• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oldu paşam başka..

Bilmeden konustugunuz o kadar belli ki. Evet köpek için yer farkeder. Siz baska odadayken köpeğinizi baska odaya kapatırsanız açana kadar ağlar. Ama tabi alt tarafı köpek ağlasa ne olacak sizin için değil mi? Bilip bilmeden ahkam kesmeseniz keşke.
Bu benim düşüncem. Ayrıca size birşey söyliyeyim mi ben hiç öyle olupta aglayan köpek duymadım kapıyı kitlemenize gerek yok oturduğunuz odanın kapısını kapatın hayvan evin içinde gezinsin sizin mantığınıza göre köpekten korkan insanlar hiç gitmiyorlar böyle evlere. Hayvan sizinde ona nasıl davrandığınızı anlar diye düşünüyorum ben

Ya yeri geliyor ben de odada bırakabiliyorum asla bırakmam diyemem mecbur kalınabiliyor. Benim kızdıgım nokta aman odada duruversin nolcak alt tarafı köpek diye bakılması.

En azından bahçeli bir ev olmalı. Apartman koşullarında hayvan bakmak o hayvana başlı başına eziyet, çok üzülüyorum gerçekten.

Bu benim düşüncem. Ayrıca size birşey söyliyeyim mi ben hiç öyle olupta aglayan köpek duymadım kapıyı kitlemenize gerek yok oturduğunuz odanın kapısını kapatın hayvan evin içinde gezinsin sizin mantığınıza göre köpekten korkan insanlar hiç gitmiyorlar böyle evlere. Hayvan sizinde ona nasıl davrandığınızı anlar diye düşünüyorum ben

Konu sahibi yazmıs kadın ikide bir sigara içmeye mutfaga cıkıyor diye. Bu durumda oturulan odanın kapatılması bir şey ifade etmiyor.

Bazı hayvanseverler aşırı tepkili oluyor gerçekten. Biz ilkokuldayken bir amca vardı. Sevimli bir köpeği vardı. Birgün okuldan eve giderken aaa ne sevimli köpek dedim diye beni öğretmenime şikayet etmekle tehdit etti. Neymiş köpeğe köpek demek hakaretmiş. Adam kabusumuz olmuştu ya. Bildiğin güzergah değiştiriyorduk.

Sağlıklı hareketler değil bunlar.
Yok öyle insanlara göre bizde vicdan yok ya biz merhametsiziz zaten acaba o insanlar bizim dışarıdaki hayvanlara nasıl davrandıgımızı biliyorlar mı hayır sadece direk bir öfke hali

En azından bahçeli bir ev olmalı. Apartman koşullarında hayvan bakmak o hayvana başlı başına eziyet, çok üzülüyorum gerçekten.

Sokaklar daha beter. Keşke herkesin olsa bahceli evi de cıkıp kosturabilseler. Ben de üzülüyorum kucucuk dairelere sıkısıp kalmalarına ama sokakla kıyaslayınca hiç değilse can güvenlikleri oluyor evlerde. Benim büyük bir terasım var ama günde 1saat anca duruyordur terasta. Hep gelip dibimde durur. Sahipleri neredeyse orada mutlu oluyorlar.

Ya simdi bisey dicem beni topa tutacaklar. Ben hayvanlari cok severim ama uzaktan sevenlerden. Yani bi arkadasim evinde kopek kedi vs. Beslese mumkunati yok oturamam rahat edemem. Diyelim ki Evinde hayvan barindiyor misafire gittiğim kisi, bi daha gitmem zaten..

Ay yazmıcam bu konuya daha fazla. Bilen de konusuyor bilmeyen de.
Uğraşmayın.

Hayatında evini bir kedi köpekle paylaşmayan, kedi köpek psikolojisini bilmeyen insanlara gerçekten anlatamıyorsunuz çünkü.

Hayır ben burada sayfalarca ayrılık anksiyetesi yazayım biri çıkıp "aa hiç de bile ağlamaz kii" diyecek çünkü. Biz senelerdir bu camiadaymışız, eğitim seminerlerine katılmışız, köpek psikolojisi seminerlerine katılmışız, hiç önemli değil bilmeyiz çünkü köpeğin ne yaptığını.

Köpek bu canım ağlar mı???

Bilmeden konustugunuz o kadar belli ki. Evet köpek için yer farkeder. Siz baska odadayken köpeğinizi baska odaya kapatırsanız açana kadar ağlar. Ama tabi alt tarafı köpek ağlasa ne olacak sizin için değil mi? Bilip bilmeden ahkam kesmeseniz keşke.

Peki hiç mi hayvan bekleyenlerin özel anları olmuyor ? Bir odada yarım saat tuttukları ? Bunu öğrenmek için soruyorum . Kediler odada bekleyebiliyor çünkü.

Köpekler odaya kapanmaz diyorsun bu kısmı anladım ama konu sahibinin hakarete varan konuşmasını anlamakta güçlük çektim ben. Evine gelen misafire insan bunu yapmaz.

" Odaya kapatmam imkansız " desin olsun bitsin.

Ah bu annelerin hayvan tüyü korkusu....:işsiz:
Üst nesli anlayabiliyorum aslında. Sonuçta hayvan sağlığının daha gelişmediği dönemlerde ve evde hayvan beslemenin bu kadar yaygın olmadığı yıllarda yetiştiler. Endişe etmeleri normal. Peki siz düzgünce açıkladığınızda da ikna olmuyor mu?

Üst nesli anlayabiliyorum aslında. Sonuçta hayvan sağlığının daha gelişmediği dönemlerde ve evde hayvan beslemenin bu kadar yaygın olmadığı yıllarda yetiştiler. Endişe etmeleri normal. Peki siz düzgünce açıkladığınızda da ikna olmuyor mu?
Açıklıyorum herşeyi parazit yumurtası yoksa tüy kist flan yapmaz diyorum Ayrıca şimdiden 6 aşı oldu 2-3 tane daha kaldı 4 aydır hasta olmadıysak Bebek de olmaz herhalde diyorum yok hayvan evde beslenir mi hayvan doğada yaşamak için yaratılmış siz evde hayvanın hareket alanını kısıtlıyorsunuz ve de size dokunmaz ama bebeği hasta yapar..sürekli aynı konu kendi ailem karşı bir de eşimin ailesine giderken yanımızda bile götürüyoruz onlar çok seviyor Allahtan..annem biraz dediğim dedik çok üstüme gelirse kv ye vercem dicm zaten evime ayda 1 zor geliyor o zmn da kv ye götürürüm fıstığımı kıyamam ona yaa

Uğraşmayın.

Hayatında evini bir kedi köpekle paylaşmayan, kedi köpek psikolojisini bilmeyen insanlara gerçekten anlatamıyorsunuz çünkü.

Hayır ben burada sayfalarca ayrılık anksiyetesi yazayım biri çıkıp "aa hiç de bile ağlamaz kii" diyecek çünkü. Biz senelerdir bu camiadaymışız, eğitim seminerlerine katılmışız, köpek psikolojisi seminerlerine katılmışız, hiç önemli değil bilmeyiz çünkü köpeğin ne yaptığını.

Köpek bu canım ağlar mı???
Ayyy ağlamazlar mı yaa azıcık kızsam boyun büküyor çok pişman oluyor insan..odanın yanlışkla kapısı kapansa acı acı miyavlıyor yavrum:KK61:

20 sayfa ne yazılmış ne çizilmiş bilemiyorum ama hiç evcili olmamışlar bik bik bik yazmıştır bir şeyler.
AyzaD AyzaD elbette kapatmayacaksınız, onlar evin daimi üyesi, canı, cananı, yoldaşı. İstemeyen gelmez, gitmez vs.
Sinir olmakta yerden göğe kadar haklısınız.
40 insanı toplasam köpeğimin bir tüyü etmez. :63:

Açıklıyorum herşeyi parazit yumurtası yoksa tüy kist flan yapmaz diyorum Ayrıca şimdiden 6 aşı oldu 2-3 tane daha kaldı 4 aydır hasta olmadıysak Bebek de olmaz herhalde diyorum yok hayvan evde beslenir mi hayvan doğada yaşamak için yaratılmış siz evde hayvanın hareket alanını kısıtlıyorsunuz ve de size dokunmaz ama bebeği hasta yapar..sürekli aynı konu kendi ailem karşı bir de eşimin ailesine giderken yanımızda bile götürüyoruz onlar çok seviyor Allahtan..annem biraz dediğim dedik çok üstüme gelirse kv ye vercem dicm zaten evime ayda 1 zor geliyor o zmn da kv ye götürürüm fıstığımı kıyamam ona yaa
Anladım. Kolay gelsin o zaman. Sonuçta kendi eviniz, eşinizle bir sorun yoksa idare edersiniz bir şekilde. Kapınızı kapattığınızda ayrı eviniz neticede. Neyse ki eşinizin ailesi de seviyormuş.

20 sayfa ne yazılmış ne çizilmiş bilemiyorum ama hiç evcili olmamışlar bik bik bik yazmıştır bir şeyler.
AyzaD AyzaD elbette kapatmayacaksınız, onlar evin daimi üyesi, canı, cananı, yoldaşı. İstemeyen gelmez, gitmez vs.
Sinir olmakta yerden göğe kadar haklısınız.
40 insanı toplasam köpeğimin bir tüyü etmez. :63:

Aaa istemeyen gelmez deme çok ayıp. Senin evin yolgeçen hanı gibi olduğu için isteyen herkes gelmeli, evdeki düzenin, evindeki canlar, senin tercihlerin falan mühim değil. Nasıl "istemeyen gelmesin" diyebiliyorsun esefle kınadım seni.

Anladım. Kolay gelsin o zaman. Sonuçta kendi eviniz, eşinizle bir sorun yoksa idare edersiniz bir şekilde. Kapınızı kapattığınızda ayrı eviniz neticede. Neyse ki eşinizin ailesi de seviyormuş.

Aaa istemeyen gelmez deme çok ayıp. Senin evin yolgeçen hanı gibi olduğu için isteyen herkes gelmeli, evdeki düzenin, evindeki canlar, senin tercihlerin falan mühim değil. Nasıl "istemeyen gelmesin" diyebiliyorsun esefle kınadım seni.
Ayyyyy öyle mi yazdılar yoksa...
Kedisini, köpeğini, kaplumbağasını... vs kucaklayan gelsin, gerisi eksik olsun.

Back