Oldu paşam başka..

Ben kadının tavrına sinir oldum sonuçta misafir ev sahibi değil bana emrivaki yapmaya hakkı yok

Gelip benim evimde bana emrivaki yapamaz çocuklarım üzerinden hemde pazar günü eşim ertesi gün işe gidecekken illa gelelim diye ısrar et sonra da onları istemiyorum yok ya başka

Eşim zorunluluktan dışarı çıkarayım dedi yoksa odada kalacaklardı salonda otursunlar kapıyı kapatayım mantıklı ama kadın sürekli mutfağa sigara içmeye gidip geliyor e napsınlar çocuklar

Ya hayvanlardan korkuyordur belki, belki alerjisi var...

Madem bu hayvanlar evinizin bireyleri hep birlikte misafirinizi rahat ettirmeye çalışın.

Ne olacak Allah aşkına? 7-24 birlikte misiniz sanki?
Zorla kendini davet ettirip evimde emrivaki yapmaya kimsenin hakkı yok zorla getirmedik sonuçta onları bile isteye geldiler

Sadece sevme-sevmeme meselesi.

"Ben sevmiyorum, evinde kedi köpek olduğunu bildiğim halde gelmek istiyorum, o yüzden kedini köpeğini kapatmalısın."
Tabi tabiiii bende öyle düşünüyordum zaten !!!

Kedi sahibi biri olarak sonuna kadar hak veriyorum, köpekleri de çok severim ancak çocukluk travmamdan dolayı aşırı derecede korkarım. Onlar da korkuyorlarsa olabilir. Ben bu tarz durumlarda ya önceden söylüyorum illa ev olacaksa mecburen kapatıyorlar bir yere ama kısa tutuyorum. Ya da dışarıda buluşuyorum yahut benim evimde. Dostlarım beni yanlış anlamazlar evlerine gelmeyişimin nedenini bilirler. İnanılmaz bir korkum var asla yenemiyorum hep uzaktan seviyorum köpekleri. Bence başka şekilde görüşülmeliydi misafirlerle.

İlla gelmek isteyen insan bunları göze alarak geliyordur.

hayatimda boyle komik konu gormedim..
bozuk olan moralim yerine geldi cok sagol..

Veterinerimiz birinin Kurt kırması diğerinin Rus finosu olduğunu söyledi ama emin değiliz çünkü sokakta bulduk
internetten simdi resimlerine baktim asagida resimleride var ikiside oyle korkucak kopekler degil hele rus finosundan korkar mi insan ya ikiside cok sevimli kopekler ikiside sizin sozunuzu dinliyodur zaten
fobileri falan varsa sadece sunu rica edebilirlerdi oturduklari odaya girmemelerini.
nedemek ODAYA KAPAT ayip denen bir sey var 5 dk kahve icip gidebilerdi.

Bana kalırsa da tepkiniz abartı olmuş.Tamam hayvanları sevebilirsiniz ama biri çıkıpta sizin bir hayvanınıza Zarar vermiş gibi kinlenmişsiniz.Gerek yok ayrıca odaya kapatmak degil o bnce nasıl olsa bildikleri ev baska oda da da oyalandıkları şeyleri verirsiniz gayet iyi zaman geçirirler arada da gider kontrol edersiniz sanki hayvan sabaha kadar aç susuz orda mı kalacak anlamadım.Köpek için yer farkedermi.

Benim de kedim var diye arkadaşlarım gelmiyor evime çok sinir oluyorum sürekli eleştiri alıyorum bu konuda gayet de tertemiz evim ve de aileden de sürekli Bebek olursa atacaksın gibi saçma Emirler duyuyorum bu anlayıştaki insanları esefle kınıyorum merhamet denen duygu yalnızca insanlara duyulmaz onlar da can onlar bize emanet tabi gel de anlat şu topluma

benimde muabet kusun var bebek olcak annem verin baskasina diyo ayni odada olmaz diyo anneme dedim esim baskasina asla vermez dedim solona koyariz olur biter dedim

Fazla sert olmuş bu düşünceniz. 1 saat odada bekleseler bir şey olmazdı ki .
Evinizde hayvan besliyorsunuz diye sadece hayvandan hiç çekinmeyen kişiler gelecek diye bir kural mi var ?
Belki korkuyor, belki huylaniyor, belki alerjisi var .

Bir saat gezdirilir ki zaten gezmeye çıkmak zorundalar , 1 saatte odada oyalanacak bir şey bulunabilir.

Buyumu , suyumu sevmeyen gelmesin demek hiç hoş değil.

Zorla kendini davet ettirip evimde emrivaki yapmaya kimsenin hakkı yok zorla getirmedik sonuçta onları bile isteye geldiler
Tepkinizi abartı buldum. Sizi sevmiş, yakın görmüşki evinize gelmiş. İnanın hakkında böyle düşündüğünüzü bilse çok üzülürdü söz konusu kişi.

Bilmeden konustugunuz o kadar belli ki. Evet köpek için yer farkeder. Siz baska odadayken köpeğinizi baska odaya kapatırsanız açana kadar ağlar. Ama tabi alt tarafı köpek ağlasa ne olacak sizin için değil mi? Bilip bilmeden ahkam kesmeseniz keşke.

Ay yazmıcam bu konuya daha fazla. Bilen de konusuyor bilmeyen de.

Bazı hayvanseverler aşırı tepkili oluyor gerçekten. Biz ilkokuldayken bir amca vardı. Sevimli bir köpeği vardı. Birgün okuldan eve giderken aaa ne sevimli köpek dedim diye beni öğretmenime şikayet etmekle tehdit etti. Neymiş köpeğe köpek demek hakaretmiş. Adam kabusumuz olmuştu ya. Bildiğin güzergah değiştiriyorduk.

Sağlıklı hareketler değil bunlar.

Odaya tıkmak bencede çok yanlış ama hava almaya çıkartılabilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…