Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oldu paşam başka..
- Konu Sahibi AyzaD
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evcil hayvan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bunlardan bolca bende duyuyorum kızım 4 aylık çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz yok ama bunları sürekli kırık plan gibi tekrarlayam akrabalardan gına geldi. Sanki kedimin karnını doyurup kakasını temizliyorlar söz hakkı buluyorlar itina ile bozuyorum sizede şimdifen sabırlar dilerimAçıklıyorum herşeyi parazit yumurtası yoksa tüy kist flan yapmaz diyorum Ayrıca şimdiden 6 aşı oldu 2-3 tane daha kaldı 4 aydır hasta olmadıysak Bebek de olmaz herhalde diyorum yok hayvan evde beslenir mi hayvan doğada yaşamak için yaratılmış siz evde hayvanın hareket alanını kısıtlıyorsunuz ve de size dokunmaz ama bebeği hasta yapar..sürekli aynı konu kendi ailem karşı bir de eşimin ailesine giderken yanımızda bile götürüyoruz onlar çok seviyor Allahtan..annem biraz dediğim dedik çok üstüme gelirse kv ye vercem dicm zaten evime ayda 1 zor geliyor o zmn da kv ye götürürüm fıstığımı kıyamam ona yaa
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
''arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim''Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
Allah gönüllerini yumuşatsın ah ne demeli ne demeli..Bunlardan bolca bende duyuyorum kızım 4 aylık çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz yok ama bunları sürekli kırık plan gibi tekrarlayam akrabalardan gına geldi. Sanki kedimin karnını doyurup kakasını temizliyorlar söz hakkı buluyorlar itina ile bozuyorum sizede şimdifen sabırlar dilerim
- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
Uğraşmayın.
Hayatında evini bir kedi köpekle paylaşmayan, kedi köpek psikolojisini bilmeyen insanlara gerçekten anlatamıyorsunuz çünkü.
Hayır ben burada sayfalarca ayrılık anksiyetesi yazayım biri çıkıp "aa hiç de bile ağlamaz kii" diyecek çünkü. Biz senelerdir bu camiadaymışız, eğitim seminerlerine katılmışız, köpek psikolojisi seminerlerine katılmışız, hiç önemli değil bilmeyiz çünkü köpeğin ne yaptığını.
Köpek bu canım ağlar mı???
Baksana ya ben hiç duymadım köpeğin ağladıgını yazdı bana yukarda. Yalan söylüyoruz çünkü. Cidden anlamak istemeyene anlatmaya ugrasmamak lazım.
Peki hiç mi hayvan bekleyenlerin özel anları olmuyor ? Bir odada yarım saat tuttukları ? Bunu öğrenmek için soruyorum . Kediler odada bekleyebiliyor çünkü.
Köpekler odaya kapanmaz diyorsun bu kısmı anladım ama konu sahibinin hakarete varan konuşmasını anlamakta güçlük çektim ben. Evine gelen misafire insan bunu yapmaz.
" Odaya kapatmam imkansız " desin olsun bitsin.
O şöyle oluyor. Evin normal rutin akışında kısa süreli kapatsan o kadar önemsemez. Yatar uyur mesela. Ya da baska şeylerle ugrasır, oyuncağıyla oynar vs. Ama eve yabancı biri gelince, misafire falan inanılmaz heyecanlanıyor köpekler. O heyecanıyla kapatırsan bir odaya duramıyor. Ağlıyor, havlıyor kıyamıyorsun yani.
Ha misafiri de anlıyorum cunku benim köpeğim misafir geldi mi koşa koşa kendini sevdirmeye gidiyor bacaklarına sarılıyor insanların. Haliyle korkan olabiliyor. O sebeple misafir almıyorum korkuyorsa veya sevmiyorsa. Bu bencillik değil. Köpeğimi de düşünüyorum misafiri de kendimi de. Sonucta kimse de benim evime bayılmıyor illa geleyim diye.
Konu sahibine gelince sanırım eşinin 3 saat dısarda beklemiş olmasına da sinirlenmiş biraz. Gerizekalılar diye cıkısması fazla olmus evet.
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Benimkiler eve geleni hiç görmeden kapatılırsa havlıyorlar mesela. Haklı hayvanlar, eve birisi geldi ama kim? Onlar her şeyin içinde çünkü bu evde. İçeride kapalıyken salondan gelen seslere havlıyorlar çünkü ne olduğunu bilmiyorlar. Stres yapıyorlar.Baksana ya ben hiç duymadım köpeğin ağladıgını yazdı bana yukarda. Yalan söylüyoruz çünkü. Cidden anlamak istemeyene anlatmaya ugrasmamak lazım.
O şöyle oluyor. Evin normal rutin akışında kısa süreli kapatsan o kadar önemsemez. Yatar uyur mesela. Ya da baska şeylerle ugrasır, oyuncağıyla oynar vs. Ama eve yabancı biri gelince, misafire falan inanılmaz heyecanlanıyor köpekler. O heyecanıyla kapatırsan bir odaya duramıyor. Ağlıyor, havlıyor kıyamıyorsun yani.
Ha misafiri de anlıyorum cunku benim köpeğim misafir geldi mi koşa koşa kendini sevdirmeye gidiyor bacaklarına sarılıyor insanların. Haliyle korkan olabiliyor. O sebeple misafir almıyorum korkuyorsa veya sevmiyorsa. Bu bencillik değil. Köpeğimi de düşünüyorum misafiri de kendimi de. Sonucta kimse de benim evime bayılmıyor illa geleyim diye.
Konu sahibine gelince sanırım eşinin 3 saat dısarda beklemiş olmasına da sinirlenmiş biraz. Gerizekalılar diye cıkısması fazla olmus evet.
Ama ben ne bilirim köpek sahibi olmayı?
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Kurt kırması bunun yanına küçük ırk kalır Rus finosuna minicik zateninternetten simdi resimlerine baktim asagida resimleride var ikiside oyle korkucak kopekler degil hele rus finosundan korkar mi insan ya ikiside cok sevimli kopekler ikiside sizin sozunuzu dinliyodur zaten
fobileri falan varsa sadece sunu rica edebilirlerdi oturduklari odaya girmemelerini.
nedemek ODAYA KAPAT ayip denen bir sey var 5 dk kahve icip gidebilerdi.
Eki Görüntüle 1899201 Eki Görüntüle 1899202
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Çok farkediyor emin olabilirsinizBana kalırsa da tepkiniz abartı olmuş.Tamam hayvanları sevebilirsiniz ama biri çıkıpta sizin bir hayvanınıza Zarar vermiş gibi kinlenmişsiniz.Gerek yok ayrıca odaya kapatmak degil o bnce nasıl olsa bildikleri ev baska oda da da oyalandıkları şeyleri verirsiniz gayet iyi zaman geçirirler arada da gider kontrol edersiniz sanki hayvan sabaha kadar aç susuz orda mı kalacak anlamadım.Köpek için yer farkedermi.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Korkularına hiçbirşey demezdim ama daha evime 1 adım attıktan sonra böyle birşeyi ''emir etmesi'' hoş değil kaldı ki zorla gelelim gelelim yaptılar zatenFazla sert olmuş bu düşünceniz. 1 saat odada bekleseler bir şey olmazdı ki .
Evinizde hayvan besliyorsunuz diye sadece hayvandan hiç çekinmeyen kişiler gelecek diye bir kural mi var ?
Belki korkuyor, belki huylaniyor, belki alerjisi var .
Bir saat gezdirilir ki zaten gezmeye çıkmak zorundalar , 1 saatte odada oyalanacak bir şey bulunabilir.
Buyumu , suyumu sevmeyen gelmesin demek hiç hoş değil.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Kadın benim hassas olduğum konuda bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen hala hamile kalamadın mı diye söylenip gelinini gösteriyor hamile diye şimdi bu kadın mı üzülecek?Tepkinizi abartı buldum. Sizi sevmiş, yakın görmüşki evinize gelmiş. İnanın hakkında böyle düşündüğünüzü bilse çok üzülürdü söz konusu kişi.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Kalkıp konuyu kaf dağına taşımayın lütfen 2 konu birbirinden çok farklıBazı hayvanseverler aşırı tepkili oluyor gerçekten. Biz ilkokuldayken bir amca vardı. Sevimli bir köpeği vardı. Birgün okuldan eve giderken aaa ne sevimli köpek dedim diye beni öğretmenime şikayet etmekle tehdit etti. Neymiş köpeğe köpek demek hakaretmiş. Adam kabusumuz olmuştu ya. Bildiğin güzergah değiştiriyorduk.
Sağlıklı hareketler değil bunlar.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Sokakta aç susuz soğukta kalırken arabalardan kaçarken bulduk size göre tabi eziyet ediyoruz hayvanlaraEn azından bahçeli bir ev olmalı. Apartman koşullarında hayvan bakmak o hayvana başlı başına eziyet, çok üzülüyorum gerçekten.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman oldum neymiş misafire saygısızlık etmişim kendi evimde ban yapılan muamele karşısında sert tepki vermişim !Uğraşmayın.
Hayatında evini bir kedi köpekle paylaşmayan, kedi köpek psikolojisini bilmeyen insanlara gerçekten anlatamıyorsunuz çünkü.
Hayır ben burada sayfalarca ayrılık anksiyetesi yazayım biri çıkıp "aa hiç de bile ağlamaz kii" diyecek çünkü. Biz senelerdir bu camiadaymışız, eğitim seminerlerine katılmışız, köpek psikolojisi seminerlerine katılmışız, hiç önemli değil bilmeyiz çünkü köpeğin ne yaptığını.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Okumamakta iyi yapmıssın bence20 sayfa ne yazılmış ne çizilmiş bilemiyorum ama hiç evcili olmamışlar bik bik bik yazmıştır bir şeyler.
AyzaD elbette kapatmayacaksınız, onlar evin daimi üyesi, canı, cananı, yoldaşı. İstemeyen gelmez, gitmez vs.
Sinir olmakta yerden göğe kadar haklısınız.
40 insanı toplasam köpeğimin bir tüyü etmez.
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
benimde muabet kusun var bebek olcak annem verin baskasina diyo ayni odada olmaz diyo anneme dedim esim baskasina asla vermez dedim solona koyariz olur biter dedim
O avatardaki mi kuşunuz?
Benim kuşlara pek ilgim yoktur ama o nasıl bir şey öyle ya tombik çok tatlı, bayıldım
- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Ayyyy biktim ben o insanlardan bizimde kopegimiz havliyor diye zirt pirt sikayete gelen komsulara en sonunda: abicim bak ben insanim insan gibi senin anladigin dilde turkce konusuyorum ve diyorum ki kopek bu tek yapabildigi havlamak bu yolla iletisim kuruyor ama ben senin dilinde konustugum halde sen bunu anlamazken benimle farkli dili konusan kopege "havlama" dedigimde bunu anlamasını nasil bekliyorsun!
Onceleri, tamam bazi insanlar hayvanlari sevmiyor olabilir der gecerdim kendi kendime ama artik diyemiyorum malesef cunku saygi da duymuyorlar...
Evinde kedin kopegin oldugunu bildigi halde geliyorsa saygi duymak zorunda! Bunu lutfen soyleyin onlara.
Onceleri, tamam bazi insanlar hayvanlari sevmiyor olabilir der gecerdim kendi kendime ama artik diyemiyorum malesef cunku saygi da duymuyorlar...
Evinde kedin kopegin oldugunu bildigi halde geliyorsa saygi duymak zorunda! Bunu lutfen soyleyin onlara.
- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Ay biz barinaktan aldik kopegimizi barinagin kapisindan cikarken ki halini gormeniz lazimdi okadar mutlu ve hareketliydi ki saatte 100 km hizla kuyruk salliyordu resmen. Eve geldik 3. Kata ciktik aksam ihtiyacini gidersin diye disari cikartacagiz tasmasini taktik boyle miyk miyk ses cikarmaya basladi. Merdivenlerden inmiyor ayak diriyor oturuyor. Gozlerime oyle bakti ki resmen korktugunu gordum gozunden. Ama disari da cikmamiz lazim. Kucagima aldim saruldim oyle indik asagi biraz dolastik tekrar eve ciktik ama merdiveni 2 ser 2 ser cikiyor sipa. Ertesi gun disari cikarken yine ayni seyi yapti. 3. Gun duzeldi bu davranis. Buyuk ihtimalle onu barinaga goturucez zannetti ama sonra alisti. Yani ben agladigina sahit oldum.Uğraşmayın.
- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Kıyamam ona gitme korkusu olmuştur eve gelince tekrardan sevinmiş alışmıştır :)Ay biz barinaktan aldik kopegimizi barinagin kapisindan cikarken ki halini gormeniz lazimdi okadar mutlu ve hareketliydi ki saatte 100 km hizla kuyruk salliyordu resmen. Eve geldik 3. Kata ciktik aksam ihtiyacini gidersin diye disari cikartacagiz tasmasini taktik boyle miyk miyk ses cikarmaya basladi. Merdivenlerden inmiyor ayak diriyor oturuyor. Gozlerime oyle bakti ki resmen korktugunu gordum gozunden. Ama disari da cikmamiz lazim. Kucagima aldim saruldim oyle indik asagi biraz dolastik tekrar eve ciktik ama merdiveni 2 ser 2 ser cikiyor sipa. Ertesi gun disari cikarken yine ayni seyi yapti. 3. Gun duzeldi bu davranis. Buyuk ihtimalle onu barinaga goturucez zannetti ama sonra alisti. Yani ben agladigina sahit oldum.
- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
- 398