- 24 Aralık 2014
- 4.905
- 6.605
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Ben hayatta görebileceginiz köpekten en cok korkan insan olabilirim kendimi bildim bileli cok korkuyorum.Bekarken kardeşim köpek sahiplenip getirmişti cok kavga ettim korktugumu bile bile getirdin diye sonra alıstım ona dokunabiliyordum sadece 3 yil bizimle kaldi kaybettik onu belki daha uzun kalsaydi farkli olurdu ama sokakta kopek görünce yine yolumu degiştiriyorum yanimdan gecse kesin kalpten giderim.Hamileyken motora binmek gibi tehlikeli bir is yapmistim pesimize köpek sürüsü takılıp beni düsürmeye calıstıgından beri pik yapti pandemi sebebiyle sokakta kimseler yoktu açti hayvanlar ne gecse pesine takiliyorlardi keske o korku o kadar kolay gecse bence hayvanı sahiplenmeyi dusunmeyin alisamazsaniz o cana da yazik olur.Kedi de baktim ben 6 7 tane kedim var kediler tahmi ettiginizden daha degisken canlilar sagi solu belli olmaz bir gun kucagina yatan yumus yumus sevdigin öptüğün oglusun/kızin ertesi gun heh yine geldi tipini s.. bakışı atabiliyor alisayim derken daha cok korkabilirsiniz