• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oldu paşam başka..

Benimde arkadasimin kopegi var beni defalarca evine cagirdi korktugum icin gelemem dedim bana defalarca onu odaya kapatirim dedi korktugum halde kopegim olmadigi halde ben kabul etmedim yazik sonucta o da bi canli gonlum razi gelmedi boyle biseyi insanlar nasil isteyebiliyo anlayamiyorum

Bizimde evimizde bi köpek var. Evet bizim icinde o ailenin bi bireyi ama hayvan seven var sevmeyen var onlara saygi duymak zorundayiz. Sevmeyen bi misafirim gelince direk odasina koyururm. Zaten oyuncaklari var onlarla oynarken zamanini geciriyo.

Genel olarka haklısınız da

sonuçta misafir evin bir yerinde oturur

örneğin köpekler iki saat salona girmeseler olabilir yani

evet hoş değil bu talep çocuğunu öbür odaya kapat denmez ama çocuğa bak X teyzeler geldi sen bir kaç saat odanda takıl denebiliyor

biz bir yere gitmiştik iş için evde kedi vardı bend e hamile idim

diğer arkadaş hoşlanmadı kediden sahibi isterseniz bahçeye göndereyim dedi o da hemen atladı beni bahane etti kedi gitti ben ise yok kalsın zararı yok bize diyecektim tam

Korkan misafir için köpeği ayrı tutmak daha makul, sonuçta korku bu ama "ben sevmem" diyen için göndermem köpeğimi. Bu misafir olduğun eve, o evde yaşayanlara saygıdır. İki saat tahammül edersin.

Ben köpekli bir insanım, köpek sevmeyen insanın evime gelmek gibi bir mecburiyeti yok.

Saygı karşılıklı olur. Sırf sevmediği için köpeğimi odaya kapatmamı isteyen insanin bana ve evime saygısı yoktur o zaman. Al besle demiyorum sonuçta kimseye, iki saat sen koltukta otururken hayvan kendi yatağında yatacak, bu kadar basit yani.
Ben gerekli görürsem zaten içeri gönderirim köpeğimi, manyak mıyım zorla köpeğimi sevdireyim? Karşılıklı niyetler iste bunlar.

Neyseki senin akraban falan değilim köpeklerden çok korkarım ben evinden içeri sokmazdın sanırım :110:

görümcenin dıdısının dısısı size niye geliyor? böyle bişey isteme hakkını kendinde nasıl buluyor?

kabul etmediniz umarım.

Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
+1

Buna kesinlikle katılıyorum. :-)

Benim de bir kedim vardı bir zamanlar, van kedisi.
İri yapılı olduğu için genelde gelenler korkuyordu.
Fakat ben istifimi bozmuyordum, genelde "siz ona ilişmezseniz o da size ilişmez" derdim.
Zaten saldırgan yapısı olacak hali yok evcil bir kedinin.
Genelde erken kalkarlardı, çokta tın...

Sinir olmayın, sadece kibar bir ağızla hadlerini bildirin yeterli...
Gelirken sana mı sormuşlar da, "odaya kapatın" diyorlar.
Terbiyesizler...

Ben çok korkarım köpekten ,besleyemem mesela,besleyene de gitmem, aşırı bir korku bu, köpeği evde beslemenin doğru olmadığına inandığım için de gitmem ayrıca...

Kediden de korkarım ama o kadar değil. Bir arkadaşımın var kedisi, ben gidince salonda oturuyorum, kapım kapalı oluyor,bunu ben talep etmedim, kendisi yapıyor,hiç de sorun edecek değilim. Ben hayvanın düzenini bozmaktan dolayı rahatsız oluyorum zaten, çünkü gördükçe bağırıyorum istemsiz..

Hayvan besleyenlere saygı duymak lazım, onlar da fobisi olan, rahatsız olanlara saygı duymalı diye düşünüyorum.

+1

Buna kesinlikle katılıyorum. :-)

Benim de bir kedim vardı bir zamanlar, van kedisi.
İri yapılı olduğu için genelde gelenler korkuyordu.
Fakat ben istifimi bozmuyordum, genelde "siz ona ilişmezseniz o da size ilişmez" derdim.
Zaten saldırgan yapısı olacak hali yok evcil bir kedinin.
Genelde erken kalkarlardı, çokta tın...

Sinir olmayın, sadece kibar bir ağızla hadlerini bildirin yeterli...
Gelirken sana mı sormuşlar da, "odaya kapatın" diyorlar.
Terbiyesizler...
Hayir yani evin bireyi,sahibi onlar. Misarif misafirligini bilse keske

Ben çok fazla hayvanların evde bakılması taraftarı değilim ama yakınlarında kendi çocuğundan ayırmayan insanları görüyorum herkesin kendi tercihi .kimsenin evine gidip de düzeni bozma hakkı kimsede korkuyorum ben olsam misafir rahatsız olsam yarım saat oturup teşekkür edip çıkardım evden .senin yerinde olsaydım da bizim duzenimiz bu gorumcem de bilir keşke size de soyleseydi merak etmeyin sizden rahatsız olmazlar problem yok deyip salonun ortasında gexmelerini saglardim

:))) evi canlandırdım gözümde. Nasıl bakıyorsunuz ben onu merak ettim en çok. Ben çok sevmeme rağmen 1i bile çok zor geliyor. Tam hevesleniyorum sonra bakamazsam diye vazgeçiyorum. Bencede odaya falan kilitlemeyin. Hatta verin adresi ben geleyim hazır öyle eğlenceli bir ev bulmusum mıncıklaya mıncıklaya sevip doyayım hepsine :KK66:
Hahahahhahaha çok çocuklu bir aile gibiyiz tam olarak aslında farklı hiçbirşey yok ağlamalar çığlıklar yerine arada havlamaları oluyor

Bizimde evimizde bi köpek var. Evet bizim icinde o ailenin bi bireyi ama hayvan seven var sevmeyen var onlara saygi duymak zorundayiz. Sevmeyen bi misafirim gelince direk odasina koyururm. Zaten oyuncaklari var onlarla oynarken zamanini geciriyo.
Bizimkiler sürekli bizle aynı ortamdalar ama ben sadece günde 2 saat falan ayrı kalıyorum ki misafir olan ortamı daha çok seviyorlar çünkü genelde gelenler onlarla oynuyorlar

Ben çok korkarım köpekten ,besleyemem mesela,besleyene de gitmem, aşırı bir korku bu, köpeği evde beslemenin doğru olmadığına inandığım için de gitmem ayrıca...

Kediden de korkarım ama o kadar değil. Bir arkadaşımın var kedisi, ben gidince salonda oturuyorum, kapım kapalı oluyor,bunu ben talep etmedim, kendisi yapıyor,hiç de sorun edecek değilim. Ben hayvanın düzenini bozmaktan dolayı rahatsız oluyorum zaten, çünkü gördükçe bağırıyorum istemsiz..

Hayvan besleyenlere saygı duymak lazım, onlar da fobisi olan, rahatsız olanlara saygı duymalı diye düşünüyorum.
Ben korktuklarını düşündüğüm için çok üstelemedim ama eşim öyle düşünmüyor ayrıca korkan insan eve gelmek için de bu kadar diretmez siye düşünüyorum sonuçta evimde köpeklerim olduğunu biliyordu gelmeden öncede

Bende de 3 kedi 1 köpek var.
Kedilerime cok sorun olmaz birbirleriyle oynarlar hatta misafir sevmedikleri için daha mutlu bile olurlar kapatsam ama köpeğimi kapatsam saatlerce ağlar. Misafir rahat etsin diye niye ağlatayım cocugumu? Korkan, rahatsız olan gelmesin. Zaten kişilik olarak tanıdıgım, rahatsız olacağını bildiğim insanlar gelmek istediğinde bir bahaneyle almıyorum evime. Yok yemekten kıl cıkar, yok üstüme tüy bulasır diyecek tiplerle dısarıda bile gorusmek gelmiyor içimden. Sevmiyorum.
Ailem kuzenlerim arkadaslarım dısında çok misafir ağırlamıyorum bu sebeple. 40yılda bir ancak.

Ben korktuklarını düşündüğüm için çok üstelemedim ama eşim öyle düşünmüyor ayrıca korkan insan eve gelmek için de bu kadar diretmez siye düşünüyorum sonuçta evimde köpeklerim olduğunu biliyordu gelmeden öncede
Evet tavır hoş değilmiş, haklısınız orda..
Ama bence çözüm sunabilirdiniz. Orda cevap verememiş gelip burda hakaret ediyorsunuz ve bu kimseye fayda sağlamaz.
Bence cevabını verin böylelerinin. Kırmadan verin en azından..
Böylece siz de gerilmemiş olursunuz.
Doğrusu severek ağırladığınız insanlar da değilmiş, bir daha gelmezler olur biter.

Back