler yok badire atlatacak karakter insanlik yok..o yüzden çağır aileni noktayı koy babana nasıl davranarak dün gece yatak odasinin parasını ben odedim sen kanepede yat diyordun nasıl oluyor aileme de anlatsana de bakalım ne diyecek..böyle insanların ipliğine pazara cikaracksinki der olsun!!

Ay yazdıklarını gorunce ben bunalıma girdim bir ay sonra evlenicem vazgecicem nerdeyse :'( bence büyüde olabilir cunku kimseyi takmiyor diyorsun normal degil ama davranislarda soyledikleride hic normal dwgl daha ilk aaylar boyleyse sonra ne olmaz ki

Kocaniz tam bir hanzo. Pardon hanzoda biraz sefkat vardi. Resmen oyun oynamis rol yapmis.

Annenize her seyi anlatmiyorsunuz sanirim hala sabret dedigine gore. Yok herseyi anlattim diyorsaniz da annenize de akil fikir diliyorum.

Ya şöyle merhametsiz erkekleri nadış anlıyamıyorsunuz önceden 6 gün değilki 6 ay nişanlı kalmışsın hoş bence çok kısa bi zaman ama bi falsosu olmuştur elbet böyle bi adam çekilmez çocuk yapmazsın inş. Düzelmez çünkü

Konuyla alakası yok ama özlemişim seni okumayı serotonin

Sinir oldum okurken psikolojik sorunlarını varmış aceba bi araştırsaydınız.öyleyse büyük çabayla değiştirebilirsiniz.ama huyu öyleyse çekilmez.kimseye ezdirmeyin kendinizi.hemen anneye şikayette ne oluyor.yaşımı küçük bilemedimki.derdin ne diye açıkça sorsan

yuhh artık bu nasıl bir manyak ya
nutkum tutuldu diyecek bişey bulamıyorum

Hemen bir iş bul kendine. Ev işleri aksadığında dayılanırsa hem çalışıp hem sana hizmetçilik yapamam de.

Bu hayat böyle nasıl geçer bilmem ama farklı alternatifleri denemekte fayda var, en azından elimden geleni yaptım dersin.

Malesef hiç iyi bi evliliğin yok.. daha cicim aylarınızda olmanız gereken zamanda şu yaşadıklarına bak. 3 aylık evlisiniz henüz bundan 3 sene sonrasını bi düşün bi hayal et. Bu adam şu anki halinin kat kat fazlası kötü davranacak. Ailen için onları besleyemem diyen adam yarın bi gün hiç gelmesinler diyecek onların da yüzüne karşı belli edecek. Ailen de hiiç gelmeyecek. Annen o zamanda sabret kızım mı diyecek.

al karşına konuş. konuşmayı bile beceremezse bil ki hayır gelmez ondan.

Bencede yaa üzüldüm gerçekten resmen malı gibi görüyor seni evlilik bu hemen bitirlmemeli ayrıca görücülü usulünde kötü bişey olduğunu sanmıyorm yıllarca sevgili oluyorsun yine tanıyamıyorsun evlilik piyango gibi ya amorti çıkar ya milyonlar. Konuşarak halletmeye çalış ölmek mölmek nedir öyle ölümden başka herşeye çare var öyle şeyler düşünme.

Onceki sayfalari okumadim, konusu gecti mi bilmiyorum ama kesinlikle cok cok iyi KORUN sakın hamile kalma...

Adam kendine yemegini temizligini yapacak cinsel ihtiyaclarini karsilayacak bir kadin aramis ve su an onu buldugunu dusunuyor, degisecegini ya da duzelecegini düşünmüyorum cunku sevginin sayginin zerresi yok adamda.

Hic uzatmadan bosanmalisin 3 ayda bu hale gelen adam yakinda siddete de baslar. Ustelik hamile kalirsan bi de bu piskopattan çocuğun olur bosansan da ömür boyu yuzunu gormek zorunda kalirsin.

şu sabret lafını anlamıyorum..
neye sabredeceksin?
hakaretlerin evliliğinin en güzel aylarını yıpratmasına ve adamın vicdana gelmesine mi?

iş işten geçmeden cesaretini toplamalısın..
üzülme dik dur !
önce konuşmaya çalış baktın olmuyor en azından ben elimden geleni yaptım dersin..

Seni yalnızlaştırmaya çalışıyor. İş ortamı yok, ailen uzak dursun, arkadaş yok. Dışarı çıkıp, gezecek paran yok. Sana önerim hemen gün yapmaya başla. Ciddiyim. Eve arkadaşların, komşuların gelsin. Onun gerçek yüzünü insanlara anlatmandan çekinebilir. Yalnız olmadığını göster ona.

Annen sana sabrı öneriyor ama sabır nedir? Sadece katlanmak mıdır? Düzelmesi için çaba göstermek midir? Ailen sana yardım etsin. Onu karşılarına alıp konuşsunlar. Bunu elbette baban yapsın. Değerini bilmezsen kızımızı senden alırız desinler.

Babanla konuş canım. Olanları anlat. Eşinle konuşsun. Eğer bu kişi suçlarını kabul der ve evet ben hatalıyım, düzeleceğim der ve bunun için çaba gösterirse o zaman sabredersin hem de çok sabredersin.

Ama diyorsan ki, babam konuşmaz, eve arkadaş alamam, maddi imkanım yok , o zaman karşılığının Allah'tan bekleyip iyi olmaktan başka çare var mı?

V="yanyana, post: 41892861, member: 599037"]Bende ölmek istiyorum ama ısmarlama olmuyo...geçen hafta 3 günlük oğlumu kaybettim..geçen sene kızımı hayat sinav diyip geçiyoruz.....[/QUOTE] Canım Allah sabırlar versin çok üzüldüm şunu düşün ve unutma lütfen orada.....2 meleğin bekliyor annesimi ve babasını . Allahım Cennetinde yavrularınızla kavuştursun amin siz ,yeterki isyan etmeyin ölüm hepimiz için kiracıyız zaten kalıcı istesekde duramayız Allahama kulluk borcumuzu ödeyelim kimsenin ahını almayalım bize düşeni yapalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…