ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Sen bi de bu cimriye çocuk verirsen evde hergün kavga eder. bu daha çocuk olmadan masraf görüyorsa... bi de işiniz de başınızı aşacak benimle ilgilenemiyorsun der. Çocukla da ilgilenmez çünkü kendi büyük bebek. Hastaya marhamet etmeyen insandan hayır gelir mi?
Lütfen size zulmeden insalardan ayrılın. Zalim bir insanın evlenmesi haramdır zaten. Haksızlığa karşı susan da şeytandır. Ailene bu yazdıklarını oku al babanı ananı anlat birbir. Yanında olmazlarsa çocuk yokken kurtar kendini.

kadın daha buraya yazamadığım neler neler var diyor, belli ki kknın çok büyük tepkisini çekecek şeyler veya ne bileyim dinen uygun olmayan şeyler... buna rağmen sabret, dua et diyenler var. her şeyi yazmamış sizin sabret dediğiniz eşi belki de şizofren veya dinen çok uygunsuzluklar yapan biri. nasıl zan altına giriyorsunuz anlamıyorum kendinize olsa sabreder misiniz?
'kk hep ayrıl der aman bunları salla sen otur sabret' bu nasıl bir mantık siz ne olduğu belli olmayan adamları nasıl korursunuz!! belki zalim bu adam belki Allahın razı olmadığı biri!!! din adı altında zalimleri korumayı bırakın artık.

dua edin ama Allahım doğru yolu göster benim başımı eğdirtme diye edin. bol bol edin gece kalkıp edin hatta.

Sabret sabret nereye kadar canim,caninizi demirci mi dovdu..
Kendi curuk cikmis,o lafi yer insallah agridan kivransin bi gun de siz de diyiverin. Ne halden anlamaz adammis. Oh ne guzel hem hanimi calstirma ,hem 100lira harclikla ayi gecirmesini bekle,erkegim ben diye gez.Alma ekmek falan! Kendi alsin,ne aliyosa onu bulsun,ne buluyosa onu yesin!

Sakin bebek yapiyim deme. Git hap map napiyosan yap bebek isini ertele bak.. biraz daha olc bic tart bakalim adami. Bi 3ay daha bak. Rayina oturmuyosa ailenle ciddi ciddi bi konus,onlar ne diycek....

Cocuk için bekleyin... Gözlemleyin. Oturup konusun. Olmuyorsa olmuyor... Allah yolunuzu ferahlatsın

Tabi para kazanip eve bisey almayinca dikkat etmezsin dedi.

Curuk mu ciktin anlamadimki dedi

Ramazan ayinda annemleri iftara cagirdim. Ben annenlerin karnini doyuramam dedi. Erkek kardesim 1 gunlugune bize gelmek istedi. Ben kardesini besleyemem dedi.

Evliligimizin ilk haftasinda kucucuk bi tartismamiz olmustu. Babasini arayip beni sikayet etti.

Bunun sabredilecek bir tarafı yok, anneniz hayal görüyor. Evlilik böyle birşey değildir. Bu adamdan size koca olmaz. Ömrünüzü heba etmeyin.

böyle annelere inanamıyorum neyi sabret, nasıl sabret. Babanla konuş canım benim hayata yeniden başlayabilirsin boşanmak bi son değil yeni bi başlangıç olsun senin için. O dengesizi çekmek zorunda değilsin hepimiz hayata bir kez geliyoruz zehir etme kendine hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…