ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Biraz zamana bırakın bi süre ailenizin yanına gidin tabi misafirlige gidin küs olarak değil biraz yalnız kalsın eşiniz bide asla alttan almayın sabırlı olmak haksızlık karşısında susmak değildir kendinizi savunun sırf bagiracak huzursuzluk olacak diye sineye çekmeyin olursa da olsun en azından onunuzu görmüş olursunuz ve asla ama asla çocuk yapmayın

öyle yada böyle bu işin sonu ya cinnet ya boşanma en kolayını seç

Aglamadigim zaman bogazimda birseyler dugumleniyo agladikca rahatliyorum. Her dedigini yapmayinca evde kavgalar kiyametler hakaretler ucuyo
Canim cok uzuldum belki bekarken her dedigini yaptiran birisiydi onun icin surekli birseyler diyordur en kucuk erkek mi yoksa esiniz benimkide oyleydi daha yeni yeni taniyoruz birbirimizi soylediklerinde belki sakasina laf olsun diye diyordur sizde gercek anliyorsunuzdur bilemedim ki çok simarik yetistirilmis esiniz onun icin sizin halinizden anlamiyor konusarak yada kuserek kirildiginizi belli ederek ders verin bence

Afedersin ama esin tam karaktersizmis baskada bi yorum yapamicam diyecek bise bulamiyorum valla

Ağlamanı anlıyorum benim de kızınca gözlerim yaşarır engel olamam.. Düzelir falan diyenler olmuş da şöyle bir durum var. Küçük şeyler düzelir bunun neresini tutsak elimizde kalıyor. Hakaret eden bir adamla ömür geçmez. Bir de kardeşini istememiş ya ben acaip sinir oldum kardeş ya kıyamam.

Selam Arkadaşlar. Henüz az önce üye oldum. Derdimi birileriyle paylasmak birilerinin bana destek olmasi bana iyi gelir belki diye dusundum. Cunku gercekten artik cikmazdayim. 3 aylik yeni evliyim. Ama evlilikten oyle bir sogudumki ölüp kurtulmak istiyorum resmen bu hayattan. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama ilk goruste icim isinmisti. Sevmistim. Simdi anliyorumki sevmemisim sadece sevdigimi sanmisim. 6 ay kadar nisanli kaldik. Nisanliyken hersey cok guzeldi. Her dakika mesaj atmalar canımlı cicimli konusmalar. Sinemaya gitmeler. Her haftasonu bize gelirdi. Sensiz duramiyorum derdi. Gezmeye cikardik. Elimi simsiki tutardi. Onu o kadar cok seviyordumki gozlerine baktikca icim eriyordu mutluluktan ucuyordum sanki. Sarildigimda birakasim gelmiyordu. Neyse evlendik dugunumuz oldu.Dugun salonundan evimize geldik. Bizimle birlikte gorumcem ve eltimler geldi. 5 dk oturup kalktilar. Eşim gelinligimi cikardi. Ben o kadar korkuyorumki kendimi hicbirseye hazir hissetmiyorum. Ve sırf istedigi işi yapamadik diye sinirlendi küstü ve yatti. Neyse haklidir dedim gecistirdim. Ikinci gun o sorunumuz ortadan kalkti. 1 hafta boyunca mutlu mesut gecindik. 1 haftadan sonra inanilmaz sekilde degisti. (Bu arada eşim calisiyo ben calismiyorum. Ki zaten calismama sonuna kadar karsi. ) Televizyon izlerken ben yanlislikla elimden kumandayi dusurdum. Dikkat etsene dedi. Cevap vermedim. Tabi para kazanip eve bisey almayinca dikkat etmezsin dedi. Ben kalktim mutfaga gittim sirf cevap vermemek icin. En ufak bi tartismada esyalarini topla git diyo. Regl donemlerim cok agrili geciyo ama sadece 1 gun suruyo. Regl oldum karnim agridan kopuyor. Esim icerden bagirdi yemek hazirla da yiyelim diye. Ben cevap vermeyince yanima geldi noldu dedi karnim cok agriyo dedim. Curuk mu ciktin anlamadimki dedi mutfaga gitti. Ben hungur hungur agladim. Sandimki yanima uzanir oper koklar agrim var diye uzulur. Ama aldigim cevap karsisinda sok oldum. Mutfakta biseyler hazirlamaya basladi bi yandan da homurdaniyo. Yemegimi kendim hazirlayacaksam niye evlendimki diyo. Be adam hergun cesit cesit yemek yapiyorum bigun idare etsen ölürmüsün. Tabi bunlari kendi kendime soyluyorum. Yuzune soylesem binbir turlu hakaret. Aglaya sizlaya mutfaga gittim cekil ben hazirlarm dedim. Yardim etmeden tv basina gitti. Agridan aglaya aglaya yemek yaptim ve yedi doydu cok sukur cenesi durdu. Ramazan ayinda annemleri iftara cagirdim. Ben annenlerin karnini doyuramam dedi. Erkek kardesim 1 gunlugune bize gelmek istedi. Ben kardesini besleyemem dedi. Halbuki nisanliyken her haftasonu bizdeydi. Neler hazirlayacagimizi sasirirdik. Tuhaf olan da şu ki annemlerin yanindayken surekli onlarin yuzune guluyo onlar bi gidiyo hakaretler havada ucusuyo. Bana 100 tl harclik verir ayda. O da ekmekle tukenir biter. Evliligimizin ilk haftasinda kucucuk bi tartismamiz olmustu. Babasini arayip beni sikayet etti. Nisanliyken gezelim diye can atan adam simdi sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda. Opuyorum kokluyorum ben fazla ilgiye gelemem cekil tepemden diyor. Evde ekmek bitiyor ekmek al diyorum sen al diyo alip geliyorum disari koca bulmaya mi ciktin diyo bu seferde. Daha 3 ay oldu neden boyle oldu hicbirsey anlamiyorum. Belki diyeceksinizki niye bosanmiyorsun bosan gitsin. Ailem ozellikle de annem sabret kizim diyor. Sabredemez oldum artik. Aglamadigim bir gunum basimin agrimadigi bir saniye bile yok. Artik nefret ediyorum. Belki suc bendedir size anlatmak istedim belki ben yanlis davraniyorumdur fikir almak istedim. Sadece icimi dokmek biraz da olsun rahatlamak istedim.. Cunku cok yalnizim..
Hay ben öyle erkegiiiinnnn.................!:KK62:

Yarin annemlerin evine gidicem. Daha az once bana o...u dedi. Sinirlerim ve sabrim cok tasti. Artik kafamda bitirdim

Kendini suçlama sana gerçek yüzünü yeni göstermeye başlamış.
Çalışmani istemiyor çünkü çalışan kadın her an çekip gitme lüksü olan kadindir.sen calisamasan bile ailenin hep yanında olduğunu her koşulda onu terkedebilecegini hissettir.biraz korkut fazla sindirmiş seni. Sakin bu adamin yanında ağlama ağlamak pasif direnistir gülümse sinir olsun. Bi süre kendi haline bırak ilgilenme eline kitap al oku örgün varsa ör dikkatini üstünden çek

Yarin annemlerin evine gidicem. Daha az once bana o...u dedi. Sinirlerim ve sabrim cok tasti. Artik kafamda bitirdim
Git bi süre kafani dinle sen de düşün bende düşeneyim de.sana neden o lafi etti gerçekten çok üzücü daha cicim aylarinda olmaniz gerekirken yaptigina bak ailesinin etkisinde kalıyor olabilir mi

Bu gün bdv başlıklarının modası ölmek istiyorum sanırım

niye ölecekmişsin çok dayanamıyorsan boşan olsun bitsin

Cunku elimden gelen herseyi yapiyorum. Ekmek istese ekmek yemek istese yemek. Neden degistigini anlayamiyorum ve kafayi yiyorum
herseye susar sim bende belki düzelir die ama annem ve kardeşime hazırladığı bi sofra zoruna giden adamı 1 dk çekmezdim kb bnce biraz daha ileri gitmeden karekter huyu tavrını koy evlendin diye dünyanın sonu olmadığını boşanmanın da olabileceğini hatirlat terbiyesize

Bosanma davasini acsam annemlerin cenesi durmayacak. Sabredemedin birsuru laf. Oraya gitsem oyle burda kalsam boyle
Sıkıca Korun ozaman böyle pisliklerini ömür boyu can bağını olmasın sabredilecek gibi degilki bakkala git ör. ....pu annene git or. ... pu eve biri gelse doyuramam Afedersin ama aç köpek açlıktan mi geliyorlar iftar sofrası hiçmi duymadin derdim

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim okurken çok üzüldüm.. işte belli olmuyor kimse dört duvar arasına girmeden demek.. :KK43:
sabredin bence de okuyun üfleyin dua edin.. inşallah düzelir.

Allah yardimcin olsun durumuna cok üzüldüm :KK43: belki evliliğe alisamamistir. Bir sure sabret ancal uzarsa bosanmadan huzur yok gibi. Ailenden de saklama bence. Sonuçta sen isteyip karsilatina cikarmamissin. Görücü usulu olmus. Buyuk ihtimal ailende istedi. O yüzden saklama derim. Bazi erkekler aile desteğini gorunce sinebiliyor.
Vay arkadas adama bak. Hem calistirma( tuhaf bi cumle oldu farkındayım onaya ihtiyacin yok aslinda) hem de laf soyle dir dir et. Oldu.. egosunu tatmin icin mi evlenmis ne
.

X