ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Selam Arkadaşlar. Henüz az önce üye oldum. Derdimi birileriyle paylasmak birilerinin bana destek olmasi bana iyi gelir belki diye dusundum. Cunku gercekten artik cikmazdayim. 3 aylik yeni evliyim. Ama evlilikten oyle bir sogudumki ölüp kurtulmak istiyorum resmen bu hayattan. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama ilk goruste icim isinmisti. Sevmistim. Simdi anliyorumki sevmemisim sadece sevdigimi sanmisim. 6 ay kadar nisanli kaldik. Nisanliyken hersey cok guzeldi. Her dakika mesaj atmalar canımlı cicimli konusmalar. Sinemaya gitmeler. Her haftasonu bize gelirdi. Sensiz duramiyorum derdi. Gezmeye cikardik. Elimi simsiki tutardi. Onu o kadar cok seviyordumki gozlerine baktikca icim eriyordu mutluluktan ucuyordum sanki. Sarildigimda birakasim gelmiyordu. Neyse evlendik dugunumuz oldu.Dugun salonundan evimize geldik. Bizimle birlikte gorumcem ve eltimler geldi. 5 dk oturup kalktilar. Eşim gelinligimi cikardi. Ben o kadar korkuyorumki kendimi hicbirseye hazir hissetmiyorum. Ve sırf istedigi işi yapamadik diye sinirlendi küstü ve yatti. Neyse haklidir dedim gecistirdim. Ikinci gun o sorunumuz ortadan kalkti. 1 hafta boyunca mutlu mesut gecindik. 1 haftadan sonra inanilmaz sekilde degisti. (Bu arada eşim calisiyo ben calismiyorum. Ki zaten calismama sonuna kadar karsi. ) Televizyon izlerken ben yanlislikla elimden kumandayi dusurdum. Dikkat etsene dedi. Cevap vermedim. Tabi para kazanip eve bisey almayinca dikkat etmezsin dedi. Ben kalktim mutfaga gittim sirf cevap vermemek icin. En ufak bi tartismada esyalarini topla git diyo. Regl donemlerim cok agrili geciyo ama sadece 1 gun suruyo. Regl oldum karnim agridan kopuyor. Esim icerden bagirdi yemek hazirla da yiyelim diye. Ben cevap vermeyince yanima geldi noldu dedi karnim cok agriyo dedim. Curuk mu ciktin anlamadimki dedi mutfaga gitti. Ben hungur hungur agladim. Sandimki yanima uzanir oper koklar agrim var diye uzulur. Ama aldigim cevap karsisinda sok oldum. Mutfakta biseyler hazirlamaya basladi bi yandan da homurdaniyo. Yemegimi kendim hazirlayacaksam niye evlendimki diyo. Be adam hergun cesit cesit yemek yapiyorum bigun idare etsen ölürmüsün. Tabi bunlari kendi kendime soyluyorum. Yuzune soylesem binbir turlu hakaret. Aglaya sizlaya mutfaga gittim cekil ben hazirlarm dedim. Yardim etmeden tv basina gitti. Agridan aglaya aglaya yemek yaptim ve yedi doydu cok sukur cenesi durdu. Ramazan ayinda annemleri iftara cagirdim. Ben annenlerin karnini doyuramam dedi. Erkek kardesim 1 gunlugune bize gelmek istedi. Ben kardesini besleyemem dedi. Halbuki nisanliyken her haftasonu bizdeydi. Neler hazirlayacagimizi sasirirdik. Tuhaf olan da şu ki annemlerin yanindayken surekli onlarin yuzune guluyo onlar bi gidiyo hakaretler havada ucusuyo. Bana 100 tl harclik verir ayda. O da ekmekle tukenir biter. Evliligimizin ilk haftasinda kucucuk bi tartismamiz olmustu. Babasini arayip beni sikayet etti. Nisanliyken gezelim diye can atan adam simdi sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda. Opuyorum kokluyorum ben fazla ilgiye gelemem cekil tepemden diyor. Evde ekmek bitiyor ekmek al diyorum sen al diyo alip geliyorum disari koca bulmaya mi ciktin diyo bu seferde. Daha 3 ay oldu neden boyle oldu hicbirsey anlamiyorum. Belki diyeceksinizki niye bosanmiyorsun bosan gitsin. Ailem ozellikle de annem sabret kizim diyor. Sabredemez oldum artik. Aglamadigim bir gunum basimin agrimadigi bir saniye bile yok. Artik nefret ediyorum. Belki suc bendedir size anlatmak istedim belki ben yanlis davraniyorumdur fikir almak istedim. Sadece icimi dokmek biraz da olsun rahatlamak istedim.. Cunku cok yalnizim..
öncelikle ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
sana boşan veya boşanma diyemem ama;
buraya dikkat et canım eğer boşanacaksan kanıt ispat lazım. sana hakaret ettiğini de aşağıladığında bol bol ses kaydı vs al.ve bunları onun eline geçmeyecek şekilde sakla.
evin nafakasını vermemek hakaret ve buna benzer şeyler psikolojik şiddet ispatla ve boşanırsan bunları mahkemeye delil olarak sunmaktan korkma.eğer bu niyetin varsa da çocuk yapıp günahına girme.
karar senin kararın ama elin el üstünde oturup bekleme uğraş, ya kendini kurtarmak için uğraş ya da eşini düzeltmek için uğraş...
ama benim fikrim bu adam, adam olmaz

Yorumlariniz ve destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Kiminiz bosan gitsin dedi kiminiz zamana birak dedi kiminiz kendini ezdirme dedi. Icimde sevgi degil baska bi duygu var. Esime kiyamiyorum nedense kavga edip kussek bile elimde olmadan ilk adimi ben atiyorum. Sevgi degil bu. Vicdan ya da merhamet sanirim. Onca lafini hakaretini yutuyorum. Safmiyim aptalmiyim bilmiyorum. Belkide caresizimdir. Ama kalbimde bi agirlik var. Basimda bi sanci var. Ikiside gecmek bilmiyo. 21 yasimdayim ama kendimi yaslanmis hayattan bikmis yorulmus hissediyorum. Bu yuzden yazdim zaten ölmek istiyorum diye. Cunku yasamami gerektircek hicbie sebep yok. Hayata tutanamiyorum artik

Kimse kimseye zorla bi sey yaptiramaz. Itiraf edemesen de sen bu duruma katlanmayi oyle ya da boyle bi sekilde ucundan istiyosun. Cok zor bi durum allah yardimcin olsun ama esin ne kadar afedersin ayi olsa da once kendi icinde hallet. Buna neden katlaniyorum de bunun cevabi annen veya baban degil gercekten istemeseydin yapmazdin unutma.

Saçmalama insan olmayan bir adamdan dolayi hayata mi küsülur. ... dengesiz kendini bilmez bir adam Belli ki var böyle tipler maalesef düzeleceğine inanmıyorum maske takmış evlenene kadar şimdi elindesin diye korkmuyor hepsi bu... aklını başına al kendini kandırma hayat başkasının kahrini çekecek kadar uzun değil. ..

Selam Arkadaşlar. Henüz az önce üye oldum. Derdimi birileriyle paylasmak birilerinin bana destek olmasi bana iyi gelir belki diye dusundum. Cunku gercekten artik cikmazdayim. 3 aylik yeni evliyim. Ama evlilikten oyle bir sogudumki ölüp kurtulmak istiyorum resmen bu hayattan. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama ilk goruste icim isinmisti. Sevmistim. Simdi anliyorumki sevmemisim sadece sevdigimi sanmisim. 6 ay kadar nisanli kaldik. Nisanliyken hersey cok guzeldi. Her dakika mesaj atmalar canımlı cicimli konusmalar. Sinemaya gitmeler. Her haftasonu bize gelirdi. Sensiz duramiyorum derdi. Gezmeye cikardik. Elimi simsiki tutardi. Onu o kadar cok seviyordumki gozlerine baktikca icim eriyordu mutluluktan ucuyordum sanki. Sarildigimda birakasim gelmiyordu. Neyse evlendik dugunumuz oldu.Dugun salonundan evimize geldik. Bizimle birlikte gorumcem ve eltimler geldi. 5 dk oturup kalktilar. Eşim gelinligimi cikardi. Ben o kadar korkuyorumki kendimi hicbirseye hazir hissetmiyorum. Ve sırf istedigi işi yapamadik diye sinirlendi küstü ve yatti. Neyse haklidir dedim gecistirdim. Ikinci gun o sorunumuz ortadan kalkti. 1 hafta boyunca mutlu mesut gecindik. 1 haftadan sonra inanilmaz sekilde degisti. (Bu arada eşim calisiyo ben calismiyorum. Ki zaten calismama sonuna kadar karsi. ) Televizyon izlerken ben yanlislikla elimden kumandayi dusurdum. Dikkat etsene dedi. Cevap vermedim. Tabi para kazanip eve bisey almayinca dikkat etmezsin dedi. Ben kalktim mutfaga gittim sirf cevap vermemek icin. En ufak bi tartismada esyalarini topla git diyo. Regl donemlerim cok agrili geciyo ama sadece 1 gun suruyo. Regl oldum karnim agridan kopuyor. Esim icerden bagirdi yemek hazirla da yiyelim diye. Ben cevap vermeyince yanima geldi noldu dedi karnim cok agriyo dedim. Curuk mu ciktin anlamadimki dedi mutfaga gitti. Ben hungur hungur agladim. Sandimki yanima uzanir oper koklar agrim var diye uzulur. Ama aldigim cevap karsisinda sok oldum. Mutfakta biseyler hazirlamaya basladi bi yandan da homurdaniyo. Yemegimi kendim hazirlayacaksam niye evlendimki diyo. Be adam hergun cesit cesit yemek yapiyorum bigun idare etsen ölürmüsün. Tabi bunlari kendi kendime soyluyorum. Yuzune soylesem binbir turlu hakaret. Aglaya sizlaya mutfaga gittim cekil ben hazirlarm dedim. Yardim etmeden tv basina gitti. Agridan aglaya aglaya yemek yaptim ve yedi doydu cok sukur cenesi durdu. Ramazan ayinda annemleri iftara cagirdim. Ben annenlerin karnini doyuramam dedi. Erkek kardesim 1 gunlugune bize gelmek istedi. Ben kardesini besleyemem dedi. Halbuki nisanliyken her haftasonu bizdeydi. Neler hazirlayacagimizi sasirirdik. Tuhaf olan da şu ki annemlerin yanindayken surekli onlarin yuzune guluyo onlar bi gidiyo hakaretler havada ucusuyo. Bana 100 tl harclik verir ayda. O da ekmekle tukenir biter. Evliligimizin ilk haftasinda kucucuk bi tartismamiz olmustu. Babasini arayip beni sikayet etti. Nisanliyken gezelim diye can atan adam simdi sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda. Opuyorum kokluyorum ben fazla ilgiye gelemem cekil tepemden diyor. Evde ekmek bitiyor ekmek al diyorum sen al diyo alip geliyorum disari koca bulmaya mi ciktin diyo bu seferde. Daha 3 ay oldu neden boyle oldu hicbirsey anlamiyorum. Belki diyeceksinizki niye bosanmiyorsun bosan gitsin. Ailem ozellikle de annem sabret kizim diyor. Sabredemez oldum artik. Aglamadigim bir gunum basimin agrimadigi bir saniye bile yok. Artik nefret ediyorum. Belki suc bendedir size anlatmak istedim belki ben yanlis davraniyorumdur fikir almak istedim. Sadece icimi dokmek biraz da olsun rahatlamak istedim.. Cunku cok yalnizim..
Bence akıllı davranın. Çevrenizde mutlaka ev hanımları için düzenlenen meslek edindirme kursları vardır. O kurslardan birine kaydolun, bu kurslar ücretsizdir. Eşiniz izin vermiyorsa da söylemeyin zaten gündüzleri oluyor gittiğinizi fark etmez bile. Elinizde bir mesleğiniz olsun. Bu dönemde kenara 3 5 kuruş atabiliyorsanız atın. Daha sonra eşinize çalışmak istediğinizi söyleyin ve ikna etmeyi deneyin. Çalışmayan kadınlara erkekler saygı duymuyorlar çünkü ve onları köle gibi görüyorlar. Çalışmaya başlarsanız her şey değişecektir. Eğer dikiş nakış vs. kursuna giderseniz evden de çalışıp para biriktirebilirsiniz. Baktınız evlilik gitmiyor boşanın güzel kardeşim. Mesleğiniz ve bir miktar paranız olduktan sonra tekbaşınıza bir hayat kurar gül gibi yaşarsınız. Bir de Allah aşkına ölümü falan düşünmeyin. Daha durun yolun başındasınız ilk sorunda pes edip ben ölücem diye tutturursanız Allah'ın bile gücüne gider öyle bir dert verir ki size kalakalırsınız.

Suç sende... Hiç tanımadığın, huyunu suyunu bilmediğin bir adamla evlenmişsin. E kavun da değil bu herifler koklayınca anlamıyorsun ne mal olduğunu. Bir evlilik üç ayda nasıl bu hale gelir ki?
6 ay kadar gorsumusler yalnız bence bazıları gerçek yüzünü bin yıl da olsa sakliyor

6 ay kadar gorsumusler yalnız bence bazıları gerçek yüzünü bin yıl da olsa sakliyor
6 ay bir insan kendini çok güzel saklar zaten. Gerçi insan görmek istemezse bin yıl da görmez.
Çalışmana kesinlikle karşıyım demesi bile aslında bir soru işareti bırakmalıydı kafada bence. O kadar da gizlememiş kendini.

Benim eşim 7 sene sonra çok değişti çocuk olduktan sonra ve şimdi boşanmayı düşünüyorum 9 aylık oğlum var iş bulup boşanma davası açıcam çünkü o da psikolojik şiddet uyguluyo fırsat kolluyo bunun için ki bıktım artık evladım büyüyünce beni bu şekilde tanısın bilsin istemem size de tavsiyem restinizi siz çekin çocuktan önce rest çekerim diye düşünüp kavgadan sonra bi köşede ağlayan eşim şimdi kucağımda bebekle çalışamam gidemem diye düşünüp istediği gibi davranıyo, böyle ikiyüzlülere verilecek en güzel cevap onlarsız gayet mutlu yaşayabileceğimizi göstermek Allah bize can vermiş sağlık vermiş birçok nimet vermiş ona isyan edip ölümü düşünmeyin sakın Allah'a güvenip eşinize ve ailenize karşı durup hakkınızı arayın çocuğunuz da yok daha iyi bir kısmet elbet çıkar tek erkek o değil dünyada. Allah yardımcınız olsun sakın isyan etmeyin Allah'a dayanın sığının elbet bir çıkış yolu sunacaktır. Ölmek demek bunca nimete hakarettir bir kötü insan için Allah'ın size sunduğu sunacağı güzelliklerden vazgeçmek olmaz yapmayın.

Benim eşim 7 sene sonra çok değişti çocuk olduktan sonra ve şimdi boşanmayı düşünüyorum 9 aylık oğlum var iş bulup boşanma davası açıcam çünkü o da psikolojik şiddet uyguluyo fırsat kolluyo bunun için ki bıktım artık evladım büyüyünce beni bu şekilde tanısın bilsin istemem size de tavsiyem restinizi siz çekin çocuktan önce rest çekerim diye düşünüp kavgadan sonra bi köşede ağlayan eşim şimdi kucağımda bebekle çalışamam gidemem diye düşünüp istediği gibi davranıyo, böyle ikiyüzlülere verilecek en güzel cevap onlarsız gayet mutlu yaşayabileceğimizi göstermek Allah bize can vermiş sağlık vermiş birçok nimet vermiş ona isyan edip ölümü düşünmeyin sakın Allah'a güvenip eşinize ve ailenize karşı durup hakkınızı arayın çocuğunuz da yok daha iyi bir kısmet elbet çıkar tek erkek o değil dünyada. Allah yardımcınız olsun sakın isyan etmeyin Allah'a dayanın sığının elbet bir çıkış yolu sunacaktır. Ölmek demek bunca nimete hakarettir bir kötü insan için Allah'ın size sunduğu sunacağı güzelliklerden vazgeçmek olmaz yapmayın.

Allah yardimciniz olsun. En azindan cocugum yok ona sukrediyorum. Artik ne hali varsa gorsun demeye basladim sabrimi tuketti cunku

Allah yardimciniz olsun. En azindan cocugum yok ona sukrediyorum. Artik ne hali varsa gorsun demeye basladim sabrimi tuketti cunku

Bugun annenize gitmiyor muydunuz siz? Dun gece sizi yataktan kovmadi mi bu adam ne merhameti besliyorsunuz. Kusura bakmayin ama sizi anlamiyorum.

Cunku elimden gelen herseyi yapiyorum. Ekmek istese ekmek yemek istese yemek. Neden degistigini anlayamiyorum ve kafayi yiyorum

Fazla taviz veriyorsun canım. Erkeğin her istediği ne zaman yapılır biliyormusun buna değer olduğunu anladığın an. Yani önce yontacan bunları, huzursuzluğu sen çıkaracan ve anlayacaklar kadının fendi erkeği yendi lafını. Bilgisayara çok mu oturuyor kıracaksın, yemeğe yardım mı etmiyor aç kalacak, he ben paramı getiriyorum eve diyecek, hemen iş ara çalış izine gerek yok. Off şimdi sana bunları diyorumda adamın şiddete meyli varsa kötü olur senin için. Ama işin sırrı tavizde bunu bil en azından...

Evet bir de çocuk olsa bu insanın nasıl davranabileceğini düşünemiyorum benim eşim çocuktan önce sen herşeysin sensiz yapamam ölürüm modundaydı çünkü sabreden bi insan değilim ben Allah'ın hidayet vermediği adama ben doğru yolu göstersem de boş, eşinin Allah'tan korkusu olsa sen hastayken sana çemkirmez benim eşimde kucağımda ağlayan bebek varken bişeyi unuttum diye bana gerizekalı muamelesi yaptı ki cidden bebek ağlayınca annenin aklı başından gidiyo ilk çocuğum annem rahmetli kayınvalide hasta ona da ben baktım hamileyken, bu kadar sıkıntı yaşayıp bide kadir kıymet bilmesini beklemicem artık bıktım daha iyisini benden daha salağını bulacağını sanıyor olabilir ben huzurlu olayım da bebeğimle gerisi boş, senin bi suçun yok anlattığın konularda bizim suçumuz sevgi ve ilgimizi haketmeyenlere vermeye devam etmek. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve hayırlı kapılarını açsın bize.

kocanın ailesi bu davranışlarına ne diyor bir ayar çekiyorlar mı oğullarına.
birde boşanırsam pişman olurum diye korkuyorsun ya niye pişman olacakmışsın ki.
sanki geride sana prensesler gibi bakan bir koca aşk dolu bir yuva mı bırakıyorsun.
insan geride düzgün bir insan yada düzgün olma potansiyeli yüksek bir insan bıraktığında pişman olur.

Cunku elimden gelen herseyi yapiyorum. Ekmek istese ekmek yemek istese yemek. Neden degistigini anlayamiyorum ve kafayi yiyorum
Çünkü elinizden gelen herşeyi yaptığınız için. Bence oturun karşısına çok ciddi konuşun çünkü böyle ömür geçmez. Düzelmesse de ayrılın derim. Ölmekten daha mantıklı bir fikir sanırım:)

YAHU BENİM EŞİM LAF ETMEZKEN HER DEDİĞİNİ YAPMIYORUM. BIRAK ŞUNUN PEŞİNDE KOŞMAYI.

kocanın ailesi bu davranışlarına ne diyor bir ayar çekiyorlar mı oğullarına.
birde boşanırsam pişman olurum diye korkuyorsun ya niye pişman olacakmışsın ki.
sanki geride sana prensesler gibi bakan bir koca aşk dolu bir yuva mı bırakıyorsun.
insan geride düzgün bir insan yada düzgün olma potansiyeli yüksek bir insan bıraktığında pişman olur.

Esimim ailesi gayet rahat. Ister evlensin ister bosansin hic umrunda degil onlarin. Cocukluktan okusun diye yurda vermisler sonra hic ilgilenmemisler. Dugunde bile hic ilgilenmediler. Annesini ariyorum boyle boyle diyorum. Ben napiyim kizim onun huyu oyle diyo

Bu ruh hastasının diğer zalimliklerini geçtim.
Bak güzel kardeşim,
her tartışmada "ananın evine git" diyip evden kovan adam kadar ş.refsiz,benamus,onursuz,kebrağ bir erkek modeli daha dünyaya gelmemiştir.
Bu benamus adamı hayatından derhal çıkar. Sakın sakın kocam diye güvenme. Çek sittiri..

Boyle adamlar duzelmez kesinlikle dahada kotulesir kendinizi ezdirmeyin nekadar sessiz kalirsanz Okadar tepenize biner

X