• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oldu paşam başka..

Mesela ben evimde kedi köpek besleseydim ve evime değer verdiğim bir misafir gelmek istediyse gelme diyemezdim üzerine bide kediden köpekten çok korkuyosa, eşime dışarı çıkarmasını söylerdim bi kaç saatliğine odada o kadar saat kalabilirler mi bilmiyorum
Bazı insanlar evcil hayvanlarını çocukları gibi sahiplenirler bu çok güzel bişey ama kabul etmek lazım ki bazılarıda çok korkuyo kediden köpekten yapacak bişey yok
Size gelen bu bayan arkadaşınız bile değilmiş Anladığım kadarıyla, bu yüzden teklifi hoş değil

Kedi kalabilir odada birkaç saat te köpek bilemedim.Köpekler daha haraketli olduklarından huzursuz olabiliyorlar.Yoksa kedimi birkaç saatliğine odama koyduğum çok olmuştur gelen misafirim korkuyor diye.

Evde kopeklerinizin olduklarını biliyordularsa gelmeselermis efendim ben sizin yerinizde olsam disariyi çıkmalarına izin vermezdim çok rahatsız olduysa kendi gitsindi allah allah ya

E belki ben evini merak ediyorumdur ya da ne biliyim velevki kız kardeşin falanım hep mi dışarıda buluşcaz?
Ya alışacak ya da öyle olacak üstüne atlama olayı falan olmuyor öyle gelip koklayıp top falan getiriyorlar zaten

Ya alışacak ya da öyle olacak üstüne atlama olayı falan olmuyor öyle gelip koklayıp top falan getiriyorlar zaten
Bilmiyorum ya ben korkuyorum yanımdan öylece geçip gitse bile kal geliyor bana ha belki şu miniş süs köprülerinden korkmam ama çokta emin olamıyorum hayvanları seviyorum ama sadece seviyorum

Bilmiyorum ya ben korkuyorum yanımdan öylece geçip gitse bile kal geliyor bana ha belki şu miniş süs köprülerinden korkmam ama çokta emin olamıyorum hayvanları seviyorum ama sadece seviyorum
Köpeğimizin 1 tanesi küçük 1 tanesi büyük ırk zaten

Annem de cok korkardı. Cocukken köpek kovalamıs ucurumdan düşmüş günlerce yogun bakımda kalmıs. Köpek gördüğünde yolunu değiştirdi.
Köpeğimizle ilk karsılastıgında cıglık atıp bayılacak gibi oldu hatta. Ama şimdi birlikte uyuyorlar bize geldiğinde.
İnan alısılıyor, o korkular gecip gidiyor. Hem de cok kısa sürede.

Annem de cok korkardı. Cocukken köpek kovalamıs ucurumdan düşmüş günlerce yogun bakımda kalmıs. Köpek gördüğünde yolunu değiştirdi.
Köpeğimizle ilk karsılastıgında cıglık atıp bayılacak gibi oldu hatta. Ama şimdi birlikte uyuyorlar bize geldiğinde.
İnan alısılıyor, o korkular gecip gidiyor. Hem de cok kısa sürede.
Gerçekten büyük bir değişim yaşamış köpeklere olan bakış açısından yana valla taktir ettim belki birgün bende aşarım ama bir gün hayvan bakacak olursan kedi balık yada kuş olur üçüne de bayılıyorum çünkü :KK68:

Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bizimde basımıza gelirdi bu durum ev sahibi icin zor bir durum oluyor gercekten..ben evinde kedisi kopegi olana daha cok gitmek istiyorum:p:KK45:

Hayvan sahiplerinin aşırı agresif tavırlarını anlayamıyorum. Anlayış beklerken karşılarındaki insanlara aynı hassasiyeti göstermiyorlar. Çözüm yolları vardır mutlaka. Bu abartı neden?
Koridorda, diğer odalarda dolaşabilirler. İlla salonda durma şartları yok. Eşiniz evde oyalayabilirdi onları. Ha diğer oda ha salonda durmak onlar için çok fark eder mi?
Evde durup insanların abartı sevgi gösterilerini çekmek yerine sokakta gezmekten daha keyif almışlardır. Hayvanlarınızın değil de eşinizin ve sizin keyfiniz bozulmuş anlaşılan.
Çevremde misafir gelince çocuklarını odalarına ya da parklara yollayan çok kişi var. Salonda büyüklerle oturmuyor çocuklar. Bunu da belirteyim.

Demekki sizin anlayışlı olacağınızı düşünüp gelmisler.

Bu kadar gereksiz abartılı bir tepkiye anlam veremiyorum ben.

Kaldı ki benim de dönem dönem evcillerim oldu, insanlar korkabilir huzursuz olabilir bir iki saat diğer odalarda durabilirdi köpekler.

Sanki sizden hayvanları sokağa atmanızı istemişler..

Evet sinirden çatlıycam şuan
Evimizde 2 köpeğimiz 1 kedimiz ve 1 hamsterimiz var.
Evet ev tam olarak hayvanat bahçesi gibi..
Evimize misafir olarak gelmiş olan görümcemin dıdısının dıdısı köpekleri odaya kapatmamı istedi! Evime gelirken köpeklerimizin kedimizin olduğunu biliyordu gelmeseydi!
Onlar da evin bireyleri ve odaya kapatılamazlar
Eşim sinirlendi ben onları gezdirmeye çıkarayım dedi giderlerse şunlar gidince ara beni geleyim dedi
3 saat sokaklarda beklemek zorunda mı benim eşim benim köpeklerim! Sinir oluyorum şu gerizekalı insanlara !
Misafirde misafirliğini bilmeli

bizimde basımıza gelirdi bu durum ev sahibi icin zor bir durum oluyor gercekten..ben evinde kedisi kopegi olana daha cok gitmek istiyorum:p:KK45:
:D Biz bazen kedi köpek sevmeye gidiyoruz, ev sahibi bahane :D

Ben de hayvanları severim ama köpeklerden korkarım bu bir fobi. Siz sevebilirsiniz hayvanlarınızı ve hep gözünüzün önünde olsunlar isteyebilirsiniz ama size saygı gösterilmesini istiyorsanız, siz de karşınızdakine saygı göstermelisiniz. Demek ki görümcenin dıdısının dıdısı da olsa tanışıyorsunuz evinizi görmek istemiş bir akşamlık bir şey yani bir odada dursalar ne olacak ki. Başka odada durmalarının ne sakıncası var anlamadım misafiriniz geldiğinde. Ayrıca eşinizin fikriymiş dışarı çıkarmak onların talebi olmamış ki. Benim hayvanlarımla aynı odada olmak istemeyen evime de gelmesin demek çok bencilce değil mi? o zaman herkesle irtibatı kesin sadece hayvanlarınızla mutlu mesut yaşayın. Hamsterdan da korkarım mesela ben yani elimde değil saygı karşılıklı olmalı.

Ya hayvanlardan korkuyordur belki, belki alerjisi var...

Madem bu hayvanlar evinizin bireyleri hep birlikte misafirinizi rahat ettirmeye çalışın.

Ne olacak Allah aşkına? 7-24 birlikte misiniz sanki?

Neden saygısız ve bencil oldugumuzu anlamadım. Sanki nasıl sevmezsin, nasıl korkarsın diye üstlerine üstlerine atıyoruz köpeklerimizi. Zorla senin evine de getirmiyorum ki sana saygısızlık olsun. Sen benim evime geliyorsun. Benim alanım. Benim kurallarım. Gelme zorunlulugun da yok. Nasıl saygı duymamak oluyor hala anlayamadım.

Neden saygısız ve bencil oldugumuzu anlamadım. Sanki nasıl sevmezsin, nasıl korkarsın diye üstlerine üstlerine atıyoruz köpeklerimizi. Zorla senin evine de getirmiyorum ki sana saygısızlık olsun. Sen benim evime geliyorsun. Benim alanım. Benim kurallarım. Gelme zorunlulugun da yok. Nasıl saygı duymamak oluyor hala anlayamadım.
Sadece sevme-sevmeme meselesi.

"Ben sevmiyorum, evinde kedi köpek olduğunu bildiğim halde gelmek istiyorum, o yüzden kedini köpeğini kapatmalısın."

Back