Bugun de ölmek isteyen isteyene..
Yasamak bu kadar kötü değil sakinleş. Hatalı olan sensen bile niye kendini bu kadar parçalıyorsun?
Ölmek istediğiniz için bir Tövbe edin önce.
Sonrasında da dayanamıyorsanız dinlemeyin ailenizi.
Açın Boşanma davanızı.
Suç sende... Hiç tanımadığın, huyunu suyunu bilmediğin bir adamla evlenmişsin. E kavun da değil bu herifler koklayınca anlamıyorsun ne mal olduğunu. Bir evlilik üç ayda nasıl bu hale gelir ki?
Suç sende... Hiç tanımadığın, huyunu suyunu bilmediğin bir adamla evlenmişsin. E kavun da değil bu herifler koklayınca anlamıyorsun ne mal olduğunu. Bir evlilik üç ayda nasıl bu hale gelir ki?
al karşına konuş. konuşmayı bile beceremezse bil ki hayır gelmez ondan.
al karşına konuş. konuşmayı bile beceremezse bil ki hayır gelmez ondan.
Ayy ne saygisiz bi adam ya, resmen insan yerine koymuyor seni!Konusmaya basladigim anda kendi de konusuyor. Bi sus dinle sonra cevap ver diyorum. Ben konusurken kendi kendine sarkilar soyluyo dinlemeyi de bilmiyo derdim boyle icimde kaliyo surekli
Geçenlerde bi arkadas yazmisti; olunce tahtali köy dinlenme tesislerine gidecegini mi saniyorsun diye aklima o geldi son gunlerdeki olmek istiyorum konularından :) niye ölesin yahu ? Hem suçlu gorunmuyorsun bu anlattıklarından esin suçlu. Cimri ötesi ve de odun. Iftira atmasi da cabası. Koca bulmaya mi gittin ne ya. karısına yakistirdigi seye bak. Sabretmek zorunda da degilsin. Al karşına konuş. Bir aile terapisine gidelim de kabul etmezse ben boyle devam edemem diye gözünü korkut bakalim ne olacak
Ayy ne saygisiz bi adam ya, resmen insan yerine koymuyor seni!
Konusmaya basladigim anda kendi de konusuyor. Bi sus dinle sonra cevap ver diyorum. Ben konusurken kendi kendine sarkilar soyluyo dinlemeyi de bilmiyo derdim boyle icimde kaliyo surekli