Bak cnm yasin kaç bilmiyorum ama bu adama sakin katlanma bu bir kısır döngü haline gelip seni kişiliğini karakterini kullanıp seni ezecek. .dim dik dur karşısında gün gelecek ayrılıkla bitse bile vicdan yangınlarariyla kapina düşecek merak etme..senin yazdiklarini okudukça kendi evliligim geldi aklima aynısı tipatip sonuç ne mi tabiki hüsran 1 babasız kız çocuğu. .düşün taşın ama kararini ver aynilarini benim eşim yapti 3.5 sene ancak tahammül edebildim çocuğum olduğu halde ancak bu kadar tahammül edebildim canım. .yazacak o kadar çok şey varki az soyluyorum çok anla..hayata bir kere geliyorsun ve o hanzonun kölesi asla olma asla..elbet sancılı bir süreç geciriyorsun ve bu belki daha artacak ama bu kangreni kesip atmadigin sürece hasta olur yataklara dusersin. .dusunki her 5 kişiden 1 insan kanser ve kanser vücudun en zayıf anında yakalıyor insani..Allah korusun tabiki hepimizi ama bu tip hasta ruhlu insanlar için kendini heba etmeye değmez dusunki en ufak bir hastalığında sahip çıkmayan insan kötü hastalığın olsa ne yapar götürür kizininz çürük çıktı diye aileni bile assaglar. .sakinca konuş baktın olmuyor git davani aç bekle bak bakalim sürece. .ama inan akillanmaz çünkü ruhu hasta sana eziyet edip tatmin olacak..Boşanma süreci sancılı olacak ama inan geçecek her kafadan bir ses çıkacak ama sakinlesecek elbet sende kendini ruhunu dinleyip en azindan o assaglik sozleri isitmeyeceksin girer bir işe calisirsin. .ben yaklaşık 5.5yil oldu ıyiki ayrilmisim diyorum dunyaya yeniden geldim gibi ailem sahip cikti destek oldu kendime geldim silkelendim acılar güclendirdi beni..öldürmeyen acı guclendirir çok doğru bir söz. .kızımı bile layık görmedim babasina. .düşük o kadar nefret ettirmis..ne mi oldu sonra köpek oldu kapimda ama ben aslanlar gibi acimi çektim ve bitti o napti vicdan yanginlariyla bize ancak uzaktan bakti. .
İlerde pisman olurum diye cok korkuyorum. Henuz 3 ay oldu bu kadar az zamanda o kadar cok sey cektimki. Millete sorsan 3 ayda bosanilirmiymis. Anneme sorsan sabret kizim. Kocam olcak insan dusuncesiz. Bu gece ayirdik odalari. Bana diyo ki yatak odasinin parasini ben verdim git kanepede yat diyo. Artik yeter dedim basim catliyo sikintidan