ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Ben her dedigini yaptigim icin bir dedigini iki etmedigim icin soyledigi her kotu laf cok zoruma gdiyo gercekten. Icim o kadar cok doluki en son buraya yazip birileriyle paylasmak istedim

Sen konuşurken şarkı söylemek ne ya saygısız bu adam kendine ceki duzen vermezse gecmez bir ömür

Bende oyle dusunuyorum. Ama bi yandan da diyorumki acaba ben mi buyutuyorum. Bu kadar kisa surede cok mu abartiyorum. Biraz zaman gecse belki duzelir diyorum. Ama hergun yeni bi huyla karsi karsiya kaliyorum

Ya düzelir belki yazan var gerçekten çok ilginç... Adam asıl halini belli etmiş,nişanlılığı boyuncada maskelemiş ama bence sizde nişanlılık boyunca bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz ya da görmek istememişsiniz nasıl böyle bi adam hiç açık vermez 6 ay ? Resmen adam 20 yıldır evli gibi sabırsız davranmaya başlamış daha ilk zamanlardan.
Hayatınızı bu odunla geçirmek istiyor musunuz gerçekten Belki düzelir falan da demeyin lütfen insanlar bu kadr radikal şekilde değişmezler

neden evlenince değiştiki
acaba hayalkırıklığımı yaşadı hanzo
ne bekliyorlarki bilmiyorum
sanki kendileri zannedersin prens
sonar hanımlarını beğenmezler çeneleri durmaz

Daha yazmadigim o kadar cok sey varki. Butun hepsini yazsam esime hakaretler havada ucusur. Hakli olarak tabi. Bana safmisin cekme onu dersiniz. Ama bilmiyorum. Bu kadar kisa surede kesin hukumlu olmak da istemiyorum. Bi yandan da yoruldum sabredemiyorum. Aklim duygularim karmakarisik dua ediyorum surekli

Neden bu adamin her dedigini yapiyorsunuz? Nasil alisirsa oyle gider ekmek almaya falan gitmeyin kendi halletsin bu tarz isleri. Ayrica sizde ona onun size davrandigi gibi davranin. Aglamayi da kesin ayrica. Guclu olun dik durun sizi kafese aldigini dusunup bu sekilde rahat davraniyor. Kesinlikle taviz vermeyin. Kacan kovalanir unutmayin.

neden evlenince değiştiki
acaba hayalkırıklığımı yaşadı hanzo
ne bekliyorlarki bilmiyorum
sanki kendileri zannedersin prens
sonar hanımlarını beğenmezler çeneleri durmaz

Hayalkirikligi yasatacak hicbirsey yapmadimki. Her konuda en iyisini yapmaya calistim. Ama nerde yanlis yaptim da bu hale geldi cozemedm

Aglamadigim zaman bogazimda birseyler dugumleniyo agladikca rahatliyorum. Her dedigini yapmayinca evde kavgalar kiyametler hakaretler ucuyo

ee baksana her dediğini yapıncada uçuşuyo hakaretler..bence her dediğini yaptığın için tepene çıkmış biraz ders vermen korkutman gerekecek sanırım..

Aglamadigim zaman bogazimda birseyler dugumleniyo agladikca rahatliyorum. Her dedigini yapmayinca evde kavgalar kiyametler hakaretler ucuyo

Ucusursa ucussun sizde ona karsilik verin bakalim ne olacak? Cok ileriye giderse polisi arayin gelsin rapor tuuturun surundurun. Anneniz sizi bu adama kole olun diye dogurmadi. Ya adam olur ya da defolur gider. Emin olun ailenizde sizin dediginiz gibi soylenmeyecektir ana baba yuregi dayanamaz cunku.

canım burda yalnız sakinleşmek yerine dahada hınç dolarsın yapma lütfen

bi arkadaşın dostun kardeşim dediğin seni sakinleştirecek yangına körükle gitmeyecek aileden olmayan seni iyi tanıyan biri ile konuş

emin ol hiç kimse bak üstüne basarak söylüyorum hiç kimse 4*4 mutlu değil

kol kırılır yen içinde kalır derler

kimde kırık tarafını göstermez

tamam yaşadıkların sinir bozucu ama daha 3 aylık evlisin konuşmana rağmen düzeltmeye çalışmana rağmen dahada azıtırsa o zaman annele babanla net konuş

sonuçta hayat senin hayatın

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

Cok tesekkur ederim. Biraz daha sabir icin dua ediyorum sadece

Vay hayvan vay..
Benim babam annemi 1 ay beklemis ilk gece icin..bırak küsüp homurdanmayı telkin etmis devamlı annemi..

Kopruyu gecene kadar ayıya dayı demis, olay bu..

Tam bir hödükmüs esin kusura bakma..

İnsan yedisinde neyse yetmisinde de o oluyor..degisecek diye bekleme yani..

Bekliyorum ama yorumlardan anladigim kadariyla hata yapiyorum sanirim

O zaman evet katlanacaksınız sanırım.
Allah'ım sabır versin inşallah
Nasıl bu kadar gözü kapalı evlendiniz ilginç.
İş yok, para yok, Çalışmaya izin yok.
Aileniz nasıl müsade etti buna?

Esimin bi akrabasi sayesinde tanistik gorustuk. Ilk gorusmelerimizde oyle sakin guzel konustuki babam bile cok sevdi. Kopruyu gecene kadar cok guzel yaglayip balladi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…