- 11 Aralık 2018
- 39.723
- 246.215
- Konu Sahibi feliscatus
Benim eşiminki de hastalık boyutunda işte ama benden korkuyorBenim eşim de çok merhametli ama ben fazlaca hastalık boyutuna getirdim farkındayım. İstifçi, kedilerin ve eşyaların üst üste olduğu hayvanlara alan bırakmayan evlerden ben de hoşlanmıyorum. Zaten asla pisliğe tahammülüm yok, evime gelen temizlikçim bile bu nasıl kedili ev diyor (bunu yeni kedilere kılıf olarak kullanmıyorum tabii öyle anlaşılmasın) ama zor mu zor.
Heralde anne olmadığım için böyleyim bil(e)miyorum.
Daha dün tartıştık bu yüzden. Baktığımız üç köpek var sitede. Kavga etmişler biri diğerinin bacağını ısırmış. Kötü durumda bacak ama kırık yok belli. Adam taktı kırık bunun ayağı röntgene götürelim diye. 30 kiloluk sokak köpeğini nasıl röntgene götüreceksek artık Kükredim biraz susup oturdu. Gittim dezenfekte ettim ilaç sürdüm. Bugün koşuyor çocuk, iyileşmiş bile.
Eşime de diyorum biz elimizden geleni yapalım tabi ki ama hepsine yetişemeyiz, hepsini güvende tutamayız, hepsini sahiplenemeyiz. Bir yerde kendimizi frenlememiz gerekiyor. Sizin için de geçerli bu söylediklerim.