ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Yıllar gectikce ozguvenini kaybediyosun ve bastırılıyorsun bunu da sakın unutma..ne yapacaksan geç kalmadan yap.boyle bir adamın! nesine acıyorsun anlamadım.benim sevgim küfür ve hakaretlerinden sonra çabucak bitmişti.

Allah sabir versin sizede . Bosanmak istedigimi soyledim ve suan ailemin yanindayim. Her dakika mesaj atiyo napiyosun nasilsin diye. Ailemin durumdan haberi yok henuz. Tatile geldigimi saniyolar. Duzelicek insallah. Duzelmezse bi daha asla sans vermicem

inana burda çok konu okurum,sosyal hayatımda çok kalabalık,ama sen ender üzüldüğüm kadınlardansın,bazı olayda kaıdnlar cidden çok hatalı,ama burda sneın gram suçun yok,çok üzüldüm,sakın vazgeçme,ınan ablan olarak yazıyorum,o adam düzelmez,ailenın yanında gülen,sonra değişen adamın cokkk ciddi piskolojık durumu var demektir

Aynen bu yorima katılıyorum.benin eşimde arkadaşlarımızın yaninda falan gayet normal eve gelip kapidan girince baska bir insan olurdu resmen bana dusman gibi halada eskosi kadar olmasada yapiyo.arkadaslarm hep sasirirdi

Allah yardimcin olsun canim hic bir erkek icin kendini uzme ayaklarinin ustunde simsiki dur basta kendine guven onun ne soyledikleride umursama olmasin allah esinede merhamet versin

Ah canım yazdıklarını okuyunca ..seni çok iyi anlıyorum, 3 aylık evlisin çiçeğin burnunda , evin düzenin artık o tanıyamıyorum Dediğin adamla iyi kötü birlikte oldun...
Ailen ne der...elâlem ne der...
Onu seviyor muyum?? Ayrıyken seviyorum, yanındayken hakaret ettiğinde nefret ediyorum hemen ayrılmak istiyorum...
-düzenim mi değişecek? Boşanırsam ne olacak??
-ailem ne der?? Sabretmem mi gerek??
- Acaba ben mi abartıyorum ? Düzelir mi??,....

Kafanda deli sorular var değil mi canım?? Bu soruları kendine sorup sorup huzurunu bozma, sakın ama Sak'ın alttan alma...dır dır et gerekirse asla susma!! Susup ağlayıp kendini Çaresiz gösterme...

Kesinlikle bir dostuna anlat ve rahatla..asla içine atma ..şu an msj yazıyorsa asla cevap yazma lütfen yazma..sana geçenlerde o...pu demişti bu hakaretini hatırla kendini tut!! Ailene en azından annene aranızın bozuk OLDUĞUNU ve eve gitmek istemediğini söyle lütfen, annene ağlayabilirisin , orda kalmaya çalış, seni iyice merak etsin..Lütfen eve dönme dersini ver haddini bildir...

Bak göreceksin düzelecek dersini veremezsen maalesef aynı şeyleri yaşarsın, kendine iş bak hemen ve çocuğu ertele ..sana yine rol yapabilir çocuk için , çocuk olduktan sonra Nasılsa ayrılamaz diye yine aynı Kaba adama dönüşecektir...Sak'ın ama Sak'ın ona güvenme ...herzaman temkinli ol ve gardını al..asla altta kalma..bağır çağır korkma canım benim ..dualarım seninle ...başaracaksın

Ahhh canım ahh seni öyle iyi anlıyorumki. .Yasin küçük bak bu adam seninle oynuyor dikkat et bir evlilikte psikolojik şiddet varsa bitmiştir benim gözümde. .düşün 3 aylık evlisin haklısın 3 ayda evlilik mi biter elalem ne der o ne der bu ne der..söyle düşün böyle iğrenç bir adamdan hamile kaldın ve katlanmak zorundasin ve aldiramiyorsunda günü vakti geçmiş herseyi boşver kiyamiyorsun. .nasıl? korkunç değilmi? ?işte ben bunu yaşadım karnimda cocuguma pişmanlıklar içinde her gece ağladım eşim olacak şerefsiz g... dönüp yattı ben aglamisim yanliz hissetmisim umrundami asla. .zor bela doğdu kizim o kadar güçsüz hissediyordumki kendimi intihari bile düşündüm sonra ailem sen neden bu kadar kafaya takiyorsun adam olmayan insanın yaninda çocuk buyutulurmu diye çekip aldılar beni..şu an kızım 7 yaşında çok mutlu babasiz büyüyor ama psikolojisi çok iyi en azından ..dusunki 7 yaşına kadar onunla büyüdü aklı ermiş olarak babasının alkolini aşağılayıcı sozleriyle annesinin eğilimine şahit olup mutsuz sorunlu hırçın özguvensiz bir çocuk olacakti ama ben naptim akillilik edip böyle bir ortamda buyutmedim şu anda gayet özgüveni yerinde mutlu bir çocuk işte benim mutlulugum. .Babası ne oldu tabiki pismanlari oynadı ama iş işten geçti kizima sadece uzaktan bakabilir sacinin telini layık görmem. .elbet acı çektim kolay olmadı ailemin desteği güçlü durmama yardimci olup her ihtiyacimizi karşılaşıladilar. .yavrum ezik buyumedi..Eşim beni ezecekken nasıl olsa hamile kaldı bir yere gidemez derken ben güçlü durup ayağa kalktim ve evladimi buyuttum onun yapamadığını yaptim onu ben ezdim! !

konu hortlamisken, keske konu sahibi gorse de, duzelmeler var mi yazsa.
boylece biz de kana susamis hayvanlar zamanla evcillesiyor mu ogrenmis olurduk. pek umidim yok ama

Sabret canım...hayata zaten bin defa falan geliosun.senin ruhun yok,senin bi canın yok..sen insan bile deilsin..kölesin..sabret hayatım , bigün ömrün bittiğinde anlarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…