canım ölmek nedir yahu
aslında kafamdan geçenleri yazmam gerekirse saçı başı yolunası bir insan
ancak sakin olduğu güzel olduğu zaman otur güzel bir şekilde konuş evliliğinizin temellerini sağlam atmak istediğini saygı sevgi istediğini seninde bi sabrın olduğunu anlat
ve hiç bi zaman evliliğinde kimsenin kışkırtmasına özelliklede buranın yani kknın kışkırtmasına hiç gelme
düşünerek hareket et
ve çok dua et
çalışmıyosan çalışmıyosun o erkekliğini sen kadınlığını yap
kumandada düşer misafirde gelir mecburda alacak herşeyi
o 100 lirayıda keyfine harca ne ekmek falan alıyosun
inşALLAH herşey yoluna girer
birbirini uzuuun uzun tanıyıp aynı evin içine girince yabancı olan insanlar var
erkekler sanırım birazda daha geç alışıyolar biz kadınlar gibi evcil değiller ve kıtlar galiba
erkeklerin çocuktan farkları yok ve çok geç oturaklaşoyolar
bu aradaa
bende kumandayı 10 kere düşürürüm söylenir durur
Hicbirsey umurunda degil. Naparsan yap ne halin varsa gor diyo. Biri buyu mu yapti diye dusunmeden edemiyorum. Cunku annesi de oglunu taniyamiyor artik noldu boyle diyo
Sen konuşurken şarkı söylemek ne ya saygısızbu adam kendine ceki duzen vermezse gecmez bir ömür
neden evlenince değiştiki
acaba hayalkırıklığımı yaşadı hanzo
ne bekliyorlarki bilmiyorum
sanki kendileri zannedersin prens
sonar hanımlarını beğenmezler çeneleri durmaz
Neden bu adamin her dedigini yapiyorsunuz? Nasil alisirsa oyle gider ekmek almaya falan gitmeyin kendi halletsin bu tarz isleri. Ayrica sizde ona onun size davrandigi gibi davranin. Aglamayi da kesin ayrica. Guclu olun dik durun sizi kafese aldigini dusunup bu sekilde rahat davraniyor. Kesinlikle taviz vermeyin. Kacan kovalanir unutmayin.
Aglamadigim zaman bogazimda birseyler dugumleniyo agladikca rahatliyorum. Her dedigini yapmayinca evde kavgalar kiyametler hakaretler ucuyo
Maddi bir dayanağınız var mı?
Çalışmanıza izin vermeyen adamdan ayrılınca nasıl geçinirsiniz mesela?
canım burda yalnız sakinleşmek yerine dahada hınç dolarsın yapma lütfen
bi arkadaşın dostun kardeşim dediğin seni sakinleştirecek yangına körükle gitmeyecek aileden olmayan seni iyi tanıyan biri ile konuş
emin ol hiç kimse bak üstüne basarak söylüyorum hiç kimse 4*4 mutlu değil
kol kırılır yen içinde kalır derler
kimde kırık tarafını göstermez
tamam yaşadıkların sinir bozucu ama daha 3 aylık evlisin konuşmana rağmen düzeltmeye çalışmana rağmen dahada azıtırsa o zaman annele babanla net konuş
sonuçta hayat senin hayatın
ALLAH cc yar ve yardımcın olsun
O zaman evet katlanacaksınız sanırım.Yok maalsef. Sirf bu yuzden katlaniyorum birazda
Vay hayvan vay..
Benim babam annemi 1 ay beklemis ilk gece icin..bırak küsüp homurdanmayı telkin etmis devamlı annemi..
Kopruyu gecene kadar ayıya dayı demis, olay bu..
Tam bir hödükmüs esin kusura bakma..
İnsan yedisinde neyse yetmisinde de o oluyor..degisecek diye bekleme yani..
O zaman evet katlanacaksınız sanırım.
Allah'ım sabır versin inşallah
Nasıl bu kadar gözü kapalı evlendiniz ilginç.
İş yok, para yok, Çalışmaya izin yok.
Aileniz nasıl müsade etti buna?