ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Maskesini çıkartmış artık seni çantada keklik gören biri çok üzüldüm dikkatli olun lütfen bebek filan düşünmeyin

karsılasana kadar böyle insanların var olabilecegini bile aklına getirmiyorsun ama işte bazıları böyle dereyi gecene kadar..
böyleleri yüzünden kimseye güven kalmıyor sonra..
yazık günah hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum..
göz göre göre kendine yazık etme dayanamıyorsan ayrıl,bir de cocuk olursa o zaman daha da zorlasır hersey..

Suç sende... Hiç tanımadığın, huyunu suyunu bilmediğin bir adamla evlenmişsin. E kavun da değil bu herifler koklayınca anlamıyorsun ne mal olduğunu. Bir evlilik üç ayda nasıl bu hale gelir ki?
Valla adam manavdan kavun almış gibi davranıyor kadına , baksana çürük çıktı filan demiş

nası bu kadar değişiyor? ne ilginç.
biraz dişli olun desem huzurunuz daha da kaçacak.. ama ezdirme kendini be.

Aslinda sesinizi cikarsaniz ilk basta oda uste cikmaya başlar ama sonra oda anliyacak sizin neyi sevip neyi sevmediginizi birazda kaybetme korkusu verin herseye tamam demeyin surekli agkamayin karsisinda dik durun fazla ilgide gostermeyin o sizin yaniniza gelsin inatsarak degil net bisekilde soyleyin istediklerinizi

Bende ölmek istiyorum ama ısmarlama olmuyo...geçen hafta 3 günlük oğlumu kaybettim..geçen sene kızımı hayat sinav diyip geçiyoruz.....

Bende oyle dusunuyorum. Ama bi yandan da diyorumki acaba ben mi buyutuyorum. Bu kadar kisa surede cok mu abartiyorum. Biraz zaman gecse belki duzelir diyorum. Ama hergun yeni bi huyla karsi karsiya kaliyorum
Bence onun ailesini cagir bi aksam.Konus dök icini.Buyukler bi konussun belki kendine gelir.Yok hala duzelmiyorsa benden bu kadar de.
Ayni yastiga bas koydugu kadina koca bulmayami gittin diyen adamdan hayir gelmez.sizofrenmdr nedir

Su ise bak ya.
Bu adama ne olduki, anneside taniyamiyo demissin.
Herkese boyle demissin.
Nazarmi degdi ne ya.

Saat kac oldu gozume uyku girmiyor. Ayrii odalardayiz suan. Evlenirken o kadar merakliydimki. Tirnak makasina kadar herseyi ozenerek almistim. Suan hersey bosmus diyorum. Keske evlenmeseydim diyorum. Keske gercek yuzunu onceden gorseydim diyorum. Diyorum da diyorum ama fayda etmiyo hicbisey. Evlenirken gercekten cok ama cok iyi dusunun. Hele de karsinizdakini tam taniyamadan evlenmeyin. Ben kendi hayatimi yaktim dersimi aldim en azindan sizin aklinizda bulunsun..

kendini suclama,en azından farkettikten sonra kendin için birseyler yap..
tanımak..mümkün olmuyor bazen öyle güzel maskeliyor ki bazıları birseyleri.. diyorsun ki sözleri yalan da gözyasları da mı yalan,yalanmıs..
Allah iyi insanlarla karsılastırsın diye bosuna demiyorlar..

Seda..Seni cok iyi anlıyorum, yalniz degilsin herseyden once bir Rabbin var sana sah damarindan daha yakın..Kendin veya onun için sabredemeyecek durumdaysan Allah icin sabredemez misin?Boşver sen iyi ol bırak o ne kadar kötü olursa olsun..Sen tum kalbinle tevekkül et..ömrün boyunca sabret demiyorum asla, bir sure daha şans tanı, nisanli sözlü ya da sevgili degil evlisin sanslari emeğini sonuna kadar kullan ve bu esnada gerisini Allaha birak..kolay degil biliyorum ama gerçekten bi sure daha sabret ilerde en azından rahat bir vicdanla ben elimden geleni yaptım dersin..

balık baştan kokar en el üstünde tutulacağın zamanda böyle yaparsa ilerleyince işin içinden hiç çıkamazsın tecrübe edilmiştir. bence düzelir diye bekleme düzelmezler sonuçta basit gibi duran ama çok önemli olaylar bunlar. yol daha yakınken iyi düşün taşın derim ben. herkes sabret der ama sonuçta çeken sensin. ve evlilik çooook uzun bi süreç bunu da ekle düşünürken.

Eşinizi "gerçekten" sevmediğinizi düşünüyorsanız eğer, yukarıda anlattıklarınıza katlanmak yada çare aramak için herhangi bir sebebiniz olmadığını düşünüyorum. Yine de bazı çelişkiler var eşinizde, bunların nedenini bilmek lazım.
Eşinin çalışmasını istemeyip, eve katkısı olmadığı için homurdanması bana biraz çelişkili geldi.. Sindirmeye mi çalışıyor, yoksa siz yeterince baskı kurmuyor musunuz çalışmak için? Tam anlamıyla karşı olmayabilir ya da fikri değişiyor sanırım bu konuyla ilgili.. Eğitim durumunuza göre iş bakmanızı tavsiye ederim. Olumlu ve eşinizin içine de sinebilecek bir iş bulabilirseniz, sanırım çalışmanıza izin verebilir. Tabi gerçek sebep sizi sindirmek değilse..
Psikolojik şiddet görüyorsunuz ve bence en az fiziksel şiddet kadar çirkin. Çürük mü çıktın? Aileni mi doyurucam? gibi tuhaf çıkışlar, karaktersiz bir şekilde aileye gülüp ardından hakaret savurmak falan gibi çirkin durumlar söz konusu.
100 lira harçlık nedir bu arada Allah aşkına? Evin gideri bir yerde durur ve evin hanımı çalışmıyorsa giderleri yönetir, kendi ihtiyaçları için de bir miktar ayırır kenara.. Eskilerin düzeni budur. Sizi kendi babasına şikayet etmesi de anlamsız.. nereden tutacağımı şaşırdım.. Eşinizin yaşı kaç, eğitim seviyesi nedir bilmiyorum ama ciddi sıkıntıları var..
Susarak nereye varmayı planladığınızı bilemiyorum ama bu tarz durumlarda susmak çözüm değildir.. Madem sevmiyorsunuz, babanızı çağırın ve durumu anlatın. Tıpkı burada anlattığınız gibi.. Annenizin "sabret" telkinleri ile bu iş olmaz.. Kimse olayların iç yüzünü tam anlamıyla tahmin edemiyor olabilir... Babanız ve anneniz yanınızdayken de konuşun bu denge yoksunu insanla.. Boşanmak için elbette.. Eşya paylaşın, altın paylaşın ama hayat paylaşmayın.. Bu nedir anlamadım.. Çok çirkin.. Allah kolaylık versin,

Haklisiniz belkide ama gercekten vicdanim suan da cok rahat. Cunku hicbizaman kirmadim hakaretlerine cevap bile vermedim coguzaman. Yarin bi sure ayrilcaz bakalim hayirlisi artik. Teskkr edrm yorum icin

Bak cnm yasin kaç bilmiyorum ama bu adama sakin katlanma bu bir kısır döngü haline gelip seni kişiliğini karakterini kullanıp seni ezecek. .dim dik dur karşısında gün gelecek ayrılıkla bitse bile vicdan yangınlarariyla kapina düşecek merak etme..senin yazdiklarini okudukça kendi evliligim geldi aklima aynısı tipatip sonuç ne mi tabiki hüsran 1 babasız kız çocuğu. .düşün taşın ama kararini ver aynilarini benim eşim yapti 3.5 sene ancak tahammül edebildim çocuğum olduğu halde ancak bu kadar tahammül edebildim canım. .yazacak o kadar çok şey varki az soyluyorum çok anla..hayata bir kere geliyorsun ve o hanzonun kölesi asla olma asla..elbet sancılı bir süreç geciriyorsun ve bu belki daha artacak ama bu kangreni kesip atmadigin sürece hasta olur yataklara dusersin. .dusunki her 5 kişiden 1 insan kanser ve kanser vücudun en zayıf anında yakalıyor insani..Allah korusun tabiki hepimizi ama bu tip hasta ruhlu insanlar için kendini heba etmeye değmez dusunki en ufak bir hastalığında sahip çıkmayan insan kötü hastalığın olsa ne yapar götürür kizininz çürük çıktı diye aileni bile assaglar. .sakinca konuş baktın olmuyor git davani aç bekle bak bakalim sürece. .ama inan akillanmaz çünkü ruhu hasta sana eziyet edip tatmin olacak..Boşanma süreci sancılı olacak ama inan geçecek her kafadan bir ses çıkacak ama sakinlesecek elbet sende kendini ruhunu dinleyip en azindan o assaglik sozleri isitmeyeceksin girer bir işe calisirsin. .ben yaklaşık 5.5yil oldu ıyiki ayrilmisim diyorum dunyaya yeniden geldim gibi ailem sahip cikti destek oldu kendime geldim silkelendim acılar güclendirdi beni..öldürmeyen acı guclendirir çok doğru bir söz. .kızımı bile layık görmedim babasina. .düşük o kadar nefret ettirmis..ne mi oldu sonra köpek oldu kapimda ama ben aslanlar gibi acimi çektim ve bitti o napti vicdan yanginlariyla bize ancak uzaktan bakti. .

Psikolojim alt ust olmus durumda suan. Cunku surekli sinirlendirmek ve ezik durumuna dusurmek icin hakartler laflar ediyo.30 yasinda aramzda 10 yas var. Universite mezunu ve ogretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…