- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
Çok güldüm timsaha:))))Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
Ya alışacak ya da öyle olacak üstüne atlama olayı falan olmuyor öyle gelip koklayıp top falan getiriyorlar zatenE belki ben evini merak ediyorumdur ya da ne biliyim velevki kız kardeşin falanım hep mi dışarıda buluşcaz?
Bilmiyorum ya ben korkuyorum yanımdan öylece geçip gitse bile kal geliyor bana ha belki şu miniş süs köprülerinden korkmam ama çokta emin olamıyorum hayvanları seviyorum ama sadece seviyorumYa alışacak ya da öyle olacak üstüne atlama olayı falan olmuyor öyle gelip koklayıp top falan getiriyorlar zaten
Köpeğimizin 1 tanesi küçük 1 tanesi büyük ırk zatenBilmiyorum ya ben korkuyorum yanımdan öylece geçip gitse bile kal geliyor bana ha belki şu miniş süs köprülerinden korkmam ama çokta emin olamıyorum hayvanları seviyorum ama sadece seviyorum
Bilmiyorum ya ben korkuyorum yanımdan öylece geçip gitse bile kal geliyor bana ha belki şu miniş süs köprülerinden korkmam ama çokta emin olamıyorum hayvanları seviyorum ama sadece seviyorum
Gerçekten büyük bir değişim yaşamış köpeklere olan bakış açısından yana valla taktir ettim belki birgün bende aşarım ama bir gün hayvan bakacak olursan kedi balık yada kuş olur üçüne de bayılıyorum çünküAnnem de cok korkardı. Cocukken köpek kovalamıs ucurumdan düşmüş günlerce yogun bakımda kalmıs. Köpek gördüğünde yolunu değiştirdi.
Köpeğimizle ilk karsılastıgında cıglık atıp bayılacak gibi oldu hatta. Ama şimdi birlikte uyuyorlar bize geldiğinde.
İnan alısılıyor, o korkular gecip gidiyor. Hem de cok kısa sürede.
Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
Misafirde misafirliğini bilmeliEvet sinirden çatlıycam şuan
Evimizde 2 köpeğimiz 1 kedimiz ve 1 hamsterimiz var.
Evet ev tam olarak hayvanat bahçesi gibi..
Evimize misafir olarak gelmiş olan görümcemin dıdısının dıdısı köpekleri odaya kapatmamı istedi! Evime gelirken köpeklerimizin kedimizin olduğunu biliyordu gelmeseydi!
Onlar da evin bireyleri ve odaya kapatılamazlar
Eşim sinirlendi ben onları gezdirmeye çıkarayım dedi giderlerse şunlar gidince ara beni geleyim dedi
3 saat sokaklarda beklemek zorunda mı benim eşim benim köpeklerim! Sinir oluyorum şu gerizekalı insanlara !
bizimde basımıza gelirdi bu durum ev sahibi icin zor bir durum oluyor gercekten..ben evinde kedisi kopegi olana daha cok gitmek istiyorum
Aman hic takmayin, sevmeyen insanin anlayacagi seyler degil bunlar.
Birazdan buraya da gelirler zaten :)
Sadece sevme-sevmeme meselesi.Neden saygısız ve bencil oldugumuzu anlamadım. Sanki nasıl sevmezsin, nasıl korkarsın diye üstlerine üstlerine atıyoruz köpeklerimizi. Zorla senin evine de getirmiyorum ki sana saygısızlık olsun. Sen benim evime geliyorsun. Benim alanım. Benim kurallarım. Gelme zorunlulugun da yok. Nasıl saygı duymamak oluyor hala anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?