- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
Ahhh ahhh olmuyor işte görümcem de stres oldu kıyamam. Saygısızlık yapsam kv söyleyecek o da gelip bana söylenecek laf vermek anlamsızBen olsam görümcemin dıdısının dıdısını bir odaya kilitlerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ahhh olmuyor işte görümcem de stres oldu kıyamam. Saygısızlık yapsam kv söyleyecek o da gelip bana söylenecek laf vermek anlamsızBen olsam görümcemin dıdısının dıdısını bir odaya kilitlerdim
Sokaklara geri atayım ben sırf eve hapsetmiyim diye sonra zehirlesinler dövsünler öldürsünler sizde gelin burda benim sadece misafire atar yaptığıma takılın. Konuyu idrak edemeden yorum yapmayın lütfen. Duruşumu bozmamaya çalıştım bana bencil misafiri sevmeyen saygısız vs şeyler söylendi. Tavsiyeler verildi. Kalkmış evcil hayvan üretiminden bahsediyorsunuz ben açıklama yapmama rağmen köpeklerimi sokakta buldum diye bunu söylemeniz bile garip geldi. Kaldı ki sevmeyi de sizden öğrenecek değilim!Sırf hayvan sevdiğini söyleyen insanlar o hayvanlarla egolarını tatmin etsinler diye o masumlar ıslah edilsin, doğaya adapte genlerini kaybetsinler, size mahkum yaşasınlar, onların tüm özgürlüklerini ellerinden alın, hayvanları insanların bile bunaldığı dairelere mahkum edin, sonrada hayvan sevgisinden bahsedin.
Siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Gerçekten hayvan severseniz evcil hayvan üretimiyle mücadele edersiniz.
Misafire atar yapmakla olmaz bu işler.
Hayvan sahiplenmek güzel birşey. Tebrik ediyorum sizi.Sokaklara geri atayım ben sırf eve hapsetmiyim diye sonra zehirlesinler dövsünler öldürsünler sizde gelin burda benim sadece misafire atar yaptığıma takılın. Konuyu idrak edemeden yorum yapmayın lütfen. Duruşumu bozmamaya çalıştım bana bencil misafiri sevmeyen saygısız vs şeyler söylendi. Tavsiyeler verildi. Kalkmış evcil hayvan üretiminden bahsediyorsunuz ben açıklama yapmama rağmen köpeklerimi sokakta buldum diye bunu söylemeniz bile garip geldi. Kaldı ki sevmeyi de sizden öğrenecek değilim!
yok degil ama ona benziyor birazO avatardaki mi kuşunuz?
Benim kuşlara pek ilgim yoktur ama o nasıl bir şey öyle ya tombik çok tatlı, bayıldım
Keşke olmasalardıHayvan sahiplenmek güzel birşey. Tebrik ediyorum sizi.
Ama alıntıladığınız mesajımda yazdığım tipler olmasaydı sokaklarda sahiplenmeye ihtiyacı olan hayvanlar olmazdı.
İyi günler diliyorum size.
Daha önceki mesajlarda yazdım sanırım görmediniz salon kapısını kapatabilirdim ama sürekli mutfağa sigara içmeye gidiyor köpekleri odaya kapatmamı o yüzden istedi herşeyi ona göre ayarlamamı istedi bu yüzden kızdım zatenŞunları odaya kapat deme lüksü elbette yok...
Ama bende hayvanları çok sevmeme ragmen kedili köpekli bir eve gittiğimde ayaklarımı nereme sokacağımı şaşırıyorum çünkü korkuyorum arkadaş...
Senin ev sahibi olarak o inceliği göstermen gerek hayvanları odaya kapatmazsın belki ama en azından kendi oturduğunuz odanın kapısını kapatabilirdin...
Bunu yapmakla 2-3 saatten ne kedi köpeklerin ölür hemde o insanların yanında görümceni küçük düşürmemiş olursun. Neticede evine ilk kez gelmiş o insanlar muhtemelen bu tavırdan sonra bir daha da gelmez ki pek istekli de değilsin zaten...
Evdeki hayvanlar misafirden daha degerli ben konudan onu anladim.
Hamsteri bi kız bi gruptan yazdı bi hevesle sevgilisinin hediye aldığını ve ailesinin evde istemediğini söyledi bende sahiplendim. Canlı hediyeler bu konuda umarım ona ders olmuştur. Hamsteri evde salamam kemirgen çünkübi hevesle alınır sonra hop sokağa.hayvan sevgimizii hayvan ticareti yapanlara ve sokakta dovulup zehirlenenlere harcayabilirsiz mesela. ama cok gec zaten deli gibi bunun ticareti yapiliyor .sizin gibi hayvan severlerde sokakta bulup aliyor cunku bu kopekler disari ayak uyduramiyor, bu sekilde uretiliyor.!bunu bi yere kadar anliylrum sokakydı sahiplendik diyosunuz ama hamster nedir ya odamı sokakta mağdur oluyor? Yada evde maymun örümcek besleyenler filan var ben bunları anlamıyorum kusura bakmayın..hele kafese tıkilan kuşlar,biblo olarak kullanılan balıklar..neyse herkesin hayvan sevgisi farklı tabi..herşey yerinde güzel aslında bozmasak keşke doğayı, insanı, hayvanı ,bitkiyi ...bakınız besi hayvanları bile doğal ortamda yaşayan hayvanlardan çok farklı. organik tavuk isteriz ama evde hayvan besleriz!!
Misafirlerde değerli ama zorla gelmek için elinden her geleni yapıp sonra da böyle tüm evde takılmak isteyip hakimiyet kurma hakları yokEvdeki hayvanlar misafirden daha degerli ben konudan onu anladim.
Daha önceki mesajlarda yazdım sanırım görmediniz salon kapısını kapatabilirdim ama sürekli mutfağa sigara içmeye gidiyor köpekleri odaya kapatmamı o yüzden istedi herşeyi ona göre ayarlamamı istedi bu yüzden kızdım zaten
Anlamak dinlemek istenmiyor kadına öfkeme odaklanıldı Türk toplumundaki misafir perverlik özelliğini göstermediğim için organik tavuklara kadar geldi konuBence kendini yorma artık. Aynı seyleri tekrarlayıp duracaklar belli ki. Her evcil konusu evde hayvan beslenmesine karsıyımla bitiyor. Daha iyi alternatif sunabiliyorlar mı desen, tabi ki hayır. Besleniyorsa da kıymetleri evdeki oyuncak kadar olsun. Ne demek evlat yerine koymak? Ne demek insanlardan daha cok sevmek? Şaşırmışız biz. Kendi egomuzu tatmin etmek için sıkıstırmısız evlere hayvanları.
Bence konunu kapattır. Evini bir hayvanla paylasmamıslar gelip cok bilir gibi ahkam kesmeye devam edecek cunku, boş yere gerileceksin.
Anlamak dinlemek istenmiyor kadına öfkeme odaklanıldı Türk toplumundaki misafir perverlik özelliğini göstermediğim için organik tavuklara kadar geldi konu
İyiki bi misafir olmuslarMisafirlerde değerli ama zorla gelmek için elinden her geleni yapıp sonra da böyle tüm evde takılmak isteyip hakimiyet kurma hakları yok